2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

şimdi ben bebeğimin kız oldugunu daha ona hamile oldugumu öğrenmeden önce biliyordum. dr da %55 kız diyince eve geldik eşime dedimki ay askım buna şimdi bide kızkardes lazım.. tek kız olmaz yani.. ben annemden biliyorum.. o da tek kız .. şimdi 3 tane kızı var .. kız cocugu tek olmuyor diyor ama iiyiki siz varsınız diyor aramızda 19 yas oldugundan .. bizde arkadas kardes gibiyiz annemle..
kızına arkadas sana yoldas olacaklar canım.. kız evlat gibisi yok.. kendinizden bilmiyormusunuz :)

merhaba kasım anneleri

işlerimin yoğunluğundan çok fazla girememiyordum sizler de iisiniz az çok okuduğum kadarı ile cinsiyetler öğrenilio testler temiz çıkıyor hep böyle güzel haberler alalım

maaşallah

gözünaydın canım.. prenseslerimiz çoğalıyo galiba.. diğer kzın kaç yaşında?

sağol canım büyüğü 2.5 yaşında

sorma canım aynen yani ilki erkek olsaydı inan heralde o zamanda ikinciyi de erkek isterdim benim kız kardeşim yok abim var ama hep diyodum iki kız başka yaaaa :))) hani derler ya kız evlendimi evden gider yok yaaa asıl erkek evlat gidiyo valla

bizde 3 kız, 1 erkek.. kızın biri baya küçük 10 yaş var aramızda, onunla bağlarımız çok iyi değil ( malum onun bie ergenlik dönemleri ) ama ablamla 15 ay var aramızda.. çoook güzel bişey.. kız kardeş süpper. dünya bi yana ablam bi yanadır, çook iyi anlaşırız..

kesinlikle katılıyorum.. kzı evlat herzaman aileye daha bağlı oluyo..evlensede bu değişmiyo.. evlenen erkekler genelde hanım köylü oluyo zaten:):) eşimde dahil:) benim eşim annesini çook düşkündür ama yinede benim ailemi bi tık önde tutar:)

bir de arkadaşlar dünden bu yana ne tarafıma dönsem yatsam o tarafıma bir ağırlık oluyo karnımda ama henüz bir harekat hissetmiyorum 4-5 gün önce sağ ve sol kasığımda ayrı zamanlarda seğirme hissediyordum son 4-5 gündür o da yok ayyyy şu perşembe bir olsa da gitsem bebeğim iyi mi bir öğrensem neyse arkadaşlar ben dinleneyim yine gelirim sonra görüşürüz...

bizde 3 kız kardeşiz ablam 3,5 yaş kardeşimle 2,5 yaş farkımız var arkadaş gibi büyüdük halada öle bişey olsa ilk birbirimizden medet umuyoruz Rabbim izin verirse bende 1 tane ile kalmak istemiorum mutlaka çok arayı açmadan istiyoruz 1 tane daha biraz zorlu oluo hamileliğim ama asla kardeşsiz bırakmam çocuğumu

iyi kapılarda olsunlar yeterki yoksa ben gelinimdense kızımın benimle ilgilenmesini tercih ederim.. kayınvalidem böyle düşünmüyor ama :) fikir ayrılıgımız var ..

bizde 3 kız 1 oğlanız .. kızlar 1er yas araylayız erkek kardeşimlede 8 yas var .. koca delikanlı oldu hala bebek gözümde.. bana küçük annem der hep.. erkeğe erkek kardeş lazım değil bence nasılsa abla ona yetiyor yeri geliyor arkadas yeri geliyor abla yeri geliyor anne oluyoruz..ama kızkardes bambaska yas farkımız olmadıgından bizde arkadasd gibiyiz... babam rahmetli derdi hep size arkadas lazım değil birbirinize yetersiniz o zaman anlamazdık ama şimdi cok ii anlıyoruz...

Kızlar ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum tabi. Bir aksilik olursa sezeryan olur tabi, şimdi aklıma takılan bir şey var. Kaç çocuk yapmak istediğimizden geldim buraya. :) İlk çocuk sezeryan olursa ikincisi de öyle olması gerekiyor. Peki biz en fazla kaç sezeryan olabiliyoruz? Yani 3 çocuk istesek 3 kere sezeryan olabiliyor muyuz? Allah'ım ilkini kucağıma alayım hayırlısıyla tabi en önemlisi bu. Ama tabi insanın aklına gelmiyor değil, ikinci ya da üçüncü olursa ne zaman olur, nasıl olur diye. :97:

iyi kapılarda olsunlar yeterki yoksa ben gelinimdense kızımın benimle ilgilenmesini tercih ederim.. kayınvalidem böyle düşünmüyor ama :) fikir ayrılıgımız var ..

o kızlarını yormak istememelerinden kaynaklanıyo... gelin yorulmaz nede olsa.. yapmak zorunda zatenn.... ıyy kaynanan demeyin bana zaten kızgınım görümcemle kaynanama:)

ben 3 diye biliyorum ama normal şartlarda tabii. zaruri durumlarda 4 e filanda çıkıyodur belki...

bi yerde okumustum .. drun iyiyse eger ilki sezeryan diye diğer cocuklarıda sezeryan yapma zorunluluğu yokmus canım..sen bunu en iyi doktorundan öğrenirsin tabii :)

sevdecim ilk çocuğu sezeryan olan ve ikinciye 5 yıl sonra hamile kalanlar normal doğum yapabiliyor cnm benim kuznimin ilk sezeryandı şimdi 6 yıl sonra 2 .ye hamile normal yapailecek bi aksilik olmazsa cnm

o kızlarını yormak istememelerinden kaynaklanıyo... gelin yorulmaz nede olsa.. yapmak zorunda zatenn.... ıyy kaynanan demeyin bana zaten kızgınım görümcemle kaynanama:)

ondan mı dersin.. benimki uzakta pek görmüyorum zaten.. bi geldiğinde 1 ay kalmıstı .. o zman konusmustuk bunu .. bende söylemiştim işte insanın gelini kızı gibi olmaz diye ..oda öyle deme dedi ben kızımın evinde burdaki kadar rahat değilim diye.. bende o benden kaynaklanıyor oğlundan değil demiştim.. sonra anneme anlatmıstım bu konusmayı bana kızmıstı.. bence gayet medeni fikirlerimizi konusmustuk..

bi yerde okumustum .. drun iyiyse eger ilki sezeryan diye diğer cocuklarıda sezeryan yapma zorunluluğu yokmus canım..sen bunu en iyi doktorundan öğrenirsin tabii :)

Aa gerçekten mi? E iyi o zaman. Ben bunu bilmiyordum. Doktorum bu şehrin en iyi sezeryanla doğum yapan doktoru maşallah subhanallah. Ben olur da sezeryan olmak zorunda kalırsam ikinci ve de hızımı alamadım üçüncüyü düşündüm tabi. Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin tabi hepimize.

amin canım.. ileriyi hangimiz düşünmüyorruzki.. ben bazen dalıp gidiyorum .. eşim 200e taktın ucuyosun nereye geldin diyor.. bizim kız okula basladı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…