- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.801
slmlaaaaaar doktora gittim geldim veeeee benim hislerim yanlış çıktı bitane daha kızım oluyo :)))))))))))))))) çok mutluyum gönlümden geçen hep buydu ama nedense erkek hissediyodum karından baktı bende hatta emin değilseniz alttan bakalım dedim yooo gerek yok eminim dedi
slmlaaaaaar doktora gittim geldim veeeee benim hislerim yanlış çıktı bitane daha kızım oluyo :)))))))))))))))) çok mutluyum gönlümden geçen hep buydu ama nedense erkek hissediyodum karından baktı bende hatta emin değilseniz alttan bakalım dedim yooo gerek yok eminim dedi
gözünaydın canım.. prenseslerimiz çoğalıyo galiba.. diğer kzın kaç yaşında?
şimdi ben bebeğimin kız oldugunu daha ona hamile oldugumu öğrenmeden önce biliyordum. dr da %55 kız diyince eve geldik eşime dedimki ay askım buna şimdi bide kızkardes lazım.. tek kız olmaz yani.. ben annemden biliyorum.. o da tek kız .. şimdi 3 tane kızı var .. kız cocugu tek olmuyor diyor ama iiyiki siz varsınız diyor aramızda 19 yas oldugundan .. bizde arkadas kardes gibiyiz annemle..
kızına arkadas sana yoldas olacaklar canım.. kız evlat gibisi yok.. kendinizden bilmiyormusunuz :)
sağol canım büyüğü 2.5 yaşında
sorma canım aynen yani ilki erkek olsaydı inan heralde o zamanda ikinciyi de erkek isterdim benim kız kardeşim yok abim var ama hep diyodum iki kız başka yaaaa :))) hani derler ya kız evlendimi evden gider yok yaaa asıl erkek evlat gidiyo valla
iyi kapılarda olsunlar yeterki yoksa ben gelinimdense kızımın benimle ilgilenmesini tercih ederim.. kayınvalidem böyle düşünmüyor ama :) fikir ayrılıgımız var ..
bizde 3 kız, 1 erkek.. kızın biri baya küçük 10 yaş var aramızda, onunla bağlarımız çok iyi değil ( malum onun bie ergenlik dönemleri ) ama ablamla 15 ay var aramızda.. çoook güzel bişey.. kız kardeş süpper. dünya bi yana ablam bi yanadır, çook iyi anlaşırız..
iyi kapılarda olsunlar yeterki yoksa ben gelinimdense kızımın benimle ilgilenmesini tercih ederim.. kayınvalidem böyle düşünmüyor ama :) fikir ayrılıgımız var ..
Kızlar ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum tabi. Bir aksilik olursa sezeryan olur tabi, şimdi aklıma takılan bir şey var. Kaç çocuk yapmak istediğimizden geldim buraya. :) İlk çocuk sezeryan olursa ikincisi de öyle olması gerekiyor. Peki biz en fazla kaç sezeryan olabiliyoruz? Yani 3 çocuk istesek 3 kere sezeryan olabiliyor muyuz? Allah'ım ilkini kucağıma alayım hayırlısıyla tabi en önemlisi bu. Ama tabi insanın aklına gelmiyor değil, ikinci ya da üçüncü olursa ne zaman olur, nasıl olur diye. :97:
Kızlar ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum tabi. Bir aksilik olursa sezeryan olur tabi, şimdi aklıma takılan bir şey var. Kaç çocuk yapmak istediğimizden geldim buraya. :) İlk çocuk sezeryan olursa ikincisi de öyle olması gerekiyor. Peki biz en fazla kaç sezeryan olabiliyoruz? Yani 3 çocuk istesek 3 kere sezeryan olabiliyor muyuz? Allah'ım ilkini kucağıma alayım hayırlısıyla tabi en önemlisi bu. Ama tabi insanın aklına gelmiyor değil, ikinci ya da üçüncü olursa ne zaman olur, nasıl olur diye. :97:
o kızlarını yormak istememelerinden kaynaklanıyo... gelin yorulmaz nede olsa.. yapmak zorunda zatenn.... ıyy kaynanan demeyin bana zaten kızgınım görümcemle kaynanama:)
bi yerde okumustum .. drun iyiyse eger ilki sezeryan diye diğer cocuklarıda sezeryan yapma zorunluluğu yokmus canım..sen bunu en iyi doktorundan öğrenirsin tabii :)
amin canım.. ileriyi hangimiz düşünmüyorruzki.. ben bazen dalıp gidiyorum .. eşim 200e taktın ucuyosun nereye geldin diyor.. bizim kız okula basladı diyorumAa gerçekten mi? E iyi o zaman. Ben bunu bilmiyordum.Doktorum bu şehrin en iyi sezeryanla doğum yapan doktoru maşallah subhanallah. Ben olur da sezeryan olmak zorunda kalırsam ikinci ve de hızımı alamadım üçüncüyü düşündüm tabi. Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin tabi hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?