- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.881
evet yedim kaçar mı???
gunaydın anneler.. bgn buyuk gunn aksam cınsıyetını ogrenıcez melegımınnn.. 16+6 yızz.. gec bıle kaldıkk ogrenmeye.. buarada cınsıyetlerını ogrenen anneler hayırlı evlat olsunlar ınsallh..
Günaydınlar...
Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum herkese...
Ben bu gece daha az öksürdüm. 24 saattir de burun akıntım ve hapşırığım yok. İyileşiyorum sanırım.Allah başka hastalık vermesin. Sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah. Artık limondan midem bulandı ve baldan. Uzun bir süre yemem sanırım.
Kızlar hava çok güzel ve kışlıkları yıkayıp kaldırasım var, yazlıkları da çıkartmak istiyorum. Ama tek başına hurçlara dokunmak istemiyorum. Ne yapacağım kararsız kaldım. Pencereleri açtım, mis gibi bahar havası doldu içeri. Öyle bir mutluluk hormonu salgılıyorum ki sormayın.Rabbim ömrümüzü bahar gibi güzel eylesin. Bebişlerimizi de bahar çiçekleri kadar güzel eylesin. Pozitifim bugün, pozitif.
Günaydın cnm
al bi kadın indirme işlerini o yapsın sen tarif et
sakın indirip kaldırma !!!
Yok yok yapmıyorum ama yapmak istedim bugün ilk defa.Dün o kadar temizlikten bahsettik ondan sanırım. :)) Kadın gelecek de halılarım silinecek bir de banyomuzun dezenfekte edilmesi lazım, yukarıdan su damladı yaa. O kadar işin arasında bir de tamiratla uğraş. Ben kendimi yormuyorum da içim de gitmiyor değil.
bende çok istiorum yaaa
benim evde tadilata girecek, kapılar değişecek, badana olacak
kocanın çalışma odası küçük odaya taşınacak, dolap yapılacak, onun odası bebek odasına çevrilecek
off iş çok yapacak yok :)
ay bizimde bebek odasını bosaltmamız lazım ama ordakileri alıp koyacak baska bir odam yok .. odayı çamasırlık olarak kullanıyorum ve eşimin bekar evinden kalma esyalarını muhafaza ediyorum .. artık atcaz sanırım cogunu...odayı boyatmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. aslında duvar kağıdı düşündüm.. erken mi acaba.. hani biraz büyüsün karakteri belli olsun kendisine göre bi odası olsunda istiyorum.. cok planım var ama icraatim yok henüz.. son aylardada bunları organize edecek gücüm olurmu bilmiyorum acıkcası....
Günaydın herkese...
ben yine uzun bir ara verdim ama maşallah cinsiyetler belli olmuş hayırlı olsun belli olan arkadaşlara darısı 6 haziranda bizim başımıza
hastalık bulantı derken hepsini atlattık maşallah bulantılardaa kesildi bulantı olmayıncada insan bebeğim iyi mi diye merak ediyor ama.
ama stresli birkaç gün geçirdik antalya dayım ben ama simavlıyım orada deprem oldu ailem izmirde ama onlarda 19mayıs tatilinde oraya gitmişlerdi hiçbirinden haber alamadık ilk anda çok panik yaptık ağlamaktan bebeğim bile etkilendi galiba ama çok şükür ailemden kimseye birşey olmadı evlerde problem var ama olsun hepsi hallolur.annemlerde izmir e döndü hayat yavas yavas normale dönüyor oradada ama hala depremler olmaya devam ediyormuş hep dışarıda kalıyorlar rabbim hepsini korusun....
uzun yazdım biliyorum ama kızlar doktor bana elevit kan hapı vs vermedi bu ay hiçbirsey kullnmadım kullanmalımıydım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?