2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydın anneler.. bgn buyuk gunn aksam cınsıyetını ogrenıcez melegımınnn.. 16+6 yızz.. gec bıle kaldıkk ogrenmeye.. buarada cınsıyetlerını ogrenen anneler hayırlı evlat olsunlar ınsallh..

gunaydın anneler.. bgn buyuk gunn aksam cınsıyetını ogrenıcez melegımınnn.. 16+6 yızz.. gec bıle kaldıkk ogrenmeye.. buarada cınsıyetlerını ogrenen anneler hayırlı evlat olsunlar ınsallh..

Allah gönlündekini sizin için hayırlı kılsın inşallah..hayırlı haberlerle gel bekliyoruz :)

gunaydin kizlar,

ben bugun erken uyandim bakalim boregi yapmaya guc bulabilecekmiyim.

trawma ay fenerbahceliyim canim ama o tarz seylerden nedense hic haz etmiyorum ya ama cok ciciler

sulisim hosgeldin canim oh tatilin keyfini cikarmissin,bizde evde koktuk

ilgimdisi simdiden tebrikler canim hakkinizda hayirlisi

meraba kzlar herkese günaydın bu gün 14+2 olduk iklimu kubi nasılsınız 1 haftadır giremiyorum net bozulduğu için giremedim umarım tüm hamişler iyiydir ben de herşeye ağlar oldum bi anda geliyor ani duygu yoğunluğu yaşıyorum ve ağlamaya başlıyorum özellikle televizyonda acklı bişey izlesem hemen ağlıyorum zaten duygusaldım iyica duygusal oldum neyse kızlar hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun herkes kendine iyi baksın

günaydın herkese ...
ben de hafta sonu moralimi beli olmayacak güzel kotlara bakarak geçirdim ya kilom 47 heryerim zayıf göbekte çok çıkmadı öyle belli falan değil sadece ben hissediyorum ama görüp beğenip de kıyafet alamamak çok kötü olmucak zaten boşuna almıym diye düşünüyorum ama evde de giyecek bişi bulamıyorum beli açık geziyorum bütün pantolonlarımın Ama eşim moralimin bozulduğunu görünce moral vermeye çalıştı ama insanın canı sıkılıyor bazen neyse ben de beli lastikli 34 beden bi pantolon aldım bir ay giyerim artık:) hiç tarzım değil ama bir süre salaş takılcaz herhalde MORALİ BOZUK OLAN ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN MORALİNİZ HEMEN DÜZELİYOR BEN ÖYLE YAPIYORUM doğunca nasıl seveceğimi neler yapacağımı düşünüyorum bi de kaldıramıyorsa psikolojiniz izlemeyin haberleri sizden ve bebeğinizden daha değerli değil hiç bişey eşiniz özet geçer size :)

Günaydınlar...

Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum herkese...

Ben bu gece daha az öksürdüm. 24 saattir de burun akıntım ve hapşırığım yok. İyileşiyorum sanırım. Allah başka hastalık vermesin. Sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah. Artık limondan midem bulandı ve baldan. Uzun bir süre yemem sanırım.

Kızlar hava çok güzel ve kışlıkları yıkayıp kaldırasım var, yazlıkları da çıkartmak istiyorum. Ama tek başına hurçlara dokunmak istemiyorum. Ne yapacağım kararsız kaldım. Pencereleri açtım, mis gibi bahar havası doldu içeri. Öyle bir mutluluk hormonu salgılıyorum ki sormayın. Rabbim ömrümüzü bahar gibi güzel eylesin. Bebişlerimizi de bahar çiçekleri kadar güzel eylesin. Pozitifim bugün, pozitif.

Günaydın cnm
al bi kadın indirme işlerini o yapsın sen tarif et
sakın indirip kaldırma !!!

Günaydın cnm
al bi kadın indirme işlerini o yapsın sen tarif et
sakın indirip kaldırma !!!

Yok yok yapmıyorum ama yapmak istedim bugün ilk defa. Dün o kadar temizlikten bahsettik ondan sanırım. :)) Kadın gelecek de halılarım silinecek bir de banyomuzun dezenfekte edilmesi lazım, yukarıdan su damladı yaa. O kadar işin arasında bir de tamiratla uğraş. Ben kendimi yormuyorum da içim de gitmiyor değil.

bende çok istiorum yaaa
benim evde tadilata girecek, kapılar değişecek, badana olacak
kocanın çalışma odası küçük odaya taşınacak, dolap yapılacak, onun odası bebek odasına çevrilecek
off iş çok yapacak yok :)

Günaydınlar,

Ayy temizlik konusunu hatırlamayın bana 1 aydır üstten bir temizlik yapıyorum hafta sonları elim işe gitmiyor yaa..bu cumartesi yapmam lazım artık..Hele badana boya çok çok lazım ama onu eylülde yaptırıcam hem doğuma yakın temiz temiz olur...Şöyle üf desek ev tertemiz oluverse yaaa..Çok sinir bozucu heleki güzel havalarda gezmek varken :))

Günaydın herkese...
ben yine uzun bir ara verdim ama maşallah cinsiyetler belli olmuş hayırlı olsun belli olan arkadaşlara darısı 6 haziranda bizim başımıza
hastalık bulantı derken hepsini atlattık maşallah bulantılardaa kesildi bulantı olmayıncada insan bebeğim iyi mi diye merak ediyor ama.
ama stresli birkaç gün geçirdik antalya dayım ben ama simavlıyım orada deprem oldu ailem izmirde ama onlarda 19mayıs tatilinde oraya gitmişlerdi hiçbirinden haber alamadık ilk anda çok panik yaptık ağlamaktan bebeğim bile etkilendi galiba ama çok şükür ailemden kimseye birşey olmadı evlerde problem var ama olsun hepsi hallolur.annemlerde izmir e döndü hayat yavas yavas normale dönüyor oradada ama hala depremler olmaya devam ediyormuş hep dışarıda kalıyorlar rabbim hepsini korusun....
uzun yazdım biliyorum ama kızlar doktor bana elevit kan hapı vs vermedi bu ay hiçbirsey kullnmadım kullanmalımıydım???

ay bizimde bebek odasını bosaltmamız lazım ama ordakileri alıp koyacak baska bir odam yok .. odayı çamasırlık olarak kullanıyorum ve eşimin bekar evinden kalma esyalarını muhafaza ediyorum .. artık atcaz sanırım cogunu...odayı boyatmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. aslında duvar kağıdı düşündüm.. erken mi acaba.. hani biraz büyüsün karakteri belli olsun kendisine göre bi odası olsunda istiyorum.. cok planım var ama icraatim yok henüz.. son aylardada bunları organize edecek gücüm olurmu bilmiyorum acıkcası....

ben bebek odasında kağıttan çekiniorum açıkçası,
evde akar kokar yok ama ya olursa ve kağıtların arkasında kalır da görmezsem diye endişe ediyorum.
O nedenle hijyenik bi boya ile boyatacağım

Dün ben çok stresliydim. Deli gibiydim. Öfke nöbetlerine girdim. Allahım ne olacak bu halim bilmiyorum. Saatlerce ağladım. Her doktordan önce böyle oluyorum. Ne dışarıda gezmek ne duşun altında saatlerce durmak kâr etmedi. Nerdeyse doktora gidelim diycektim eşime.
Neyse bugün iyiyim. Sakinim ve kimseye saldırmıyorum.
Size de oluyor mu arkadaşlar?.
Bu hafta Doğum evindeki psikiyatri doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Bi danışayım. Doktorum bana ilk hamile kaldığımda endişelerimi söylediğim zaman bu yaşayacaklarımdan bahsetmişti. Sen bizim sevmediğimiz hasta grubusun. Doktor ve hemşirenin kendi arasında konuştuğu tıbbi terimleri bile sana açıklamaları lazım yoksa çok fena olursun dedi. Ben bu kadar olabileceğimi bilmiyordum.
Kızımda üniversitede okuyordum ve bu panik durumumdan sürekli ultrasona girerek kurtuluyordum (haftada 1 veya 2). O kadar kötü bir gebelik geçirmiştim ki (ruhsal) şuanda "bişeyler hatırlıyorum ama net değil" durumundayım.
Bebeğimi kucağıma alana kadar umarım kocamı veya etrafımdaki diğer insanları kendimden soğutmam.

canım cok gecmiş olsun sana ve depremi hisseden yasayan herkese..cok şükürki canlarına bişey gelmemiş ailenin..

elevit konusu muamma.. kimisi kullanıyor kimisi kullanmıyor. doktoruna elevit diye bişey varmıs nedir diye sorsan belki sana verdiğini hatırlıyordur. benim folikasitimi kesip elevite baslatması mesela cok enteresan olmustu .. eczaneden aramıstım drumu alıyorum daha ne kadar kullancam diye sormustum onu alma artık elevit al dedi.. ben de öyle basladım.

Siz sadece odayı nasıl halledicem diyorsunuz. Benim hangi şehirde doğuracağım bile belli değil. eşimin iş durumundan belki İzmir'de yaşamaya başlıycaz ki inşallah olur. Olmazsa Ankara'da devam. O yüzden alacağım herşey belli ama hiçbirşey alamıyorum. Kİ taşınırsak bu doğumdan 2-3 ay sonra olacak

benimde yaz temizliği yapılacak beni bekliyor....hiç sevmem zaten temizlik yapmayı o yüden hala başlayamadım.....kaloriferlerimizde yanıyor o sönsün diye bekliyorum hala perdeleri yıkamışken bir daha is olmasın.....

bende yavaştan yavaş tan başlıcam bugün hem kışlıkları kaldırıp hemde yatak odasının dolaplarını temizlemeyi düşünüyorum kışlıkları hurca koydum ama yazlıkları asmadım daha sileyim temizliyeyeim dolaplarının için diye....

Allah nasip kısmet ederse bugün o işi halledeyimde ortalıktan kalksın herşey.... sonra sıra mutfak dolaplarına gelecek haftasonu falanda onların içini dışını silersem işim çok kolaylaşacak....

yarım insanız artık hepsi birden olmuyor...Allahtan yemek odası takımım yok iyiki almamışım çok rahatım...halılar yıkamaya gidecek zaten....vestiyer yüklük tuvalet banyo dolabı olmadığı için her ne adar ev sahibine söylensemde temizlikte çok rahat oluyor :)))

Allah sağlık versinde yavaş yavaş hepsi olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…