- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.861
BEBİŞİMİN CİİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
benim sadece göbeğim var şiş diğer popom olsun yüzümden çok zayıfım acaba neden 50 kilodayım en son geçen ay senin bebiş erkek di dimihayırlı olsun erkek bebişin
benim de göbeğim belli oluyor artık ama herkes yüzümün şiştiğini söylüyor.çok yakıştı diyolarama daha 4 aylıkken böyleyse suratım ne olcak diğer aylarda
eveeeetttt kubi yaaaaaaaaaaaaaaabana kaç aylık oldu diye sorduklarında 4 aylık diyorum ve sonra bi kalıp düşünüyorum ne kdar çabul geçti diyeee
bir bukadar daha geçircez sonra kucağımızda
oh ne güzelgünaydıınnnnnnnnnnnnnnn.........
geldin mi kız cadı küstüm sana göbüşünü koymadın diyebu arada güzel geçmiş tatilin
sirlicim özlettin kendini, iyi olmuş radyasyondan uzak 1 hafta
ben de tatil yaptım 4 gün süper eğlenceliydi tatil.. herkese tavsiye ederim, çok sıcaklar gelmeden bu havalarda tatil çok keyifli oluyo... bebişler de doğmadan tabi
mrhaba kızlar bilgisayarımın üzerine kocabi bardak meyve suyu döktüğüm için kaç gündür girememiştim kk ya bu geçen arada çatladım ama meraktan neden ? kubinin cinsiyetini meraktan cuma belli olacaktı ya nerdeyse eşime dicektim aç bak kubinin cinsiyeti neymiş :86: neyse öğrendim şimdikızın olucakmış canım kesin olmamakla beraber hayırlı olsuuuuun
biz geldil teyzeleribuarada habire tekmeleniyorum minik sıpam neden böle yaa açmıyo bacakları daha hiç bişey alamadım bebeğime
simiramiscigim o arkadasinin annesini hemen ara tum kasim annelerine cig borek yapsin ve hepimize postalasin yaaaa.ne guzel olurdu dimiiiiii?
herkese mrb kızlar herkesin ve bebişlerin iyi olmasını diliyorum ben bu ara pek iyi değilim kızlar ya...dünden buyana kasıklarımda ve karnımda bir ağrı var çok rahatsız etti beni bir de dün bir arkadaşımıza gitmiştik (kimse kafasına takmasın benim gibi lütfen sizi üzmek amaçlı yazmıyorum bunu) onun eşi de hamileydi 20 haftalık bebğin kalbi durmuş suni sancıyla doğum yaptırmışkar bu duruma çook üzüldüm orda nasıl oldum anlatamam fenalık geçirdim resmen kadıncağız baya kötü görünüyodu aslında bir bebekleri var sağlıklı maşallah bu ikinciydi gayet de iyi gidiyomuş bebeğin durumu hatta gelişimi 1 hafta önde gidiyomuş ama böyle olmuş işte. Hayırlısı diyosun allahın takdiri.allah bütün hamilelerin bebklerini korusun hepimize bebeklerimizzi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu ağrılar ne demek anlamıyorum ya arkadaşlar alt karnımda özellikle oturduğumda bir ağrı var bazen zonklama tarzında geliyor bir de bugün karnımda bir ağırlık hissi var bebiş büyüyo da onların ağrısı falan mı acaba bilemiyorum ki bugün işe gittim ama geri gelip yattım aslında iyi bir dinlenmeye ihtiyacım var ama iki hafta mümkün değil şu yazılılar not işleri bir bitse rapor alırdım o zaman ama şimdi sürünerek de olsa gidiceem of ya. Duanızı bekliyorum arkadaşlar bir an önce rahatlarım şu sıkıntılardan inş.ve bebiş iyidir umarım perşembe günü randevumuz allahım iyi haberini alalım bebişin lütfen. Hepiniz dikkat edin lütfen bana da dua edin olur mu
yook sizinki normla kesinlikle ben saçmalıyorum.. tipik türk aklı " bişey olmaz ya" eşimde çok kızıyo, kıyametleri kopartıyo ama ben düşüncesizce davranıyorum bazen.. kanama gibi bi sorun hiç yaşamadım çok şükürde..
benim deliliklerim bi tane değil ki.. ebn klomen ve iğneyle hamile kaldım, adet günüme yakın bi test yaptım silik çıktı, bi gün sonra bi daha yaptım dahada silik çıktı.. kesin iğnenin etkisi bebek tutmadı diye düşündüm üzüntüden kendimi temizliğe verdim ( mğer hamileymişim tabii 4 haftalık filan )
bütün evin koltukları halıları, camlarını sildim, koltukların yerlerini değiştirdim tek başıma ( koltuklarım çok ağırdır ), tülleri yıkadım taktım. haşatım çıkana kadar, deli gibi temizlik yaptım o gün sıkıntıdan..
iki gün sonra bi daha tets yaptım ki koccaman bi ikinci çizgi. o an hissettiğim suçluluğu anlatama size.. eşim bu bebek tutunur inşallah. senin bu deliliklerine rağmen dedi ama bi sıkıntı yaşamadık çok şükür..
ben yemek yapmaya kalkiyorum bu sefer kesinherkese mutlu aksamlar cicekeler
yubacigim kilomu yazdim diger topige listeye eklersen mutlu olurum canisi
bu arada seni yakaladim cig borek topigindebenden once yaparsan yollamayi unutma
birsey daha diyeyim ben fenerbahceliyimve tum fenerbahceli anne adaylarini tebrik ederim
ya bacakları açıkmıydı :26: cnm kız bebiş istiyodun sanırım sevincin yazına yansımı bende sevindim senin adına
benim sadece göbeğim var şiş diğer popom olsun yüzümden çok zayıfım acaba neden 50 kilodayım en son geçen ay senin bebiş erkek di dimierkek bebk de yüz şişermiş cnm ayaklar
oh ne güzel
kız açmıyoki bacaklarını çok merak ediyorum acaba başka doktora mı gitsem bu 6 cı doktor nerdeyse tanıdığım cinsiyet yüzünden ama bacakları kapalı sıpamın sen nasılsın cnm bende az daha döküyodum nete su yu rabbim yardım etti
ben yemek yapmaya kalkiyorum bu sefer kesinherkese mutlu aksamlar cicekeler
yubacigim kilomu yazdim diger topige listeye eklersen mutlu olurum canisi
bu arada seni yakaladim cig borek topigindebenden once yaparsan yollamayi unutma
birsey daha diyeyim ben fenerbahceliyimve tum fenerbahceli anne adaylarini tebrik ederim
çoook geçmişlerr ıolsunn(( bende bugün oldukça sıkıntılı bir gün geçirdim ((( kendimi kasa kasa çok ağladım, hayattan sogudum, zaten yapım çok hassastır, hamilelikte iyice hassas oldum böyle b,rkaç dakka yüzüstü yatakta hıçkıra hıçkıra agladım, ani hareketler falna yaptım sanırım, karnım agrıyor psikolojik bebgime birşey mi oldu bilmeiyorum, zaten bu aralar çok moralsizim miniğime bişey olucak diye ödüm kopuyorrr, off yine aglamaya başladım doktora gitmelimiyim? Ne dersiniz?
canım noluyo ya hiç bişeyin bukadar seni üzmesine izin verme biliyosun çok önemli zamanlarımız bebeklerimizin psikolojisini etkiliyo hamilelik süreci inan bana kimsenin hayatı dört dörtlük değil biraz boşvermeyi dene en azından bikaç ay kendine uğraşlar bul yoksa daha çok üzülen yine sen olursun kendine dikkat et tatlım
bir suru yemek blogu var kizlar resimli anlatimlar felan,inanin hic zorlanmadan yaparsiniz emin olun.
su boregine bayilirim bende ama hic yapmadim cesaret bile edemem sanirim bu siralar bende yemek diye olucem hep acim sankibakmamak mumkunmu anacigim aklim fikrim yemek oldu su siralar.ben yapmasini bilirim,yemesinide guzel bilirim ama is yapip ortaya cikarmakta yarin erken kalkip yapacagim. yakin olsakta hep beraber yiyebilsek belki yuba gelir yemeye sadece o yakin bana
bana da kadin geliyor iki kisiyiz ama illaki ev batiyor toz falan heryer ben hic is yapmiorum sadece kahvalti hazirlayip toparlayip bulasik makinesini yerlestirip bosaltiyorum gecen haftada utu yaptim o kadar.bana drum supurge yapma diye uyarmisti karnimizi cok zorluyormuscanım biz iki kişiyiz ve bütün gün ev bos kapı pencere kapalı cok kirlenmiyor..15 günde bir kadın geliyor dip bucak temizliyor.. gecen hafta evdeydimm.. evde olunca nasıl kirleniyor ev..o yüzden süpürdüm sadece evi o bile belimi mahfettii..
aferin sanaaaa aferinnn napiosun kiz sen cekme oyle seyler falan yazik yavruya sonra keske deme hisbiseye dikkat etoo sizlere göre ben kendimi hiç korumuyorum o zaman.. ben mutfak dolaplarını sildim geçen gün, fırını çektim, bulaşık makinesini çektim.. bütün dolapları boşalttım yıkadım , yerleştidim.. tül perde yıkadım taktım...:):) benim biraz daha naz yapmam lazım heralde.. aklıma gelmiyo bişey olabileceği, belim ağrımaya başlayıncada suçluluk hissediyorum:)
canim yapsinlar yapmasina ama anlamiosa ne yapicaz :) benimki ister ama beceremz eline yakismaz bile hicbir is.benimde baslarda lekelenmelerim coktu zaten bu 5.hamileligim cok dikkat ediyorum is yapmiorum.ayyy o camasirdaki desen bende de olmustu.hem sahi kizlar renkli naylonlu giymeyin beyaz ve pamuklu camasairlar giyin lutfenCanım benim 5.haftamda kanamam olmuştu. Allah kimseye göstermesin ama o kadar büyük bir korku yaşadım ki anlatamam. Bak kaç hafta geçti üzerinden halen lavaboya gittiğimde korkuyorum, yine çamaşırımda bir leke göreceğim diye korka korka gidiyorum. Ama her seferinde, düşün yani yaşadığım korkuyu. Bir gün hatta çamaşırımda çiçek desenleri var ortasında pembe noktalar var. Unutmuşum o çamaşırı giydiğimi, o noktayı bir gördüm ama nasıl korktum anlatamam. Yani o yüzden temizlik de yapmıyorum, fazla yürümüyorum da. Bebeğime bir şey olacak korkusuyla hiçbir şey yapamıyorum. İnşallah bir daha yaşamam kanama filan da sağlıkla geçiririz inşallah bu süreci. Babalar da yapsın temizlik, işleri ne?
bende ilki sezeryan oldu diye otekilerde olucak diye bir zorunluluk yok diye biliorum hatta bir tanidigim var 4.dogurdu yeni ilki sezeryandi 2 VE 3 normal 4.de sezeryan ama bebek donmedi diye oldubi yerde okumustum .. drun iyiyse eger ilki sezeryan diye diğer cocuklarıda sezeryan yapma zorunluluğu yokmus canım..sen bunu en iyi doktorundan öğrenirsin tabii :)
bizde 3 kız kardeşizablam 3,5 yaş kardeşimle 2,5 yaş farkımız var arkadaş gibi büyüdük halada öle bişey olsa ilk birbirimizden medet umuyoruz Rabbim izin verirse bende 1 tane ile kalmak istemiorum mutlaka çok arayı açmadan istiyoruz 1 tane daha biraz zorlu oluo hamileliğim ama asla kardeşsiz bırakmam çocuğumu
günaydın herkese....... nasılsınız görüşmeyeli.... biz çok iyiyiz yeni tatilden geldik...bomba gibiyiz.....19 mayıs tatilinde mersine gittik 3 gün kaldık....bol bol gezdik sahilde yürüyüş yaptık alışveriş yaptık yedik içtik...Allah tan hava çok güzeldi...estirip duruyordu hiç terletmedi....hergün 4-5 saate yakın yürüdüm..tabi akşamda sızdım kaldım....ama çok güzeldi gittiğimize değdi....iyibir tatil oldu bize....
dün akşamda kursumuz başladı ama o morelle banamısın demiyor valla....
dizlerden ne var ne yok geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir herşey yolundadır.....
sulisim hosgeldin .. demek sen mersine gittin.. benim annemde adanada.. cok özledim oraları.. bol bol tantuni yemişssindir sen.. güneşi de depolamıssındır. Gerci burasıda sıcak güneşliydi haftasonu..
bu arada herkeslere kocaman kocaman günaydınlar kızım ve benden...
sevgili nazlıkız ilgin için çook teşekkür ederim, bugün gerçekten kötü bir gündü bol aglamaklı bir gün geçirdim, eşimin her sözü dokunur oldu, dedim yine kötü oldum ben sen beni biraz alttan al, bende sakin olayım tmm dedi, dayanamadım doktora gittim akşm eşim işten gelince zaten kontrol hakkımız vardı, hiç tanımadıgım bir nöbetci kadın dogumcu baktı kalbi atıyor sıvısıda normal iyi dedi, ama ben nasıl birkaç dakika aglarken yüz üstü yattım kendime inanamıyorum, bebgime birşey olucak diye ödüm kopuyor, kanım yetmiyor snaırım bu halsizlik durumu beni böyle alıngan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?