2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
BEBİŞİMİN CİİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ya bacakları açıkmıydı :26: cnm kız bebiş istiyodun sanırım sevincin yazına yansımı bende sevindim senin adına
hayırlı olsun erkek bebişin
benim de göbeğim belli oluyor artık ama herkes yüzümün şiştiğini söylüyor.çok yakıştı diyolar ama daha 4 aylıkken böyleyse suratım ne olcak diğer aylarda
benim sadece göbeğim var şiş diğer popom olsun yüzümden çok zayıfım acaba neden 50 kilodayım en son geçen ay senin bebiş erkek di dimi erkek bebk de yüz şişermiş cnm ayaklar
eveeeetttt kubi yaaaaaaaaaaaaaaabana kaç aylık oldu diye sorduklarında 4 aylık diyorum ve sonra bi kalıp düşünüyorum ne kdar çabul geçti diyeee
bir bukadar daha geçircez sonra kucağımızda

oh ne güzel

kız açmıyoki bacaklarını çok merak ediyorum acaba başka doktora mı gitsem bu 6 cı doktor nerdeyse tanıdığım cinsiyet yüzünden ama bacakları kapalı sıpamın sen nasılsın cnm bende az daha döküyodum nete su yu rabbim yardım etti

biz geldil teyzeleri buarada habire tekmeleniyorum minik sıpam neden böle yaa açmıyo bacakları daha hiç bişey alamadım bebeğime

biz geldil teyzeleri buarada habire tekmeleniyorum minik sıpam neden böle yaa açmıyo bacakları daha hiç bişey alamadım bebeğime

kubicim maşallah sen iyi hissediyosun hareketlerini dr bu haftada hareketleri hissetmek için erken diyolar ama sanırım sen 1-2 haftadır hiissediyosn nasıl hareketler hissettiğin direk güçlü bi şekilde vuruyo mu karnına ne güzel ya ben de hissetsem de azıcık rahatlasam karnımın ve belimin ağrısı beni korkutuyo kızlar sabaha göre biraz azaldı ama dur bakalım....

biz de sabah dr gittik bebisim erkekmis cok sevindik bir kizim var bir de oglum olucak ins..darisi tum isteyenlerin basina..

çoook geçmişlerr ıolsunn(( bende bugün oldukça sıkıntılı bir gün geçirdim((( kendimi kasa kasa çok ağladım, hayattan sogudum, zaten yapım çok hassastır, hamilelikte iyice hassas oldum böyle b,rkaç dakka yüzüstü yatakta hıçkıra hıçkıra agladım, ani hareketler falna yaptım sanırım, karnım agrıyor psikolojik bebgime birşey mi oldu bilmeiyorum, zaten bu aralar çok moralsizim miniğime bişey olucak diye ödüm kopuyorrr, off yine aglamaya başladım doktora gitmelimiyim? Ne dersiniz?

yemeklerimi yaptim esimi bekliyorum simdi o gelmeden 2 kucuk
kase corba ictim oh yarasin kuzuma

ah ne guzle olurdu degilmi tarkulcugum armut pis agzima dus olurdu.o soz oyleydi degilmi kizlar?:26:

bende aynen bu dediklerini yaşadım yapmadığım temizlik kalmadı halılar, camlar.. bi de üstüne koşu yaptım:)) çocuk nasıl tutunduysa yavrum:))4 haftalıkmış o zaman, gerçi şimdide çok yoğun çalışıyorum bazen unutup merdivenleri koşarak çıktığım falan oluyo da çok şükür Allahıma sağlığımız iyi

ay canim sen soylyince merak ettim hemen kostum baktim ama yapmayi gozum kesmedi buun esime sozum vardi sebze yiyecegiz diye brokoli karnabahar falan hasladim yani bir bende vardir heralde brokoli seven koca ... bebek icin saglikli beslenelim bizede iyi olsun diyor bana kalsa pizza yiyecegim hergun.

ben artik brokoli yiyemez oldum midem bulaniyor zaten esim oldum olasi sevmez bende artik yapmayacagim vitamini baska sebzelerdende alabilirim

canım bende bi grip oldum boğazlarım çok fenaydı başım çatlıyo çok şükür eşim evdeydi ilgilendi benle bugüne bişeyim kalmadı ilaç içemiyoruz biliyosun ıhlamur içmekten fenalık gelmişti neyseki düzeldim çok şükür biraz baş ağrım var dr istiyosan minoset alabilirsin dedi ben kuzuma kıyıpta içemedim inşallah mecbur kalmam.İşte böyle şekercim

2 fenerli olarak bizde sizi tebrik ederiz canım. bak Minipop Hastane k 5 Para | | Bebefix.com

canım noluyo ya hiç bişeyin bukadar seni üzmesine izin verme biliyosun çok önemli zamanlarımız bebeklerimizin psikolojisini etkiliyo hamilelik süreci inan bana kimsenin hayatı dört dörtlük değil biraz boşvermeyi dene en azından bikaç ay kendine uğraşlar bul yoksa daha çok üzülen yine sen olursun kendine dikkat et tatlım

sevgili nazlıkız ilgin için çook teşekkür ederim, bugün gerçekten kötü bir gündü bol aglamaklı bir gün geçirdim, eşimin her sözü dokunur oldu, dedim yine kötü oldum ben sen beni biraz alttan al, bende sakin olayım tmm dedi, dayanamadım doktora gittim akşm eşim işten gelince zaten kontrol hakkımız vardı, hiç tanımadıgım bir nöbetci kadın dogumcu baktı kalbi atıyor sıvısıda normal iyi dedi, ama ben nasıl birkaç dakika aglarken yüz üstü yattım kendime inanamıyorum, bebgime birşey olucak diye ödüm kopuyor, kanım yetmiyor snaırım bu halsizlik durumu beni böyle alıngan yapıyor

bir suru yemek blogu var kizlar resimli anlatimlar felan,inanin hic zorlanmadan yaparsiniz emin olun.

bakmamak mumkunmu anacigim aklim fikrim yemek oldu su siralar.ben yapmasini bilirim,yemesinide guzel bilirimama is yapip ortaya cikarmakta yarin erken kalkip yapacagim.yakin olsakta hep beraber yiyebilsek belki yuba gelir yemeye sadece o yakin bana
su boregine bayilirim bende ama hic yapmadim cesaret bile edemem sanirim bu siralar bende yemek diye olucem hep acim sanki
bana da kadin geliyor iki kisiyiz ama illaki ev batiyor toz falan heryer ben hic is yapmiorum sadece kahvalti hazirlayip toparlayip bulasik makinesini yerlestirip bosaltiyorum gecen haftada utu yaptim o kadar.bana drum supurge yapma diye uyarmisti karnimizi cok zorluyormus
aferin sanaaaa aferinnn napiosun kiz sen cekme oyle seyler falan yazik yavruya sonra keske deme hisbiseye dikkat et
canim yapsinlar yapmasina ama anlamiosa ne yapicaz :) benimki ister ama beceremz eline yakismaz bile hicbir is.benimde baslarda lekelenmelerim coktu zaten bu 5.hamileligim cok dikkat ediyorum is yapmiorum.ayyy o camasirdaki desen bende de olmustu.hem sahi kizlar renkli naylonlu giymeyin beyaz ve pamuklu camasairlar giyin lutfen
bi yerde okumustum .. drun iyiyse eger ilki sezeryan diye diğer cocuklarıda sezeryan yapma zorunluluğu yokmus canım..sen bunu en iyi doktorundan öğrenirsin tabii :)
bende ilki sezeryan oldu diye otekilerde olucak diye bir zorunluluk yok diye biliorum hatta bir tanidigim var 4.dogurdu yeni ilki sezeryandi 2 VE 3 normal 4.de sezeryan ama bebek donmedi diye oldu

ayy su bir olsa saglikla hayirla zamaninda kucaklasak bir bende hic korunmuycam hemen olsun istiyorum bakalim nasip

nasilsiniz annisler bebisler? umarim her kes iyidir dun aksam cok kotu oldum gece 12-de midem bulanmaya basladi artik 15-ci haftamdayim ama neden kusmalarim devam ediyor bilemiyorum. insallah bugunumuz iyi gecer, her kese mutlu gun dileyiyle

günaydın herkese....... nasılsınız görüşmeyeli.... biz çok iyiyiz yeni tatilden geldik...bomba gibiyiz.....19 mayıs tatilinde mersine gittik 3 gün kaldık....bol bol gezdik sahilde yürüyüş yaptık alışveriş yaptık yedik içtik...Allah tan hava çok güzeldi...estirip duruyordu hiç terletmedi....hergün 4-5 saate yakın yürüdüm..tabi akşamda sızdım kaldım....ama çok güzeldi gittiğimize değdi....iyibir tatil oldu bize....

dün akşamda kursumuz başladı ama o morelle banamısın demiyor valla....

dizlerden ne var ne yok geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir herşey yolundadır.....

sulisim hosgeldin .. demek sen mersine gittin.. benim annemde adanada.. cok özledim oraları.. bol bol tantuni yemişssindir sen.. güneşi de depolamıssındır. Gerci burasıda sıcak güneşliydi haftasonu..

bu arada herkeslere kocaman kocaman günaydınlar kızım ve benden...

evet yedim kaçar mı???

canım seni okadar iyi anlıyorumki inan hepimiz aynı hassasiyeti zaman zaman yaşıyoruz haberlerde gördüğüm kazalara bile ağladığım oluyo ama hemen bi balkona çıkıp bi uğraş bulup kafamı dağıtıyorum stres yapmamaya çalışıyorum sende dene canım bebeğini düşün hatta ultrasona gittiğinde bebeğini telefonun kamerasına çek ve evde bilgisayara yükle sıkıldıkça seyret süper oluyo onun varlığı harika bişey çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…