2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

teşekkür ederim canım hepsi iyiler şükür.
bende sorucam bakalım ne diyecek bizimde son gittiğimizde 3 kez ultrasona girdik sonra grip falan derken belkide unuttu sadece folik asiti sordum bırak artık dedi o kadar.genelde herkes kullanıyor o yüzden bi sorayım sizlere dedim..

durup dururken mi sinirleniyorsun.. yoksa bebeğinin durumunu merak edip geriliyormusun.. eğer ultrason seni rahatlatıyorsa git bence.. eger evde kızın oldugu için zor oluyorsa sürekli gitmek bizim aldıgımız angelsound diye bi cihaz var bebişin kalp sesini dinliyoruz evde o da cok rahatlatıyor insanı deneyebilirsin canım..
ve acilen bu durumdan kurtulman lazım...
cunku bu stres durumu etrafındakilerin senden sogumasından cok bebeğin ruhsal durumunu etkileyebilecek bir durum ve cok cok önemli.. sen ne kadar huzurlu olursan bebeğinde o kadar huzurlu olur.. sırf bunu dusunerek bile kendini rhatlatabilirsin. ben işyerinde cok asabiydim ama bebeğim oldugundan beri ekibim bana cok degiştiğimi söylüyor.. hatta acaba bu hamilelik durumu hic gecmesemi diye takılıyorlar bana ...bebeğim için sıfır stres ve sinirdeyim suan..

cnm bu seni de bebişi de çok yıpratır
dr lar bile diolar ayda 1 kereden fazla usg yaptırmayın die

ben bebek odasında kağıttan çekiniorum açıkçası,
evde akar kokar yok ama ya olursa ve kağıtların arkasında kalır da görmezsem diye endişe ediyorum.
O nedenle hijyenik bi boya ile boyatacağım

merhaba crafty sen buradamıydın ben ekim 2011 topiğinden seni göremiyoruz artık diyorduk hatta geçen bir arkadaşta senin kulaklarını çınlattı nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

çok geçmiş olsun....Allah beterinden korusun inş tekrar yaşamazsınız bu kötü anıları......

merhaba crafty sen buradamıydın ben ekim 2011 topiğinden seni göremiyoruz artık diyorduk hatta geçen bir arkadaşta senin kulaklarını çınlattı nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

:)
teşekkür ederim :) doğum ekim gibi şimdilik ama en başında 2 kasım göründüğünden bu topicde başladım devam ediorum :)
sizler nasılsınız

:)
teşekkür ederim :) doğum ekim gibi şimdilik ama en başında 2 kasım göründüğünden bu topicde başladım devam ediorum :)
sizler nasılsınız

iyiyiz bizde teşekkürler biz artık cinsiyetleri öğrendik isim paylaşıyoruz kıyafetler göbekler... öyle işte sizlerede çok sağlıklı hamilelikler ve bebekler diliyorum hoşçakal...

Bazen durup dururken ama çoğunlukla doktordan önce bilinçaltı sorunu. Angelsound bana yasak kafayı üşütürüm bebeğin sesini duyamazsam diye. Ben yıllardır çalışıyordum Ankara'da yaşamaya başlayalı 2 yıl oldu (ikinci evlliliğim) ve ben gebe kalmadan önceki ay işten ayrıldım. Kızım alışamadı buraya diye onunla ilgilenmek için. Etrafımda görüşebileceğim insan yok. 25 Haziran'da İzmir'e gidiyoruz oranın havasındaki iyot kokusu beni rahatlatır.
Belki de eşimin iş durumu kesinleşmedi herşey muamma içinde o yüzden bu kadar geriliyorum.

kızlarrr hepinize gunaydın!!!

uzun zamandır yoktum sehir dısındaydım ve mesajlarınızı dunden itibaren okuyabildim.. birileri bir anketten bahsetmis ama tam anlamadım...

biz de dun bebisimle 14. haftamızı doldurduk cok sukur
pazar aksami bebisimle ilk sampiyonlugumuzu da kutladik cok mutluyuz koyu Fenerbahceli bir aile olarakk :92::92:

vee dun doktora muayeneye gittikkkk doktorumuz bize: HAYIRLISI OLSUN KIZINIZ OLACAK DEDI :)))) yani sahalara bir adet koket kızım gelecek insallah prensesim olacakmiss..

ben bi hatırlatayım 11. haftada ikili testte de doktorum kıza benzetmisti, free beta hcg 86 cıkmıstı, cin takvimi kız, rus takvimi de kız, 8. haftada usg de kesenin sağında duruyordu ve harbiden de bebişim de KIZ cıktı.. inanın saglıklı olsun da hic cinsiyet derdim degil... hala duygusal olarak da bir seyim degismedi nedendir bilmiyorum..

dun bize elini salladi kızım doktor cok sanslısınız dedi elini gorebiliyoruz resmen 5 parmagını gorduk tam durdurdu dr. goruntuyu, kendisi de hasta Fb li olarak EN BUYUK FENER yazdı cook guldumm sanırım hicbirimiz normal degiliz

umarim sizler de iyisinizdir canlarım... hepinizi kucak dolusu opuyorumm

yalnız deginmeden gecemeyecegim acayip basım agrıyor dunden beri ve biliyorum ki parol yada minoset alabiliyoruz ama benim bas agrılarım majezik veya apranax fort suz gecemeyen cinsten bosuna bu cerez ilaclarla migdemi doldrumayayım diyorum.. siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

ben öylesine ziyarete gelmiştim kaldım burda
bahsettiğin duygusallık durumunu bende yaşamıştım hamileliğimin başlarında ama çok şükür çabuk atlattım sende bir yardım al en kısa zamanda sonra hamileliğinin tadını çıkar inşallah...
ankarada herhangi bir şeye ihtiyacın olur ya da sormak istediğin şeyler olur her zaman yardıma hazırım...

kuzum
parol al bende çok korkuodum geçemeyecek die, parol kesti bende apranax ve iğne ile migreni geçirenlerdenim.
Aktardan Çin yağını al mutlaka, onla boyun ve şakaklara msj yapsın eşin
çok ii gelio

kuzum
parol al bende çok korkuodum geçemeyecek die, parol kesti bende apranax ve iğne ile migreni geçirenlerdenim.
Aktardan Çin yağını al mutlaka, onla boyun ve şakaklara msj yapsın eşin
çok ii gelio
Benim baş ağrılarımı normalde majezic geçirmez millet içer 15 dk sonra kesilir bende 2 saat 3 saat sonra ikinciyi alırım bazen kesilirdi. Ama ne olduysa bu Progesteron hormonu denilen hormon tavan yaptıktan sonra oldu. Başım ağrıdığında kusmayım diye bi parol içeyim belki bi işe yarar demiştim ki normalde aspirinden etkisizdir bende. ama tık diye kesti. Başın ağrıdığında bi parol iç ve evin en rahat ettiğin yerinde uyu.

hosgeldin canım... kızın hayırlı olsun.. sağ salim doğsun inşallah..

anketin linki asagıda .. linki tıklayınca en tepede anket var tatlım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/445025-2011-kasim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html

burdan kasım 2011 bebeklerinin cinsiyetlerini oyluyoruz.. tablomuza düşündüğümüz isimleride yazıyoruz..

basağrısı için dr bana parol içebilirsin dedi ama ben cesaret edipiçemiyorum 2 gündür basağrısı mide bulantısı beni öldürdü resmen aksam eve gittim dus aldım kendime geldim .. ondan beridir iyiyim şimdi.

gunaydın anneler.. bgn buyuk gunn aksam cınsıyetını ogrenıcez melegımınnn.. 16+6 yızz.. gec bıle kaldıkk ogrenmeye.. buarada cınsıyetlerını ogrenen anneler hayırlı evlat olsunlar ınsallh..

bende dün öğrendim allahım heycandan gebericem sandım :) oğluşum olacakmış hemde pipisini gösterdi doktor açmış bakın benim diyordu sanki :) İNŞALLAH SANADA GÖSTERİR...

Ay kızlar siz cinsiyetleri öğrendikçe ben burada heyecanlanıyorum. Acaba benim bebişim ne zaman gösterecek? Hayırlısıyla sağlıklı haberlerinden sonra bir de cinsiyetini öğrensek çok iyi olacak. Babasıyla isim konusunda da bir ortak noktada buluşabilirsek bebişime ismiyle seslenmek istiyorum. Baş ağrısı konusunda ben de 24 saat süren baş ağrıları çekiyorum. Başımı tülbentle sıkıca sarıyorum. Biraz rahatlatıyor ama ağrı tam olarak 24 saat sonra filan geçiyor. Normalde ben de majezikle ağrısı geçenlerdenim ama hamilelikte çektiğim baş ağrısı çok daha farklı ve mide bulantısı eşliğinde oluyor.

Bebek odası kısmına gelince ben de çok kararsızım. Etrafımdaki bebeklere bakıyorum 1 yıl dolana kadar odalarında bir gece bile yatmıyorlar. Anne yatağının yanındaki küçük beşiklerde oluyorlar zaten uzun bir süre. Şimdi bir oda düzenlesem 1 yıl bebeğim orada kalmayacak ve biz 1 sene sonra şehir değiştirebiliriz. Eşyalar kullanılmadan taşınırken harap olacak. O yüzden geçici bir şeyler mi alsam diye düşünüyorum. 1 yaşından sonra filan kesin olarak yerleşeceğimiz evimize göre mi odasını düzenlesem diyorum. Çok kararsızım. :97::97::97:

Luna ve Askis gozunuz aydin kizlar ogrenmissiniz cinsiyetleri.bende cuma gidicem insallah ogreniriz bizde catliycam artik meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…