- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.901
canım cok gecmiş olsun sana ve depremi hisseden yasayan herkese..cok şükürki canlarına bişey gelmemiş ailenin..
elevit konusu muamma.. kimisi kullanıyor kimisi kullanmıyor. doktoruna elevit diye bişey varmıs nedir diye sorsan belki sana verdiğini hatırlıyordur. benim folikasitimi kesip elevite baslatması mesela cok enteresan olmustu .. eczaneden aramıstım drumu alıyorum daha ne kadar kullancam diye sormustum onu alma artık elevit al dedi.. ben de öyle basladım.
Dün ben çok stresliydim. Deli gibiydim. Öfke nöbetlerine girdim. Allahım ne olacak bu halim bilmiyorum. Saatlerce ağladım. Her doktordan önce böyle oluyorum. Ne dışarıda gezmek ne duşun altında saatlerce durmak kâr etmedi. Nerdeyse doktora gidelim diycektim eşime.
Neyse bugün iyiyim. Sakinim ve kimseye saldırmıyorum.
Size de oluyor mu arkadaşlar?.
Bu hafta Doğum evindeki psikiyatri doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Bi danışayım. Doktorum bana ilk hamile kaldığımda endişelerimi söylediğim zaman bu yaşayacaklarımdan bahsetmişti. Sen bizim sevmediğimiz hasta grubusun. Doktor ve hemşirenin kendi arasında konuştuğu tıbbi terimleri bile sana açıklamaları lazım yoksa çok fena olursun dedi. Ben bu kadar olabileceğimi bilmiyordum.
Kızımda üniversitede okuyordum ve bu panik durumumdan sürekli ultrasona girerek kurtuluyordum (haftada 1 veya 2). O kadar kötü bir gebelik geçirmiştim ki (ruhsal) şuanda "bişeyler hatırlıyorum ama net değil" durumundayım.
Bebeğimi kucağıma alana kadar umarım kocamı veya etrafımdaki diğer insanları kendimden soğutmam.
Dün ben çok stresliydim. Deli gibiydim. Öfke nöbetlerine girdim. Allahım ne olacak bu halim bilmiyorum. Saatlerce ağladım. Her doktordan önce böyle oluyorum. Ne dışarıda gezmek ne duşun altında saatlerce durmak kâr etmedi. Nerdeyse doktora gidelim diycektim eşime.
Neyse bugün iyiyim. Sakinim ve kimseye saldırmıyorum.
Size de oluyor mu arkadaşlar?.
Bu hafta Doğum evindeki psikiyatri doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Bi danışayım. Doktorum bana ilk hamile kaldığımda endişelerimi söylediğim zaman bu yaşayacaklarımdan bahsetmişti. Sen bizim sevmediğimiz hasta grubusun. Doktor ve hemşirenin kendi arasında konuştuğu tıbbi terimleri bile sana açıklamaları lazım yoksa çok fena olursun dedi. Ben bu kadar olabileceğimi bilmiyordum.
Kızımda üniversitede okuyordum ve bu panik durumumdan sürekli ultrasona girerek kurtuluyordum (haftada 1 veya 2). O kadar kötü bir gebelik geçirmiştim ki (ruhsal) şuanda "bişeyler hatırlıyorum ama net değil" durumundayım.
Bebeğimi kucağıma alana kadar umarım kocamı veya etrafımdaki diğer insanları kendimden soğutmam.
ben bebek odasında kağıttan çekiniorum açıkçası,
evde akar kokar yok ama ya olursa ve kağıtların arkasında kalır da görmezsem diye endişe ediyorum.
O nedenle hijyenik bi boya ile boyatacağım
Günaydın herkese...
ben yine uzun bir ara verdim ama maşallah cinsiyetler belli olmuş hayırlı olsun belli olan arkadaşlara darısı 6 haziranda bizim başımıza
hastalık bulantı derken hepsini atlattık maşallah bulantılardaa kesildi bulantı olmayıncada insan bebeğim iyi mi diye merak ediyor ama.
ama stresli birkaç gün geçirdik antalya dayım ben ama simavlıyım orada deprem oldu ailem izmirde ama onlarda 19mayıs tatilinde oraya gitmişlerdi hiçbirinden haber alamadık ilk anda çok panik yaptık ağlamaktan bebeğim bile etkilendi galiba ama çok şükür ailemden kimseye birşey olmadı evlerde problem var ama olsun hepsi hallolur.annemlerde izmir e döndü hayat yavas yavas normale dönüyor oradada ama hala depremler olmaya devam ediyormuş hep dışarıda kalıyorlar rabbim hepsini korusun....
uzun yazdım biliyorum ama kızlar doktor bana elevit kan hapı vs vermedi bu ay hiçbirsey kullnmadım kullanmalımıydım???
çok geçmiş olsun....Allah beterinden korusun inş tekrar yaşamazsınız bu kötü anıları......
merhaba crafty sen buradamıydın ben ekim 2011 topiğinden seni göremiyoruz artık diyorduk hatta geçen bir arkadaşta senin kulaklarını çınlattı nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
:)
teşekkür ederim :) doğum ekim gibi şimdilik ama en başında 2 kasım göründüğünden bu topicde başladım devam ediorum :)
sizler nasılsınız
ben bebek odasında kağıttan çekiniorum açıkçası,
evde akar kokar yok ama ya olursa ve kağıtların arkasında kalır da görmezsem diye endişe ediyorum.
O nedenle hijyenik bi boya ile boyatacağım
durup dururken mi sinirleniyorsun.. yoksa bebeğinin durumunu merak edip geriliyormusun.. eğer ultrason seni rahatlatıyorsa git bence.. eger evde kızın oldugu için zor oluyorsa sürekli gitmek bizim aldıgımız angelsound diye bi cihaz var bebişin kalp sesini dinliyoruz evde o da cok rahatlatıyor insanı deneyebilirsin canım..
ve acilen bu durumdan kurtulman lazım...
cunku bu stres durumu etrafındakilerin senden sogumasından cok bebeğin ruhsal durumunu etkileyebilecek bir durum ve cok cok önemli.. sen ne kadar huzurlu olursan bebeğinde o kadar huzurlu olur.. sırf bunu dusunerek bile kendini rhatlatabilirsin. ben işyerinde cok asabiydim ama bebeğim oldugundan beri ekibim bana cok degiştiğimi söylüyor.. hatta acaba bu hamilelik durumu hic gecmesemi diye takılıyorlar bana ...bebeğim için sıfır stres ve sinirdeyim suan..
Bazen durup dururken ama çoğunlukla doktordan önce bilinçaltı sorunu. Angelsound bana yasak kafayı üşütürüm bebeğin sesini duyamazsam diye. Ben yıllardır çalışıyordum Ankara'da yaşamaya başlayalı 2 yıl oldu (ikinci evlliliğim) ve ben gebe kalmadan önceki ay işten ayrıldım. Kızım alışamadı buraya diye onunla ilgilenmek için. Etrafımda görüşebileceğim insan yok. 25 Haziran'da İzmir'e gidiyoruz oranın havasındaki iyot kokusu beni rahatlatır.
Belki de eşimin iş durumu kesinleşmedi herşey muamma içinde o yüzden bu kadar geriliyorum.
kızlarrr hepinize gunaydın!!!
uzun zamandır yoktum sehir dısındaydım ve mesajlarınızı dunden itibaren okuyabildim.. birileri bir anketten bahsetmis ama tam anlamadım...
biz de dun bebisimle 14. haftamızı doldurduk cok sukur
pazar aksami bebisimle ilk sampiyonlugumuzu da kutladik cok mutluyuz koyu Fenerbahceli bir aile olarakk :92::92:
vee dun doktora muayeneye gittikkkk doktorumuz bize: HAYIRLISI OLSUN KIZINIZ OLACAK DEDI :))))yani sahalara bir adet koket kızım gelecek insallah prensesim olacakmiss..
ben bi hatırlatayım 11. haftada ikili testte de doktorum kıza benzetmisti, free beta hcg 86 cıkmıstı, cin takvimi kız, rus takvimi de kız, 8. haftada usg de kesenin sağında duruyordu ve harbiden de bebişim de KIZ cıktı.. inanın saglıklı olsun da hic cinsiyet derdim degil...hala duygusal olarak da bir seyim degismedi nedendir bilmiyorum..
dun bize elini salladi kızım doktor cok sanslısınız dedi elini gorebiliyoruz resmen 5 parmagını gorduk tam durdurdu dr. goruntuyu, kendisi de hasta Fb li olarak EN BUYUK FENER yazdı cook guldummsanırım hicbirimiz normal degiliz
umarim sizler de iyisinizdir canlarım... hepinizi kucak dolusu opuyorumm
yalnız deginmeden gecemeyecegim acayip basım agrıyor dunden beri ve biliyorum ki parol yada minoset alabiliyoruz ama benim bas agrılarım majezik veya apranax fort suz gecemeyen cinsten bosuna bu cerez ilaclarla migdemi doldrumayayım diyorum.. siz ne dersiniz?
Benim baş ağrılarımı normalde majezic geçirmez millet içer 15 dk sonra kesilir bende 2 saat 3 saat sonra ikinciyi alırım bazen kesilirdi. Ama ne olduysa bu Progesteron hormonu denilen hormon tavan yaptıktan sonra oldu. Başım ağrıdığında kusmayım diye bi parol içeyim belki bi işe yarar demiştim ki normalde aspirinden etkisizdir bende. ama tık diye kesti. Başın ağrıdığında bi parol iç ve evin en rahat ettiğin yerinde uyu.kuzum
parol al bende çok korkuodum geçemeyecek die, parol kesti bende apranax ve iğne ile migreni geçirenlerdenim.
Aktardan Çin yağını al mutlaka, onla boyun ve şakaklara msj yapsın eşin
çok ii gelio
kızlarrr hepinize gunaydın!!!
uzun zamandır yoktum sehir dısındaydım ve mesajlarınızı dunden itibaren okuyabildim.. birileri bir anketten bahsetmis ama tam anlamadım...
biz de dun bebisimle 14. haftamızı doldurduk cok sukur
pazar aksami bebisimle ilk sampiyonlugumuzu da kutladik cok mutluyuz koyu Fenerbahceli bir aile olarakk :92::92:
vee dun doktora muayeneye gittikkkk doktorumuz bize: HAYIRLISI OLSUN KIZINIZ OLACAK DEDI :))))yani sahalara bir adet koket kızım gelecek insallah prensesim olacakmiss..
ben bi hatırlatayım 11. haftada ikili testte de doktorum kıza benzetmisti, free beta hcg 86 cıkmıstı, cin takvimi kız, rus takvimi de kız, 8. haftada usg de kesenin sağında duruyordu ve harbiden de bebişim de KIZ cıktı.. inanın saglıklı olsun da hic cinsiyet derdim degil...hala duygusal olarak da bir seyim degismedi nedendir bilmiyorum..
dun bize elini salladi kızım doktor cok sanslısınız dedi elini gorebiliyoruz resmen 5 parmagını gorduk tam durdurdu dr. goruntuyu, kendisi de hasta Fb li olarak EN BUYUK FENER yazdı cook guldummsanırım hicbirimiz normal degiliz
umarim sizler de iyisinizdir canlarım... hepinizi kucak dolusu opuyorumm
yalnız deginmeden gecemeyecegim acayip basım agrıyor dunden beri ve biliyorum ki parol yada minoset alabiliyoruz ama benim bas agrılarım majezik veya apranax fort suz gecemeyen cinsten bosuna bu cerez ilaclarla migdemi doldrumayayım diyorum.. siz ne dersiniz?
gunaydın anneler.. bgn buyuk gunn aksam cınsıyetını ogrenıcez melegımınnn.. 16+6 yızz.. gec bıle kaldıkk ogrenmeye.. buarada cınsıyetlerını ogrenen anneler hayırlı evlat olsunlar ınsallh..
gunaydn canım gozun aydın bak sende tuttu free hcggünaydın annecikler. çok şükür ikili sonuçlarım temiz çıkmış. Dün yarın yazarım demiştim, free beta hcg 37.
[sıze="3"]ayy olsa da yesekkk mmm[/sıze]evet yedim kaçar mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?