2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende dün öğrendim allahım heycandan gebericem sandım :) oğluşum olacakmış hemde pipisini gösterdi doktor açmış bakın benim diyordu sanki :) İNŞALLAH SANADA GÖSTERİR...

cok heycanlıyımm.. normalde dusuk tansıyonum gebelıkten dolayı 8*5 vs.. daıma... azonce gozumde yıldızlar ucustuu olctum 13 9 aslnda normal ama bana cok gelıo ztn kalp hastasıyım tansıyonm yukseldımı carpıntım oluyoo.. aksam olsun artık...

Luna ve Askis gozunuz aydin kizlar ogrenmissiniz cinsiyetleri.bende cuma gidicem insallah ogreniriz bizde catliycam artik meraktan

ogrenırsın ınsallah arkadasım... gunler gecmıyodur smdı sana..

:)
teşekkür ederim :) doğum ekim gibi şimdilik ama en başında 2 kasım göründüğünden bu topicde başladım devam ediorum :)
sizler nasılsınız

aa.. crafty aslında bnm sat a gore 29 ekım cıkıyo ama ultrasonda 2 kasımdı en son o gunden berı bnde burayı takıp edıyorum arada baktm ekım annelerıne ama ne bılıyım burdan gıdesım gelmedı..

Allah gönlündekini sizin için hayırlı kılsın inşallah..hayırlı haberlerle gel bekliyoruz :)

ınsallahhhh fatmacım... zaten zorla oldu bnm bebegım Rabbım kabul ettı dualarımızı hıc onemlı degıl cınsıyetı 2lı testte erkege benzıo demıstı ama bgn kesınlescek hayırlısyla bı koklasakk offf... ay yıne aglıyorum ya...

hayırlısı arkadasımmm... ınsallah bı ogrenelım hayırlısıyla... kocamannn bı lıste yaptım dr a soracaklarımı unutmamak ıcın cunku bebesımı gorunce sapsallasıyorummm unutuyorumm sorucaklarımı dr umda alıstı lısteyı gorunce gulmeye baslıo... eve gelır gelmez hemen yazıcam kızlarrr... ya bıde gostermıyomus ay bn catlayıverırımmmm

kızlar şimdi doktordan geldim kendi doktorum şehir dışında diye başka doktora gittim cinsiyeti bellidir artık diye gittim uyuyomuş benim miniğim dr dedi git bi yarım saat dolaş gel çikolata ye öyle yaptım geldim ama şimdide kapanmış dedi ama kıza benziyo dedi kubiiiii aynı sen oldum bende.15 haftalık oldum hala net bişi yok neyse sağlıklı olsunda biz eli mahkum beklicez

ilgimdısı

canım sana da ticker yapalım.. takip etmek ii oluyor bizim için kac haftalık bebeğin diye.. istersen tabii.. sat ve muhtemel d. tarihi yetiyor hazırlamak için..

kızlar slm 2 gündür giremiyorum pc bozulduda iş yerinde bilgisayar bulmuşken bir bakayım dedim.ya size bişey sorcam ara ara pembe kan gelen var mı aranızda?progestanım bitti birz önce lavaboya bi gittim hafif pembe kan gelmiş.doktorumu aradım progestan al dedi tekrar bu haftadan sonra düşük tehlikesimi yaşıyorum ben çok moralim bozuk yine çook

12.haftadan sonra düşük riski azalıyor ama bu tamamen geciyor anlamına gelmez.. dikkat etmeye devam etmelisin.. doktorum aynen bunu söyledi bana.. rengi tamamen kırmızı olmayana kadar panikte yok.. ama progestanı almaya devam et eger dr öyle dediyse .. hatta için rahat değilse bence gidip bebişini gör ve rahatla..

dedim doktoruma geleyimmi diye kan çoğalmadıkça gerek yok dedi çok mutsuzum...

kızlar ben listeye yeni güncel bilgiler eklemeye çalışıyorum ama sürekli sorun veriyor ve yeni bilgileri ekleyemiyorum.forumun dedigi şey şu: sizin 100 karekter sınırınız var sizin deişikliginiz 102 kabul etmiyor ve hata veriyor sizce ne yapmalıyım.

Benim doktoruma gelen bir bayan 16.hafta bebeği düşmüş. Hem de o ana kadar herşey o kadar iyiymiş ki doktorum da şaşırmış. Daha önce kanaması vs. hiçbir şey yokmuş. USGde herşey normalmiş. Yani 12 hafta bitti, herşey yolunda dememek lazım. Her an her şey olabilir. Allah'a emanet bebeklerimiz. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Bir de kızlar bizim yakınımızda birisi ilk doğumunu yaptı. Bebek çok yaşamadı. Eşim hatta cenazesine gitti, kadın şuan çok kötüymüş, kendine gelememiş daha. Çok zor bir acı. Allah kimseye yaşatmasın. İnsan hamile kalınca herşey tamam sanıyor. Ama maalesef öyle değil. Doğana kadar ve doğduktan sonra bir sürü zorluk bizi bekliyor. İnsanız, her dert bizim için, dermansız dert vermesin Allah. Bu kötü haberleri paylaştım moralini bozmak için değil, Allah korusun kötü birşeyle karşılaşırsak boşluğa düşmeyelim. Doktorum demişti bana, senin haftaya yaşamaya garantin var mı, benim de yok, senin de yok, bu bebeğin de yok, Allah'a emanetiz hepimiz demişti. Çok doğru... Rabbim korusun hepimizi.

2 kerede değişiklik yap istersen...

bizden biride daha önce bunu yasamıstı sanırım Princess of Rain di yanlıs hatırlamıyorsam..

Ama aklımıza kötü seyler getirmeyelim ki kötü şeyler olmasın..

Dün aksam eve giderken yolda eşimle konusuyorduk.. aslında dedi drun pek bi fonksiyonu yok Allaha kalmıs hersey.. cok haklı.. Allah bizim ne yasamamızı isterse onu yasıyoruz.. tabi bu tedbiri elden bırakmak anlamına gelmiyor..

Leylacım sende panik yapma Allahın izniyle bişeycik olmaz progestanı al , kendine dikkat et ve bol bol dua et.. öpüyorum canım

bak tek yapim dedim şimdide bu çıktı
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 101 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.
ya sizce sorun ne tamamen doldu galiba grafik almıyor anlamadım

Tatlım kesinlikle alma derim. Yatak odan müsaitse bi oyun parkı al şimdilik kendi dolaplarından birinide ona tahsis et. Benim kızım 12 aylıkken beşiğinin başından tutup atçılık oynamaya kalkmıştı gecenin bi saati zor yakalamıştım hemen o gece tek kişilik yatağa aldım. Çocuğun karakterine de bağlı beşikte yatma süresi. Ben beşik kesinlikle almıycam. Direkt çocuk odası alıcaz. Babası arabalı oda alıcam diyor. Kenarlık olarakta Bebek ve ocuk Yatak Bariyeri bunu alıcam oldu bitti.

daha kalabalık gruplar var bizim tablomuz ne ki..onuda 2ye bölüp yap istersen

Yatak odam çok büyük değil. Park yataklar baya geniş oluyor. Sığar mı bilmiyorum. Ölçüp biçmek lazım. Bambu beşikler oluyor ya onlar baya küçük, odama onlar sığar gibime geliyor. Diğerleri çok yer kaplıyor. Anne yatağının yanına mutlaka bir şeyler almak gerekiyor ama bizim yerimiz çok yok, yatağımız çok geniş, eşime demiştim, biz bununla sığamayız diye, o çok ısrar etmişti, şimdi bebeği ortamıza koyup yatabiliriz, o kadar geniş. Gerçi o zamanda gözüme uyku girmez, bebeği ezeriz diye korkarım. Ayy çok kararsızım. Cinsiyet belli olsa da daha detaylı araştırmaya girebilsem.:97:

yani yapmak istediğin değişiklikleri bir kerede değilde 2 kerede yap canım

öyle yaptım canım yine sorun verdi
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 101 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.
bir kerede yapıncada bu sorunu verdi anlamıyorumm

Merhaba,

Ankara'da gittiği doktordan memnun olanlar var mı acaba? Bir de Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde doğum tecrübesi yaşayan? Eşleri normal doğuma alıyorlar mı? Özel oda tutulursa normal doğum orada mı oluyor? Bilgi verebilecek birileri varsa çok sevinirim.

Aynı durum benim odamda da söz konusu. Oyun parkları 1 m genişlik istiyor en azından. Bu gün gidip ölçeyim dıştan dışa çünkü satarken hep içten içe ölçüyü verip yanıltıyorlar. Ben kesinlikle oyun parkı alıcam zor olacak sığması ama benim bu evimde bahçem var orada ilerde rahat ederim yazlıktada kullanırım şehir dışına rahat götürürüm nerde yatırcam diye düşünmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…