- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.921
gunaydn canım gozun aydın bak sende tuttu free hcg
[sıze="3"]ayy olsa da yesekkk mmm[/sıze]
bende dün öğrendim allahım heycandan gebericem sandım :) oğluşum olacakmış hemde pipisini gösterdi doktor açmış bakın benim diyordu sanki :) İNŞALLAH SANADA GÖSTERİR...
Luna ve Askis gozunuz aydin kizlar ogrenmissiniz cinsiyetleri.bende cuma gidicem insallah ogreniriz bizde catliycam artik meraktan
:)
teşekkür ederim :) doğum ekim gibi şimdilik ama en başında 2 kasım göründüğünden bu topicde başladım devam ediorum :)
sizler nasılsınız
Allah gönlündekini sizin için hayırlı kılsın inşallah..hayırlı haberlerle gel bekliyoruz :)
gunaydin kizlar,
ben bugun erken uyandim bakalim boregi yapmaya guc bulabilecekmiyim.
trawma ay fenerbahceliyim canim ama o tarz seylerden nedense hic haz etmiyorum ya ama cok ciciler
sulisim hosgeldin canim oh tatilin keyfini cikarmissin,bizde evde koktuk
ilgimdisi simdiden tebrikler canim hakkinizda hayirlisi
kızlar slm 2 gündür giremiyorum pc bozuldudaiş yerinde bilgisayar bulmuşken bir bakayım dedim.ya size bişey sorcam ara ara pembe kan gelen var mı aranızda?progestanım bitti birz önce lavaboya bi gittim hafif pembe kan gelmiş.doktorumu aradım progestan al dedi tekrar bu haftadan sonra düşük tehlikesimi yaşıyorum ben çok moralim bozuk yine çook
12.haftadan sonra düşük riski azalıyor ama bu tamamen geciyor anlamına gelmez.. dikkat etmeye devam etmelisin.. doktorum aynen bunu söyledi bana.. rengi tamamen kırmızı olmayana kadar panikte yok.. ama progestanı almaya devam et eger dr öyle dediyse .. hatta için rahat değilse bence gidip bebişini gör ve rahatla..
kızlar ben listeye yeni güncel bilgiler eklemeye çalışıyorum ama sürekli sorun veriyor ve yeni bilgileri ekleyemiyorum.forumun dedigi şey şu: sizin 100 karekter sınırınız var sizin deişikliginiz 102 kabul etmiyor ve hata veriyor sizce ne yapmalıyım.
Benim doktoruma gelen bir bayan 16.hafta bebeği düşmüş.Hem de o ana kadar herşey o kadar iyiymiş ki doktorum da şaşırmış. Daha önce kanaması vs. hiçbir şey yokmuş. USGde herşey normalmiş. Yani 12 hafta bitti, herşey yolunda dememek lazım. Her an her şey olabilir. Allah'a emanet bebeklerimiz. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Bir de kızlar bizim yakınımızda birisi ilk doğumunu yaptı. Bebek çok yaşamadı. Eşim hatta cenazesine gitti, kadın şuan çok kötüymüş, kendine gelememiş daha. Çok zor bir acı. Allah kimseye yaşatmasın. İnsan hamile kalınca herşey tamam sanıyor. Ama maalesef öyle değil. Doğana kadar ve doğduktan sonra bir sürü zorluk bizi bekliyor. İnsanız, her dert bizim için, dermansız dert vermesin Allah. Bu kötü haberleri paylaştım moralini bozmak için değil, Allah korusun kötü birşeyle karşılaşırsak boşluğa düşmeyelim. Doktorum demişti bana, senin haftaya yaşamaya garantin var mı, benim de yok, senin de yok, bu bebeğin de yok, Allah'a emanetiz hepimiz demişti. Çok doğru... Rabbim korusun hepimizi.
Ay kızlar siz cinsiyetleri öğrendikçe ben burada heyecanlanıyorum. Acaba benim bebişim ne zaman gösterecek? Hayırlısıyla sağlıklı haberlerinden sonra bir de cinsiyetini öğrensek çok iyi olacak. Babasıyla isim konusunda da bir ortak noktada buluşabilirsek bebişime ismiyle seslenmek istiyorum. Baş ağrısı konusunda ben de 24 saat süren baş ağrıları çekiyorum. Başımı tülbentle sıkıca sarıyorum. Biraz rahatlatıyor ama ağrı tam olarak 24 saat sonra filan geçiyor. Normalde ben de majezikle ağrısı geçenlerdenim ama hamilelikte çektiğim baş ağrısı çok daha farklı ve mide bulantısı eşliğinde oluyor.
Bebek odası kısmına gelince ben de çok kararsızım. Etrafımdaki bebeklere bakıyorum 1 yıl dolana kadar odalarında bir gece bile yatmıyorlar. Anne yatağının yanındaki küçük beşiklerde oluyorlar zaten uzun bir süre. Şimdi bir oda düzenlesem 1 yıl bebeğim orada kalmayacak ve biz 1 sene sonra şehir değiştirebiliriz. Eşyalar kullanılmadan taşınırken harap olacak. O yüzden geçici bir şeyler mi alsam diye düşünüyorum. 1 yaşından sonra filan kesin olarak yerleşeceğimiz evimize göre mi odasını düzenlesem diyorum. Çok kararsızım. :97::97::97:
bak tek yapim dedim şimdide bu çıktı
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 101 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.
ya sizce sorun ne tamamen doldu galiba grafik almıyor anlamadım
daha kalabalık gruplar var bizim tablomuz ne ki..onuda 2ye bölüp yap istersen
Tatlım kesinlikle alma derim. Yatak odan müsaitse bi oyun parkı al şimdilik kendi dolaplarından birinide ona tahsis et. Benim kızım 12 aylıkken beşiğinin başından tutup atçılık oynamaya kalkmıştı gecenin bi saati zor yakalamıştım hemen o gece tek kişilik yatağa aldım. Çocuğun karakterine de bağlı beşikte yatma süresi. Ben beşik kesinlikle almıycam. Direkt çocuk odası alıcaz. Babası arabalı oda alıcam diyor. Kenarlık olarakta Bebek ve ocuk Yatak Bariyeri bunu alıcam oldu bitti.
nasıl ikiye bölüm anlamadım canım
yani yapmak istediğin değişiklikleri bir kerede değilde 2 kerede yap canım
Yatak odam çok büyük değil. Park yataklar baya geniş oluyor. Sığar mı bilmiyorum. Ölçüp biçmek lazım. Bambu beşikler oluyor ya onlar baya küçük, odama onlar sığar gibime geliyor. Diğerleri çok yer kaplıyor. Anne yatağının yanına mutlaka bir şeyler almak gerekiyor ama bizim yerimiz çok yok, yatağımız çok geniş, eşime demiştim, biz bununla sığamayız diye, o çok ısrar etmişti, şimdi bebeği ortamıza koyup yatabiliriz, o kadar geniş.Gerçi o zamanda gözüme uyku girmez, bebeği ezeriz diye korkarım. Ayy çok kararsızım. Cinsiyet belli olsa da daha detaylı araştırmaya girebilsem.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?