2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Ben de park yatakları beğeniyorum. Renkli renkli çok şekerler. Bazılarının yanında ekstra gözleri filan oluyor. İyice büyük oluyorlar. Benim de elime alıp metreyi hem odayı hem yatakları bir ölçmem lazım. :97: Benim yeğenimin yatağı var, o korkuluklu olanlardan, 1 yaşına girecek daha yatmadı bile. O yataklarda hiç kimsenin bebeklerini yatırdıklarını görmedim, ne küçükken, ne de büyüdüklerinde. Tecrübeli annelerden fikir almamız lazım. Ona göre alışveriş yaparız. Ayy inşallah o günler gelse de sağlıkla, hayırlısıyla bir sürü cici alsak.

benim kuzenim 6 aydan beri bebeğini kendi odasına gecirdi tek uyuyor .. alıssın diye yaptı öncesindede park yatakta kendi yanlarında yatırdı. o park yatakta kıs boyunca salonda yaz gelince balkona tasındı..bende bu sekilde planlıyorum kısmetse.. zaten benim kuzen süper bir model .. arastırması filan da cok olmustu herseyi ona soruyorumm..

birazbekle canım sonra tekrar denersin .. neden olduğunu bende anlamadım..

evet benim canim herseyimiz yolundayken bebegim 16. haftada dustumu desem erken dogummu desem ne desem bilemiyorum.once suyum geldi sonra kanamam ama nasil kanama, kabus gibi bir durum Allah kimseye gostermesin,dusmanimin basina vermesin.inanin cok zor toparlanmasi yeniden hayata tutunmasi 1 yil cok acilar cektim,cektik hala aklima geldikce kendimi zor tutuyorum aglamamak icin ama yapacak birsey yok.verende Rabbim alanda Rabbim insallah bu bebegimizi bize bagislar sag,saglim.

16.haftama az kaldi korkularim var ama icimi ferah tutmaya calisiyorum doktorum %30 dusuk riskin var dedi.Rabbimden umit kesilmez.

Allah yar ve yardimcimiz olsun.Amin!

ayrica doktorum her hamile kadin 20 haftalik olunca dusuk riski ortadan kalkiyor demisti bana lutfen kendinize dikkat edin hic birseyimiz garanti degil bu dunyada

Canım çok geçmiş olsun. Bunu yaşayan çok kadın var. Allah kimseye yaşatmasın. Sabır versin sana da. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine. Dua etmemiz lazım. Dediğin gibi kimsenin garantisi yok. Rabbimize emanet miniklerimiz ve tabi bizler...

Böyle şeyler okudukça aklımı kaybetcek gibi oluyorum. Benim kuzenimde ikinci bebeğini doğduktan 3-4 gün sonra kaybetti. arkasından 2 tane daha oldu bebeği. Aslan parçaları 3 erkek yeğenim var. Hepsi birbirinden kuduruk.

Benim bugün doktor randevum var. Aşağıdan pıt pıt vuruyor şuanda. Acıktı herhade. 16+6 olduk bakalım doktora sorucam tüm endişelerimi.

ilgimdısı

canım sana da ticker yapalım.. takip etmek ii oluyor bizim için kac haftalık bebeğin diye.. istersen tabii.. sat ve muhtemel d. tarihi yetiyor hazırlamak için..

ayy.. ne ıyı olurr ama bn anlamamkı ole seylerdenn.. 22 ocak son sat muhtemel dogum 2 kasım cıkıo ultrasonda.. nasıl yapıcm zahmet olmazsa anlatrmısn cnm???

Rabbim dilediğine 10 tane veriyor, dilemediğine hiç vermiyor. Bizler nasibimizi yaşıyoruz. Bazen ben de çok korkuyorum. Sanki herşey elimdeymiş gibi bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyorum. Ne yapsak da ne etsek de olacağın önüne geçemeyiz. Tevekkül etmek kesinlikle en güzeli. Benim bir doktorum çok sert birisi, kadının suratına "senin bebeğin sakat" diyen bir doktor. O kadar ruhsuz. Diğer doktorum ki onu daha çok seviyorum, tevekkül eden, Allah'a inanan ve hastalarını da bu yönde rahatlatan bir doktor. "Ben sana bu bebek çok sağlıklı derim, iki hafta sonra düşer, bu bebek çok riskli derim, 9 ay sonra doğar, herşey olabilir, Allah'a güven" dedi. Haklı, doktorlar ihtimallerden bahsedebilir ama kesin sonucu yalnız Allah bilir... Karamsar konulardan konuştuk bugün ama ben bunları negtaif yönde algılamıyorum. Bir anne adayının psikolojik yönden de güçlü olması gerektiğini düşünüyorum. Rabbim hepimizin yanında olsun, hayırlısı versin...

canım geçmiş olsun sende rahim agzı yetmezligimi var yoksa dr. ne dedi bu duruma.benim bildigim dikiş atılıyor.dr.la konuştunmu

canım geçmiş olsun sende rahim agzı yetmezligimi var yoksa dr. ne dedi bu duruma.benim bildigim dikiş atılıyor.dr.la konuştunmu

Allah razi olsun canim.

rahim agzi yetmezligim yok su ana kadar doktorum her 2 haftada bir olcume cagiriyor beni en son 4,5 cm cikmisti.hamileligim boyunca olcum yapilacak eger gerekirse dikis yapilacak ama dedigim gibi cok sukur su anda oyle bir problemim yok insallah olmazda

olmıcak inş canım benim alıcaz hepimiz kucağımıza yavrularımızı

kızlar bize nazar değiyor, nedir bu moral bozukluklarımız , hormonlar mı aptal insanlar mı buna neden oluyor bilmiyorum ama kendimizi toplayalım, bebişler üzülmesin karnımızda, sonra doğunca huysuz olurlar yine biz çekeriz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…