2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ay canim ne guzel anlatmissin ben mersinliyim ama su an yurtdisindayim 1 sene +1,5 ay oldu memeleketimi annemi gormeyeli hergun ruyalarima giriyor keske oralarda olabilsem. inan cok zor duruyorum buralarda hergun kafamdan geciyor acaba memlekete gitsemde orda mi dogum yapsam diye cok karmasigim burda yanliz olmamda etkiliyor tabi. seninadina cok sevindim guzel bir tatil gecirmissin. insallah Allah banada gosteriri yakin zmanda mersini gormeyi.

Aminn canım bende baştan beri hep erkek gibi hissediyodum yorumlarda hep o yöndeydi şimdi kız duyunca şaşırdım tabiki cinsiyeti önemli değil sağlıklı olması herşeyden önemli ama dedim ya biraz şaşırdım gerçi oda kesin değil ya haftaya kaldı kesin sonuç.Bide ultrasona yatmamla kalkmam bir oldu kendi doktorum rahat bi 20 dk filan bakıyo anlatıyo çok sıkıcıydı bu doktor

öyle tabii cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun inşAllah, malesef kendi doktorumuz olmayınca hepsi baştan sağma bakıyor, bende dün nöbetçi doktora çok kızdım zorla bakıyor, biz çok ısrar edince öteki doktor kaç haftalık dmeişti falan dedi, eşim biraz serttir, onu görünce mecbur kaldı gibi birşey, Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin meleklerimize

insaalah olmaz canım sen dr.una güven o dogrusunu bilir.
güzel annişler nasılsınız

ben doktortora gidiyorum bugün dua edin bana olurmu sardı beni yine korkuuu
deryacım hayırdır sen cumaları giderdin canım.halen haftadamı dr.a gidiyorsun canım deiştimi yoksa.insaallah güzel haberlerle gelirsin canım.

selam kızlar nasılsınız
ben uzun zamandır girip okuyorum ama yazmaya vaktim yok
bugun son rapor günüm yarın iş başı yapmam lazım ama başhekimim sorun çıkardıgı için nerde ne zaman işe başlayacagım belli degil 2 gündür stres oldum bunlardan dolayı bugunde yol gidemez ve nöbet tutamaz raporu almam lazımdı ama heyetteki dr biri red etti ve sebebde ilk önce ona gidip sonra başka dr gitmem bunuda açıkça söyledi ama allahdan tek hekim raporu yetiyormuş onuda eşim aldı
sizler nasılsınız bebek odalarında temizlikten konuşmuşsunuz biz oyun parkı alıcaz onuda yatak odasına yanıma almayı düşünüyorum temizlikse buyuk dert eşimi ikna edersem hafta sonları yaptırıyorum süpürgeyi toz alma yer silme benim işim öyle öyle idare ediyoruz işte
birde geçenlerde nette dikey şarjlı süpürgeler gördüm tam bizlik etraf tozlanınca hemen tozunu almaya şimdilerde netten onu almayı planlıyorum benim için elektrik süpürgesinden daha kolaymış gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz

benim elektrikli gırgırım var elimin altında bişey döküldüğünde hemen alıveriyorum.. onun gibi bişeymi..bi link göndersene bizde bakalım nasıl bir cihazmıs..

sen hastanede calısyosun sanırım.. benim üst komsum hemşire .. nöbet tutmadı hic hamileliği boyunca..ama calıstı.. sanada bu opsiyonu tanımaları lazım bence..

kız ilk gebeliğim benim ama bilmiyroum ki acaba dedim,bir de nasıl bir his olduğunu bilmediğim için acaba diye geçirmeden edemedim.yani böle sanki yumuşak bişiler içimde gibi his oldu bir ara çok heycanlandım
16.haftadayım ben hayatım.yarın 16+1 olacak.tatlım ben de geçen hafta söylemesi ayıptır zeytinyağlı biber dolması yaptım bir güzel de yedimmmyaklaşık 2 saat sonra çıkardım geri..sabahları da benim çok midem bulanıyor.bir de akşam yemekten sonra çok kötü oluyor midem:84::84:
geçer canım geçer kusmaların

Kızlar şimdi geldim doktordan. Herşeyi çok iyi dedi. 16 cm 163 gr olmuş. doktor KIZ olduğunu biliyorsunuz dimi dedi. Biz aaaaa dedik Kızçem geliyor. Cicili bicili.

Kızlar şimdi geldim doktordan. Herşeyi çok iyi dedi. 16 cm 163 gr olmuş. doktor KIZ olduğunu biliyorsunuz dimi dedi. Biz aaaaa dedik Kızçem geliyor. Cicili bicili.

maşallah 41 kere
ultrasonda kaç haftalıktınız
ay benim kız kısa boylu mu acep :) 15 cm idi :)

oo sizin kuzular bayaaaa büyümüş, maşallahhh.. bizde görecekmiyizki o günleri:)

crafty cim ben sana özelen mesaj atamadım, senin mesaj kutun doluymuş

kızlarr böyle sorun yaşayan veya duyan varmı yardımcı olursanız sevinirimm.

canım merhba benmde kese biraz aşağıda dedi doktor.dikkat et kendine bir sıkıntı olmasın dedm.çok şükür bişey yaşamadık ama dikkat et sende doktor birşey demediyse dert etme kendine.belki yorulmuşsundr ondan olmuştur.bolbol dinlen.

merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende iim diyeym gerçi biraz problem varda.doktoruma sinirlendm.tansiyonum düşüyor durduk yere doktoru aradım zar zor ulaştım bana dediği ben bişey yapamam dahiliye doktoruna gidin dedi gayet duyarsız bir şekilde çok kızdım gerçekten heran doktorumu değiştirebilirim yani.tansiyonu düşen var mı benm gibi 8-5 9-4 falan oluyor tansiyonm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…