2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
alm güzel anneler bebişlerrrrrrrr
ben kasığımda göbek bölgemde baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyorum ara sıraçok heycanlı acaba hareketlerini mi hissediyorum ben yaaaaaaaaaaaa

Baby Loading'e ve Kırmızılıya bayıldım. Çok espirili tişörtler. Güle güle giy craftycim.

sarı okunmuo ama ,

does this baby make me look fat? yazıo :)
ona da bayıldım :)
renkli aldım özellikle kalitesini bilmiorum düz renklileri GEBE den alıorum zaten. Çok kaliteli gebeninkiler

ay ben bu unnodoya nasıl üye olucam bekliceksiniz biz sizi kabul edene kadar bişi dedi yaww bide üye bi arkadaşın olması gerekiomuş yani senin gibi graft bana yardımcı olurmusun lütfen özelden atarsın mailini sevinirim tabi istersen neyse kızlar ben kaçar bakalım bizim bebek ne durumda öpüyorum hepinizi

sen bana mail at cnm ki seni önereyim :)

biri buydu diğeride baby loading li beyaz bi t-shirt ama onu internet mağazasında bulamadım ...16.90 tl fiyatıda ..internette L bedeni var canım bi bak istersen...

alm güzel anneler bebişlerrrrrrrr
ben kasığımda göbek bölgemde baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyorum ara sıraçok heycanlı acaba hareketlerini mi hissediyorum ben yaaaaaaaaaaaa

nasilsin canim? ayyy ne guzel kelebek cirpintisina benzer olur diye okumusdum senin ki de oyle sanirsam. eyer ilk hamileliyinse 20 haftalarda falan hiss edilir. senin haftan kac ki? benim bucur bugun beni oyle uzdu ki is yerimdeyim ve halim cok fena midem bulandi iyi ki tuvalate yetise bildim yoksa acayib rezil olurdum, cok kustum. tuvalete giren cikan da belli diyil zaten hic bos gormedim orasini. her kes de sordu neyin var. sonunda soyledim hamileyim yalniz oda arkadaslarim biliyodu. ya neden gecmiyor ki 15-ci haftamdayim bazi gebelik sitelerinde sac cikariyor ondan ola bilir diye yazilmis... dusunuyorum cok killi olucak galiba ...insallah cabuk duzelirim ya hasta gibi gezmek istemiyorum. gece de cok bulantim ve kusmam oldu. offfffff

bende üye olmuştum o siteye ama kabul etmediler beni, arkadaş referansı gerekiyo galiba:):)): crafty cim banada please:):)

walla süper bir fikir bir daha kine yapalım inşAllah, iyiki varsınız kasım anneleri benimle aynı şeyleri yaşayan anne adayları bana daha çok destek veriyor, hepinize teşekkürler

benimde bebişim uyuyordur hareketi yoktu, doktor birazcık harektelndirelim dedi, yaklaşık 4 dk kadar karnıma ufak ufak dokunuşlar yaptı, sonunda bizimkisi pes etti doktora dogru döndü bacaklarını gösterdi pipisini:) doktor erkek bakın dedi:) ayy çok güzel bir duyguydu:) inşAllah seninde gönlüne göre olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…