- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.081
kızlarr benim eşimde ilişki konusuna taktı biraz bende diyorum olmaz korkuyorum
sonuçta daha önce düşüklerim oldu biraz bozuluyo ama napıyım bende yapamam içime sinmiyo
sizin durumlar nasıl
arkadaşlar bugün dayanamayıp radyoloji uzmanına gittim ayrıntılı ultrasona girdim o da ne bir pipi gördüm sankii
evet dedi yüzde yüz erkek dedi
biliyorsunuz bir kızım vardı birde oğlum olacakmış çokk sevindim allahım sizlerede ikisinide nasip etsin ihşallahh
valla yüzde yüz dedi değişirmi ki bu haftadaki tahmin
önce kızmı demişlerdi sana da yoksa Hellenn gibi... hayırlı olsun oğlusun canım benim..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/445025-2011-kasim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html buraya da yaz istersen senide ekleyelim listeye ...
tekrar hayırlı olsun...
selam annişler nasılsınızzz biz okuldayız öff tatil gelse artık çok sıkıldım.....son zamanlar hiç geçmek bilmiyor..... bu haftadan sonra 3 hafta kaldı ama sanki bana çok uzun geliyor havalar ısınmaya başladı ya sanırım ondan.....
kilo konusunda bende çok dikkatli ve takıntılıyım....çünkü vermenin ne kadar zor olduğunu yaşadım biliyorum....alırken kolay alınıyor ama vermek okadar kolay olmuyor... benim yeme içmemde iştahım da hiç bir değişiklik yok ama 3-3.5 kilo almış görünüyorum....artık kilomu şişlikmi bilemiyorum.... çok yemek değil bebek için önemli olan sağlıklı besleyici şeyler yemek
canım senin en azından tatilin var 3 hafta sonra ya biz napalım
bol meyve anneye değil bebeğe kilo aldırıyormus ama sekere de dikkat etmelli...
kızlar arada sanki rahim bölgeme bi sızı girip çıkıyo sanki atar gibi sağa bazen sola sanırım ben oğlumu hissediyorumm annemde hissedersin diyoo
aaa ne güzel annemde sürekli soruyor hissediyormusun diye bizde tık yok....dr çok hareketli bebek dedi ama bize gösterdiği bir şey yok henüz......
gecmis olsun canim...
tetenoz asisinin bebege bir zarari yok...bilakis hamilelere oneriyorlar...
tam tersi daha iyi oluyor,malum biz bayanlar mutfakta calisirken allah korusun elimize bir bicak veya metal turu bir sey battimi tetenoz mikrop kapmasini engelliyor...
rahatlikla yaptirabilirsin...
Hoşgeldin hayatım sana ve oğluşuna sağlıklar dilerim. Sabah aç gitmek olayı gerçekten çok sinir bozucu bugün benim 3'lü testim var ve devlet hastanesinde çok sıra oluyor diye ben öğleden sonraları gidiyorum hep. Ama şeker yüklemesi için erkenden gitmek zorunda olmak bile canımı sıkıyor.
Merhabalar. Okuldan yeni geldim. Geçmişi biraz okudum. Cinsiyet haberleri geliyor. Allah adlarıyla sağlıklı, mutlu yaşatsın bebişlerinizi. Biz de hayırlısıyla sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenebilirsek rahatlayacağız. Bugün çok yoruldum. 9 da çıkıyorum evden, 4te geliyorum. Aslında okulda çok ayakta kalmıyorum. Oturuyorum. Nöbet tutmuyorum. Dersler çok yorucu değil. Ama nedense ayaklarım çok ağrıyor. Yürürken sanki 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. Paytak paytak!Bu aralar benim adet günüm ve adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor. Korkuyorum ama 2 gündür azar azar gelip gidiyor. 9 ay böyle mi sürecek acaba? Adet günlerinde sancısı olan başka kimse var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?