2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarr benim eşimde ilişki konusuna taktı biraz bende diyorum olmaz korkuyorum
sonuçta daha önce düşüklerim oldu biraz bozuluyo ama napıyım bende yapamam içime sinmiyo
sizin durumlar nasıl

Daha önce düşüklerin olduğu için korkman normal ben düşük yaşamadım ablam yaşadı bende korkuyordum 5 haftaya kadar zaten ara vermedik hamile olduğumu 5 hafta öğrendim 2 hafta ara verdik ilişkiye korktuk vs ama 8 haftalıkken dr umuz herşey yolunda dedi yasak koymadı ve netten araştırdım kasık ağrın vs olmadığı sürece ve anne kendini rahat hissettiği sürece ilişkiden uzak durmaya gerek olmadığını okuyunca ara vermedik ve ilişkimiz istediğimiz sürece devam ediyor bebek için sağlıklıymış aslında doğuma hazırlıyormuş anneyi tabi herkes için bir olmya bilir dr unuza sormanızda yarar var ben rahatım kasık ağrım bel ağrım falan normalde hiç yok ilişki sırasındada olmuyor o yüzden dikkat ederek devam ediyoruz

önce kızmı demişlerdi sana da yoksa Hellenn gibi... hayırlı olsun oğlusun canım benim..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/445025-2011-kasim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html buraya da yaz istersen senide ekleyelim listeye ...

tekrar hayırlı olsun...

yok canım 11. haftada gitmiştim yalvardım söylememişti aslında randevum salı günü
ama dayanamadım kadın doğumcu bile değil radyoloji uzmanıymış ama bizim uzmanlık alanımızdır o dedi

tamam orayada yazıyorum benide ekleyinnnnnnnnnn

canım senin en azından tatilin var 3 hafta sonra ya biz napalım

bol meyve anneye değil bebeğe kilo aldırıyormus ama sekere de dikkat etmelli...

kızlar arada sanki rahim bölgeme bi sızı girip çıkıyo sanki atar gibi sağa bazen sola sanırım ben oğlumu hissediyorumm annemde hissedersin diyoo

canım senin en azından tatilin var 3 hafta sonra ya biz napalım

bol meyve anneye değil bebeğe kilo aldırıyormus ama sekere de dikkat etmelli...

evet yaa iyiki tatilimiz var şimdi bile tatil moduna girdik zor geliyor okula gelmek....alışıncada böyle oluyor işte :)))

kızlar arada sanki rahim bölgeme bi sızı girip çıkıyo sanki atar gibi sağa bazen sola sanırım ben oğlumu hissediyorumm annemde hissedersin diyoo

aaa ne güzel annemde sürekli soruyor hissediyormusun diye bizde tık yok....dr çok hareketli bebek dedi ama bize gösterdiği bir şey yok henüz......

slm kızlar nasılsınız bende sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 20 hafta aşılar var dediler ama burdan okuduğum kadarıyla dr a sormadan yaptırmak sakıncalıymış sanırım bende sormadan yaptırmayayım bari

aaa ne güzel annemde sürekli soruyor hissediyormusun diye bizde tık yok....dr çok hareketli bebek dedi ama bize gösterdiği bir şey yok henüz......

ay ben uzuzn süre hissedemem sanırım kilomdan dolayı

ve benim kız anasına cekmiş biraz tembell.. :) kıpırdamıyor ve cook uyuyor..

uyusunda büyüsün benim bebişim.. kıyamam..

hihh dün ben elimi kestim tetenoz olmuyim:S

tunaydin kizlar gecmisi okuyup geldim.

limburgcugum stres yapma canim insallah hic birsey olmayacak bebeklerimize tatlim.sen stres yaptikca bebekte hisseder canim.seni cok iyi anliyorum benim bebegimin neden dustugu bulunamadi ve enfeksiyona yordular dusugu o yuzden bende senin gibi cok dikkat ediyorum gecen hafta kultur aldilar benden temiz cikti Allahtan,her doktora gittigimdede idrar testi yapiliyor.

ayyybiz 4.haftaya kadar girdik iliskiye sonrasinda hamile oldugumu ogrendim zaten stop yaptik. doktorum 9 ay yasakladi iliskiyi bize elimizden birsey gelmiyor yani,:83:tek umudumuz hersey yolunda giderde son aylarda izin verirse ne ala izin vermezse yatmaya devam kardes,kardes.
Allahtan esim cok sabirli,eeeeee arada birseyler olmuyor degil ama olsun idare ediyoruz iste sonucta el,el ustunde durmuyorgecenlerde benim libido tavan yapti ama bir kac gundur yine canim istemiyorbu duruma alismak zor oldu oncesinde hareketli bir gece hayati olunca ama bebegimiz icin herseyi yapmaya raziyiz yeterki o saglikli olsun.onu saglikli bir sekilde kucagimiza alalim dogduktan sonra oyle yada boyle iki ara bir derede bulusuruz kocisle

bu arada cok sapik gordum kendimi

oğluma Çağan ismini düşünüyoruz anlamı mutlu gün demek gelişiyle bizi çok sevindirdi ismindede mutluluğu taşısın istiyorum..

Benim ismim Çiğdem benimlede uyumlu olmuş olur hem diyorum

Babasıda Demir ismini istiyoo iki isimli olacak yavrumuz soyadımızda 9 harfli çok uzunca olacakk

Demir Çağan sizce nasıl teyzelerii... beğendiniz mii??

çok güzel isim maşallah uyumlu
benimde oğlum olcak inşaallah
bizde ALİ DÜŞÜNÜYORUZ İNŞALLAH

merhaba güzl anneler..

bizim gece hayatımız çok hareketli değildi zaten.. hiç bi sorun olmamasına rağmen tedirginlik oluyo tabii. canımız isterse deva bebeiş bizi engllemedi yani..

yeni cinsiyet haberleri gelmiş tebrik ederim.. benim kzuuyuda erkeğe benzetmişti doktor, eşim ARDA istiyo, ben ÖMER istiyorum şimdilik.. bakalım hangimiz galip gelcek:)

Teşekkür ederim:) Dün saat 10:00 gibi gittim sallana sallana dediler olmadı 08:30 da geleceksin ki hem sonuçlar yanlış çıkmasın hem de o kadar aç bırakamayız seni:) Neyse herşeye katlanırız onlar iyi olsun sağlıklı olsun yeter. İnşallah sen de 3'lü testinden sorunsuz sonuçlarla gelirsin

Merhabalar. Okuldan yeni geldim. Geçmişi biraz okudum. Cinsiyet haberleri geliyor. Allah adlarıyla sağlıklı, mutlu yaşatsın bebişlerinizi. Biz de hayırlısıyla sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenebilirsek rahatlayacağız. Bugün çok yoruldum. 9 da çıkıyorum evden, 4te geliyorum. Aslında okulda çok ayakta kalmıyorum. Oturuyorum. Nöbet tutmuyorum. Dersler çok yorucu değil. Ama nedense ayaklarım çok ağrıyor. Yürürken sanki 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. Paytak paytak! Bu aralar benim adet günüm ve adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor. Korkuyorum ama 2 gündür azar azar gelip gidiyor. 9 ay böyle mi sürecek acaba? Adet günlerinde sancısı olan başka kimse var mı aramızda?

dun gece yaptigim baskilar sonucu esimin o 4 harfli erkek ismini soylettirdimilk kez size soyluorum kizlar oglumuz olursa OMER kizimiz olursa NISA olacak insallahh.hatta kayinpederimin ismini de istiyordum OMER ALI olabilir.ayy insallah cumaya ogreniriz bizde

demekki ben bişeyler yazmasam kimse yazmıyo bu foruma onu anladım..
bir gün yoğunluktan bakamadım, sayfa kaçıncı sıralara düşmüş

bende hamile kıyafetleri giymeye baslayınca öyle olmusum farkında değilim.. dün eşim dedi moda girmişssin oturusun kalkısın yürüyüşün bi değişti diyip gülüp duruyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…