2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kilo mu yapıyomuş elevit ..ben hala aynıyım yahuu

nasıl aynısın yaaaaaaaa ben 50 ile kaldım şimdi 65 kiloyum

ilk hamileliğimde ilk beşinci aya kadar hiç kilo almadım hatta doktor kızmaya başlıycam artık demişti altıncı ay almaya başladım toplam 30 kilo aldım ama

şimdi hemen almaya başladım bakalım belki sonra yavaşlar

gunaydin hanimlar nasilsiniz ohh ne guzel dra gidenlerin gozleri aydin ne buyulus pasalar prensler yerim siz masallah

kizlar dunden beri moralim bozuldu ev druma gitmistim pazartesi kan verdim oyle bir bakilsi dedim.kansizlik demir eksizligi cikmis gerisi normalmis birde ozellikle crp ye bakilsin dedim.crp vucuttaki enfeksionu gosteriyor ama nerde oldugunu bilmior.oda 1 cikmis cok korktum ben oglusumu enfeksiondan kaybettim zaten en pinpiriklendigim konu bu ev drum gel inceleyelim dedi baska bir gun icin.hemen gittigim jinekologlardan birini aradim cok normal dedi sen hamilesin cikar dedi.normal bir zaman olsa yukselmis deriz dedi.benim bildigim normal aralik ise 0.5 geliymmi dedim gerek yok dedi 06.06 da gidicem daha iki hafta var.cumada bizim burdakine gidicektim simdi onu ariyorum bugun geleyiimmi diye onada ulasamiorum cok stres yaptim ben ya

yaa stres yapma arkadaşım bebeğini de etkilersin sakin ol serin kanlı ol...
Allahın izniyle hiç bir şey olmazzz..
hem bak diğer doktor normal demiş..

valla bende hayret ediyorumm 56 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım.diyet falan kesinlikle yapmıyorum bilmiyorum neden ama kilo alamıyorumm..

geçmiç olsun bozma hemen moralini bak doktor normal demiş bekle bakalım iki hafta sabırla inşallah herşey iyidir

geçmiş olsun bozma moralini stres yapma bebişine zarar..Allah ın izniyle hiç bişey olmaz inşallahh

öle tabi yaa
4 kilo olursa nasıl çıkar o bebek amanınnn :)
bende havuza sezonluk üyelik yapacağım yüzeyim diye
denize giremiorum bide İstanbul da denizden daha hijyenik gelio havuz

kızlar doktorum bana hamilelikte en iyi seyin yuzme oldugunu soyledi.. bebek suda durdugu icin anne de suya girince aradaki basınc farkı azalıyormus bebiş acayip rahatlıyormus eger imkanınız varsa havuza yada denize girin derim kızlar ben de baslamayı planlıyorum..

bu arada Limburg arkadasim umarim bir sorun yoktour tatlim...

kızlar biraz ozel olacak ama biz hala esimle beraber olamadik psikolojik olarak kendimi hic mi hic hazır hissetmiyorum zaten tup bebek tedavisinde libidom yerlere kadar indi isteksizlik baslamıstı.. adam beni bosayacak diye korkuyorum.. doktorum yasak yok dedi ama icim de el vermiyor

bu arada kızlar benim 2-3 yıldır yuzumde gunes lekeleri vardı 30 faktor de surmus olsam yine hortladılar hamilelik hormonu ile tavan yapmıs durumdalar .. simdiden herkese tavsiye edeyim hemen surmeye baslayın.. ay bu arada ben cok cirkinlestimmm

bir de ben h...rada web sitesinden iki tane lierac kremini cok uygun fiyata buldum acaba bozuk falan mıdır siparis vereyim mi sizce? siz ne zaman basladınız? gogus ucuna da suruluyor mu?

off sabah sabah cok soru sordummm

Son düzenleme:
kızlarr benim eşimde ilişki konusuna taktı biraz bende diyorum olmaz korkuyorum
sonuçta daha önce düşüklerim oldu biraz bozuluyo ama napıyım bende yapamam içime sinmiyo
sizin durumlar nasıl

merhabalar ilk defa istifra ettim bu sabah ama benim hatam kan hapımıaç alıyorum ama arasını açmadan yemek yemem gerekiyo bende kahbvaltı etmek için kızımın kalkmasını bekledim bayağğğ aç kaldım oda yaramadı midem bulandı kahbvaltının sonuna doğru ne var ne yok çıkardım ama rahatladımda
yeni kıza isim bulamıyorum yaaa :)))
ben 58le başladım şuan 59um doktorum çok iyi gidiyosun diyo bakalım kızımda 12 kilo aldım onda da ilk üç ay almamıştım ama 4.ayda 5kilo birden almıştım ama onda daha rahat yiyodum iştahım yerindeydi ama bunda sadece meyve, salata, cacık delisi oldum :)))

nasıl yani 15 kilomu aldın... gercekmi.. bundn sonrası nasıl olacak peki yani ilk hamileliğini göz önüne alırsak.. cok tehlikeli.. bizim ailede hamilelik sekeri var o yüzden ben korkuyorum..tatlıdan soguttum kendimi resmen.. 30 yasında oldugumdan bu da risk faktörlerinden biri. cok dikkat etmek lazım bebeişler için..

tatlım sıkıntı yapma...

demir eksikliği cok normal iki kişi bir bedenden besleniyorsunuz ve biri büyümek yasama tutunmak için cabalıyor.. takviyeyle bu acık kapanır.. dr un gerekli ilacı verir zaten..

enfeksiyon içinde büyük ihtimal idrar yoludur bol bol su tüketmelisin..gecen bir arkadas yazmıstı burda .. günlük ped kullanma iç çamasırlarını ütüle.. ve dikkat et kendine..

yasayacagın stres bebişini daha cok etkiler unutma..

kizlar saolun hepiniz insallah sorunsuz bebegimi kucagima alirim bu kez insallah hepmiz mutlu sona ulasiriz.az once burdaki druma da ulastim 15 li haftalardasin bu normal dedi sakin ol panik yapilacak bisey yok acil bir durumda yok normal gunumde gidecegim yine cuma gunu.ama yine de sormak istedigim bugunlerde dr randevusu olanlar benim icin sorabilirlermi bu durumu hamilelikte cikarmi cikarsa nereye kadar normal kabul edilir?sorabilirseniz cok memnun olurum kizlar

bizim de siftah yok valla tüp denemesine başladıktan bu yana :)
bende eşimde korkuoruz açıkçası :)

bizde sorun yok.. drda problem olmaz demişti 8 haftalıkken gittiğimizde. kitaptanda eşime okudum eşleri birbirine daha cok baglıyormus diye bizimki herzaman oldugu gibi temkinli .. ama problem olmadı hic şimdiye kadar...

ya sormaa aldım ben zayıftım 50 kiloydum sonra iştahim acaip açıldı
böyle canım yağlı yağlı yemekler falan istiyor hiç doymuyorum

biz de beklemedeyiz şuan ilişki konusunda sanırım 6 ay daha beklicez(üzülüyorumda aslında ama naapiiim istemiyorum hiç

kahvecim fatmacim cok saolun bisey olmaz insallah.cnm ben yaklasik 1.5_2 hafta oncesi sari gibi akintim ve yanma hissiyle dra gittim enfeksion olabilir dedi vajinal bir krem verdi 10 gun kullan dedi pazartesi bitti.bu dertten agzim yandigi icin yiyip ictiklerime cok dikkat ediorum camasirlarimi utuluyorum su sisesi yanimda hep.yani diyecegim bunu benim vucudum kendi uretiyor heralde bu kadar dikkat etmeyle hicbirsey olmamasi lazim normalde anlamadim gitti

bu arada bizde korkudan bisey yapamioruz hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle ikimizde cok korkuyoruz ya o sirada enfeksiondur bilmem ne bisey olursa diye sanirim doguma kadar cok zor olmaz yani.hatta size gecen anlatmistim ya dis agrisi cekti benimki o gunlerde opusmedik bile bebege enfeksion kacar belki dio benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…