- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.041
banada geçen gittiğimde yazmıştı bende almadım eleviti bile üç dört günde bir yutuyorum
aa zaten 15 kilo aldım bide onları yutsam iyice balina olucam
kilo mu yapıyomuş elevit ..ben hala aynıyım yahuu
nasıl aynısın yaaaaaaaa ben 50 ile kaldım şimdi 65 kiloyum
ilk hamileliğimde ilk beşinci aya kadar hiç kilo almadım hatta doktor kızmaya başlıycam artık demişti altıncı ay almaya başladım toplam 30 kilo aldım ama
şimdi hemen almaya başladım bakalım belki sonra yavaşlar
gunaydin hanimlar nasilsiniz ohh ne guzel dra gidenlerin gozleri aydin ne buyulus pasalar prensler yerim siz masallah
kizlar dunden beri moralim bozuldu ev druma gitmistim pazartesi kan verdim oyle bir bakilsi dedim.kansizlik demir eksizligi cikmis gerisi normalmis birde ozellikle crp ye bakilsin dedim.crp vucuttaki enfeksionu gosteriyor ama nerde oldugunu bilmior.oda 1 cikmis cok korktum ben oglusumu enfeksiondan kaybettim zaten en pinpiriklendigim konu bu ev drum gel inceleyelim dedi baska bir gun icin.hemen gittigim jinekologlardan birini aradim cok normal dedi sen hamilesin cikar dedi.normal bir zaman olsa yukselmis deriz dedi.benim bildigim normal aralik ise 0.5 geliymmi dedim gerek yok dedi 06.06 da gidicem daha iki hafta var.cumada bizim burdakine gidicektim simdi onu ariyorum bugun geleyiimmi diye onada ulasamiorum cok stres yaptim ben ya
gunaydin hanimlar nasilsiniz ohh ne guzel dra gidenlerin gozleri aydin ne buyulus pasalar prensler yerim siz masallah
kizlar dunden beri moralim bozuldu ev druma gitmistim pazartesi kan verdim oyle bir bakilsi dedim.kansizlik demir eksizligi cikmis gerisi normalmis birde ozellikle crp ye bakilsin dedim.crp vucuttaki enfeksionu gosteriyor ama nerde oldugunu bilmior.oda 1 cikmis cok korktum ben oglusumu enfeksiondan kaybettim zaten en pinpiriklendigim konu bu ev drum gel inceleyelim dedi baska bir gun icin.hemen gittigim jinekologlardan birini aradim cok normal dedi sen hamilesin cikar dedi.normal bir zaman olsa yukselmis deriz dedi.benim bildigim normal aralik ise 0.5 geliymmi dedim gerek yok dedi 06.06 da gidicem daha iki hafta var.cumada bizim burdakine gidicektim simdi onu ariyorum bugun geleyiimmi diye onada ulasamiorum cok stres yaptim ben ya
öle tabi yaa
4 kilo olursa nasıl çıkar o bebek amanınnn :)
bende havuza sezonluk üyelik yapacağım yüzeyim diye
denize giremiorum bide İstanbul da denizden daha hijyenik gelio havuz
kızlar kan hapı içmeye başlayan varm? doktor bana iki hafta önce falan yazdı ama hemen başlama bulantılarını arttırır bulantıların geçince başla dedi ama hala geçmediğinden başlayamadım ben((
nasıl aynısın yaaaaaaaa ben 50 ile kaldım şimdi 65 kiloyum
ilk hamileliğimde ilk beşinci aya kadar hiç kilo almadım hatta doktor kızmaya başlıycam artık demişti altıncı ay almaya başladım toplam 30 kilo aldım ama
şimdi hemen almaya başladım bakalım belki sonra yavaşlar
bizim de siftah yok valla tüp denemesine başladıktan bu yana :)
bende eşimde korkuoruz açıkçası :)
öle tabi yaa
4 kilo olursa nasıl çıkar o bebek amanınnn :)
bende havuza sezonluk üyelik yapacağım yüzeyim diye
denize giremiorum bide İstanbul da denizden daha hijyenik gelio havuz[/QUOT
istanbulda deniz amannnn enfeksiyona direk davetiye..
limburg geçmiş olsun canım inşallah bişeyin yoktur
nasıl yani 15 kilomu aldın... gercekmi.. bundn sonrası nasıl olacak peki yani ilk hamileliğini göz önüne alırsak.. cok tehlikeli.. bizim ailede hamilelik sekeri var o yüzden ben korkuyorum..tatlıdan soguttum kendimi resmen.. 30 yasında oldugumdan bu da risk faktörlerinden biri. cok dikkat etmek lazım bebeişler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?