- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.121
Serapcım benim de hep düşüktür tansiyonum ama doktorum düşük olmasında bir sorun yok yüksek olursa endıselen demıstı bana. Sen Manisa'da mısın ?eğer ordaysan sana çok memnun olduğum bir doktor önerebilirim doktorundan memnun değilsen.merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende iim diyeym gerçi biraz problem varda.doktoruma sinirlendm.tansiyonum düşüyor durduk yere doktoru aradım zar zor ulaştım bana dediği ben bişey yapamam dahiliye doktoruna gidin dedi gayet duyarsız bir şekilde çok kızdım gerçekten heran doktorumu değiştirebilirim yani.tansiyonu düşen var mı benm gibi 8-5 9-4 falan oluyor tansiyonm.
hayırlı akşamlar kızlar nassınız bakim???
ben dün kızımda gittiğim ve bu güne kadar cinsiyet konusunda hiç yanılmamış olan dr.ye gittim oda erkek olmasından ümitliyim kıza benzemiyor dedi kuzum 85 gram olmuşbenim bebişim hep uyuyor ya ne tembel bir çocuk böle bu ailede tembelde yoktur ama
kendi doktorum haziran 10 la 20 arası gel üçlü test yapalım dedi sizlere tarihler kaçına verildi acaba???
Benden bugün kan aldılar doktor 4'lü test dedi. ama kanı teslim ettiğim labaratuar görevlisi 3'lü dedi neyse 31 mayıs'ta sonuçlarımızı alıcaz kızçemle.iyi akşamlar kızlar
4lü testti yaptıran varmı
doktor yaptıralım dedi bende gelişiminde bi problem yoksa yaptırmak istemiyorum dedim oda yok dedi bizde eşimle karar verdik yaptırmıyoruz siz napacaksınız
girift cim katılıyorum sana.beni de aradılar çağırdılar gittim kaydımı yaptırdım.orda 20. haftanda gel aşı yapalım dediler.ama önce dr una sor tek doz mu 2 doz mu öneriyo ona göre yapalım dediler.yarın sabah 10 da randevum var gittiğimde soracağım.orda vurulmamın bi sakıncası var mı ve kaç doz vurulayım diye.bu arada bebeğimin cinsiyetide belli olacak yarın inşallah:))artık dr görmezse de bu sefer bende dr umu değiştirmeyi düşünüyorum zaten kılım kendilerine.
ya kızlar birde benim bebek sat göre 16+6 ama ultrasonda 16+1 görünüyo doktor bebek iyi dedi ama benim kafam karıştı
Kızlar siz abur cubur yiyor musunuz? Benim iştahım acayip açılmaya başladı. Abur cubur yemeye başladım.İlk haftalarda çok dikkat ediyordum. Çay bile içmedim günlerce. Şimdi çikolata, cips yiyorum. Her gün değil ama sonuçta haftada 1 kez yiyorumdur. Eti Puf filan yiyorum. Ay tutamıyorum kendimi. Çocuklar gibi oldum. Bebeğime zarar vermiyorumdur inşallah ama bir an önce dur demem lazım.
abur cubur yemeye bende basladim.
onceleri midem bulaniyordu cikolatadan felan oysa bayilirim cikolataya ama su bir haftadir her aksam neredeyse bir kucuk tablet milka atiyorum mideye
gofretlere bayiliyorumbirde baharatli cipslere ama yedimi en az 3 tane yiyorum.
merhaba güzl anneler..
bizim gece hayatımız çok hareketli değildi zaten.. hiç bi sorun olmamasına rağmen tedirginlik oluyo tabii. canımız isterse deva bebeiş bizi engllemedi yani..
yeni cinsiyet haberleri gelmiş tebrik ederim.. benim kzuuyuda erkeğe benzetmişti doktor, eşim ARDA istiyo, ben ÖMER istiyorum şimdilik.. bakalım hangimiz galip gelcek:)[/
:)aynen bende bu iki ismi düşşünüyorum öer ismi çok karizmatik, arda da çok sevimli geliyo kararsızım:)) eşimi ikna edemedim bide o selim olsun istiyo
Benim dün doktor 4 boyutluda ölçüm yaptı 16+6 idi bugün hastanede ultrasonda 17+4 dediler. yok artık nasıl olur doktor bey herşeyi takma kafana bilgisayardan bilgisayara programdan programa fark eder. Bebek sağlıklı sen sağlıklı fazla düşünme bunları dedi. 4 günden bişey olmaz dedi.
sorry ya bir daha isim yazmayacagim
iyi akşamlar kızlar
4lü testti yaptıran varmı
doktor yaptıralım dedi bende gelişiminde bi problem yoksa yaptırmak istemiyorum dedim oda yok dedi bizde eşimle karar verdik yaptırmıyoruz siz napacaksınız
ya kızlar birde benim bebek sat göre 16+6 ama ultrasonda 16+1 görünüyo doktor bebek iyi dedi ama benim kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?