2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Serapcım benim de hep düşüktür tansiyonum ama doktorum düşük olmasında bir sorun yok yüksek olursa endıselen demıstı bana. Sen Manisa'da mısın ?eğer ordaysan sana çok memnun olduğum bir doktor önerebilirim doktorundan memnun değilsen.

hurafe olduğunu biliyorum ama yinede içm rahat etmiyo, biaz daha dursun bakalım böyle:)

boya bana doktorum yaptırabilirsin dedi ama bende yaptırmazdım heralde, saçımda boya olsada

Canım ben de Haziranın 10 unda gidicem doktora. Benim doktorum 4 lü test yaptırmamı önerdi ve o tarihe randevu verdi. Ben yine de yarın cinsiyetini öğrenmek için gidicem sabırsızlanıyorum çünkü :)

selam kızlar nasılsınızz

benım bebegım benden once gıdıyor 14 haftalık oldu teyzelerı

ve gecen hafta doktor teyzesı bebegımı kıza benzzettı kı zaten kız olsun ıstıyorduk

ama sevınemıyorum tam degısırse dıye..

haber vereyım ıstedım

yarında ıkılı test sonuclarını alacagız ınsallah sorun yoktur..

kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız ben çalıştığım için yoğunum ancak eve gelince ve dinlendikten sonra nete girebiliyorum yarın dr a gidicez inş. bebişimizin sağlık ve iyilik haberlerini alırlz duanızı bekliyorum hepinizin. Allah hepimize ve bebişlerimizie iyilik versin

iyi akşamlar kızlar
4lü testti yaptıran varmı
doktor yaptıralım dedi bende gelişiminde bi problem yoksa yaptırmak istemiyorum dedim oda yok dedi bizde eşimle karar verdik yaptırmıyoruz siz napacaksınız

ya kızlar birde benim bebek sat göre 16+6 ama ultrasonda 16+1 görünüyo doktor bebek iyi dedi ama benim kafam karıştı

iyi akşamlar kızlar
doktor yaptıralım dedi bende gelişiminde bi problem yoksa yaptırmak istemiyorum dedim oda yok dedi bizde eşimle karar verdik yaptırmıyoruz siz napacaksınız
Benden bugün kan aldılar doktor 4'lü test dedi. ama kanı teslim ettiğim labaratuar görevlisi 3'lü dedi neyse 31 mayıs'ta sonuçlarımızı alıcaz kızçemle.

Kızlar siz abur cubur yiyor musunuz? Benim iştahım acayip açılmaya başladı. Abur cubur yemeye başladım. İlk haftalarda çok dikkat ediyordum. Çay bile içmedim günlerce. Şimdi çikolata, cips yiyorum. Her gün değil ama sonuçta haftada 1 kez yiyorumdur. Eti Puf filan yiyorum. Ay tutamıyorum kendimi. Çocuklar gibi oldum. Bebeğime zarar vermiyorumdur inşallah ama bir an önce dur demem lazım.

kılım deyişine gülüyorum cnm inşallah cinsiyetini öğrenirsin sana tavsyem bol bol çikolata ye hiç durmuyo yerinde sen bile bebişini hissetmeye başlarsın

kızlar ne olur sizde koyun göbüşünüzü üzülüyorum tek kaldım göbüş topiğinde

ya kızlar birde benim bebek sat göre 16+6 ama ultrasonda 16+1 görünüyo doktor bebek iyi dedi ama benim kafam karıştı

Benim dün doktor 4 boyutluda ölçüm yaptı 16+6 idi bugün hastanede ultrasonda 17+4 dediler. yok artık nasıl olur doktor bey herşeyi takma kafana bilgisayardan bilgisayara programdan programa fark eder. Bebek sağlıklı sen sağlıklı fazla düşünme bunları dedi. 4 günden bişey olmaz dedi.

Bende yedim ama meyveye ağırlık ver çünkü çikolata zararlıymış cips zaten sigaradan zararlı. az bişey dikkat etcez işte.

abur cubur yemeye bende basladim.

onceleri midem bulaniyordu cikolatadan felan oysa bayilirim cikolataya ama su bir haftadir her aksam neredeyse bir kucuk tablet milka atiyorum mideye

gofretlere bayiliyorumbirde baharatli cipslere ama yedimi en az 3 tane yiyorum.

aramızda hamile olan olabilir.
Bu saatte bakkala gidebilmek bi dert herifleri arayıp isteyebilmek daha bi dert (adamın direkt diyeceği şey küçücük sabi ne bilsin çikolatayı cipsi hep senin başının altından çıkıyor)

ben başka ultrasona girmedigim için bilmiyorum ama 4 hafta sonra gel 3 boyutlu ultrasona göndericem dedi detaylı olarak bakılsın diye artık o zaman belli olur tam ne kadarlık oldugu
birde haklısın 4 günden bişey olmaz herhalde

iyi akşamlar kızlar

4 lü ne yahu bide 4 lü mü var :)

cnm 10 gün +,- önemli değil
önemli olan gelişimi
takma kafana benim bıdık 7 gün geriydi sona 10 gün fark attı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…