2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm kimisinde 3aylik olana kadar olurmus adet olacakmisin gibi hissedermisin vucudun o donguye alisik oldugu icin;kimisinde de 9 ay surermis.sen takma kafana onu nasil olsa adet donemin yaklastigi icin agrin oldugunu biliosun bebiste bisey yok yani

Sendemi ömer istiyosn.. çok güzel bi isism dimi.. Bende inşallah kocişi arda dan vazgeçiririmde ömere ikna ederim:)

bende hamile kıyafetleri giymeye baslayınca öyle olmusum farkında değilim.. dün eşim dedi moda girmişssin oturusun kalkısın yürüyüşün bi değişti diyip gülüp duruyor bana..

hamil kıyafetlerine başladınız mı.. ne güzelll.. ben hala aynı kıyaftlerimi giyiyorum, hatta geçen yaz içine giremediğim kaprilerimden giyiyorum şuanda.. karnım çıksın istiyorum bende artık ama yok):):
fazlasıyla varda ebbek değil, eski yağlarım:)

demekki ben bişeyler yazmasam kimse yazmıyo bu foruma onu anladım..
bir gün yoğunluktan bakamadım, sayfa kaçıncı sıralara düşmüş

hanım efendi göbüşünü koymazsan bugün seninle konuşmıcam bir daha haberin olsun emi

bende erkek ismi çınar düşünüyodum eşimide bayağğğ ikna etmiştim doktor kız diyinbce kalakaldım bide sağolsun eşim kolay kolay beğenmiyo napcaz bakalım kızım defnede o kadar isim söledim beğendiremedim defneye eh fena değil dedi sonra normal doğum tarihibne baktım takvimde defne yazıyo şok oldum dedim bu bi işaret defneden başkada hoş isim yok bütün takvimi inceledim kesin sen bastırmışındır dedi yok artık dedim
bugün aklıma MEYRA geldi nasıl sizce parlayan ışık demek

süper bir isim bence ...

bana doktorum tansiyonun düşük olması iyi, yükselmesini hiç istemiyoruz demişti, benim 9-6 düşmüştü, söyledim, yükselirse kork, düşmesinde bişy olmaz dedi

Kızlar 3'lü testimi yaptırdım sonuçlar 31 mayıs'ta. Bebişime de babaannesi bi takım aldı (ben aldırmıyordum da). Birde kumaş pazarından polar battaniye kestirdik kenarını oyalıycaz. Ben almıyorum eşim kızıma bensiz bişeycik alamazsın dedi.

kızlar ya bişey sorcam.kuzenimin düğünü var.saç diplerim baya çıktı.acaba dibine dokunmadan geri tarafını boyasam sorun olurmu ..kına yakayım dedim doktorum kınayı önermiyoruz dedi.boya zaten yasak ama dibine sürdürmem.genede korkuyorum ama

tipitipçim bana doktorum boyatabilirsin diyo ama bitkisel boyayla gerçi benim kendi saçım ama arada esiyolar boyatsammı diorum sordum bitkisel evet diyo kızımda da deişti 12-14 haftadan sonra izin var yani

Güzel bir hamilelik al şık bişey. Ama saçlarına dokunma. Bir iki kare fotoğrafta güzel çıkıcan diye bebeğine zarar verme tehlikesi yaşama. Ya gerçekten zararlıysa. Neden anne karnında kansorejen madde ile tanıştırasın. Benim kuaförüm doğur bi 6 aylık olsun bebeğin o zaman boyarız ama şimdilik 1.5 yıl sadece ağdaya geliyorsun dedi. Kuaför bile para alacağı halde kesinlikle hayır dediyse vardır bi hikmeti.

tipitipçim bana doktorum boyatabilirsin diyo ama bitkisel boyayla gerçi benim kendi saçım ama arada esiyolar boyatsammı diorum sordum bitkisel evet diyo kızımda da deişti 12-14 haftadan sonra izin var yani

Bitkisel boya hemen akıyor. Hatta hormonal durumuzdan dolayı tutmuyor.

bu konuda doktorların söylediklerie bir birini tutmuyo.. benim doktoumda bana boyatabilirsin dedi . gerçi benim saçımda boya yok ama doktor vize çıkmıştı yani...

haklısınızda kızlar röfle olsa neyse acaip kötü bi renkle yakalandım hamileliğe:) saçımda 10 renk var desem yeridir neyse boyatmym bari yaa ..aldım cnm elbise topuklularda kararsızım yalnız:)

neyseki saçımda boya yoktu, öyle beyazım da pek yok bikaç tane.. o konuda rahatım ama benim saçlarında kesilmesi gerekiyo acilen.. ama birtürlü karar veremiyorum:))

neyseki saçımda boya yoktu, öyle beyazım da pek yok bikaç tane.. o konuda rahatım ama benim saçlarında kesilmesi gerekiyo acilen.. ama birtürlü karar veremiyorum:))

nie kestirmiyosun canım ?o da mı yasak.ay bide derlerya ömrü kısa olur die.tamamen hurafe.bizim burda çok kestiren var ama boyatan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…