- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.101
Merhabalar. Okuldan yeni geldim. Geçmişi biraz okudum. Cinsiyet haberleri geliyor. Allah adlarıyla sağlıklı, mutlu yaşatsın bebişlerinizi. Biz de hayırlısıyla sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenebilirsek rahatlayacağız. Bugün çok yoruldum. 9 da çıkıyorum evden, 4te geliyorum. Aslında okulda çok ayakta kalmıyorum. Oturuyorum. Nöbet tutmuyorum. Dersler çok yorucu değil. Ama nedense ayaklarım çok ağrıyor. Yürürken sanki 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. Paytak paytak!Bu aralar benim adet günüm ve adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor. Korkuyorum ama 2 gündür azar azar gelip gidiyor. 9 ay böyle mi sürecek acaba? Adet günlerinde sancısı olan başka kimse var mı aramızda?
bende hamile kıyafetleri giymeye baslayınca öyle olmusum farkında değilim.. dün eşim dedi moda girmişssin oturusun kalkısın yürüyüşün bi değişti diyip gülüp duruyor bana..
demekki ben bişeyler yazmasam kimse yazmıyo bu foruma onu anladım..
bir gün yoğunluktan bakamadım, sayfa kaçıncı sıralara düşmüş
bende erkek ismi çınar düşünüyodum eşimide bayağğğ ikna etmiştim doktor kız diyinbce kalakaldım bide sağolsun eşim kolay kolay beğenmiyo napcaz bakalım kızım defnede o kadar isim söledim beğendiremedim defneye eh fena değil dedi sonra normal doğum tarihibne baktım takvimde defne yazıyo şok oldum dedim bu bi işaret defneden başkada hoş isim yok bütün takvimi inceledim kesin sen bastırmışındır dedi yok artık dedim
bugün aklıma MEYRA geldi nasıl sizce parlayan ışık demek
süper bir isim bence ...
merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende iim diyeym gerçi biraz problem varda.doktoruma sinirlendm.tansiyonum düşüyor durduk yere doktoru aradım zar zor ulaştım bana dediği ben bişey yapamam dahiliye doktoruna gidin dedi gayet duyarsız bir şekilde çok kızdım gerçekten heran doktorumu değiştirebilirim yani.tansiyonu düşen var mı benm gibi 8-5 9-4 falan oluyor tansiyonm.
Güzel bir hamilelik al şık bişey. Ama saçlarına dokunma. Bir iki kare fotoğrafta güzel çıkıcan diye bebeğine zarar verme tehlikesi yaşama. Ya gerçekten zararlıysa. Neden anne karnında kansorejen madde ile tanıştırasın. Benim kuaförüm doğur bi 6 aylık olsun bebeğin o zaman boyarız ama şimdilik 1.5 yıl sadece ağdaya geliyorsun dedi. Kuaför bile para alacağı halde kesinlikle hayır dediyse vardır bi hikmeti.kızlar ya bişey sorcam.kuzenimin düğünü var.saç diplerim baya çıktı.acaba dibine dokunmadan geri tarafını boyasam sorun olurmu ..kına yakayım dedim doktorum kınayı önermiyoruz dedi.boya zaten yasak ama dibine sürdürmem.genede korkuyorum ama
tipitipçim bana doktorum boyatabilirsin diyo ama bitkisel boyayla gerçi benim kendi saçım ama arada esiyolar boyatsammı diorum sordum bitkisel evet diyo kızımda da deişti 12-14 haftadan sonra izin var yani
kızlar ya bişey sorcam.kuzenimin düğünü var.saç diplerim baya çıktı.acaba dibine dokunmadan geri tarafını boyasam sorun olurmu ..kına yakayım dedim doktorum kınayı önermiyoruz dedi.boya zaten yasak ama dibine sürdürmem.genede korkuyorum ama
Bitkisel boya hemen akıyor. Hatta hormonal durumuzdan dolayı tutmuyor.
hihh dün ben elimi kestim tetenoz olmuyim:S
kızlar ya bişey sorcam.kuzenimin düğünü var.saç diplerim baya çıktı.acaba dibine dokunmadan geri tarafını boyasam sorun olurmu ..kına yakayım dedim doktorum kınayı önermiyoruz dedi.boya zaten yasak ama dibine sürdürmem.genede korkuyorum ama
neyseki saçımda boya yoktu, öyle beyazım da pek yok bikaç tane.. o konuda rahatım ama benim saçlarında kesilmesi gerekiyo acilen.. ama birtürlü karar veremiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?