2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sebamedin jelini kullansana. diş olayına çok güldüm yaa

bende bi tek bende oluyor sanıyordum 3 ay midem bulanmadı şimdi basladı nasıl bişey ya... bende hic almadım hatta 1,5 kilo vermiş durumdayım ilk güne göre... bakalım nasıl olacak...

ben kan hapı içiyorum balık yağı içiyorum elevit içiyorum
ben banyo sonrası mustela gece yatkende lierac sürüyorum güneş kremi olarak yüz ve vücut için 99 adlı bi marka önerdi
bizde aslında yask omuyodu yani ilk hamilelikte başlarda yasaktı sonra serbest ama bu seferkinde bi kanama bölgesi var diye yasaktı ama 14 haftadan yani cumadan beri serbest ama yorgunluk ve uyku halinden tık yok henüz :))) gerçi eşim düz duvara tırmancak ama....... :)))

Merhaba kızlar ,

Benim dr randevum 3 hazirandaydı ama dayanamadım evham yaptım kendi kendime mide bulantılarım falan kesilince işyerime yakın avrasya hospitale gittim...15 haftalık olduk maşallah yavrum 130 gr olmuş heryeri kıpır kıpır..Birde terbiyesiz sormayın gitsin bacaklarını açıverdi hemen..Doktor görür görmez kızın olacak hayırlı olsun dedi...Çok mutluyum anlatamam....Allah biliyor ya kalbimden geçen hep kızdı ama erkek hissediyordum..Sağlıklı sıhhatli ya herşeyden çok o mutlu ediyor beni....

aynen aynen bızdede tık yok ztn ılk 3 ay yasaktı bı aydr ok dedı dr jum ama bn ı ıhh ıstemıyormm esımede uzuluyorum hatta gecen gun dedım kendı yazını kendın yaz dıye gulustukk... korkuyorumm bısey olucak dıye..

kızlarrr günaydınn..ya dünden beri kasığımın sağ tarafında hafif ağrı var geçmedi de ..oldu mu sizde de

valla bnde akıntının kasık agrısının herturlusu mevcut ama bu anlattıgın gıbı olan hem rahım baglarının gerılmesınden hemde adet gunun olmasından olabılıyor dınlenınce gecer ıcını ferah tut sen..

bel agrısı normalmıs canm bnde dun dr uma sordum hatta yururken kasılıyorm bacagımla bır gece sırt ustu yatmam mumkun degıl dr umuz hatta daha da artabılır sakın ol bebeısten dedı.. buarada bn hala kusuyorummm yaa..

kızlarr bnmde dr um dun yuzebılrsın yol gıdebılırsın ucaga bınebılırsın dedı havalara uctum varya bı ızmırlı olarak kara kara denızın dıbınde nasıl denıze gırmeden durucam dıyodum valla butun stresım gttı sankı bunu duydugumdan berii...

Bebeğin vücudu kan üretmeye 16 haftadan itibaren başlıyor seninde bulantıların en erken o zaman biter. En yoğun ve bizi kansız bırakacak durum 20. haftadan itibaren bak benim kanım çok yüksek olduğu halde 20. haftada mutlaka başlanacak dediler (4 ayrı doktor). Ben ilaç istemiyorum pekmezle çözsek işi dedim ama dün gittiğim doktor demir hapı ilaç değil bir takviyedir dedi.

valla bende hayret ediyorumm 56 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım.diyet falan kesinlikle yapmıyorum bilmiyorum neden ama kilo alamıyorumm..

Tatlım bak benim ikinci gebeliğim yaşım 32 ve 4 kez kustum ama bende 13. haftaya kadar hiç kilo almadım. kızımda toplam 9 kilo almıştım ilk 6 ay 3 kilo almıştım kafanızı takmayın kiloya Ebru Şallı kilo almadan hallediyor bütün gebeliklerini. Az kilo değil çok kilo zararlı. 15 kilonun üstünde almayalım hiçbirimiz. Çok kilo bebişlere zararlı onlar kilo almıyorlar sonra.

selam annişler nasılsınızzz biz okuldayız öff tatil gelse artık çok sıkıldım.....son zamanlar hiç geçmek bilmiyor..... bu haftadan sonra 3 hafta kaldı ama sanki bana çok uzun geliyor havalar ısınmaya başladı ya sanırım ondan.....

kilo konusunda bende çok dikkatli ve takıntılıyım....çünkü vermenin ne kadar zor olduğunu yaşadım biliyorum....alırken kolay alınıyor ama vermek okadar kolay olmuyor... benim yeme içmemde iştahım da hiç bir değişiklik yok ama 3-3.5 kilo almış görünüyorum....artık kilomu şişlikmi bilemiyorum.... çok yemek değil bebek için önemli olan sağlıklı besleyici şeyler yemek

Son düzenleme:

Benim eşim hiç istemedi hatta kayınvalidem iki gebeliğinde de asla olmaz demiş yanına yaklaştırmamış. Ama bizim gebelikten önce çok yoğun olan gece hayatımız olduğu için ben eşimi kandırıp yoğun olmasa da hiç ara vermeden devam ettik. Ama yaklaşık 1 aydır bende bi isteksizlik vardı. dün doktorda kızımı gördükten sonra herşeyde iyi olduğunu öğrendikten sonra ızdırap sona erecek yine cinsel hayatımız normale dönecek. Çok yapmayın ama hiç yapmazsanız doğumunuz zor olur. Köylerde kadınlar kocalarına hayır diyorlar mı yok. Tarlada fırt diye çıkarıyorlar. Hep bizim gibi aman olmaz ay bişey olur diyen kadınlar 15 saatte sancılarla çıkarıyor çocuklarını.
Rahat olun bebeğe biişey olmaz diyor doktorlar. Birincisi rahim ağzında bir tıkaç oluşuyor gebelikte meni ve diğer sıvılar içeri girmesin diye ayrıca bide plesenta var bebek zaten konuyla alakasız bir durumda.
doğana kadar gezecez yatacaz rahatsız eden birileri yok. Bu kadar üzmeyelim kocaları bulmuşuz anlayışlı kocaları "vurun abalıya" Hazır saçlarımız gürleşti göğüslerimiz büyüdü hepimiz birer afet olduk. doğduktan sonra zaten bebekler izin vermiycek. Eltimin oğlu 1 yaşında babasını odada istemiyor.

sedus ççok çookk teşekkürler sana içimi rahatlattın şuan 15. haftadayım en az bi hafta daha içim rahat beklerim çok saoll:))

doktor dün en iyi spor yüzme dedi. Ama temiz olacak deniz dedi. Sana tavsiyem yolu biraz bozuk ama suyu tertemizdir MORDOĞAN'a Karaburun'a git. Tertemiz denizi havasıda acayip farklı İzmir'den ben 25. Haziran'da gidiyorum.

Tünaydınlar anne adayları:)
Ben daha önce de mantar problemimden bahsetmiştim doktor değiştireceğimi anlatmıştım doktorumu değiştirdim. 16+3üz bugün şeker yüklemesi yapıldı. En erken benim yüklemem yapılmış olmalı mantarım inatçı olduğu için yükleme erkene alındı. 4 saat aç aç hastanede geçen vakit herkese sabır diliyorum kurtulduğum için seviniyorum:) Herkesin bebişlerini öpüyorum. Oğlum ve beni de kasım listemize eklerseniz sevinirim:)

Hoşgeldin hayatım sana ve oğluşuna sağlıklar dilerim. Sabah aç gitmek olayı gerçekten çok sinir bozucu bugün benim 3'lü testim var ve devlet hastanesinde çok sıra oluyor diye ben öğleden sonraları gidiyorum hep. Ama şeker yüklemesi için erkenden gitmek zorunda olmak bile canımı sıkıyor.

arkadaşlar bugün dayanamayıp radyoloji uzmanına gittim ayrıntılı ultrasona girdim o da ne bir pipi gördüm sankii
evet dedi yüzde yüz erkek dedi
biliyorsunuz bir kızım vardı birde oğlum olacakmış çokk sevindim allahım sizlerede ikisinide nasip etsin ihşallahh
valla yüzde yüz dedi değişirmi ki bu haftadaki tahmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…