- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.061
kahvecim fatmacim cok saolun bisey olmaz insallah.cnm ben yaklasik 1.5_2 hafta oncesi sari gibi akintim ve yanma hissiyle dra gittim enfeksion olabilir dedi vajinal bir krem verdi 10 gun kullan dedi pazartesi bitti.bu dertten agzim yandigi icin yiyip ictiklerime cok dikkat ediorum camasirlarimi utuluyorum su sisesi yanimda hep.yani diyecegim bunu benim vucudum kendi uretiyor heralde bu kadar dikkat etmeyle hicbirsey olmamasi lazim normalde anlamadim gitti
bu arada bizde korkudan bisey yapamioruz hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle ikimizde cok korkuyoruz ya o sirada enfeksiondur bilmem ne bisey olursa diye sanirim doguma kadar cok zor olmaz yani.hatta size gecen anlatmistim ya dis agrisi cekti benimki o gunlerde opusmedik bile bebege enfeksion kacar belki dio benimki
sebamedin jelini kullansana. diş olayına çok güldüm yaa
merhabalar ilk defa istifra ettim bu sabah ama benim hatam kan hapımıaç alıyorum ama arasını açmadan yemek yemem gerekiyo bende kahbvaltı etmek için kızımın kalkmasını bekledim bayağğğ aç kaldım oda yaramadı midem bulandı kahbvaltının sonuna doğru ne var ne yok çıkardım ama rahatladımda
yeni kıza isim bulamıyorum yaaa :)))
ben 58le başladım şuan 59um doktorum çok iyi gidiyosun diyo bakalım kızımda 12 kilo aldım onda da ilk üç ay almamıştım ama 4.ayda 5kilo birden almıştım ama onda daha rahat yiyodum iştahım yerindeydi ama bunda sadece meyve, salata, cacık delisi oldum :)))
arkadaşlar benim göğüslerimde gittikçe büyüyor hergün biraz daha fazla büyüyor napıcam benn
kahvecim fatmacim cok saolun bisey olmaz insallah.cnm ben yaklasik 1.5_2 hafta oncesi sari gibi akintim ve yanma hissiyle dra gittim enfeksion olabilir dedi vajinal bir krem verdi 10 gun kullan dedi pazartesi bitti.bu dertten agzim yandigi icin yiyip ictiklerime cok dikkat ediorum camasirlarimi utuluyorum su sisesi yanimda hep.yani diyecegim bunu benim vucudum kendi uretiyor heralde bu kadar dikkat etmeyle hicbirsey olmamasi lazim normalde anlamadim gitti
ıcını ferah tut canımm.. bnmde pazar gunu yesıl akıntım geldı nıdazol verdı dıger olan sarı akıntımada ıyı geldı.. kı ztn dun dr daydım ya asagıdan muayene etmedı bıle elevıtı degıstırdı bu hem buyuk abdestını hemde ıdrarını akıntını bıle boyayabılır dedı sen stres yapıosun dedı ne ılacı verdıgını suan recete onumde goruyorum ama dr yazısı okuyamıyorummmbırde lımburg dr nevranın sıtesınde okumustum 16. haftadan ıtıbaren bebıslerımız kaksınıda yapıomus cok nadırde olsa annelerden gelebılıyomus haberınız ola .. hem dr unda sorun yk demıs stres yok arkadaım bebıs uzulur...
bu arada bizde korkudan bisey yapamioruz hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle ikimizde cok korkuyoruz ya o sirada enfeksiondur bilmem ne bisey olursa diye sanirim doguma kadar cok zor olmaz yani.hatta size gecen anlatmistim ya dis agrisi cekti benimki o gunlerde opusmedik bile bebege enfeksion kacar belki dio benimki
kızlarrr günaydınn..ya dünden beri kasığımın sağ tarafında hafif ağrı var geçmedi de ..oldu mu sizde de
masallah Allahım nazarlardan korusun ... hayırlı ugurlu olsun kızın canım benim...
benimki kutlama yapmıyor hamile oldugumu öğrendiğimdede böyleydi kızım olacagını öğrendiğimdede .. neymiş temkinli olmak lazımmıs.. korkuyormus bişey olcak diye.. kız olduguda %55 miş tam kesinleşsin ondan sonra sevinelim diyor .. ay kesinimi kaldı 10 haftadır hamileliğimi biliyorum bildiğimden beri kızım diye seviyorum bebişimi.. tamam benimkide normal değil ama bu kadar temkinli olunmazki canım değilmi .. azıcık yasayalım su sevinci yani
bende gülme krizine giriyorum bebeğimi görünce .. elini kaldırsa gülüyorum karnım hareket edince dr da kızım bi dur diyo bana ama napim
Rabbım hepımızın bebegını bagıslasın kokusunu duymayı nasıp etsın arkadaslar aminn... buarada bı fotosunu verdı parmagını emıoo nasıl guzellll flash bellege yukluyo her gıttıgımzde durup durup ızlıyoruz evde..
adet gününmü normalde.. ondan olabilir..
kızlar bende kasık değil ama müthiş bel agrısı var.. belimin tam ortasına biri yumruk atıyor sanki morarmıs.. nasıl bir acı anlatamam ..
kızlar kan hapı içmeye başlayan varm? doktor bana iki hafta önce falan yazdı ama hemen başlama bulantılarını arttırır bulantıların geçince başla dedi ama hala geçmediğinden başlayamadım ben((
valla bende hayret ediyorumm 56 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım.diyet falan kesinlikle yapmıyorum bilmiyorum neden ama kilo alamıyorumm..
kızlar doktorum bana hamilelikte en iyi seyin yuzme oldugunu soyledi.. bebek suda durdugu icin anne de suya girince aradaki basınc farkı azalıyormus bebiş acayip rahatlıyormus eger imkanınız varsa havuza yada denize girin derim kızlar ben de baslamayı planlıyorum..
bu arada Limburg arkadasim umarim bir sorun yoktour tatlim...
kızlar biraz ozel olacak ama biz hala esimle beraber olamadik psikolojik olarak kendimi hic mi hic hazır hissetmiyorum zaten tup bebek tedavisinde libidom yerlere kadar indi isteksizlik baslamıstı.. adam beni bosayacak diye korkuyorum.. doktorum yasak yok dedi ama icim de el vermiyor
bu arada kızlar benim 2-3 yıldır yuzumde gunes lekeleri vardı 30 faktor de surmus olsam yine hortladılar hamilelik hormonu ile tavan yapmıs durumdalar .. simdiden herkese tavsiye edeyim hemen surmeye baslayın.. ay bu arada ben cok cirkinlestimmm
bir de ben h...rada web sitesinden iki tane lierac kremini cok uygun fiyata buldum acaba bozuk falan mıdır siparis vereyim mi sizce? siz ne zaman basladınız? gogus ucuna da suruluyor mu?
off sabah sabah cok soru sordummm
Bebeğin vücudu kan üretmeye 16 haftadan itibaren başlıyor seninde bulantıların en erken o zaman biter. En yoğun ve bizi kansız bırakacak durum 20. haftadan itibaren bak benim kanım çok yüksek olduğu halde 20. haftada mutlaka başlanacak dediler (4 ayrı doktor). Ben ilaç istemiyorum pekmezle çözsek işi dedim ama dün gittiğim doktor demir hapı ilaç değil bir takviyedir dedi.
Meyve ye. Yağlı yemek bebeğe kilo aldırmıyor gebelik şekerini tetikliyor.ya sormaa aldım ben zayıftım 50 kiloydum sonra iştahim acaip açıldı
böyle canım yağlı yağlı yemekler falan istiyor hiç doymuyorum
Rahat sütyen kullancan. Kimsenin ellemesine izin vermiycenarkadaşlar benim göğüslerimde gittikçe büyüyor hergün biraz daha fazla büyüyor napıcam benn
aynen aynen bızdede tık yok ztn ılk 3 ay yasaktı bı aydr ok dedı dr jum ama bn ı ıhh ıstemıyormm esımede uzuluyorum hatta gecen gun dedım kendı yazını kendın yaz dıye gulustukk... korkuyorumm bısey olucak dıye..
valla bnde akıntının kasık agrısının herturlusu mevcut ama bu anlattıgın gıbı olan hem rahım baglarının gerılmesınden hemde adet gunun olmasından olabılıyor dınlenınce gecer ıcını ferah tut sen..
bel agrısı normalmıs canm bnde dun dr uma sordum hatta yururken kasılıyorm bacagımla bır gece sırt ustu yatmam mumkun degıl dr umuz hatta daha da artabılır sakın ol bebeısten dedı.. buarada bn hala kusuyorummm yaa..
kızlarr bnmde dr um dun yuzebılrsın yol gıdebılırsın ucaga bınebılırsın dedı havalara uctum varya bı ızmırlı olarak kara kara denızın dıbınde nasıl denıze gırmeden durucam dıyodum valla butun stresım gttı sankı bunu duydugumdan berii...
Tünaydınlar anne adayları:)
Ben daha önce de mantar problemimden bahsetmiştim doktor değiştireceğimi anlatmıştım doktorumu değiştirdim. 16+3üz bugün şeker yüklemesi yapıldı. En erken benim yüklemem yapılmış olmalı mantarım inatçı olduğu için yükleme erkene alındı. 4 saat aç aç hastanede geçen vakit herkese sabır diliyorum kurtulduğum için seviniyorum:) Herkesin bebişlerini öpüyorum. Oğlum ve beni de kasım listemize eklerseniz sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?