- Konu Sahibi bebegim_01
- #11.521
bizimkisi tup bebekle oldu ,teaviye basladigimizda yasaklandi,hamileligin ilk zamanlari kanam oldu yine yasakti, suan 20. haftadayiz, yine problemim var riskli iki gun once yine dedi iliski yasak diye, heralde doguma kadar yasak olur, olmazsada artik buyudukce heralde korkariz, bebekler icin mecbur yani
demek Turkiyede okullar tatil oldu oh ne guzel sende tadini cikar :)
tunaydin kizlar
ilgimdisi lutfen uzme kendini ve bebegini herkesin basinda bir dengesiz oluyor iste sabir etmek lazim yada takmamak lazim.
ay leyla sevindim senin adina canim, demekki cinsel iliski serbest iyi artik parise gider gelirsiniz
bizim doktorda gecen sordu cinsel iliski yok degilmi? dedibizde yok dedik dogurana kadarda olmayacak galiba bu durum gercekten cok zor birseymis ama bebegimiz icin herseye deger.Rabbim onu bize bagislasin sag,saglim bizde sonra gideriz parise
ay sempatim benim orulmus yelegim ceketim var battaniye felanda oremem yani okadar guzel hazirlari varken yinede belli olmaz benim isim hele iyice bir ayaklanayim bakacagim herseye
valla olmasa bile benim umrumda değil ne yalan söyleyim bir damla bile iestemiyorum bebeğimi düşünüyorum hep...ama eşim çok mutlu