2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy bende 4 senedir kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz ööle pek bi samimiyetimiz de yok ayda bir telefonlaşırız:)) ama bebek olunca allah razı olsun gelip bakıcak ama nasıl olur zorlanırmıyız bilmiyorum bi de benm kayınpederim çok bi aksidir oğlu gibi:), nasıl yapcam bilmiyorum

merhabalar arkadaşlar bende 17haftalık oldum yaklaşık 2kilo aldım.doktor iyi dedi dikkat et bundan sonra hızlı kilo alma dior.gerçi ii gidior herşey.okulda arkadaşlar sanki fasulye yemişinde gaz olmuş gibisin.hiç hamile gibi görünmüorsun diolar saolsunlar.allaha şükür herşey çok ii gidior.buğün biraz yoruldum kasıklarım ağrıdı hemen eve gelip yattım.doktor bolbol dinlen demişti.benm birde kan şekerim düşüor.kendinize ii bakın.

bir de kızlar buğün biraz alışveriş yaptım geçen ankaraya gittiğimde gebe'den tişört aldım pahalıydı.buğün lcw tişört pantalon aldım çok uygun fiyatlar.almak isteyenler mutlaka değerlendirsin bence.

ayy arkadaşlar biri biter biri başlar biraz öncede kayınpederimle tartıştık..antenlere yıldırım düştü tvler yandı eşimde paratoner yokmu dedi bende o nedir diye sordum eşime sormaz olaydım kayınpederim senin bilmen lazım öğrenmedinmi en sonundada kes dedi dayanamadım sen 50 yaşındasın senin bildiğini bilmek zorunda değilim dedim...benim kayınpeder inatçı ve kendi dediği doğrudur herzaman offff offf walla hayırlısıyla evime gitsem yani....

geçmişi okudum herkes birbirinden dertli ne bu halimiz ya bendede durumlar farklı değil açıkçası bugün başımın ağrısından ölüyordum problemler yüzünden amaan boşverelim biraz kızlar bebişlerimizi düşünelim inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız

Kızlar çok şükür hepimizin halledilemeyecek problemleri yok ama insan istiyor anne-kız gibi olalım. Benim bir arkadaşım, kayınvalidesiyle karşılıklı uzanırlar sohbet ederlerdi. Düşünsenize iki arkadaş gibi. Ben kayınvalidemin yanında uzanmam, o samimiyetimiz yok. Ama amaç zaten burda sohbet edebilmeki arkadaş gibi olabilmek.
Benim annem geliniyle öyledir mesela. Ona misafirliğe giderken kekini, böreğini yapar gider. Buzluğuna istediklerini yazdan koyar, tereyağını yaptırır, cevizini bilmem nesini kırar ayıklar poşetler verir. Yani her ihtiyacını yapar. Annem gibi bir kayınvalidem olsun isterdim. Nasip değilmiş... Kötü olmasın da aramız, bu kadar iyi olması da kader de yokmuş. İleride belki diyeceğim ama zor... Aman neyse hakikaten bebeklerimizi düşünmemiz, onlara odaklanmamız herşeyden daha güzel. Biz bugün eşimle gezdik. Hastane çıkışı buldum bir tane. 20li 115 TL. Herşeyi var içinde. Rengine bayıldım. Sonra evde kullanabileceğim sallanan bir yatak var, oto koltuğuna benzer ama ev için tasarlanmış 150 TL onu da çok beğendim. Yani salonda otururken mesela getirip ona yatırılabilir bebek, yatak odasına da götürülür. Misafirliğe giderken arabanın arkasına atabilirsiniz, misafirlikte orda burda yatacağına onda yatırabilirsiniz. Kullanışlı bir şey gibi geldi. 7-8. aya kadar kullanılabilecek bir şey. Sonra battaniye beğendim, Kraft'ın bebek arabasını beğendim. Çok güzeldi ya. Deşarj oldum onlara bakarken. Kendimden geçtim. :) Tavsiye ederim almasanız bile bebek eşyalarına bakmanız da rahatlatıyor. Çok çabuk yorulduğum için 3 dükkan gezebildim. Sonrası haftaya kaldı. :)

Meraba Kizlar ben sadece 1 kilo aldım göbeğimde Hic çıkmadı 18+2 günlüğüm doktor bebis iyi haftasına uygun dedi ama göbeğim çıkmayınca biraz endişeleniyorum bebisimin Hic buyumedigi hissine kapılıyorum

biz de kızımın odasını beğendik :)
10 temmuzda sipariş vereceğiz ağustosun sonunda bizde olacak :)
en büyük parçası aklımdan çıkacak sonunda çok mutlu oldum

ben eşyaları için portatif askılı fermuarlı bi raf vardı onu dolabımın içine astım kat kat eşyalarını koyucam hem pratik hem yer kaplamıyor

Günaydın kızlar.

Ben dün az gezip çok yorulduğum için akşam erkenden uyuyakalmışım. Sabah da erken uyandım o yüzden. Kimsecikler yok, herkes uykuda sanırım daha.

craftycim hayırlı olsun. Güle güle kullansın kızın. :) Ne kadara aldınız? Kaç parça var? Biz dün bir yere sorduk karyola+gardrop+şifonyer 1500-3000 arası değişiyor. Kalite olarak bilmiyorum nasıl ama buradaki en ünlü bebek mağazalarından birisiydi. Biz taşınacağımız için düşünmüyoruz tam bir oda takımı, bir gardrop ve yatak düşünüyoruz, şuanki odamız oldukça küçük zaten. Ama o kadar güzel takımlar var ki bittim, bayıldım. Beşik içine sermek için nevresim takımı vardı, koruyucu yastıkları filan da vardı. 200 küsür lira onlar da. Çok güzellerdi. Onlara bakarken kendimden geçtim. Hele beğendiğim hastane çıkışını düşündükçe mutlu oluyorum. Pelerin gibi bir hırkası var, kurdela ile bağlayabiliyorsun önünü. Çok şeker bişey. Miniklerimizi o kıyafetler içinde hayal ettikçe mutlu oluyorum. Allah'ım huzurla, sağlıkla inşallah o günleri göstersin.

Bu arada bütün babaların Babalar Günü Kutlu olsun.

kızlar dr dan geldim kanım çok düşük çıktı 10ken kan hapı kullanmama rağmen düşmüş ve 9.4 olmuş ne yesem olmuyo halbuki her gün yumurta yerim moralim bozuldu ama bebiş çok şükür ii

herkese günaydın
bende tatilde olmama ragmen erken uyananlardanım. herkes uyuyor sıkıldım, bi foruma bakim dedim.

kan düşüklüğü için sabah akşam birer tatlı kaşığı pekmezi öneririm bende canım. kesinlikle çok iyi gelicektir

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. bu ağrılar sanırım hepimizde zaman zaman oluyor. birazda bizde kaynaklanıyor bence, ben bu halimle bişi olmaz diyip çok hareket ediyorum sonrasındada ağrı çıkıyor. hepimizin daha temkinli olması lazım.. ALLAHım beterinde saklasın hepimizi.

2 kapılı dolap, şifonyer ve beşiği var cnm. Beşik küçüklerden büyümeyenlerden.
Güzel beyaz bi takım. Fotosunu çekmeyi düşünemedim eklerdim yoksa. 2200 TL
nevresimi vs si yok içinde ben istemedim ordakileri. Zara Home a git bak derim nevresimler için. Öldüm ben onlara :)
Oradan alacağım hep :)

vee en taze baba adaylarının Babalar Günü çok kutlu mutlu olsun
Hep kuzuları ile birlikte olsunlar inşallah

kızlar günaydın
bugün çok mutluyum ben ya..hamile kaldığımdan beri ilk defa bu kadar çok uyudum.her sabah en geç 8buçukta ibibik gibi dikiyordu beni ayağa bu bebiş

günaydın kızlar, bende erkenden uyandım, uyanır uyanmaz da foruma geldim:))
babamız hala uyuyo bisde oğlumla birlikte babasına güzel bi kahvaltı hazırlıcaz
konyada hava çok güzel bugn,bende çok mutluyum niyeyse
kaynanaları kayınpederleri bırakalım artık bikenara, konuştukça moralimiz bozuluyo iyice,
ne kadar istesek te değişmiyolar düşünceli olamıyolar, bebeklerimizi strese sokmayalım, dün bi arkadaşım geldi 1,5 yaşında bi kızı var, arkadaşın da bir sürü problemi olmuştu hamileyken,eşi çalışmıyodu, kızı da işten çıkarttırıp, kendi memleketine taşındırtmıştı falan filan ama kız hiçbirini takmıyodu,bebeğe de yansıtmamış demekki, amaann düzelir diyip geçiyodu, bebeği o kadar mutlu, sıcakkanlı, öyle laf dinleyen bi bebekki kızlar bayıldım bayıldımm darısı başımıza inşallah

Herkese günaydııın:)Haydi uyanın artık tembeller sizi:)
Okul gecemiz süper geçti:)
Üçlü testimin sonuçları da iyiymiş ve diğer tahlillerimin.
Dün çok yorgundum yazdıklarınızı okudum ama cevap yazacak takatim yoktu arkadaşlar.
Ben de kilo almadım henüz,inşallah böyle devam eder:)Az kiloyla bitiririz inş...
Öpüyorum hepinizi şimdilik hoşçakalın...

Zara Home netten baktım, burada yok sanırım Zara, haftaya İstanbul'a gidicez, inşallah o zaman bakarım. Çok güzele benziyorlar.
Ben bunlara baktıkça mutlu oluyorum. Alışverişe başlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…