- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.681
Ne kadar iyi bile olsanız bence kayınvalideyle oturmamak gerek, yani kendi annemin evine taşınmak zorunda bile kalsam bunu da istemem. Eşimin annesi diye değil,
bence evde yalnız olmak gerekiyor. İyi gün de kötü gün de gizli kalmalı. Bir başkasının yanında ne kadar rahat olabilir ki insan?
Maddi durumlardan dolayı birlikte kalmak zorunda insanlar tanıyorum ama en sonunda napıyorlar ne ediyorlar eve çıkmaya çalışıyorlar. Çok zor çünkü.
Allah'ım huzurumuzu bozmasın, kimseye de bozdurmasın. Çok zor bir aileyi hiç tanımazken onların içine girip aileden birisi olmak.
İnsan kendi ailesiyle yeri geliyor anlaşamıyor, yeni tanıdığı bu insanlarla nasıl hemen anlaşsın. Çok zorr... Bebek olunca ne olacak bakalım... :)
Kızlar çok şükür hepimizin halledilemeyecek problemleri yok ama insan istiyor anne-kız gibi olalım. Benim bir arkadaşım, kayınvalidesiyle karşılıklı uzanırlar sohbet ederlerdi. Düşünsenize iki arkadaş gibi. Ben kayınvalidemin yanında uzanmam, o samimiyetimiz yok. Ama amaç zaten burda sohbet edebilmeki arkadaş gibi olabilmek.
Benim annem geliniyle öyledir mesela. Ona misafirliğe giderken kekini, böreğini yapar gider. Buzluğuna istediklerini yazdan koyar, tereyağını yaptırır, cevizini bilmem nesini kırar ayıklar poşetler verir. Yani her ihtiyacını yapar. Annem gibi bir kayınvalidem olsun isterdim. Nasip değilmiş... Kötü olmasın da aramız, bu kadar iyi olması da kader de yokmuş. İleride belki diyeceğim ama zor... Aman neyse hakikaten bebeklerimizi düşünmemiz, onlara odaklanmamız herşeyden daha güzel. Biz bugün eşimle gezdik. Hastane çıkışı buldum bir tane. 20li 115 TL. Herşeyi var içinde. Rengine bayıldım. Sonra evde kullanabileceğim sallanan bir yatak var, oto koltuğuna benzer ama ev için tasarlanmış 150 TL onu da çok beğendim. Yani salonda otururken mesela getirip ona yatırılabilir bebek, yatak odasına da götürülür. Misafirliğe giderken arabanın arkasına atabilirsiniz, misafirlikte orda burda yatacağına onda yatırabilirsiniz. Kullanışlı bir şey gibi geldi. 7-8. aya kadar kullanılabilecek bir şey. Sonra battaniye beğendim, Kraft'ın bebek arabasını beğendim. Çok güzeldi ya. Deşarj oldum onlara bakarken. Kendimden geçtim. :) Tavsiye ederim almasanız bile bebek eşyalarına bakmanız da rahatlatıyor. Çok çabuk yorulduğum için 3 dükkan gezebildim. Sonrası haftaya kaldı. :)
düşünceli iyi bi kaynana yokmu hiç yaaa....
nazar olmasın ama benim kayınvalidem düşüncelidir. ana kız gibiyiz
nazar olmasın ama benim kayınvalidem düşüncelidir. ana kız gibiyiz
bende sonra almak istiorum am şimdide dolap falan lazım olmaz mı?kıyafetleri,eşyalarını falan koymak için kararsızım.tam takım yatak odasımı alsam diye.ama ben daha almam biraz daha zaman geçsin.işllh 7-8ayda almayı düşünüorum.allah o günlere erdirsin eminimki hepsini almak birkaç saatimizi alır.ilk bebeğimi kaybettiğim için biraz daha beklemek istiorum.
kızlar dr dan geldim kanım çok düşük çıktı 10ken kan hapı kullanmama rağmen düşmüş ve 9.4 olmuş ne yesem olmuyo halbuki her gün yumurta yerim moralim bozuldu ama bebiş çok şükür ii
Ağrısı olan arkadaşşlaarrr sizlere sesleniyorumm ;
dün geceden beri hafif hafif başlayan sol kasık ağrım sabahtan beri iyice arttı üstüne birde vajinamın tam üstünde baskı dolgunluk hissi oluştu
sabrettim panik yapmamaya çalışmtım ama olmadı saat 2 di doktorumu aradım ve saat 3 te doktordaydım hemen ultrasona aldı bebişimle bizi
baktı rahimde kasılma yok rahimde açılma yok çok şükür dedi
ağrılar normal olabilir bunlar panik yapma bunlar gebeliğin oluşturduğu etkiler çoğu zararsızdır ama ihmal etmemeli iyki aramışsın beni dedi
parol yazdı 3 gün sabah akşam kullan dedi ve 3 gün yatak istirahatı verdi ağır hiç bir iş yapma ve ağır kaldırma sakın dedi.....
çok korktum kızlar bebeğime bişey olucak diye Rabbime şükürki iyiyiz ağrım hala var ilaç aldığmı halde ama geçer inşaallah
yani diyeceğim ; eğer gerçekten sizi rahatsız eden ağrınız var ise tedbiri elden bırakmayın ama panikte yapmayın hepinizi öptüm dua edin olurmu ?
Günaydın kızlar.
Ben dün az gezip çok yorulduğum için akşam erkenden uyuyakalmışım. Sabah da erken uyandım o yüzden. Kimsecikler yok, herkes uykuda sanırım daha.
craftycim hayırlı olsun. Güle güle kullansın kızın. :) Ne kadara aldınız? Kaç parça var? Biz dün bir yere sorduk karyola+gardrop+şifonyer 1500-3000 arası değişiyor. Kalite olarak bilmiyorum nasıl ama buradaki en ünlü bebek mağazalarından birisiydi. Biz taşınacağımız için düşünmüyoruz tam bir oda takımı, bir gardrop ve yatak düşünüyoruz, şuanki odamız oldukça küçük zaten. Ama o kadar güzel takımlar var ki bittim, bayıldım. Beşik içine sermek için nevresim takımı vardı, koruyucu yastıkları filan da vardı. 200 küsür lira onlar da. Çok güzellerdi. Onlara bakarken kendimden geçtim. Hele beğendiğim hastane çıkışını düşündükçe mutlu oluyorum. Pelerin gibi bir hırkası var, kurdela ile bağlayabiliyorsun önünü. Çok şeker bişey.Miniklerimizi o kıyafetler içinde hayal ettikçe mutlu oluyorum. Allah'ım huzurla, sağlıkla inşallah o günleri göstersin.
Bu arada bütün babaların Babalar Günü Kutlu olsun.
2 kapılı dolap, şifonyer ve beşiği var cnm. Beşik küçüklerden büyümeyenlerden.
Güzel beyaz bi takım. Fotosunu çekmeyi düşünemedim eklerdim yoksa. 2200 TL
nevresimi vs si yok içinde ben istemedim ordakileri. Zara Home a git bak derim nevresimler için. Öldüm ben onlara :)
Oradan alacağım hep :)
vee en taze baba adaylarının Babalar Günü çok kutlu mutlu olsun
Hep kuzuları ile birlikte olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?