2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

vavv süpersin, 1 kilo muhteşem:) bebişde haftasına uygunmuş:) inşAllah bizde az kilo ile bu yolculuğu tamamlarız:) ben demir eksikliği yüzünden sürekli et yemek zorundayım öyleyken bile çok halsizim, acaba bundan dolayımı alıyorum, göbüşde aldı başını gitti, oğlum artık burdayım diyo

pierre cardinler mi 299, nerde peki?

merhaba güzel annecikler, bi süredir giremiyorum iişten güçten herkes iyidir inşallah.
kaynana muhabbeti yapmışsınız, benim sürekli takıldığım bi topik var, hep kendisinden kaynanatör diye bahsederim kızlar bayılırlar anlayacağınız benimde kendisiyle hiç aram yoktur, kavgamız olmamıştır ama ben sustuğum için. hiç mi hiç sevmiyorum, uzak olsun, varsın hiç faydası olmasın. ben onu gözümden çıkarmışım yeter ki zarar vermesin yuvama.

bizler hamileliğimizde çok güçlü olmak zorundayız. kağan kocatepeyi takip ederim hep. diyor ki anne ne hissederse aynen hormonlarıyla bebeğe gidiyor. bizi üzen her kimse şöyle düşünün. ''amaan şu beş para etmez yaratık için masum bebeğimi üzemem'' hiç de takmıyorum deyin Allaha havale edin bu kadar. hem biz takınca karşımızdakine hiçbişey olmuyo, olan günahsız evlatlarımıza oluyor. benimde canımı sıkan çok şey oluyor ama derin derin nefes alıyorum, vela havle çekiyorum, elimi karnıma koyup bebeğimi düşünüyorum. ve başka şeylerle oyalanıyorum, inanın geçiyor.

oğluşumun ikili taraması güzel çıkmıştı ama drumuz yinede AFP de bakabiliriz dedi, bende yaptırdım. çok şükür temiz çıktı. bu sefer yusuf yusuf beklemedim sonuucu ama :)) gayet relaxtım.

kızlar ben doktora sormayı yine unuttum. benim bebik hep SAT tan 1 hafta büyük çıkıyor, bu durumda doğum benim SAT a göre mi usg ye göre mi belirlenecek? bu durumdan tırsmaya başladım çünkü bayramda doğurmak istemiyorum. personel yetersiz olur, ilgisizlik olur vs diye korkuyorum.

ewet canım pierre cardinin ps 2020 modeli 299 a,eskişehire gezmeye geldim oradan baktık çok hoşumuza gitti çokya kullanışlı ÇEVİK BEBEden baktık netten bakabilirsin

baktım siyah beyazı da varmış oleyyyyyy
acaba istanbulda nerden bakabilirim? netten almayı da hiç sevmem ki. fiyatı da çok uygunmuş kaçırmasak iyi olacak.

Bebek Arabaları ->> Çift Yönlü Bebek Arabaları

PİERRE CARDİN 2020 ENEGMA ÇİFT YÖNLÜ ARABA(ÖZEL KAMPANYA)

Kargo Ücret Bedeli :
Ürün Adı : PİERRE CARDİN 2020 ENEGMA ÇİFT YÖNLÜ ARABA(ÖZEL KAMPANYA)
Ürün Marka Adı : PİERRE CARDİN
Ürün Kodu : PS 2020
Etiket Fiyatı : 299 TL
Stok Durumu : 299 TL Stok'ta Mevcuttur

PİERRE CARDİN PS-2020 ENEGMA ÇİFT YÖNLÜ ARABA

Ürünün Kodu: PS 2020

Ürünün Adı: Enigma
Markası: Pierre Cardin
Markanın Ait Olduğu Ülke: France
Üretim Yeri: Türkiye
Ürün ağırlığı: 6,9 kg.
Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg.
Kalite Belgeleri: EN 1888, BS 7409 UK, NF S-54-001 France
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Best Ligth Weigth Stroller 2006; Mother & Baby Best Ligth Weigth Stroller 2007

Özellikler

Kolayca değişebilen ve ayarlanabilen oturma ünitesi 4 pozisyonda kullanılabilir; Oturma, dinlenme Masaj ve yatış pozisyonu
Oturma ünitesinin ön tarafında, çocuğunuz oturduğunda onu ergonomik olarak destekleyen U şekilli Çıkarabilen koruma barı mevcut
Birbiriyle tamamen uyumlu renklerde aksesuar serisi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg
Miktar/ ml/ Kg: 6.9 kg
Ürün Madde İçeriği: Şase Gümüş Rengi mat Alüminyum kasa (A1 High Performance Alüminyum) , Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir.
Temizlenme: Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir
Kullanım zamanı: + 0 aydan itibaren EU (48 ay)

Teknik Özellikler

Çift taraflı kullanım özellikli(bebeği görebilmeniz için)
Kol yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
Komple kapanan tül pencereli üst tente
4 kademe ayarlı sırt dayanağı
Çıkabilen ön bar ve komple kumaş
5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları, Tek tuşla açılabilir
Geniş açılı 360 derece dönebilen ön ve arka tekerlekler,frenlenebilir arka tekerlekler(4 tekerde dönebilir)
Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık
pratik takılabilen ayak rüzgarlığı
Sportif sepet, - Tek elle kapanabilme mekanizması
Çift emniyet kilidi
Katlandığında Arabaların Bagajında Az Yer Kaplar
Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır. boyutları ve hafifliği (6,9kg) ile pratik baston bebek arabası boyutlarına ve ağırlığına eş değer ölçüde olmaktadır. Bu sebeple ileride ihtiyaç duyacağınızı düşündüğünüz daha hafif ve küçük bebek arabası ihtiyacınız da ortadan kalkmış olacaktır
Aliminyum Kadrodan İmal Edildiği İçin Çok Hafif Olan Bu Arabanın En Büyük Özelliği Tek Elle Koldaki Düğmeye Tek Haraketle Basarak Katlanır Bu Özellik Annenin Bebek Kucaktayken Arabayı Açıp Katlayabilmesini Sağlar.
Garanti Süresi: İthalatçı Firma Güvencesiyle 2 Yıl

kahvekolik senle aynı zamanda doğurcaz inşallah ama ne bayramı ne zaman ay hiç aklıma gelmemeişti bu nezaman başlıoki bayram?

biiz celduuuuk ama kimsecikler yuk sanirim :)))
konu kilo imis bende 3 kilo aldim ve cok memnunum bes aylik deyince inanilmio pek belli olmuyor :) ama aksam yemeginden sonra göbis cikiyo ilk hamislimde kizimda 7ci ayda göbisim belli olmustu fakat asiri kilo aliyordum tam 25 kilo almistim o yüzden simdi cooook memnunum insaALLAH gene öyle asiri kilo almam hayirlisi ile

Son düzenleme:

baktım siyah beyazı da varmış oleyyyyyy
acaba istanbulda nerden bakabilirim? netten almayı da hiç sevmem ki. fiyatı da çok uygunmuş kaçırmasak iyi olacak.

ben turunculu grili almayı düşünüyorum rengi çok hoşuma gitti ama seneye nisan mayıs gibi alcam çünkü kış bebeği olacak arabayla dışarı çıkamayız.eşimle benim istediğimiz bütün özellikler mevcut bebek arabasında..

özelliklerini inceledim istediğim herşey var hemen hemen. nerde bulurum ki?

kahvekolik senle aynı zamanda doğurcaz inşallah ama ne bayramı ne zaman ay hiç aklıma gelmemeişti bu nezaman başlıoki bayram?

canım 6-7-8-9 kasım kurban bayramı. normalde 22 kasım görünüyo benim ama bebek 1 hafta ilerde olduğundan 15 kasıma iniyo. %5 bebek gününde doğuyomuş yani bayramda olması çok olası.

nisana kadar kampanya bitmez inş. ben geçen chiggonun bi modeline bakmıştım, adam diyo ki zaten 1 yaşından sonra mecburen deeğiştireceksiniz. bilmediğimiz için mi kandırmaya çalışıyo anlamadım. neden 2 ayrı araba alacakmışım alla allaa. bide krem lacivert kırmızı karışık bi modeli var , o da güzel. ben bu tip şeyleri unisex renk alıcam, kardeşi kız olursa onda da kullanırım.

kahvekolikcim internetten alabilirsin ki biz çok alışveriş yaparız netten yada gittiğin bebek mağazalarında bu model varsa bakar alırsın biz bebek mağazasından baktık..

canım 6-7-8-9 kasım kurban bayramı. normalde 22 kasım görünüyo benim ama bebek 1 hafta ilerde olduğundan 15 kasıma iniyo. %5 bebek gününde doğuyomuş yani bayramda olması çok olası.

[/B][/QUOTE]

benimde 22 kasım bana da sat tan 4 gün ilerde demişti doktor, bi de ultrasonda rahminin şekli üstten basık kalp gibi dedi, bi sakıncası olur mu dedim, olmaz genelde ama düşük bi ihtimalle erken alabiliriz bi kaç hafta bebek sığmayabilir çünkü demiişti(

ewet canım benim bebek erkek ama turuncu istiyorum arkasına kız gelirse diye..benim ablamlar chiggodan oyun parkı almışlardı filesini çocuk parmağıyla delmiş garantiye yolladılar yapılmadan geri geldi eskiden çok ilgililerdi müşteriye karşı şimdi o ilgiyi göstermiyorlarmış.pierre cardinde öyle bir sorun yaşanmaz dediler bence chiggoya o kadar para vereceğime gider pierre cardin alırım sonuçta buda bir marka kırılsada içim acımaz ki bebek arabası hemen değiştirilmez.

benim bundan önceki bebeğim geçen sene kasımda alınmıştı bayramın 3.günüydü.. bu da 13 kasımda olacak inşallah ve bayramda olma ihtimali yüksek ama içim rahat drum bi telefonumla benden önce hastanede oluyor yeterli personelde oluyor geçen sene yaşadığım için biliyorum ve ben rahatım ama önemli bir konu hastanenin şartlarını ve bayramı göz önünde bulundurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…