- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.641
ve aleykum selam hoş geldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın oğluşun kızın iyilerdir inşallah.
yok canım cins olan sen değilsin kayınvaliden bence...çok şükür kendi ailemin yanındayım kayınvalidemler başka şehirdeler inş tayinimiz oraya çıkmazda onlara yakın ev tutmak istemem,zırtpırt gelir kendi yetmezmiş gibi ona gelen misafirleride getirir bana yani kendine misafir ağırlaması zor geliyor.bir boyun fıtığı bellemiş hiç hamur işi baklava falan yapmaz halbuki benim annem damadım kızım gelecek diye neler yapıyor annemde hasta mesela birazda insanın içinde olacak yüz vermiyceksin sesini çıkartmayınca tepene binerler...
heh demekki tipik özelliklerinden biride bu:):) benimkide aynen.. kendi evine gelenide tutar kolundan bana getirir.. tanımadığım bir sürü kişiyi tutup getiriyo.. Allahtan çalışıyorum hep evde değilim.. seneye bebiş büyütürken nasıl olacak bilmiyorum.. torun var diye yine başlar eski düzen. sabah gelir gece gider.. offf çıldırırım ben kesin
oo ne güzel herşeyi belirlemişsin kafanda süpper... alışveriş kolay olu senin için.. bende baby 2 go park yatak almayı dşünüyorum, 70x 110 olanlardan.. arabakoltuğunu 9-10 aylık olunca 9-36 kg alırım belki, o zamana kadar da bi yerden çarparız küçük bişi:)
ewet canım gezdik fiyat falanda aldık 8 aylıkken falan alırız diyorum.şimdi ufak tefek eşyalarını düzüyorum giysi,biberon v.s he birde 2 kapılı dolap düşünüyorum ama çok pahalılar onda karar veremedim ucuz güzel birşey olsun istiyorum..
tipitip avatarına bayıldım çok şirin söylemeden geçemedim
biz daha hiç gezmedik. netten baktım sadece biraz, ama yakından görmeyince karar veremiyo insan.. pierre cardinin arabaları güzel ama dimi? kullananlarda memnun galiba. arabalarda çok pahalı ya, ben çok parad harcamak istemiyorum.. şöyle orta halli bişiler almam lazım.1000 liranın bile üstünde bebek arabalrı var..
kızlar konu kaynanadan açılmışken
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."...!
hamd olsun canim iyiz daha iyi oluruz insaALLAH :)) sadece benim kiz büydükce uslancana daha cok simariyocok yoruyor beni durdu yerde durmuyor ben toparliyom o dagitiyor basa cikamiom onla ne etcem bilmirem
yaff ben geldigim zaman kimsecikler olmuyor nerdesiniiiz yahuu
neyse vakit buldukca gelirem insaALLAH :)
nefisecim sen karar verdin mi dogum icin cankatda mi yapican? ben galiba doktor degisicem bu ay demet boyaciya gidecem özel ilgi cocukhastanesinin arkasinda onlarda yeni bir özel hastane acmislar orda da muayne 30 tl mis aslinda funda dogan hanim da cok iyi birine benziyor ama cankat bana cok uzak tam 45 dksicaklarda o yol cekilmiyo yauu bide hamis hamis hec cekilmio gene kararsiz kaldim
Günaydın.
Bu aralar çok yoğun ve yorgun olduğum için sohbetlerin çoğunu kaçırıyorum. Okullar bize de kapansa ne güzel olacak. Bebişimle tatile çıkacağız inşallah.
Ana kucağı/Oto Koltuğu dediğiniz şeyin taşıması çok zor ya. Yani ağır bir şey zaten, bebeği koyunca çok ağır oluyor. Benim abimin maşallahı vardır 105 kilo filandır.O bile bi ara zorlanıyordu oğlunu bununla taşırken. Ben zaten taşıyamam da eşime de yazık. Yani ilk 3 ay filan iyi de sonradan bebek büyüdükçe bunda taşımak imkansız hale geliyor. Otomobile sabit bağlatıp kullanacaksanız o zaman başka tabi. Biz de şuan almayı düşünmüyoruz ama zaten abimlerinkini alabilirim, oğluşu 1 yaşına girdi onun maşallah.
Kaynana mevzu ve eşlerin ilgisizlikleri gerçekten sinir bozucu bir konu. Allah'a şükür bizim çok büyük problemlerimiz yok, kayınvalidemler başka şehirde oturuyorlar. Gerçi sinir etmek isteyen telefonda bile sinir edebiliyor. Arada mesafe olması pek sorun değil yani.Benim en sinir olduğum konu oğulları bunlara toz kondurmuyor, sen ne desen ya da yapsan suçlu oluyorsun ya ona deli oluyorum. Benim eşim çok ilgilidir, çok yardım ediyor bana, sağolsun hakkını yiyemem ama iş anne mevzuna gelince senin annen şöyle dedi/yaptı desen sen suçlu oluyorsun. Tamam kimse annesini kötülemek istemez ama mesela benim babam çok konuşkan bir adamdır, bir ara benim ve eşimin hoşuma gitmeyecek bir şey söyledi, ben hemen babama cevabını verdim. Uyardım onu. Koskoca adam uyarılır mı? Uygun dille uyardım. Kızıyım çünkü, eşimi muhattab etmem, ben hemen konuyu kapattırdım. Yani yeri gelince ben babama bile cevap veriyorum, eşimi koruyorum. Ben de eşimden bunu bekliyorum aslında. Eşim ama annesine laf etmez, beni de onun karşısında koruduğunu hiç görmedim. Yani mesela moralimi bozan bir şey söylediğinde eşim araya girip anne niye böyle diyorsun dese eşim, olay kapanır. Ama bizimki sustuğu için iş bana düşüyor. Valla bende de dil pabuç kadar. Hak ettiği cevabı veriyorum. Ama inanın bunu isteyerek yapmıyorum, benim babama yaptığımı eşim de ailesine yapabilir, ama yapmıyor. Tek deli olduğum konu bu. Ay sabah sabah sinirlemdim gene. En iyisi bunları takmamak ve eşimizle mutluluğumuzu, yuvamızın huzurunu inşa etmek, dış güçlerin bunu bozmasına izin vermemek.
slm güzel hamişler nasılsınız
19+4 oldum ben :d:
4.5 kg almışım.aranızda kilosunu takip eden var mı?
hosgeldin kubicim, ayy onlar misafirmiydi kiben siz birlikte oturuyorsunuz sanmisdim :44: insallah kocan gonlunuzce iyi bir is bulur da siz de kendi evinize cikarsiniz aminnnnnnnnnnnnnn
çok iyiyim cnm dün hemen çıkış yaptım ama işte :))) çok şükür teyzesi çok iyi penyemden belli oluyo tekme atışları mahşallah darısı sizlere olsun inşallah Nazar :))hoşgeldin kubi bebiş nasıl
aynen tatlım buralara yolunuz düşerse buyrun gelin ben misafir ağırlamayı çok severim kaynanamla kayınpeder hariççcanım senden de misafir eksik olmuyo çok iyi ağırlıyorsun heralde gelen kolay kolay gitmiyo
sadece göbişim çıktı geri yerler dümdüzslm güzel hamişler nasılsınız
yaa ne oluyor bu aralar anlamis degilim gündüzleri giriyorum birsey yaziyorum sonra site acilmiyor calismiyor( hep disari atiliyorum istenmiyorum galiba
ALLAH iyilinizi daim eyler insaALLAH canim en iyisini yapion bol bol dinlen bende malesef imkan yok bu aralar dinlenemiyorum :S ev isi yemek kizim derken ayakda duramaz hale geliyorumannemin gelmesini dört gözle bekliyom ozaman biraz dinlenirim insaALLAH
slm güzel hamişler nasılsınız
biz geldik teyzelerinasılsınız :26:
valla canım bende şimdilik gidiyorum ama doğum için ne edeceğimi bilmiyorum of düşündükçe içime daral geliyor nasıl olacak nerde olacak geçen gün kuzenimle konuşuyorum 2.5 aylık bebeği var sancıları geldiğinde yalnızmış çok korkmuş mudanyada oturuyorlar bursaya geliyordu hastaneye senin gibi 45 dk sürüyor yol zor yetiştirmişler sedyede doğum başlamış anlatınca o kadar etkilendimki Allah yardım ediyor elbet ama insanız yine korkuyoruz senin sezeryan olacak bence geniş kapsamlı bi hastane bul kendine küçük bir yer bakma küçük yerlerde daha çok sorunla karşılaşıyor insan bazen aman ben çekersem çekeyim bebeğim iyi olsun burda karşımızda kadın doğuma gideyim diyorum sonra canda tatlı geliyo ordanda vazgeçiyorumof of çok konuştum Allah yardımcımız olsun. :97:
ayy canım benimm, bir an önce anneciğin gelir inşAllah, sende birazcık rahatlamış olursun, benimde hala camlarım silinmeyi bekliyor, ama nerde bende o güç, çok baş dönmesi yaşadıgım için şimdi silemessin diyorlar, ne yapalım bizde pis pis oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?