2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ve aleykum selam hoş geldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın oğluşun kızın iyilerdir inşallah.

hamd olsun canim iyiz daha iyi oluruz insaALLAH :)) sadece benim kiz büydükce uslancana daha cok simariyo cok yoruyor beni durdu yerde durmuyor ben toparliyom o dagitiyor basa cikamiom onla ne etcem bilmirem
yaff ben geldigim zaman kimsecikler olmuyor nerdesiniiiz yahuu
neyse vakit buldukca gelirem insaALLAH :)

nefisecim sen karar verdin mi dogum icin cankatda mi yapican? ben galiba doktor degisicem bu ay demet boyaciya gidecem özel ilgi cocukhastanesinin arkasinda onlarda yeni bir özel hastane acmislar orda da muayne 30 tl mis aslinda funda dogan hanim da cok iyi birine benziyor ama cankat bana cok uzak tam 45 dk sicaklarda o yol cekilmiyo yauu bide hamis hamis hec cekilmio gene kararsiz kaldim

heh demekki tipik özelliklerinden biride bu:):) benimkide aynen.. kendi evine gelenide tutar kolundan bana getirir.. tanımadığım bir sürü kişiyi tutup getiriyo.. Allahtan çalışıyorum hep evde değilim.. seneye bebiş büyütürken nasıl olacak bilmiyorum.. torun var diye yine başlar eski düzen. sabah gelir gece gider.. offf çıldırırım ben kesin

oo ne güzel herşeyi belirlemişsin kafanda süpper... alışveriş kolay olu senin için.. bende baby 2 go park yatak almayı dşünüyorum, 70x 110 olanlardan.. arabakoltuğunu 9-10 aylık olunca 9-36 kg alırım belki, o zamana kadar da bi yerden çarparız küçük bişi:)

yüz verme canım ya bir daha kurtulamazsın inan..eşine söyle rahat edemem çocuklamı onlamı uğraşayım de..ben artık hamileyim ya hiçbir iş yapmıyorum kaynanamda hemde netteyim eşim kızıyor kalk yardım et diyor ben hamileyim diyorum annesini düşündüğü kadar evladıyla beni düşünce ohhhoo herşey çok güzel olur..gerçi kaynanamda içten içe kızıyordur bana amann boşver diyorum yaptıklarıma saysın o hastalığı mana ediyor bende hamileliği birde 45 yaşında genç ya insan ona sinir oluyor.ama benim eşimde hata babasına ve annesine karşı çıkamıyor kurbanlık koyun gibi ne denilirse ewet diyor sonra evde kavga...hheee birde kapılar örtülüpte konuşuyorlar sen mutfaktasın kaç sefer öyle yakaladım gizli gizli bazen sinirleniyorum evlendirmeselerdi seni diyorum...allahım biz hayırlı kaynana olalım ve hayırlı gelinlerimiz damatlarımız olsun...

ewet canım gezdik fiyat falanda aldık 8 aylıkken falan alırız diyorum.şimdi ufak tefek eşyalarını düzüyorum giysi,biberon v.s he birde 2 kapılı dolap düşünüyorum ama çok pahalılar onda karar veremedim ucuz güzel birşey olsun istiyorum..

ben mesafeli dururum zaten ama onlar mesafeden pek anlamıyo.. bakıcaz artık bişiler. ıyy bende hiç sevmeme öyle kapı arkasında konuşmaları, kendi eşimde hiç yaşamadım öyle bişi de, baba tarafımda çok olurdu bunlar, annem sıkıntı çekmişti baya... snein kayınvalide gencecikmiş daha.. benim ki 70 in üstünde.. ben ne kadar vakit geçirebilirim ki kayınvalideyle,ne konuşup ne paylaşabilirim...

biz daha hiç gezmedik. netten baktım sadece biraz, ama yakından görmeyince karar veremiyo insan.. pierre cardinin arabaları güzel ama dimi? kullananlarda memnun galiba. arabalarda çok pahalı ya, ben çok parad harcamak istemiyorum.. şöyle orta halli bişiler almam lazım.1000 liranın bile üstünde bebek arabalrı var..

pierre cardin kullananlar var ve memnunlar bizim baktığımız arabada çok güzel netten bakabilirsin kullanışlı ve fiyatı indirimdeymiş uzun süre 299 ama ben seneye nisan yada mayıs gibi almayı düşünüyorum kış çocuğu dışarı çıkartmam zaten hem maddi yöndende sıkışmayız..

aaahh ahhh kimde böle düşüncee:84:

valla canım bende şimdilik gidiyorum ama doğum için ne edeceğimi bilmiyorum of düşündükçe içime daral geliyor nasıl olacak nerde olacak geçen gün kuzenimle konuşuyorum 2.5 aylık bebeği var sancıları geldiğinde yalnızmış çok korkmuş mudanyada oturuyorlar bursaya geliyordu hastaneye senin gibi 45 dk sürüyor yol zor yetiştirmişler sedyede doğum başlamış anlatınca o kadar etkilendimki Allah yardım ediyor elbet ama insanız yine korkuyoruz senin sezeryan olacak bence geniş kapsamlı bi hastane bul kendine küçük bir yer bakma küçük yerlerde daha çok sorunla karşılaşıyor insan bazen aman ben çekersem çekeyim bebeğim iyi olsun burda karşımızda kadın doğuma gideyim diyorum sonra canda tatlı geliyo ordanda vazgeçiyorum of of çok konuştum Allah yardımcımız olsun. :97:

ayy canım bu kadar benzerlik olamazbende hep savunuyorum onu ayy bi kere o da beni savunsa nasıl iyi olcam ona karşı ama anlamıyoo..eşimde aynı seninkinden canım hayatta laf sölettirmezz bana söler daha.bende kendimi savunmasını bilirim hiç kırılcak darılcak diye düşünemiyorum.aklıma geleni sölüyorum valla.napim kocam beni savunmazsa ben de böle savunurum kendimi

slm güzel hamişler nasılsınız
19+4 oldum ben :d:
4.5 kg almışım.aranızda kilosunu takip eden var mı?

War maalesef..Bugün doktora gttm 3 kilo aldm die azar bile işittm
Tabi napsn ne bilsn adam hayatında ööle bi iştah açılması yaşamışmıdır acaba

hosgeldin kubicim, ayy onlar misafirmiydi ki ben siz birlikte oturuyorsunuz sanmisdim :44: insallah kocan gonlunuzce iyi bir is bulur da siz de kendi evinize cikarsiniz aminnnnnnnnnnnnnn

aminn cnm benim gözümde misafirler...inşallah rabbim dualarını kabul eder

hoşgeldin kubi bebiş nasıl
çok iyiyim cnm dün hemen çıkış yaptım ama işte :))) çok şükür teyzesi çok iyi penyemden belli oluyo tekme atışları mahşallah darısı sizlere olsun inşallah Nazar :))
canım senden de misafir eksik olmuyo çok iyi ağırlıyorsun heralde gelen kolay kolay gitmiyo
aynen tatlım buralara yolunuz düşerse buyrun gelin ben misafir ağırlamayı çok severim kaynanamla kayınpeder hariçç

sadece göbişim çıktı geri yerler dümdüz birazda kalçam minnacık çıktı gören diyoki sen hamilemisin hiç gerçekçi değil doğurunca görürler
mahşallah cnm ben hiç kilo almıyorum sanırım

ayy canım benimm, bir an önce anneciğin gelir inşAllah, sende birazcık rahatlamış olursun, benimde hala camlarım silinmeyi bekliyor, ama nerde bende o güç, çok baş dönmesi yaşadıgım için şimdi silemessin diyorlar, ne yapalım bizde pis pis oturuyoruz

ebrucum bende 4 4,5 civarı aldım, ama aile sağlığı merkezinde gebe hemşiresi rahimin boyutunu ölçüp normal tam 20 haftalık bir göbüş olmuş dedi, bizm bugün tam 20. haftamız:) kilonda normal dedi, ama bana çok aldım gibi geliyor sabahları göbegimle karşı karşıya gelince aynada oyy baya kocamn olmuşum diyorumm

amin insaALLAH canim evet gülüm cok dogru diyon can cok tatli sorma :)) ya birde su özel hastanelerde dogum yapinca, olurda bebisde bisey olur dogumda ALLAH korusun kuvez felan lazim olur diye düsünüyorum benim ilk kizimda öyle olmustu ozaman devlet hastanesinde ali kahyada dogum yapmistim kuvez vardi özelde yapmis olsaydim dogumu gene devlet hastanesine gönderiyolar sonra orda ki stress yatacak yer felan onuda yasamak istemiom dogrusu derincede sopali hastanesinde düsünüyorum dogum yapmayi sonra vaz geciyorum ne etcem bilmiom yaa gercegi orda dogum yapanlar memnunlar yada ordan mi alsam randevu birde su var benim dogum gene kesin sezeryan olcak eger cankatta devam gidersem derince de marmara hastanesinde yapiolarmis sezeryan dogumu oda beni düsündürüyor neyse bende cok konustum yaa

insaALLAH gülo insaALLAH benim gözler yollarda ayy sorma benim camlarda berbat oldu birde yol calismalari vardi kazdilar ettiler bütün tozlar toplandi camlara felaket anlican artik birini tutmam gerek ben kesin yapamam sakin sende yapim deme ALLAH muhafaza basinda dönüyormus ya sende birini tutucan yada akrabalardan biri ALLAH rizasi icin gelsin yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…