2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar iyi pazarlar bugün çok sıcak ve sıkıcı poff. dün bebişime yelek örmeye başladım üşümesin kuzum diye pek beceremem ama olsun evde giydiririm bende sadece kendim yapınca daha mutlu oluyorum

slm kızlar aranızda en fazla kilo alan benim sanırım 16+5 olduk ama 4 kilo aldım dr fazla dedi doğal olarak...bu arada dün doktora gittim ve oğlum olcakmış:)

kızlarrr bugün babalar günü ya bir sürpriz hazırladınız mı eşinize. ben bilemedim ne yapacağımı kalpli pasta yaptım pastane gibi olmadı görünüş ama olsun ben yaptım sonuçta :) üzerine ne yazayım diye düşünüyorum kısa birşey olsun diyorum. ne olabilir. Seni seviyorumm babacım mı yazsam ne yazsam sizce. yada farklı ne olabilir?

kızlar şimdi bende korkmaya başladım.benimde muhtemel doğum tarihim 15 kasım.ya benimde bayrama denk gelirse bende fena şanssızımdır valla gelir gelir...

Kızlar doğum tarihi konusunda endişelenmeyin ve bence plan yapmayın. Kendinizi herşeyin olabileceğine inandırın. Benim bir arkadaşım 8 hafta erken doğurdu. Maşallah şimdi tosun gibi oğlu var ama onun da yaptığı planlar tutmadı. Sonra başka bir arkadaşım da böyle anlamlı bir tarih belirledi (11.11.2011 gibi) sezeryan istiyordu, ben asla normal doğuramam diyordu. Son hafta yaklaşırken muayeneye gitti, doktor doğum başlamış dedi ve onu doğumhaneye aldı. 5cm açılmış ve kızın haberi yok. Normal doğum oldu ve kendisi de diyor nasıl oldu anlamadım diye. Yani normal veya sezeryan, hakkımızda hayırlısı olsun. Bol bol dua edip beklemek gerek. Gelecekle ilgili endişelenmeyin, nasılsa değiştiremeyeceğiz, herşey olacağına varacak. Nasibimizi yaşayacağız. Rabbim sağlıkla o günleri göstersin de gerisi gelir Allah'ın izniyle...

bnm de 11 kasımda alınmıştı şimdi de 5 kasım diyorlar bnm %100 bayram:)))tabi plan yapmamak lazım erken de gelebilir geçte...

bnm de 11 kasımda alınmıştı şimdi de 5 kasım diyorlar bnm %100 bayram:)))tabi plan yapmamak lazım erken de gelebilir geçte...

benim 18 kasımdı bayram zehir olmuştu.. inşallah bu defa mutlu bi bayram yaşarız kuzucuklarımızla....
ben serklajlı olduğum için erken doğum riskim yüksek kasımı hiç düşünmüyorum bile eylülü görsem yeter.. ilk hedef 28 ama inşallah 40lara kadar dayanabiliriz

merhaba kızlar bende 19+4 oldum 3.8gr almışım ama eski kıyafetlerimi giyiyorum sadece göbüşüm cıktı kiloyuda sadece kızım aldı ben cok memnunum umarım 12 kg geçmem

merhaba arkadaşlar geçmişe bakamadım umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir cuma günü kontrolümüz vardı Allaha şükür herşey yolunda kızımız olacakmış doktora gitmeden bir sürü çikolata yedim çok hareketliydi üçlü test yaptırmadık herşey normal görünüyordu inşallah öylede devam eder kubi listeye bizimde cinsiyeti eklermisin

bende 16+6 yım 2 kilo kadar aldım göbeğim belli oluyor şimdilik gayet iyi olduğunu düşünüyorum inşallah böyle gider

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
ben cok yoruldum bugun ya ayaklarim acaip sisiyor,agriyorlar.esimle kendime alisveris yaptim biraz 4 tane tunik aldim ama hamileler icin degil bildiginiz tunik alti bol olanlardan yani rahatlila giyilebilir.insallah rahatlikla giyerim cok guzeller bir tanede kot hamile pantolonu aldim ama pacalari yapilacak burada terzi pantolondan pahali ya ne yapsam acaba bende makinede yokki neyse vericem terziye artik.Rabbim iyi gunlerde giydirmeyi nasip eylesin.esimede bir tane tisort ve sapka aldik bebisimizede bembeyaz orme battaniye aldik sal tarzi cok guzel.mothercarede 14 sterlindi baya pahaliydi,ben 8 sterline aldim kaliteli,yunlu ama tuysuz.bebgimin kucuk seylerini almak bile bana o kadar cok heyecan veriyorki.

bizim dogum tarihini 18 kasima dediler hayirlisi ilk bebegimde beni 1 kasimda birakip gitmisti Rabbim insallah bu bebegimizi bagislar bize saglikli bir sekilde.Amin.

selam kizlarr hepinizin babalar gunu kutlu olsun
ben hayatimda hic babalar gunu kutlamadim,benim babam ben 1 yasindayken olmus yani hic hatirlamam
hayatimda en yabanci oldugum kelime ise baba kelimesidir,evlenene kadar hic kulamadim evlenincede cok zorlandim kac sene zorla soyledim ve hatta hala alismis degilim icten demedim hic
bende uvey babamin babalar gunu kutladim tabi baba demiyorum ama sonucta gercek olmasada bi bakima babamiz sayilir
insallah bebisimle seneye kendi babamizin gununu kutlariz

bugun masallah 20+4 olduk yariya geldik simdiye kadar hic bebegimin hareketlerini hissetmemistim ama bikacgun sanki hissediyorum :)
alincaklarin listesini hazirlamaya basladim burda bu carsamba heryerde buyuk indirimler basliyor,insallah alisverisi indirimde halledicem
bazilari erken diye dusunuyor ama hamileligim problemli gectigi icin ileriki zamanlarda ne olur bilmiyorum en iyisi hazirlamak simdiden

Kizlarr hastahane cantasi icin neler alinmasi gerekiyor ,daha once mutlaka yazilmistir ama pek bakmadim insallah yardiminizla hazirlarim
bide burda dogumdan sonra 4 gun hastanede kaliyosun ,tabi ilk giyecekler hediye ve bi koca canta hediyelerimiz oluyor,onlarida kullanirim

Prensescim masallah almaya baslamisin cicilerden ,aldiklarinin resmini ekle bizde gore emi :) ben alinca hep eklicem insallah
tabi ben hazir alirim ama icimde acayip orme hevesi var orucemde :)
hamile kot pantalonu bende almak istiyorum ama hic dogru durust magazalara cikamadim insallah alisverise ciktigimda blursam alirim
haaaa bu arada getir pacalari ben yaparim hemde bedavadan:82: biliyosun meslegim bu
anacm sende iyi kotu evine bi makina al bi sokugunuz olunca illaki bi yeremi verceksin
evet burda paca diktirmek pantolon fiyati var nerdeyse ,tamir isleri yapiyorumya fiyatlar felaket, ben yaptigim halde diyorum millet bukadar parayi veripte nasil yaptiriyo diye :)) tabi mecbur olunca ayri

insallah canim bunda bebegin seninle bu zamana kadar geldiniz bundan sonra hic birakmaz simsiki tutunur sana, birlikte aliriz kucagimiza
hatta senin erkek olursa simdiden alis veris yapariz oglani kizi

ya sempatim basladim yavastan yavastan almaya bir hastane cikisi alsim 10 lu set halinde mothercareden beyaz renk desensiz,cunku kizmi erkekmi bilemiyorum daha cinsiyetini bebegimin.battaniyede cok $Ik hosuma gitti aldim.makine alirim almasina ama pek fazla bilemiyorum genc kizken dikmistim bir kac birsey ama simdi dikebilirmiyim bilmiyorum.terziye vereyim o halleder yakin olsna getiririm sanaahhh bend ehic bulamiyordum en sonunda bugun guzel birseyler buldum iste

hastane cantasi listesi yaptim ben eksiklerim vardir ama ben yinede yazayim buraya;

kendim icin hastane cantasi,

• sabahlik,gecelik,pijama emzirmeye uygun
  • yunlu coraplar
  • kilot
  • emzirmeye uygun sutyen
  • gogus pedi
  • gogus ucu kremi(anneme cektiysem gogus uclarim yara olabilir)
  • gogus kalkani
  • sal ve hirka
  • kapali oldugum icin kirmizi yazma ve esarp(acik bayanlar icin kirmizi kurdele ve tac)
  • kucuk makyaj cantam
  • nemlendirici,el kremi
  • body butter
  • hafif kokulu parfum
  • dudak kremi(dudaklar cok catliyormus)
  • sampuan,dus jeli,sabun
  • dis macunu,dis fircasi
  • havlu yada bornoz
  • ayna,tarak ve jilet ne olur ne olmaz diye
  • telefon ve sarji
  • camera ve sarji
  • biraz atistirmaliklardan,mp3,pilkitap ve magazin
  • eve cikis kiyafeti
bebek icinse onlar zaten belli yazmaya gerek yok diye dusundum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…