- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.661
War maalesef..Bugün doktora gttm 3 kilo aldm die azar bile işittm
Tabi napsn ne bilsn adam hayatında ööle bi iştah açılması yaşamışmıdır acaba
ebrucum bende 4 4,5 civarı aldım, ama aile sağlığı merkezinde gebe hemşiresi rahimin boyutunu ölçüp normal tam 20 haftalık bir göbüş olmuş dedi, bizm bugün tam 20. haftamız:) kilonda normal dedi, ama bana çok aldım gibi geliyor sabahları göbegimle karşı karşıya gelince aynada oyy baya kocamn olmuşum diyorumm
aminn cnm benim gözümde misafirler...inşallah rabbim dualarını kabul eder
çok iyiyim cnm dün hemen çıkış yaptım ama
şte :))) çok şükür teyzesi çok iyi penyemden belli oluyo tekme atışları mahşallah darısı sizlere olsun inşallah Nazar :))
aynen tatlım buralara yolunuz düşerse buyrun gelin ben misafir ağırlamayı çok severim kaynanamla kayınpeder hariçç
sadece göbişim çıktı geri yerler dümdüzbirazda kalçam minnacık çıktı gören diyoki sen hamilemisin hiç gerçekçi değil doğurunca görürler
mahşallah cnm ben hiç kilo almıyorum sanırım
benim kayınvalidemde iidir hiç bana iş yaptımaz hatta biz oraya kalmaya gittiğimizde kahvaltımızı bile hazırlıyo ama şimdi başka bi durum var bizdede kaynanam bekar oğluyla kalıyodu o da şimdi evleniyo yalnız kalacak onu düşünür olduk kara kara şimdilik uzaktayız ama 1ay sonra bizde geçiyoruz evimize kaynanamla altlı üstlü oturuyoduk iş sebebiyle tekrar geri geçicez oraya eşim annesinin yanına taşınmaktan yana ne yapıcam bilmiyorum kaynanam çok ii bi insan beni de çok sever ama sonuçta aynı evde yaşamak gözümü korkutuyo gerçi eşimin direttiği yok ama olmaz desem eminim çok üzülcek ne yapıcamı şaşırdım eltim desen hayatta kaynnanamla kalmaz çok dik kafalı bi kız ne yapsam bilemiyorum
kızlar valla benim bundan önceki evim kaynanama 5 dak mesafedeydi resmen dokuz ayım zehir oldu kocamla birşey olmadı şükür ama onun beni kocama sürekli şikayet ettğini bilmek çok kötü bir duyguydu.taşındım uzağım maşallah şimdi aramız öyle iyiki anlatamam.ama onun iç yüzünü bildiğim için hep tamkinli davranıyorum ve kesinlikle hayatımla ilgili olan hiçbirşeyi söylemiyorum.hatta kocamı benden kıskandığını bile düşünüyorum çünkü bekarken eşim annesine sarılıp mıncaklayıp öpermiş falan şimdi sürekli bana eskisi gibi değil diyo.kız ele gitmiyo oğlan ele gidiyo diyip duruyo....oğlunu çalmışım sanki:))
kız ailesiyle erkek ailesinin düşüncesi çok farlı oluyo.. tabii yapıyla da ilgili ama.. kız ailesi genelde " kızım iyi olsun, el içinde mahcup olmasın, kızama iyi baksınlar" diye daha fedakar davranıyo.. ama erkek tarafı bi fesatlığa giriyo.. eaman oğlum gitti, bizden uzaklaşatı havlarına giriyolar.
mrb leylacım erkek anneleri oğlanlarını kıskanırlarmış paylaşamazlarmış,kız babalarıda kızlarını kıskanırmış ama biz 3 kızız hiç babamın o kadar kıskandığını bilmem ki mutlu olalım diye elinden geleni yapar ailem sağolsunlar.erkek anneleri öyle değil yok 9 ay ben karnımda taşıdım her evlat bir anneden doğuyor..çünkü erkeği çevirmek daha kolay acıma duyguları var ya bir ağlanınca tamam artık aksine bıraksalar mutlu olsalar oda mutlu olup bir köşede otursa şükür geçiniyorlar deseler olmazzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?