2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende öle düşünüyorum ii de olsak insan kendi annesiyle bile tartışıyo bazen , ben büyük ihtimal çıkmıycam zaten bi kat üstümüz istediinde gelsin
biz kadınların derdi bitmiyo. bugün akşam bizde bakıncaz bebek eşyalarına en azından fikir için geçen baktıgımızda araba koltugu puseti bi arada olanlar vardı daha uygundu ikisi bi arada olanlarada bakın derim

Maşallahhhh benim de 3 gün sonra tam 20 haftalık yani 5 aylık olcak inşallahnormal o zaman benim ,için dr.normal dedi çevremdekilerde hiç kilo almadığımı direk öne doğru karnımın gittiğini söylüyorlar.çok şımartıyorlar benitam hamile oldun artık diyolar.ee tabi boy da kısa olunca biraz çevreme göre çok yemek yemiş ufak kız çocukları gibisin diyolar

maşşalahhhhhh o zaman sana:))benim de öyle sadece karnıma gidiyor şimdilik çok şükürçok mutluyum o yüzden yaaa.inşallah hep böyle formda sağlıklı devam ederiz şekerim.

canım sen bilirsin kaynananı en iyi tanıyan sensin tabikide bana göre ne kadar iyi olursan ol aynı evin içinde bir süre sonra ne yaparsa yapsın sana dokunmaya başlar...sen belki kocanı öpeceksin sarılacaksın olmaz yani..allahım genede kimseyi yalnız bırakmasın eşi yok sanırım..belki aynı katta evler ayrı olabilir o da kaynanan çok iyiyse.bende kaynanama iyi diyordum evlendikten sonra içim almamaya başladı çok sinsi gelmeye başladı oğlundan alıp kendi tarafına yediriyor sinirlerim bozulmaya başladı.kendi aile düzeniyle eşinin aile düzeni çok farklı oluyor..hakkınızda hayırlısı olsun..

kızlar valla benim bundan önceki evim kaynanama 5 dak mesafedeydi resmen dokuz ayım zehir oldu kocamla birşey olmadı şükür ama onun beni kocama sürekli şikayet ettğini bilmek çok kötü bir duyguydu.taşındım uzağım maşallah şimdi aramız öyle iyiki anlatamam.ama onun iç yüzünü bildiğim için hep tamkinli davranıyorum ve kesinlikle hayatımla ilgili olan hiçbirşeyi söylemiyorum.hatta kocamı benden kıskandığını bile düşünüyorum çünkü bekarken eşim annesine sarılıp mıncaklayıp öpermiş falan şimdi sürekli bana eskisi gibi değil diyo.kız ele gitmiyo oğlan ele gidiyo diyip duruyo....oğlunu çalmışım sanki:))

mrb leylacım erkek anneleri oğlanlarını kıskanırlarmış paylaşamazlarmış,kız babalarıda kızlarını kıskanırmış ama biz 3 kızız hiç babamın o kadar kıskandığını bilmem ki mutlu olalım diye elinden geleni yapar ailem sağolsunlar.erkek anneleri öyle değil yok 9 ay ben karnımda taşıdım her evlat bir anneden doğuyor..çünkü erkeği çevirmek daha kolay acıma duyguları var ya bir ağlanınca tamam artık aksine bıraksalar mutlu olsalar oda mutlu olup bir köşede otursa şükür geçiniyorlar deseler olmazzzz...

kız ailesiyle erkek ailesinin düşüncesi çok farlı oluyo.. tabii yapıyla da ilgili ama.. kız ailesi genelde " kızım iyi olsun, el içinde mahcup olmasın, kızama iyi baksınlar" diye daha fedakar davranıyo.. ama erkek tarafı bi fesatlığa giriyo.. eaman oğlum gitti, bizden uzaklaşatı havlarına giriyolar.

o zamanlar evlendiğime pişman etmişlerdi beni saolsunlar...ben onu doğurcam diye ölümlerden döndüm falan.bende oğlan annesi olcam ama kesinlikle kaynanamın yaptıklarını yapmamaya dikkat etcem

merhaba kizlar.

bugun haftalik alisverisimize ciktik esimle cikmisken mothercare gittik oradan bebegime baslangic seti aldim hastatne cikisi olarakta kullanicak.simdilik bir tane aldim beyaz renk cinsiyeti belli olsun 1 tane daha alicam bu sefer renkli olacak takimim 10 parca arti olarak 3 cift eldiven aldim.Rabbim insallah yavruma giydirmeyi nasip eder.resmini cekip ekleyecegim insallah.

crafty tamam canim travel setin parcasi burada bebek arabalarina extra olarak aliyorsun onu bende alicam 13 kilo olana kadar bebek arabasinda onu kullanacagim.gittigim yerdede bebegimi onun icinde yatiracagim.ama ne kadar pahaliymis ya TRde oyle:26:ben set yada bebek arabasina ek olarak alacagim.

ay ya baya kaynana muhabbeti olmus sallayin gitsin kizlar ya ben o yonden rahatim cok sukur ben ingilteredeyim kayinvalidemler hollandada,kaynanamdam ne bir kotuluk nede bir iyilik gordum.dogru duzgun kaynanalik bile yapamaz yani gelini iyi yonde yonlendirecek,yuceltcek birsey yapmadi simdiye kadar.senede 2 kere gidip geliriz iste bu sene onlar buraya geldi 5 gun durup gittiler ozaman 1,5 aylik hamileydim.

ilk hamileligimde dusuk oldumda gec dusuk oldugu icin kurtas oldum ayaga kalkamadim bir sure, geleyim kizim demedi.kendisi 43 yasinda gorseniz 30 sanarsiniz tek sorunu bir bacaginda platini var o donem bacagi agriyormusta gelmedi.gelmesin cani sagolsun dedik zaten gelse ne yapabilir dedim canima canmi katacakti.simdi bu sene buradan giderken eger birseyin olursa ben gelirim deyip ayrildi buradan. bende tamam anne dedim birseyim olursa arariz insallah olmaz ama dedim oldu iste,11 haftalikken kanamam oldu doktor yatacaksin 2-3 ay dedi ok dedik esim annesini aramis anne gelsen iyi olur princess ayaga kalkamiyor bakima ihtiyaci var demis.oglum geliirm gelmesinede babanla kardesine kim bakacak demiskardeside afedersiniz sirik kadar adam 24 yasinda gerisinini siz dusunun iste.bende bunu duyunca gelmesin dedim evim kurtlansada,koksada bir kase corbaya muhtac kalsamda gelmesin dedim.zaten gelse evimin duzenini bilmez yine ben tarif edecegim herseyi birde bunu cekemezdim hele cenesini hickayinvalidem makine gibidir.sonrada esime demis princess isterse geleyim yinede demis hasbinAllah.yahu benim istememle geleceksen hic gelme kafadan bulup geleceksin.gelinimin basindan kotu birsey gecti zaten bu sefer bende gideyim yaninda olayim ona destek olayim demedi.Allaha cok sukur esimle hallettik herseyi anasinin yapamadigini esim yapti.bir kac gun arkadaslarim geldi ama nereye kadar onlarinda evi var cocugu var sonra gelmeyin ben iyim dedim.dun aradik durumum iyi dedim turkiyeye gidebilirsin dedim benden haber bekliyorlardi oyle, eger birsey olursa trye gitmicekti hanim.bende git dedim ama 10.aya geri don dedim tamam dedi.dun aksam hastaneye gitmis birden sancisi olmusta idrar yollarinda enfeksiyon olmus cani ne kadar tatli dedim icimden ben burada neler cektim umrumu kendi ufacik sorununda solugu hastanede aldi.hic birsey diyemiyorum Allah bilsin.gecmis olsun bile demedim.kendi kizi yok tabi bilmez ,anlamaz halden.

ay ne kadar sinirlenmisimki o kadar cok yazmisim kizlar yaesimede dedim ilerde anan hasta olursa,istemem olmasin ama dedim. kesinlikle benden birsey beklemesin dedim. o ne yaptiysa bana bende ona yapacagim dedim.esim haklisin hayatim dedi biliyor cunku hakli oldugumu.
not:kayinvalidem halam olur ustelik

vardir canim olmazmi benim buradaki arkadasimin bir kayinvalidesi var Allahim kaynana dedigin oyle olur iste o hanima kaynana denmez annem denilir.benimde ikinci annem sayilir.kayinvalidem dusugumde yanimda yoktuda o bana bakti simdi gezmelere gittgimizde beni 3.gelinim diye tanitir bende onu annem olarak.ailemlede gelir giderler turkiyede olduklari zaman.beni heryerde ovgu yagmuruna tutar gelinlerinden ayirmaz kayinvalidem bir kez olsun beni ovmedi dusun.

princesss canım seninkide dost kazığı derler ya aynen ondanmış yani güya akraba daha yardımcı olması gerek,ama şu kesin iyilik istersen 7 kat el yeter kötülük istersen kendi akraban yeter derler çok doğru..eşim tarafının ilk torunu olacak benim ailemin 5. torunu inanırmısın benim ablamlar annemler kaynanamdan daha özeniyorlar herşeyi örüyorlar ama bir oğlu daha var rabbime hep dua ediyorum allahım beni aratsın kaynanamlara...anne gibisi yok yemin ederim,heee benim kaynana zaten kendi annesi köyde ona yardıma bile gitmiyor yaşlı ama bende hastayım diyoor ama benden sağlam maşallah...insanın vicdanı allah korkusu olacak kendi evladına yapılmasını istemediğini başkasının evladına yapmayacakta anlayana..

insanın halası böyle olursa.. bizim hiç bişi istememiz lazım anlaşılan.. Allah bizede, onlarada sağlık versin, kimse birbirne muhtaç olmasın inşllah.kayınvalidemden çok memnunum diyen çıkmayack heralde:) aman çok büyük sorun olmasında
. bende uzak olmayı çoook isterdim ama balkondan birbirimiz görüyoruz düşünün yani.. kayınvalidem sürekli cam kenarında oturup bizi gözler.. eve kaçta geldik, bize kim geldi gitti.. kaçta yattık, bi daha kaçta kalktık... 2 aylık filan evliydik bi gece geç saate kadar film izledik filan, çay kahve muhabbet, ee tabii bid eyeni evlilik hali.. ertesi gün sabahın köründe geldi kayınvalide. gece 2 de bile ışığınız yanıyodu dedi... ne oldu niye yatmadınız uyku tutmadımı dedi..( kayınvalidemin ne kadar düşüncesiz olduğunun ispatı galiba) ben sadece ters ters baktım hiç cevap vermedim.. eşim " anne sne niye yatıp uyumuyosun bizim kaçta yatıp kalktığımızın çetelesinimi tutuyosun dedi ":):):) bu laftan bişey anladımı pekii.. tabiiki hayırr:):) aynı düzen devam

valla kaynana görümce etkeni düşman başına yani....çoook uzak olsunlar arada bir gelsinler en iisi.bana birgün tartıştıkt sen b,rgüne birgün benim evimi slip süpürdün mü ?dedi........ların gelinleri cam bile siliyormuş...
dip notnların gelinleri çalışmıyor ben çalışıyorum onlarla beni bir tuttu.dediğim gibi aman uzak olsunlar...

hem benim ailemin hemde kayinvalimlerin ilk torunu olacak insallah yavrum benim.benimkiler yerinde duramiyor ama kaynanamda daha hicbir icraat yok.aman ondan birseyde istemiyorum zaten. buradan giderken hatiri sayilir meblagda para verdi kayinbabam sagolsun,evinizin eksiklerini alin diye bebege felan.evimizin tek eksigi tvdi bizde tuttuk tv aldik.bebek dogunca ne yapacaklar meraklardayim

kayınvalidemden allah razı olsun kızlar. ben kaynanamdan çok memnunum. ben kırılıcam bişeye diye ödü kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…