- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.741
gunadin annisler gunadin bebisler, nasilsiniz bakalim? ben allahima cok sukur iyiyim, doktora gitdik bebisimin beyin damarlarinda sistler kuculmus doktor o biri aya hic bir seyi kalmaz dedi coooook mutluyumsuyu bir az fazlaymis bi de hafif cokuntuler varmis. insallah o da duzelir merak etme dedi. 5-ci ve -ci aylarda sik sik goruluyomus suyun artmasini ya da azalmasini
benim kanim negativ oldugu icin surekli kontrol olunmaliyim. aranizda negativ kani olan varmi???
bana immunel diye serum yazdi 3 gunden bir yapilacakmis, size de yazildimi hic??ayy ne cok sordum hepinize hayirli gun dileyiyle... :79:
tüm annelere ve bebişlerine günaydınlarrrr..
geldim kızlar..
dinlenmiş annesini görmüş ve yanmıs olarak döndüm istanbula..
ilk kez fethiyeye gittim ve hayran kaldım.. eşimle emekliliği orda gecirmeyi hayal ettik..
gecmişi okumadım.. yavas yavas okuyacagım.. umarım hepiniz iyisinizdir ve bu gectiğimiz 1 hafta sorunsuz gecmiştir..
hepinize ii haftalar...
benim 18 kasımdı bayram zehir olmuştu.. inşallah bu defa mutlu bi bayram yaşarız kuzucuklarımızla....
ben serklajlı olduğum için erken doğum riskim yüksek kasımı hiç düşünmüyorum bile eylülü görsem yeter.. ilk hedef 28 ama inşallah 40lara kadar dayanabiliriz
günaydın hepinize.. geldik biz çağan la ..geçmişi okuyamadım henüz..
kafam allak pullak :44:dörtlü testimde nte riskli çıkmışş test elimde yok şuan ama sanırım 1:506 yazıyooduu. tabi ben düzgün beyi direk aradım sorun yok dedi eşim sonucu maille istemiş orda riskli çıkınca aradık bu çok riskli bi değer değil dedi ..
detaylı ultrasonda tanısı koyulabilecek bişey dedii...ayrıca geçen hafta dayanamayıp düzgün bey tatilde olduğu için bende tatile çıkmadan başka bi doktora gittimm çağan 261 gr ..
oynuyoo yavrum artık .. çok büyüdüler yaa.. o kadar kötü hissediyorumki anlatamam..
akşam randevum var medicanada 3 boyutlu ultrason varmış artık başka yeremi yönlendirir yoksa ordamı ister bilmiyorum..
mucizem o benimm ..hepinizin dualarınızı bekliyorum ..Allahım onları sağlıkla bizlere bağışlasın..
Sirli cim güzel haberler alman çok güzel Hızla bebişin iyileşir inşallah.
Bizi bebişim dün çok korkuttu ama benim yüzümden bir haftadır temizlik yapıyorum kendime dikket ettiğimi sanıyordum ama etmiyormuşum heralde dün kanamam geldi :18: ona birşey olsaydı kendimi hiç affetmezdimneyseki çok uzun sürmedi gelmesi pazar diye bir yerede gitmedik bebeğim çok hareketli Allahtan tekmelerini hissediyorum Akşam çok dua ettim yatağımda Allahım ne olur onu benden alma diye bebişlerinize çok iyi bakın kızlar Allahtan gelene amenna ama kendimizden kaynaklanan birşey olunca vijdan azabı çok kötü oluyormuş
günaydın hepinize.. geldik biz çağan la ..geçmişi okuyamadım henüz..
kafam allak pullak :44:dörtlü testimde nte riskli çıkmışş test elimde yok şuan ama sanırım 1:506 yazıyooduu. tabi ben düzgün beyi direk aradım sorun yok dedi eşim sonucu maille istemiş orda riskli çıkınca aradık bu çok riskli bi değer değil dedi ..
detaylı ultrasonda tanısı koyulabilecek bişey dedii...ayrıca geçen hafta dayanamayıp düzgün bey tatilde olduğu için bende tatile çıkmadan başka bi doktora gittimm çağan 261 gr ..
oynuyoo yavrum artık .. çok büyüdüler yaa.. o kadar kötü hissediyorumki anlatamam..
akşam randevum var medicanada 3 boyutlu ultrason varmış artık başka yeremi yönlendirir yoksa ordamı ister bilmiyorum..
mucizem o benimm ..hepinizin dualarınızı bekliyorum ..Allahım onları sağlıkla bizlere bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?