2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Halacığım
bence hiç takılma kuzum
çağanımı da üzme
Düzgün ii bi adam gidenlerden duyduğum kadarı ile
bişi olsa riske atmazdı

iyi gunler canim, bende verip verip aliyorum, bir hafta 56 bucuk olurken, bir hafta sonra 54 -e dusuyorum, ama benim bebisim de haftasina gore gayet normal, demek ki biz kendi depolarimizdan alip veriyoruz , bi de ben sekerli ve unlu seylerden uzak durmaya calisiyorum onlar kilo yapiyor. hic bebek icinde onemli diyiller , bu tur urunleri fazla kullanmazsak bence gayet normal formda kaliriz. ama benim bebisin suyu biraz fazlaymis doktor pek onemsemedi olur boyle seyler duzelir dedi, o yuzden karnim baya buyuk. ama diyer taraflarim gayet normal

Canım Allah yardımcın olsun..lütfen olumlu düşün mucizen çok sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına alacaksın tamam mı şeker:))

Günaydınlar.

fatmakoca hoş geldin canım. Biz de 2 haftamız kaldı tatile çıkmak için. Dört gözle bekliyoruz. Gezip gelsek, dinlensek şöyle ohh miss...

Princesscim ne güzel liste hazırlamışsın. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Ben de listemdekileri almaya başlasam o kadar mutlu olucam ki ama biraz bekliyorum. Tatilden sonra almayı düşünüyorum. Hedef koydum önüme, tatil bitsin istediğin herşeyi alabilirsin dedim. İnşallah o güzel günleri görürürz de miniklerimiz sağlıkla kullanırlar aldıklarımızı.

Kızlar ben bugün çok mutluyum. Hamd olsun. Okul müdürüm izin verdi, seminer döneminde okula 2 gün gidip işlerimi halledip geri dönücem. Normalde öğretmenler 1 Temmuz'a kadar haftaiçi her gün okuldalar. Beni de 5 gün çağıracaklar diye korkmuştum. Bu sabah müdürüm izin verdi, 2 gün öğleye kadar işlerimi halledip dönücem inşallah. Zaten öğleden sonraları da çarşıdaki işlerimi hallederim. Diğer günler dışarı çıkmama gerek kalmaz. Bu sıcakta dayanamıyorum çünkü. Bayılacak gibi oluyorum. 50 faktör güneş kremi aldım SebaMed'in ama yine de korkuyorum lekelerim çıkacak diye. İnşallah çıkmaz. Güzel bir anne olurum inşallah.

Belki vicudun su toplamıştır bir an için bende hamile olmadan önce hasta olcağım sıralar 2 kilo fazladan gözüküyordum doktora o zaman sorduğumda bazen kadınlar adet olmadan önce vicudu gereksiz su toplar adet sırasında o suyu dışarı atar demişti belki seninde ona benzer birşey olmuştur canım bebeğinde sende iyi isen sıkıntı yok boşver takma kafana

canım seni çok iyi anlıyorum benimkiler temiz çıktı ama onun insanın kafasını meşgul etmesi bile yetiyo insana...benim görümceminde başına aynı şey gelmiş onunda karnından su alınmış çok şükür temiz çıkmış.bunun bir tarama testi olduğunu biliyorsun zaten herşey çok güzel olacak ben inanıyorum....rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inşş

Son düzenleme:
tesekkur ederim Sevdecigim inan yazdikca,okudukca eksikler cikiyor sankiyavastan basladim almaya ama tam anlamiyla almaya cisiyetten sonra baslayacagim insallah.Amin canim insallah yavrularimiz saglikli guzel gunlerde giyerler cicilerini.
bir an once yapmak istiyorum alisverisi dun bir kez daha anladimki hamilelik ilerledikce yurumemde sorun olacak.
burasida soguk,yagmurlu yazi getiremedik bu sene nisanda,mayista yandi simdi yagmur yagiyor

HELENciğim güzel haberlerle geleceksin inşallah. Kendini sıkıntıya sokma. Pozitif düşün. İnşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek, bir sürü yaramazlık yapacak, sana bu huzurlu günleri unutturacak. Bizim yaramaz miniklerimiz göbişimize kondukları itibaren hep böyle bir endişe içindeyiz. Bizim de kalp atış hızımız yavaştı, düşük riski vardı. Önceki doktorumuz öyle demişti ama maşallah 17.haftaya geldik. Hamd olsun Rabbimize. İnşallah daha güzel günlerimiz olacak. Dua ile yavrularımızı kucağımıza alacağız inşallah.

Helenciğim sakın sakın buna takılma ikilin problemli çıkmadıysa hiçbir sorun yoktur mrk etme çoğu kez bu tür hatalar oluyor ben bebişinin ssağlıklıdır hiç mrk etmeee

Helenciğim sakın sakın buna takılma ikilin problemli çıkmadıysa hiçbir sorun yoktur mrk etme çoğu kez bu tür hatalar oluyor ben bebişinin ssağlıklıdır hiç mrk etmeee

evet
ikilinin güvenirliği en yüksek
3 ve 4 lü nie yapılıo anlamam !
hiç aklın karışmasın arkadaşım

evet
ikilinin güvenirliği en yüksek
3 ve 4 lü nie yapılıo anlamam !
hiç aklın karışmasın arkadaşım

Ben de bunu soracaktım. Biz ikiliyi yaptırdık. 13.hafta gittik doktorumuza, sonra 18.haftaya çağırdı bizi. Hiç 3lü 4lü bahsetmedi. Acaba yaptırmamız gereken bir şey miydi diye düşündüm. Sanırım değil.:44:

yok tatlım yaaa
gerekli diil
en ii ve güvenilir olan ikili test

slm kızlar ay yazın grip olmak ne kadar kötü yaa birde hamileyken dün babalar gününde eşinize bir süpriz yaptınızmı? ben güzel kız bebeklşi kartpostala kızımın ağzından güzel bir not yazdım

Babacığım; henüz seninle tanışmadık şimdilik sadece sesini ve sıcacık elini hissediyorum ve seni çok seviyorum... Bu babalar gününde minik tekmelerimle idare et... Bensiz geçen son babalar günün kutlu olsun KIZIN DERİN çok duygulandı eşim

merhaba arkadaşlar
herkes iyidir inş..helencim arkadaşların dediği gibi ikilin önemli bence.senin iyi çıkmıştı gabiba.bir sorun olsa onda da risk olurdu.hem 1:506 yüksek değil 1:250
nin altı riskli diye biliyorum.lütfen kendinide çağanımızı da üzme herşey iyi olacak inş...

bende ctesi.detaylı ultrasona girdim.tam 50 dakika yavrumu gördük.290 gr olmuş bitanem.hafta olarak biraz önden gidiyoruz.19 görünüyor ult.
neredeyse yolu yarıladık.rabbim buradaki tüm arkadaşlarımı ve bebişlerini korusun,sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

süper ya okudukça heyecanlanıyorum ben çok geçe bırakmışım sanırım özledim bebeğimi 22. haftada benimki daha 2 hafta var

Herkese merhaba kızlar güzel huzurlu sağlıklı bir hafta bebişlerimizle bizim olsun inşaallah

HELEN hiç canını sıkma bence doktorun riskli bir durum olsa belli eder sana bi şekilde bence yok bir sorun kendinide bebişide strese sokma içini ferah tut...

FATMA hoşgeldin cnm oh ne güzel tatil yaptınız seneye inşaallah hepimize bebişlerimizle tatile gitmek nasip olur inşaallah Rabbim

canım benim aynı duyguları yaşıyorum seninle..benim yavrumda tedaviden sonra doğal olarak geldi hiç beklemediğimiz bi andaa..
duygularım o kadar yoğunkii yazını okurken ağladım inan
5 aylık oldu kocaman bi erkek oldu ..
çok zor bulduğum için 5 aydır ailem elimi bişeye sürdürmüyor herkes peşimde pervane herkesin gözü yoldaa..
sadece risk olsada o kadar canım yandıkii anlatamam..
2 li test temiz çıktı 4 lüde NTD(nöral tüp defekti) riskli yazıyoo normal değer..1:506 yazıyoo işte ..
Umarımm hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.. yavrularımızıı..

kızlar bende kasım annesi olucam rabbim izin verirse,size yazamıyorum ama inanın takip ediyorum,hepinize sorunsuz,kolay hamilelikler diliyorum en önemlisi inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah....

çok teşekkürler hepinize..

en uç duygularımla yazdığım yazıma böyle güzel cvplar almak beni rahatlattı biraz..

5 aylık kocaman bi erkek artık oo pipisini göstermiyoo herkese ama..size yazarken kıpır kıpır hepp

hamileliğimin tadını çıkaramadım bi arkadaşın dediği gibi çok yakınlarım dışında ilan bile edemedim kendime 3 ayın dolmasını bekledim kendime ciciler almak için, karnım azcık ağrıdığında tuvalette kalbim gümbür gümbür koşarak gittim..kıpırdamayınca aklımdan geçen binbir düşünce mecburen ultrason sonrasında acaba zarar gelirmi korkusu vicdan muhasebesi.. ikili test sonucunu bekleyişim temiz çıkınca şükür dualarımm..Aslında üçlüye gerek görmeyince istemez dörtlüyü dedim ama istedi hatta zuzuipekle aynı gün yaptırdık onunkinde sorun yok çok şükür, benimde down falan normal NTD risk çıkmış..
ben çağanla bişey isterken Allahtan önce herkes içinde istemeyi öğrendim.
Allah isteyen herkese yaşatsın gzl sevinçler..

Hepimizin hamileliği sağlıkla tamamına ersin..
Nurtopu gibi sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…