- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.761
Ya kızlar bu kilo alma konusunda bende tuhaflık var sanırım. 60 kilo ile başladım, 4 ayda 65 oldum, Şimdi 4,5 aylık olduk nerdeyse ve bir anda 2,5 kilo verdim. Bebişte sorun yok maşallah haftasına göre ileride bile. Ama ne oldu da 15 gün içinde 2,5 kilo kaybettim bilmiyorum. Benim de testlerim yeni yapıldı, her şey normal çıktı çok şükür ama doktor da anlam veremedi. Hamile pilatesi yapıyorum 1,5 aydır ama onun kilo verdirdiğini sanmam hiç.
günaydın hepinize.. geldik biz çağan la ..geçmişi okuyamadım henüz..
kafam allak pullak :44:dörtlü testimde nte riskli çıkmışş test elimde yok şuan ama sanırım 1:506 yazıyooduu. tabi ben düzgün beyi direk aradım sorun yok dedi eşim sonucu maille istemiş orda riskli çıkınca aradık bu çok riskli bi değer değil dedi ..
detaylı ultrasonda tanısı koyulabilecek bişey dedii...ayrıca geçen hafta dayanamayıp düzgün bey tatilde olduğu için bende tatile çıkmadan başka bi doktora gittimm çağan 261 gr ..
oynuyoo yavrum artık .. çok büyüdüler yaa.. o kadar kötü hissediyorumki anlatamam..
akşam randevum var medicanada 3 boyutlu ultrason varmış artık başka yeremi yönlendirir yoksa ordamı ister bilmiyorum..
mucizem o benimm ..hepinizin dualarınızı bekliyorum ..Allahım onları sağlıkla bizlere bağışlasın..
Ya kızlar bu kilo alma konusunda bende tuhaflık var sanırım. 60 kilo ile başladım, 4 ayda 65 oldum, Şimdi 4,5 aylık olduk nerdeyse ve bir anda 2,5 kilo verdim. Bebişte sorun yok maşallah haftasına göre ileride bile. Ama ne oldu da 15 gün içinde 2,5 kilo kaybettim bilmiyorum. Benim de testlerim yeni yapıldı, her şey normal çıktı çok şükür ama doktor da anlam veremedi. Hamile pilatesi yapıyorum 1,5 aydır ama onun kilo verdirdiğini sanmam hiç.
günaydın hepinize.. geldik biz çağan la ..geçmişi okuyamadım henüz..
kafam allak pullak :44:dörtlü testimde nte riskli çıkmışş test elimde yok şuan ama sanırım 1:506 yazıyooduu. tabi ben düzgün beyi direk aradım sorun yok dedi eşim sonucu maille istemiş orda riskli çıkınca aradık bu çok riskli bi değer değil dedi ..
detaylı ultrasonda tanısı koyulabilecek bişey dedii...ayrıca geçen hafta dayanamayıp düzgün bey tatilde olduğu için bende tatile çıkmadan başka bi doktora gittimm çağan 261 gr ..
oynuyoo yavrum artık .. çok büyüdüler yaa.. o kadar kötü hissediyorumki anlatamam..
akşam randevum var medicanada 3 boyutlu ultrason varmış artık başka yeremi yönlendirir yoksa ordamı ister bilmiyorum..
mucizem o benimm ..hepinizin dualarınızı bekliyorum ..Allahım onları sağlıkla bizlere bağışlasın..
Helenciğim sakın sakın buna takılma ikilin problemli çıkmadıysa hiçbir sorun yoktur mrk etme çoğu kez bu tür hatalar oluyor ben bebişinin ssağlıklıdır hiç mrk etmeee
evet
ikilinin güvenirliği en yüksek
3 ve 4 lü nie yapılıo anlamam !
hiç aklın karışmasın arkadaşım
Ben de bunu soracaktım. Biz ikiliyi yaptırdık. 13.hafta gittik doktorumuza, sonra 18.haftaya çağırdı bizi. Hiç 3lü 4lü bahsetmedi. Acaba yaptırmamız gereken bir şey miydi diye düşündüm. Sanırım değil.:44:
bende ctesi.detaylı ultrasona girdim.tam 50 dakika yavrumu gördük.290 gr olmuş bitanem.hafta olarak biraz önden gidiyoruz.19 görünüyor ult.
neredeyse yolu yarıladık.rabbim buradaki tüm arkadaşlarımı ve bebişlerini korusun,sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
Herkese merhabalar.. Ben pek yazmıyorum ama genelde takip ediyorum sayfayı, herkesin hamileliği yolunda çok şükür, hep de öyle gider inşallah.
Helenn seni okuyunca özellikle yazmak istedim, o tarama testlerinden müzdarip biri olarak. Benim ikili testte 1/216, üçlü testte 1/50 risk çıktı ! Çok zor günler geçirdim, amniyosentezin riskini almak istemiyordum, çok zor ulaştım ben bebeğime, tüp bebeklerden sonra doğal yolla gelen mucizem o benim... Ama o korku, o kuşku ile 40 hafta nasıl biter dedik, Allah'a emanet dedik olduk amniyosentezi. Çok şükür Allah'a ön sonuçlarımız temiz geldi down sendromu vs yok binlerce şükür, asıl sonuçlar da ay sonunda gelecek. Diyeceğim o ki, bunlar adı üstünde sadece tarama testleri ve sadece risk istatistiğini belirliyor. Demiyorum ki boşverelim , tabi ki bebeklerimizin sağlığını merak ediyoruz, yaptırıyoruz ama çok da kafaya takmayın nolur, ben kabus gibi haftalar geçirdim. O çok beklediğim hamileliğin tadını çıkaramadım bu yüzden. Ya amniyosentezde bişey olursa bebeğime, ben kendimi nasıl affederim diye yaptığım vicdan muhakemesinin haddi hesabı yok. Hala her gelen akıntıda Allah korusun amniyo sıvısı mı diye ödüm kopuyor. Allah kimseyi zor durumda bırakmasın, beterinden korusun. İnşallah bundan sonrası çok güzel olur, sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi ve güle güle büyütürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?