2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende onu demek istedim aslında ihmal etme sakın ilerlemesin dedim
benim enfeksiyon vajinada önceki bebek normal doğumla alınmıştı doğumdan sonra yara olmuştu antibiyotik ve fitillerle geçti ama enfeksiyon tekrarlıyor..
geçen hafta fitil kullandım geçti ama 2gündür akıntı yine başladı yine fitil kullanıcam sanırım....

çalış her zaman öledir malesef...ben genellikle küçük koyları tercih ederdim orada sessiz sakin....ahh ahhhh

Merhabalar bende kasım annesi olacağım inş bir süredir takip ediyorum yeni yeni vakit bulup katılıyorum sohbetlere.:)
Allah herkesin yavrusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

hoşgeldiniz aramıza:))

bu arada kızlar bişey sorcam ya benim sol yan tarafıma ara ara ağrı giriyor.birde vajinal bölgeme sizdede oluomu böyle şeyler...acaba rahim karın genişliyo ondan mı diye düşünüyorum.

sen de ihmal etme inş hep beraber bebişlerimize kavuşcaz:)

Helencim umarım iyi haberlerle gelirsin bende 4lü yaptırdım sonucu kendim görmedim ama doktorum telefonda normal demişti birde benim doktorum ikilide sonuç en yüksek oranda dogruluk veriyor demişti istersen yaptır istemezsen yaptırma dörtlüyü dedi.senin ikili normal çıkmış içini ferah tut iyi sonuçlarla gelirsin inşallah kızımla dualarımız seninle....

lunacım geçmiş olsun bende 2 kez çektim o acıyı feci birsey dikkat et kendine....

kızlar ben bugün asansörde kaldım tam ortadaydı ve sandalye yardımı ile çıktım karnıma baskı oldu çıkamadım başka türlü güler misin ağlar mısın....neyseki iyi bebişim birşey yok şimdilik olmaz da umarım...

güzelim benmde 0-(negatif)ama eşimizde negatif olduğu için sıkıntı yok dedi.diğer türlü zaten kan uyuşmazlığı oluo.senin eşin pozitif heralde.sağlık olsun doktorun dediklerini yaptıktan sonra sıkıntı olmaz işllhh.

Günaydın tüm
Hamisler inşallah her şey yolundadir
Bugün 18+ 4 olduk dün gece cok rahatsizdim
Sürekli kustum birden midem bulandı belki yediğim bir şey
Dokunmustur bilmiyorum hamileliğin ilk haftalarında mide bulantisi
ara ara oluyordu ama son bi aydır Hic böyle olmamİstim
Bide bebeğimin tekmelerini esim bile hissediyor

canım Allah birdaha yaşatmasın sağlıkla kavuştursun yavruna ..

sonuç kağıdında riskli yazıyo ama doktora göre çok riskli bi değer değil .. ayrıntılı ultrasonda belli olacak bişeymişş..

günaydın güzel anneler.. bugün keyifler güzeldir inşallah..

helencim sn nasılsın canım, düne göre iyisin dimi?

Bende de enfeksiyon çıktı vajinit. Doktorum önce birşey kullanmana gerek yok dedi, ben gebelikte enfeksiyonlar da tehlikeli oluyor diye tedirginim deyip ısrar edince, vajinal ovul verdi Penatron forte L. Sizler kulandınız mı ? Fitil kullanımının bir sakıncası olur mu diye tedirginim, tabi olsa dr vermezdi de insan ister istemez tedirgin oluyor. Ama tedavi edilmemesi daha sakıncalı olur sanırım Allah korusun erken doğum vs riskler bile olabiliyormuş sanırım.

hiç bir sakıncası yok canım hatta antibiyotikli oldukları için faydası bile var bebeğe ulaşmıyor zaten fitiller

Günaydınlar...

Herkes iyidir inşallah. Helencim güzel haberlerle gel inşallah... Dualarımız seninle ve tüm anne adaylarıyla. Rabbim sağlıcakla bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin.

Bugün nedense canım sıkkın. Ayaklarım şişti uyandığımda. Gece yatarken de şişti. Rahatsız edici bir şişlik. Aşağı sarkıtınca ağrıyor sanki. Hep de uzatamıyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Daha 4.ayda böyle olursa sonunda nasıl şişerim kim bilir? :/ Görünürde şiş değil aslında ama ben hissediyorum. Rahatsız ediyor.

Bebişimi çok merak ediyorum. Ne kadar oldu acaba? Haftaya kontrolümüz var. İnşallah güzel haberler alırız doktorumuzdan...

Dün alışveriş listemi genişlettim, tavsiye edilen markaları yanına yazdım. Mesela "Bebek Tırnak Makası Seti - BebeDor" gibi markalarıyla birlikte yazdım. Anne için hastane çantası ve bebek için hastane çantası listesi hazırladım. Bebeğin diğer ihtiyaçlarıyla birlikte 3 sayfayı doldurduk. Eşim görünce gözleri açıldı, bu liste ne diye. Ee dedim kolay mı sandın sen bebek sahibi olmayı dedim. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepsini.

inşallah cnmm

şişlik bendede var artık yüzüğümü takamıyorum ayaklarımda balonlaşıyor akşamları ağırlaştık iyice..

bebişlerimiz sağlıklı hayırlı olsunlarda şişelimm ..

Ben de yüzüğümü takamıyorum. Eşim trip yapıyor. Ben de takmayacağım o zaman diye. Ben de diyorum, hiç uğraşamam seninle, şiştim zaten iyice, bir de sen şişirme beni diyorum. Ay evet onlar sağlıklı olsun da, sağlıkla dünyaya gelsinler de veririz inşallah kilolarımızı da... İnşallah tabi.

evet gülüm bende öyle yapiorum ALLAHa emanet hayirlisi olur diye düsünüyorum verende O alanda hakkimizda hayirlisi olur insaALLAH fakat bu aralar acikmiyorum bile buda beni düsündürüyo normalde sabah 6 tilarda biseyler mecbur yemelidim midem yoksa ariyordu simdi ise saat 11.30 hala bisey yiyesim yok insaALLAH sicaklardan dir diye düsünüyorum artik günde sadece 2 ögün yiyom sabah aksam bukadar :44: sizlerde de acaba böylemi??? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…