- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.861
cnm mantarın bebeğe geçme gibi bir olanağı yok sadece normal doğumdan sonra pamukçuk yapıyor bebekte. Dediğin gibi enfeksiyon tehlikeli sadece ya da bakteriye bağlı vajinitler. Doktorum ben de öyle birşey olmadığını söyledi benim korkum ilerlemesi ve idrar yollarına bulaşıp dediğin gibi bir enfeksiyon yapması o yüzden çok tedirginim ve korkuyorum geçmemesi beni üzüyor.Senin enfeksiyonun nasıl birşey?
çalış her zaman öledir malesef...ben genellikle küçük koyları tercih ederdim orada sessiz sakin....ahh ahhhhben cok cok begendim.. dönmek istemedim.. bunda anneminde yanımda olmasının etkisi var tabi.. ama cok sakin güzel nezih temiz bir yerdi .. ölüdeniz göcek muhtesemdi.. samanlık koyu harikaydı .. çalış plajını begenmedim sadece. o da dalganın cok oldugu bi zamanda gittiğim için bana cok kirli geldi..ama genel olarak cok güzeldi..
arkadaşlar ben yeni üyeyim sürekli sizi takip etsemde aranıza yeni katıldım sizleri burda görmek çok güzel en azından birbirimizin dilinden anlıyabiliyoruzbende ALLAHın izniyle kasım annelerindenim 5 aylık gebişim ve listenize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyo aceppp
Merhabalar bende kasım annesi olacağım inş bir süredir takip ediyorum yeni yeni vakit bulup katılıyorum sohbetlere.:)
Allah herkesin yavrusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bende onu demek istedim aslında ihmal etme sakın ilerlemesin dedim
benim enfeksiyon vajinada önceki bebek normal doğumla alınmıştı doğumdan sonra yara olmuştu antibiyotik ve fitillerle geçti ama enfeksiyon tekrarlıyor..
geçen hafta fitil kullandım geçti ama 2gündür akıntı yine başladı yine fitil kullanıcam sanırım....
yarın gideceğini söylemişti eşiyle karar değiştirmişlerkızlar helen kaçta dr a gidecekti?
gunadin annisler gunadin bebisler, nasilsiniz bakalim? ben allahima cok sukur iyiyim, doktora gitdik bebisimin beyin damarlarinda sistler kuculmus doktor o biri aya hic bir seyi kalmaz dedi coooook mutluyumsuyu bir az fazlaymis bi de hafif cokuntuler varmis. insallah o da duzelir merak etme dedi. 5-ci ve -ci aylarda sik sik goruluyomus suyun artmasini ya da azalmasini
benim kanim negativ oldugu icin surekli kontrol olunmaliyim. aranizda negativ kani olan varmi???
bana immunel diye serum yazdi 3 gunden bir yapilacakmis, size de yazildimi hic??ayy ne cok sordum hepinize hayirli gun dileyiyle... :79:
Helencim eminim çok üzülmüşsündür.. daha öncede yaşadıklarımı yazmıştım ama yine yazayım.. önceki hamileliğimde 2li normal çıktı daha sonra dr değiştirdim gittiğim dr 3lü istedi yaptırdım çok küçük bi risk var 4lü yaptır dedi 4lü yaptırdım ondada küçük bi risk var içimiz rahat etsin amniyosentez yaptır dedi. 19 haftalıktım sonuçlar zaten 1 ayda çıkıyor 6aylık bebeği nasıl aldırabilirdim... 3günde çıkanları var biraz ücret ödeyin 3günde çıksın sonuç dedi.. ben hiç istemesemde eşimin ısrarıyla (bize bişey olursa kim bakacak ona diye düşünmüş) yaptırdım.. amniyosentezi yapan dr dalga geçti benimle 5li de var yaptırcanmı dedi bu kadar küçük bi risk için neden yaptırıyorsun dedi.. ultrasonda da hiç bi sorun yoktu...neyse amniyosentez sonucu 3 gün sonra çıktı hiç bi sorun yoktu..sonuç çıkınca dru değiştirdim sonuçla birlikte başka bi dra gittim.. gittiğimde rahim 6cm açılmıştı.. bende servikal yetmezlik vardı evde yatmam gerekirken,ben amniyosentez için hastanede koşuştururken rahim ağzım açılmış.2hafta sonra kaybettim şimdi çok pişman oluyorum keşke yaptırmasaydım evde yatsaydım belki bişey olmazdı diyorum ama keşkeler geri gelmiyor.. bu defa sadece 2li test yapıldı en güveniliri 2li zaten ultrasonda da detaylı bakılıyor herşeyi çıkıyor.. zor kavuşmuşsun bebeğine bence hiç kafana takıp kendinide bebeğinide üzme...
helencim ben anlamadım senin olayını.. dr risk görmüyorum demiş.. ama siz sonucu risklimi gördünüz.. nasıl oluyor ?
Yavrularımız Allaha emanet canım.. kendini sıkıp bebeği strese sokma ltf. zaten drda sorun yok demiş anladıgım kadarıyla..dua et bol bol..
bende onu demek istedim aslında ihmal etme sakın ilerlemesin dedim
benim enfeksiyon vajinada önceki bebek normal doğumla alınmıştı doğumdan sonra yara olmuştu antibiyotik ve fitillerle geçti ama enfeksiyon tekrarlıyor..
geçen hafta fitil kullandım geçti ama 2gündür akıntı yine başladı yine fitil kullanıcam sanırım....
Bende de enfeksiyon çıktı vajinit. Doktorum önce birşey kullanmana gerek yok dedi, ben gebelikte enfeksiyonlar da tehlikeli oluyor diye tedirginim deyip ısrar edince, vajinal ovul verdi Penatron forte L. Sizler kulandınız mı ? Fitil kullanımının bir sakıncası olur mu diye tedirginim, tabi olsa dr vermezdi de insan ister istemez tedirgin oluyor. Ama tedavi edilmemesi daha sakıncalı olur sanırım Allah korusun erken doğum vs riskler bile olabiliyormuş sanırım.
günaydın güzel anneler.. bugün keyifler güzeldir inşallah..
helencim sn nasılsın canım, düne göre iyisin dimi?
GÜNAYDINN
iyiyim canım akşam gidicez doktora bakalım gittiğim hastanedemi yoksa başka yerdemi isteyecek ayrıntılı ultrasonu ..
nerde olursa olsun güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Günaydınlar...
Herkes iyidir inşallah. Helencim güzel haberlerle gel inşallah... Dualarımız seninle ve tüm anne adaylarıyla. Rabbim sağlıcakla bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin.
Bugün nedense canım sıkkın. Ayaklarım şişti uyandığımda. Gece yatarken de şişti. Rahatsız edici bir şişlik. Aşağı sarkıtınca ağrıyor sanki. Hep de uzatamıyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Daha 4.ayda böyle olursa sonunda nasıl şişerim kim bilir? :/ Görünürde şiş değil aslında ama ben hissediyorum. Rahatsız ediyor.
Bebişimi çok merak ediyorum. Ne kadar oldu acaba? Haftaya kontrolümüz var. İnşallah güzel haberler alırız doktorumuzdan...
Dün alışveriş listemi genişlettim, tavsiye edilen markaları yanına yazdım. Mesela "Bebek Tırnak Makası Seti - BebeDor" gibi markalarıyla birlikte yazdım. Anne için hastane çantası ve bebek için hastane çantası listesi hazırladım. Bebeğin diğer ihtiyaçlarıyla birlikte 3 sayfayı doldurduk. Eşim görünce gözleri açıldı, bu liste ne diye.Ee dedim kolay mı sandın sen bebek sahibi olmayı dedim. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepsini.
inşallah cnmm
şişlik bendede var artık yüzüğümü takamıyorum ayaklarımda balonlaşıyor akşamları ağırlaştık iyice..
bebişlerimiz sağlıklı hayırlı olsunlarda şişelimm ..
aleyküm selam canım, bende öyleyim bir hissediyorum bir hissetmiyorum meysanurcum, genelde geceleri yatarken daha net hissediyorum sırt üstü duruyorum biraz anlamaya çalışyorum, hissetmediğim zamanlar bende çok korkuyorum miniğime bişey oldu diye, sonra Allah a emanet ediyorum bebişimi ve tüm annelerin bebklerini o zaman rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?