2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
offf dün geceden beri yarım saatte bir tuvalete gidiyorum susuz kalacağım diye bugün şişe yanımda hep su takviyesi :97: benim gibi olan varmı aranızda

canım benim de elimde su şişesi düşmüyor.sürekli wc deyim ben de senin gibi.suyumun az olduğunu söylemiştii dr.geçen hafta.günde 3 litre sı tüketiyorum tabi diğer tükettiğim sıvılar ayrı.gece kasık ağrısıyla uyanıyorum valla sıkıştığım içi,n

Son düzenleme:
oyle helencigim herseyin hayirlisini nasip etsin Rabbim cumlemize,kiz diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum.benim icin hic farketmez yeterki yavrumu saglikli,hayirli bir sekilde alayim kucagima.

hiç sakıncası yok canım daha çok faydası var olası tehlikeleri önlüyor.. ben serklaj sonrası antibiyotik ve biokadin fitil kullandım. daha sonrada 2 kutu neo penatron forte L kullandım akıntım olursa yine kullanıcam

kizlar size birsey soracagim yine bebek kiyafetlerini,hastane cikislarini yenidoganmi almak lazim yoksa 0-3 aylikmi?

ben bir tane set aldim 0-3 aylik buyukmu diye endise ettim ama cocuklu arkadslarima sordum hemen bebekler buyuyorlar bir ay icinde diyorlar.kafam karisik ya

Ben yeğenime yenidoğan almıştım. 1-2 kere giydi ya da giymedi. Sonra zaten büyüdü hemen. Ben 0-3 aylık almayı düşünüyorum. Hemen büyüyorlar zaten. Allah nasip etsin de o güzel günleri hemen büyüsün bizim minik tosbalarımız. Yerim ben onları.

Son düzenleme:

kizlar ben de surekli su iciyorum ama bobreklerim icin tuz var, ama doktorum bebisimin suyu normadan fazla dedi, su tuketmeyi azaltmalimiyim??? bana su icmenin pek etkisi yok dedi. baska bir sey de onermedi anlamadim simdi...suyu fazla olan varmi???

kizlar iyi gunler,

bizim oglusumuz icin beyendiyimiz isimler UGUR, GUNEY ve XEZER nasil??? oglusumuza hangisi yakisir acaba????

bence güzel isimler xezer'i daha önceden söylemiştin sanırım ya şu isim yüzünden o kadar kafam doldu ki bir an önce belirlensin istiyorum belirsizlik beni deli ediyor ama eşim tam bi isim belirtmediği gibi söylediklerimede hep bir bahanesi var bir sürü isim buldum yok beğendiremiyorum. gerçekten çok sinirleniyorum içimden ağlamak geliyo bu kadar basit birşey yüzünden beni strese soktu

kuzenimin eşi doğum yaptı 2 gün önce, çoğunlukla yenidoğan almış takımları, 0-3 az almış... bebekte 4250 kg oldu, yenidoğanların hiç biri olmamış.. bence çoğunluk 0-3 almak laızm, en son bebeişin kilo durumuna göre 1-2 takım yenidoğan alınabilir

sevdecim senin kontrl ne zaman.. ben 12. haftada gimiştim en son, bi sonraki randevum yarın, çok heyecanlıyım, bebişimin cinsiyeti kesinleşecek inşallah.. annesine el sallar inşallah yarın:)

cnm hastane çıkışları hep standart zaten yenidoğan oluyo ama bence diğer kıyafetleri 0-3 almak daha mantıklı çünkü gerçekten fazla giyemiyorlar.

arkadaşlar devlette 3 lü test yapmışlardı.. yarın doktoruma göstericem ama 3 lü yaptranlar sonuçlarına bakabişlirmi benim için..

Yaş riski 1:835
02Tr.21 riski 1:1691
Trisomy 18 <1:10000
Nöral Tüp Defekt <1:10000
AFP 23,6 IU/ml
HCG 33765 mIU/ml
E3 0,838

hastane çıkışlarınında boyutları değşiyo ama.. markaya göremi değişiyo bilmiyorumda.. ablam bana 2 takım almış, biri çoook küçücük, diğeri normal

ben mothercareden aldim baslangic seti prematureden basliyor bedenler sonra tiny baby,sonra yeni dogan ve 0-3 dahada devam ediyor bedenler boyle.

yenidogan takimin uzerinde 4.5 kilo yaziyor 0-3 lerin uzerinde 6.5 kilo yaziyor biraz kafam karisti acikcasi olmazsa geri vericem seti yenidogan alacagim ama kararsizim bir tane daha set almayi dusunuyorum onuda yeni doganmi alsam?

uzulme canim yaa ben de ne soylersem arkasina komik sozler ilave edib guluyor, yok olmaz okulda arkadaslari dalga gecer falan filan ama kafama taktim kesin guzel bir isim olucak, daha cok erken bu kadar stres yapma belki doguma kadar daha guzel isimler duya biliriz sen en iyisi bebeyim diye hitab et

karışın 15 cm olsa ( benimki 20 ama) 45 cm yapar, bebeğin boyunun 50 cm civarı olacağına göre, popoda bezde toplar biraz, bence tam denk gelir, sonra alacağın takımı bi küçüğünden alırsın kafana takılıyo sa

canım ben kendiminkilerle karşılaştırım..riskli rakamlar deil seninkide şükür....

evet nefisecim bende öyle yapim arada bir meyve bir bardak süt felan

isim konusuna gelince dikkatli olmak gerekir cocugun üzerimizde hakki dir güzel manali bir isim koymak nede olsa ömrü boyu onunla cagrilcak
malesef öyle alay edenlerde oluyor isimlerle

güzel annecikler buraya hepbirlikte güzel manasi da güzel olan isimler yazalim paylasalim insaALLAH

bizim bebisimizin ismi belliydi zaten öyle demistik eger erkek olursa MUHAMMED koycaz insaALLAH iki isim koymak güzeldir bizde MUHAMMED ZAHID olsun diye karar verdik

yaklasık 10 gündür kuyruk sokumumdaki agrı yüzünden oturup kalkamıyorum.. bugün iice costu.. benim gibi olanınız varmı.. ay resmen popomun üstüne oturamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…