- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.901
offf dün geceden beri yarım saatte bir tuvalete gidiyorum susuz kalacağım diye bugün şişe yanımda hep su takviyesi :97: benim gibi olan varmı aranızda
Bende de enfeksiyon çıktı vajinit. Doktorum önce birşey kullanmana gerek yok dedi, ben gebelikte enfeksiyonlar da tehlikeli oluyor diye tedirginim deyip ısrar edince, vajinal ovul verdi Penatron forte L. Sizler kulandınız mı ? Fitil kullanımının bir sakıncası olur mu diye tedirginim, tabi olsa dr vermezdi de insan ister istemez tedirgin oluyor. Ama tedavi edilmemesi daha sakıncalı olur sanırım Allah korusun erken doğum vs riskler bile olabiliyormuş sanırım.
kizlar size birsey soracagim yine bebek kiyafetlerini,hastane cikislarini yenidoganmi almak lazim yoksa 0-3 aylikmi?
ben bir tane set aldim 0-3 aylik buyukmu diye endise ettim ama cocuklu arkadslarima sordum hemen bebekler buyuyorlar bir ay icinde diyorlar.kafam karisik ya
canım benim de elimde su şişesi düşmüyor.sürekli wc deyim ben de senin gibi.suyumun az olduğunu söylemiştii dr.geçen hafta.günde 3 litre sı tüketiyorum tabi diğer tükettiğim sıvılar ayrı.gece kasık ağrısıyla uyanıyorum valla sıkıştığım içi,n
kizlar iyi gunler,
bizim oglusumuz icin beyendiyimiz isimler UGUR, GUNEY ve XEZER nasil??? oglusumuza hangisi yakisir acaba????
kizlar size birsey soracagim yine bebek kiyafetlerini,hastane cikislarini yenidoganmi almak lazim yoksa 0-3 aylikmi?
ben bir tane set aldim 0-3 aylik buyukmu diye endise ettim ama cocuklu arkadslarima sordum hemen bebekler buyuyorlar bir ay icinde diyorlar.kafam karisik ya
bence güzel isimler xezer'i daha önceden söylemiştin sanırım ya şu isim yüzünden o kadar kafam doldu ki bir an önce belirlensin istiyorum belirsizlik beni deli ediyor ama eşim tam bi isim belirtmediği gibi söylediklerimede hep bir bahanesi var bir sürü isim buldum yok beğendiremiyorum. gerçekten çok sinirleniyorum içimden ağlamak geliyobu kadar basit birşey yüzünden beni strese soktu
arkadaşlar devlette 3 lü test yapmışlardı.. yarın doktoruma göstericem ama 3 lü yaptranlar sonuçlarına bakabişlirmi benim için..
Yaş riski 1:835
02Tr.21 riski 1:1691
Trisomy 18 <1:10000
Nöral Tüp Defekt <1:10000
AFP 23,6 IU/ml
HCG 33765 mIU/ml
E3 0,838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?