2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Hay Allah iyiliğini versin ne güzel yazıymış bu:)

maşallah cnm kilosu çok iyiymiş.buarada bende geçen ağrı sebebiyle gittiğimde ölçümü abdominal alamadığı için vajinal baktı kızlar bilginiz olsun.

hoşgeldin canım fethiyemiz güzeldir.benimde en büyük hayalim oraya taşınmak tayinimi oraya istemeyi düşünüyorum...hem annemlerde orada...hemde ölüdeniz gibi deniz var mı yaa...

ben cok cok begendim.. dönmek istemedim.. bunda anneminde yanımda olmasının etkisi var tabi.. ama cok sakin güzel nezih temiz bir yerdi .. ölüdeniz göcek muhtesemdi.. samanlık koyu harikaydı .. çalış plajını begenmedim sadece. o da dalganın cok oldugu bi zamanda gittiğim için bana cok kirli geldi..ama genel olarak cok güzeldi..

tatile cıkmadan önce cumartesi kontrolüm vardı..

bebeğim gayet sağlıklı 18 cm 172 grm .. dr %95 kız olarak cinsiyetimizi teyitledi.. teyzesi hastane cıkısı almıs lila .. bayıldım resmen.. diğer teyzeside chiccodan emzik almıs.. benim fanatik annem beşiktaşlı damadına ragmen gs lı coraplar almıs.. minicik.. cok sekerlerdi..

cumartesi günü doktorum benden protein testi istedi..AFP testi ile bebekteki baska bir sorunu anlıyoruz dedi .. ne oldugu anlamadım ben o anda ama dr olan kardeşime sordugumda bebeğin omuriliğinin kapanıp kapanmadıgını anlıyoruz dedi bu testle.. Allah korusun sorun oluyormus.. gerci biz ultrason görüntülerini kameraya cekmiştik kardeşim izledi burdan gayet net belli kapandıgı teste gerek yoktu bence dedi.. ama drum öyle uygun gördü demekki.. sonucta biz ekrandan kameraya cekmiştik.. cuma günüde sonucumu aldım .. temiz dedi..cok sukur.. Kalbi dört odacıklı böbreğini tam safra kesesi midesi herbişeyini gösterdi drumuz bize.. bide renkli foto verdi.. kemiksi henüz yapısı dedi ama ben sarkmıs yanaklarını görüyorum.. o kadar netkii anlatamam size :)

balık yiyemediğim için balık yapı hapı verdi.. bide elevite devam.. baska bişeye gerek yok kan değerlerin ii dedi..

dogumun bayrama gelme olasılıgını konusmussunuz..

ben bunu dra söylemiştim 2li teste gittiğimde bayramdan önce alırız dedi.. tatil planım yok ama o zaman ne olur bilemem dedi ben onun doguma girmesini istiyorum çünkü..

o zamana neler yasanır bilemem tabi ama ben erken alınmasını istemiyorum.. ne kadar içimde kalırsa o kadar ii. annemle konustum.. annem erkek kardeşime hamile kaldığında doktoru bunun intihar oldugunu söylemiş çünkü cok agır astım hastası annem .. mutlaka uzman drla birlikte koordineli ve beraber doguma girilmesi gerektiğini söylemiş ama bizim ufaklık 14 şubat sabah 5 te sürpriz yapmıs.. hemşireler dogurtmus annemi.. bekleyememişler doktorun gelmesini ve annem 4 cocuk dogurdum en kolayıydı diyor.. nasip yani.. biz ne planı yaparsak yapalım.. Allah nasıl takdir ederse öyle gelecek bebişlerimiz..

arkadaşlar ben yeni üyeyim sürekli sizi takip etsemde aranıza yeni katıldım sizleri burda görmek çok güzel en azından birbirimizin dilinden anlıyabiliyoruz bende ALLAHın izniyle kasım annelerindenim 5 aylık gebişim ve listenize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyo aceppp

Lunacım cok gecmiş olsun tatlım.. görünmez kaza diye buna denir sanırım.. okurken içim bi tuhaf oldu.. neyseki bebeişin ii.. cok gecmiş olsun tekrar

merhaba hanimlar kac gundur internet sorunumuz vardi ve telefondan girip duruyordum sonunda duzeldi de rahatca girebildim simdi kilo topigine gidip bi guncelleme yapayim ayip oldu arkadaslara kac gundur guncelleyemedim. gecmisi okumak cok guzeldi bu arada.

fatmacim hosgeldin tekrar aramiza
helencim diger arkadaslarin dedigi gibi bol bol dua et ve pozitif dusun aklina kotu seyler getirme lutfen.

helencim ben anlamadım senin olayını.. dr risk görmüyorum demiş.. ama siz sonucu risklimi gördünüz.. nasıl oluyor ?

Yavrularımız Allaha emanet canım.. kendini sıkıp bebeği strese sokma ltf. zaten drda sorun yok demiş anladıgım kadarıyla..dua et bol bol..

Merhabalar bende kasım annesi olacağım inş bir süredir takip ediyorum yeni yeni vakit bulup katılıyorum sohbetlere.:)
Allah herkesin yavrusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

canım hosgeldin.. konu sahibi bebeğim01 kendisine bilgilerini özelden mesaj atarsan seni ekler listeye.. bi ara güncelleme sorunu olmustu ama çözülmüştür diye umuyorum..

hem diğer topiklerimizde var kilolar göbüşler cinsiyetler en tazeside ciciler ..oralarada bekleriz..

bebeğin cinsiyeti belli oldumu.. kilo aldın bu 5 ayda.. burda okudugun ama sende farklı yasanan bisey oldumu .. bunları paylas istersen .. listeye ekli olmus olmak cok önemli değil bence...

slm kızlar süper bi site buldum bebişlerin isimlerine göre ninniler var benim oğluşumun adı kayra olacak inşallah ninnisinide indirdim hemen tavsiye ederim süper bişey yaa
http://www.meyrafanclub.com/forum/showthread.php?p=5359#post5359"
üye olmak gerkiyo indirmek için...

bende 48 le hamile kaldım şimdi 52 yim biraz fazla oldu galba daa 5 ay olmadan ama iyi oldu kilo yakıştı bide göbeğim ince şeyler giyince baya çıkıyo ama dışarda anlaşılmıyo kapalıyım ben trençkot filan giyince hiç görünmüyo kimse otobüste filan yer vermiyo :

canım çook güzelmiş ama nasıl üye olunuyorki :26:

Ben yarın için tekrar randevu aldım nolur bana dua edin ya 8.haftadan beri mantarla uğraşıyorum çoğunuz bilirsiniz beni artık:) mantarı bebeğimiz 4 aylık olana kadar çektim 4.ay kontrolümde vajinite yani iltihaba çevirdiğini öğrendim. Doktorum verdiği fitilden 5-8 tane kullan geçer çok önemli bir şey gözükmüyor tahrişten olmuş dedi benim kullandığım 15i buldu hala aynı zonklama ve iki gündür de tekrar akıntı başa döndü sanki o yüz<den tekrar randevu aldım doktor yine mi sen dicek diye korkuyorum ama ben de artık hamileliğimi sorunsuz geçirmek istiyorum yaa

aleyküm selam canım, bende öyleyim bir hissediyorum bir hissetmiyorum meysanurcum, genelde geceleri yatarken daha net hissediyorum sırt üstü duruyorum biraz anlamaya çalışyorum, hissetmediğim zamanlar bende çok korkuyorum miniğime bişey oldu diye, sonra Allah a emanet ediyorum bebişimi ve tüm annelerin bebklerini o zaman rahatlıyorum

canım niye korkarak gidiyorsunki çok önemli bence Alla korusun mantar enfeksiyon çok tehlikeli suların gelmesine neden oluyor.. benim öncekinde enfeksiyonum vardı serklaj yapıldı ama enfeksiyon oluğu için hiç bi işe yaramadı suyum geldi dikişler alınmak zorunda kaldı. bende de bebekde de enfeksiyon çıkmış.. şimdide çok korkuyorum benimde hiç geçmiyor enfeksiyonum.. fitil kullanıyorum 10gün sonra tekrarlıyor.. akıntım biraz yoğunlaşınca hemen dru arıyorum fitil veriyor.. sende ihmal etme..

canım yeni gördüm yazını sen kendini üzme hiç bişi yoktur ablamdada bir değerin 50 de 1 çıkmıştı ve şimdi 1 yaşında cimcime bir kızı var ultrosonda herşey normal ise zaten kanda çıkan değeri çok fazla dikkate almıyorlar içini ferah tut sen

cnm mantarın bebeğe geçme gibi bir olanağı yok sadece normal doğumdan sonra pamukçuk yapıyor bebekte. Dediğin gibi enfeksiyon tehlikeli sadece ya da bakteriye bağlı vajinitler. Doktorum ben de öyle birşey olmadığını söyledi benim korkum ilerlemesi ve idrar yollarına bulaşıp dediğin gibi bir enfeksiyon yapması o yüzden çok tedirginim ve korkuyorum geçmemesi beni üzüyor.Senin enfeksiyonun nasıl birşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…