- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.881
Ben de yüzüğümü takamıyorum.Eşim trip yapıyor. Ben de takmayacağım o zaman diye. Ben de diyorum, hiç uğraşamam seninle, şiştim zaten iyice, bir de sen şişirme beni diyorum. Ay evet onlar sağlıklı olsun da, sağlıkla dünyaya gelsinler de veririz inşallah kilolarımızı da... İnşallah tabi.
benim eşim bi rahatki sorma zaten bu göbekle kimse bakmaz yüzüğee..
Ayrıca beni öğluna emanet ediyo bişey desem yanında erkek var artık diyoo..
Ayy birde sağlıkla alsak kucaklarımıza hepimizz..
kızlar bu hissettiğim bebeğim mi?????
Ya göbek deliğimin sol tarafında sabahtan beri ara ara ama baya baya baloncuk patlıyor sanki...sizdede var mı böyle bişeyler???
herkese günaydın kızlarrr bebeişlerimizle iyi pazarlar hepimize inşaallah :)
bende iğne vuruyorum sabahları 1 kere göbekten 13 haftalık olsun inşallahh bırakabiliriz artık dedi doktorum..
ilave olarakta 100 mg corasprin kullanıyorum..
sizler daha ne kadar iğne vurulucaksınız..
gunaydin kizlar
Helencigim hakkinizda herseyin hayirlisi olsun tatlim dualarimiz sizinle
ben bugun yine cok gec uyandim ya bir haftadir ne guzel erken kalkiyordum bugun 11 buldum.
benimde heryerim sis ozellikle goguslerim,bacaklarim ve ayaklarim.
sanirsam ben 1 haftadir bebegimi hissediyorumhep sag tarafimda sanki gece yatarken sag tarafima birsey topaklaniverdi bir kac gece bazen uykumdan bile uyandirdi hareketleri Rabbim ne guzel bir duygu ne guzel bir mutluluk.Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirli,saglikli bebekler insallah.
kızlar bu hissettiğim bebeğim mi?????
ya göbek deliğimin sol tarafında sabahtan beri ara ara ama baya baya baloncuk patlıyor sanki...sizdede var mı böyle bişeyler???
Günaydın tüm
Hamisler inşallah her şey yolundadir
Bugün 18+ 4 olduk dün gece cok rahatsizdim
Sürekli kustum birden midem bulandı belki yediğim bir şey
Dokunmustur bilmiyorum hamileliğin ilk haftalarında mide bulantisi
ara ara oluyordu ama son bi aydır Hic böyle olmamİstim
Bide bebeğimin tekmelerini esim bile hissediyor
evet gülüm bende öyle yapiorum ALLAHa emanet hayirlisi olur diye düsünüyorum verende O alanda hakkimizda hayirlisi olur insaALLAH fakat bu aralar acikmiyorum bile buda beni düsündürüyo normalde sabah 6 tilarda biseyler mecbur yemelidim midem yoksa ariyordu simdi ise saat 11.30 hala bisey yiyesim yok insaALLAH sicaklardan dir diye düsünüyorum artik günde sadece 2 ögün yiyom sabah aksam bukadar :44: sizlerde de acaba böylemi??? :26:
kızlar oglumu gördüm geldim çok mutluyum
kocaman olmuş sıpam 25 cm boyumuz 340grda kg
doktorum gelişimi için iyi dedi böbreklere mideye kalbe kollara bacaklara herbir yerine baktık paşamın
doktorumuz boyumumuzun uzun olcagını söyledi ayakları büyüyünce 43 44 numara olur dedi kocaman görünüyodu
2 hafta sonra detaylı ultrasona koyacak biz
yüzünede baktık yarık dudak damak gibi bişey görülmedigini söyledi allaha şükürler olsun
helencim inşallah sendende güzel haberler alırız canım
erkekmi kizmi henuz bilmiyorum helencigim temmuzun 7de gidecegiz hem cinsiyetini ogrenecegiz hemde detayli ultrasona girecegim ozaman belli olacak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?