2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydınn kızlarrr.. kac gundr gıremıyorum bnde badana boya temızlık nıhayet bttı ıkıgundrde dugun dernek yorulmuşum ama kızım karnımda nasıl tepkı verdı muzıge anlatamamm sızde takıp ettınızmı bunu? bn acaıp etkılndım agladm cok hosuma gttı.. buarada ayaklarm parmaklarm şiş.. tuz yemem ztn bn normaldede ama napcaz ılerkı aylrda bılmem cmtsı dr kntrolumuz vr sorucm caresını opuyorum sızı..

benim eşim bi rahatki sorma zaten bu göbekle kimse bakmaz yüzüğee..

ayrıca beni öğluna emanet ediyo bişey desem yanında erkek var artık diyoo..

Ayy birde sağlıkla alsak kucaklarımıza hepimizz..

kızlar bu hissettiğim bebeğim mi?????
ya göbek deliğimin sol tarafında sabahtan beri ara ara ama baya baya baloncuk patlıyor sanki...sizdede var mı böyle bişeyler???

benim eşim bi rahatki sorma zaten bu göbekle kimse bakmaz yüzüğee..

Ayrıca beni öğluna emanet ediyo bişey desem yanında erkek var artık diyoo..

Ayy birde sağlıkla alsak kucaklarımıza hepimizz..

senin eşin taktiğide güzelmiş:):) şimdiden oğluna emanet ediyo yani.. Bizde yüzük hiç bi zaman sorun olmadı olmazda, nişanlıyken bile çoğunlukla takmadım ben, eşimde takmadı.. Heleki yaz aylarında hiç çekilmiyo... Bide benim alyansım baya geniş sıkıyo açıkçası.. Ama eşim problem etmez öyle şeyleri.. Zaten aklı fikri oğlunda, beni gördüğü yokki

kızlar bu hissettiğim bebeğim mi?????
Ya göbek deliğimin sol tarafında sabahtan beri ara ara ama baya baya baloncuk patlıyor sanki...sizdede var mı böyle bişeyler???

ben hissetmediğim için hiç bi fikrim yok ama tecrübeli arkadaşlar gaz hareketi gibi, baloncuk gibi hissedildiğini söylüyolardı.. Bebişindir inşallah:)

1 ay önce bu mesajı okuduğumda, ben doğuma 1 hafta kalana kadar kullanacağım sanırım yazmıştım, ancak cildimde küçük kılcal damar kanamaları oldu ciltaltında. Doktoruma sordum, Clexane'ı artık bırakabileceğimizi söyledi. Bu iğne başlandığı zaman doğuma kadar kullanılıyor biliyordum, şaşırdım. Bırakmaya cesaretim yok, sanki bebeğime giden kan sulanmışken, pıhtılaşacak diye korkuyorum. Hiç Clexane kullanıp da erken bırakan oldu mu aranızda ?

gunaydin kizlar

Helencigim hakkinizda herseyin hayirlisi olsun tatlim dualarimiz sizinle

ben bugun yine cok gec uyandim ya bir haftadir ne guzel erken kalkiyordum bugun 11 buldum.
benimde heryerim sis ozellikle goguslerim,bacaklarim ve ayaklarim.

sanirsam ben 1 haftadir bebegimi hissediyorumhep sag tarafimda sanki gece yatarken sag tarafima birsey topaklaniverdibir kac gece bazen uykumdan bile uyandirdi hareketleri Rabbim ne guzel bir duygu ne guzel bir mutluluk.Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirli,saglikli bebekler insallah.

herkese merhaba güzel kasım annelerii,cok yazamasamda hep sızlerı takıpteyım bugun ıtıbarıyle 19 hafta ıkı gunluk olduk ve ben artık bebeğimim hareketlerını dışardan görüyorumm pıt pıt zıplıyo resmen bızde ızlıyoruz dısardan mukemmel bı duygu rabbım herkese nasıp etsın yasadıklarımızı

inşş canımm..
senin bebekte erkekti demii..
benimkide hep sağda duruyoo sabahları topanıyoo kasığıma asılıyoo gibi feci ağrıyo sonra geçiyoo..

erkekmi kizmi henuz bilmiyorum helencigim temmuzun 7de gidecegiz hem cinsiyetini ogrenecegiz hemde detayli ultrasona girecegim ozaman belli olacak iste

üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine birde içtiğimiz sulara dikkat etmemiz gerekiyor artık havalar ısındı şişe sular güneşte kaldıkça zararı artıyor.
benimde eşim hissediyor doktor artık duyabildiğini söylemişti yanağını koyup konuşurken oluşumda tekmeleri sallıyo babasına

bende yemeye gayret ediyorum canım benimde canım istemiyor daha doğrusu yemek türü şeyler istemiyor meyva ve kuru şeyler istiyor havalardan heralde ara ara meyva ye en azından vitamin al bebişinde birşeyler alsın ara ara senden sabahtan akşama kadar aç bırakma oğluşunu

kızlar oglumu gördüm geldim çok mutluyum

kocaman olmuş sıpam 25 cm boyumuz 340grda kg
doktorum gelişimi için iyi dedi böbreklere mideye kalbe kollara bacaklara herbir yerine baktık paşamın
doktorumuz boyumumuzun uzun olcagını söyledi ayakları büyüyünce 43 44 numara olur dedi kocaman görünüyodu
2 hafta sonra detaylı ultrasona koyacak biz
yüzünede baktık yarık dudak damak gibi bişey görülmedigini söyledi allaha şükürler olsun

helencim inşallah sendende güzel haberler alırız canım

herkese merhabalar bende uykuculardanim gec kakltim yine.

helencigin insallah guzel haberlerle geleceksin bugun topikteki herkes buna inaniyor benim gibi.

kizlar cok sukur bende daha sislik yok ama ben hic tuz yemeyen biriydim, ananemlerle altli ustlu apartmanda otururduk sofralarimiz genellikle birdi ve onlar tuzsuz yediginden bende tuzsuz alismistim . ama esim tuzlu yer ona kizardim bobreklerin rahatsiz yeme diye simdi onun iki kati tuz atiyorum sasiyorum kendime ama bogazimdan gecmiyor tuzsuz tuzsuz hamillikte tuzlu yer oldum kotu galiba bu.

Son düzenleme:

maşallahh maşallahh..

ne gzl şeyler sölemişş çok sevindim normal ultrasonda böyle sözler söyleyen doktorlara bayılıyorumm zaten..

inş canım bugün detaylıya nerede gireceğimi konuşacağız..hayırlısı herşeyinn..

erkekmi kizmi henuz bilmiyorum helencigim temmuzun 7de gidecegiz hem cinsiyetini ogrenecegiz hemde detayli ultrasona girecegim ozaman belli olacak iste

sağ tarafında pıt pıt varsa bence erkek ..hayırlısı herşeyin tabii..

sağlıklı hayırlı olsunlarda ..
bana önce kız demişlerdi sonra erkek olduğunu duyunca burkulmuştu yüreğimm ne saçmaymış yaptığımm şok geçirmiştimm..ayy şimdi oğlum için canımı veririmm yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunn..

kizlar iyi gunler,

bizim oglusumuz icin beyendiyimiz isimler UGUR, GUNEY ve XEZER nasil??? oglusumuza hangisi yakisir acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…