- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.821
iyimis valla sizin orasi burada dogduktan sonra baya veriyorlar sonrada her ay az bir miktar veriliyor sadece bebegin ihtiyaclarini karsilayacak kadar.
insalah canim sende ayri bir eve cikarsin bizim derdimiz ev almak ama cok pahali burasi fiyatlar acaip ucuk hayatta o kadar parayi bulup ev alamayiz ama en azindan bahceli kucuk bir eve cikmak istiyoruz iste.bende oda yapmak istiyorum ama bos yere masraf bize burada odalar cok kucuk eeee butcemizde ancak kucuk ev kiralrina yetiyor ne yapalim.bizde oda yapmayiz bir yatak ve cekmeceli bir dolap yeter bana bu evden cikarsam,cikamasam sadece cekmece ve yatak alacagim yeni yila dogru,bebek dogduktan sonra 3-4 ay bebek sepetinde yatabilir diye dusunuyorum.yeniyilda indirimler olacagi icin o zaman alacagim yatagini.
offf dün geceden beri yarım saatte bir tuvalete gidiyorum susuz kalacağım diye bugün şişe yanımda hep su takviyesi :97: benim gibi olan varmı aranızda
Arkadaşlar birde ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftanızda ve nerede girdiniz renklimiydi kaç boyutluydu ayrıca ne kadar sürdü..
Bugün eşim gelemeyecek yarın gidicez doktorla konuşmaya ..normal muayne olacak ve ayrıntılıyı nerede olacağımı konuşcaz medicanada 3 boyutlu ve renkli değilmiş ..
20. haftada gittim
renkliydi ama ölçümlerde renkli kullanmadı
sadece işlem bitince yüzünü renkli gösterdi canım
ama ileri derece için Düzgün'e iyi diyorlar
20. haftada gittim
renkliydi ama ölçümlerde renkli kullanmadı
sadece işlem bitince yüzünü renkli gösterdi canım
ama ileri derece için Düzgün'e iyi diyorlar
bende bir sey anlatacagim down sedromu hakkinda 2li test olacagim zaman evime mektup geldi hastaneden su tarihte testiniz var diye,neyse gittik doktor bebege bakti herseyi iyi dedi gelisimi felan sonra simdi sira down sedromuna geldi dedi.down sedromu testini yaptirmak istiyormusunuz diye sordu bizeesimle boyle olduk resmen eee dedik mektupta yaziyor test yapilacak diye dedik biz, evet yapilacak dedi ama biz her gelen bebek bekleyen aileye birkez daha soruyoruz bu soruyu dedi.bende Allah varya ben kapaliyim hani anladi musluman oldugumu bebekte birsey olursa aldirirmi diye test yapacak ondan sordu dedim giciklamasina,dedim doktora musluman oldugumuz icinmi soruyorsunuz bu soruyu bize dedim.hayir hanimefendi lutfen yanlis anlamayin dedi biz kendi dinimizden olan vatandaslarimizada soruyoruz bu soruyu dedi ve cogunlukla yaptirmak istemeyenler oluyor dedi onun icin sordum dedi,neyse biz dumur olduk yani orada sonunda istiyoruz dedik doktora yapin lutfen dedik.cok sasirdim o gun ya demekki down sedromu testi yaptirmayan insanlarda varmis.
crafty düzgün bey yapmayacakki radyolojiden biri yapacak sanırım ..ileri derece dediğin ne ??
çok evhamlı olduğum için rahatlığı batıyoo ara sıra ama severim eskiden beride tanırım düzgünü vazgeçemem sanırım..
ben yanımda cd götüreyim flash disk falanda aradım bugün medicanayı ne kadar sürer ayrıntılı dedim 15-20 dk dediler..
ayrıca normalde girdiğimiz ultrasondan farkı ne bunun ölçüp biçiyolar sürekli ya kuzuları..
crafty'cigim ben de 20. hafta civarında gidecegim herhalde doktora, onceden randevu alınıyor mu yoksa kendi doktorun direkt yapmaya mı baslıyor? biliyorsun aynı grubun hastanesine gidiyoruz ben bakırkoy'de de hani baska bir makine mi falan onu merak ettim tatlım yoksa direkt her zamanki makinede mi yapılıyor.. bizimki bazen 4d foto da veren cinsten, o mu?
bir de benim doktorum da perinatolog aynı zamanda sanırım onlar yapıyor degil mi ve de radyologlar?
crafty'cigim ben de 20. hafta civarında gidecegim herhalde doktora, onceden randevu alınıyor mu yoksa kendi doktorun direkt yapmaya mı baslıyor? biliyorsun aynı grubun hastanesine gidiyoruz ben bakırkoy'de de hani baska bir makine mi falan onu merak ettim tatlım yoksa direkt her zamanki makinede mi yapılıyor.. bizimki bazen 4d foto da veren cinsten, o mu?
bir de benim doktorum da perinatolog aynı zamanda sanırım onlar yapıyor degil mi ve de radyologlar?
cnm ben önceden almadım baha bi sonaki randevuda bakarız dedi baktı işte
kalbini detaylı inceledi beynine baktı mesane böbrek vs
bişi yok dedi pimpiriksiz bi adam ama o :) Sona acil için yine acıbademe gittim kasığım ağrıdı (detaylıdan 4 gün sonra) o dr da ayrıntılı bakalım dedi baktı ii dedi hatta rahim ağzına fln da baktı ölçücü ii dedi
Benim dr yarım saat tutuo beni muayenede detaylıda da o kadar tuttu normalden farkı detaylı gözle bakmaları sanırım :)
yazmamışım
aynı makinede girdim ben tatlım
Nil'cigime maşallahhh
sagol canım cevabın icin sanırım benim dr. pat diye baslayacak kendi makinasında o zaman onun ki de ayrıntılı son model bi makina cunku.. bu rahim agzı olcumunu vajinal mı yapıyorlar yoksa abdominal mı? ona gore hazırlıklı gidelim
ay ne soru sordummm
canım benim aynı duyguları yaşıyorum seninle..benim yavrumda tedaviden sonra doğal olarak geldi hiç beklemediğimiz bi andaa..
duygularım o kadar yoğunkii yazını okurken ağladım inan
5 aylık oldu kocaman bi erkek oldu ..
çok zor bulduğum için 5 aydır ailem elimi bişeye sürdürmüyor herkes peşimde pervane herkesin gözü yoldaa..
sadece risk olsada o kadar canım yandıkii anlatamam..
2 li test temiz çıktı 4 lüde NTD(nöral tüp defekti) riskli yazıyoo normal değer..1:506 yazıyoo işte ..
Umarımm hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.. yavrularımızıı..
ben de 49la başladım 4 kilo verdim şimdi yavaş yavaş alıyorum 47,700 oldum ama herkes sen nasıl hamilesin hiç belli değil diyo göbek var bana göre çok az miktarda ama herkesin normal göbeği gibi sanırım kimse 4 buçuk aylık hamile olduğuma inanmıyor gerçi bebiş iyi ben de zaten çok kilo almak istemiyorum umarım hep böyle devam eder
dün sabah çok kötüydüm bende şiddetli bir karın ağrısı vardı tam 3 saat sancı çektim rezene içtim eşim masaj falan yaptı gazdı büyük bi ihtimalle 2 saat sonunda rahatladım sizde de gaz sancısı oluyor mu böyle dönemsel bişi mi acaba yoksa ben üşüttüm mü bilemedim. bi ara doktoramı gitsem diye bile düşündürdü hani gaz sancısı olduğunu düşünüyorda insan yine de bebiş için de endişeleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?