2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese slmlar güzel anneler tatlı bebişler, bizde nasip olursa inşAllah oğluşumuza Muhammed Kerim koycaz ismdaş olcaklar gibi baksana meysanurcum:) hayırlısı olsun inşAllah, bebişlerim,zi sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin Rabbim, olmayanlara da isteyenlerede versin, amin

Canım en son 13+3günlükken randevumuz vardı. 18+3günlük olunca da diğer randevumuz yani haftaya Perşembe Allah kısmet ederse. Tatile çıkmadan önce inşallah güzel haberlerle gelirim de rahatça tatil yaparım. Bugün de sağlık ocağından ebe aradı. Bu hafta beni görmesi gerekiyormuş. Takip etmesi gerekiyormuş. Gelirim dedim zaten şu aşı meselesini konuşacağım. 22.haftada tetanoz aşısı randevum vardı. Tatilde olacağım o hafta inşallah. Onu ne yapmam gerektiğini soracağım bakalım.

canım bence günde iki öğün değil en az üç öğün yemelisin ara öğünlerdede süt ve yada meyve yemelisin

çoğu kadın-doğumcuu artık bu alıya gerek görmüyor sevdecim.ben diğer hamileliimde yaptırıcaktım.doktorum bunların eski zamanda kaldıgını bosu bosuna can yakmaya grek olmadıgını söyledi.zaten vurulan arkadaslarımda bi sıkıntısını cekti:18:

kızlar bebek kıyafetine gelince bence 1 takım 0-1 aylıklardan alın..ötekiler ilk zaman cok cıvık duruo

evet gülüm herseyin hayirlisi :))
insaALLAH isimleri gibi güzel ahlakli ve hayirli evlat olurlar
RABBIM isteyen herkeze hayirlisi ile nasip etsin ins. (amin)

benimde sol kalcam mahvediyor beni ayaga bile kaldirmiyor okadar ciglik atiyorum agri tuttumu ne yapacagim bende bilmiyorum.

cok gecmiş olsun canım.maalesef kızımdada bu gebeliğimdede yasıyorum bu sızıyı doktorum kalcanın genişlemesinden oldugunu söylemişti :18: nitekim ne kadar zayıflasamda kemiğim acıldıgı için daralamıyorum artık diğerinde genişledim bundada genişliyiroum allah hayra cıkarsın :18:

canım bence günde iki öğün değil en az üç öğün yemelisin ara öğünlerdede süt ve yada meyve yemelisin

evet gülüm öyle ama istahim yok herhalde sicaklardan yoksa diyom ya sabah 6 dedimi ben bayilicak gibi oluyordum midem kaziniyordu ama artik taa öglene kadar duruyom millet öglen yemegini yiyo ben daha kahvalti yapiom tabiki arada ufak bisiler yiyom bebis icin insaALLAH bisey yoktur da sicaklardandir

kendin için olmasa bile bebek için ye biraz zorla kendini bende ilk zamanlarda hiç yemek yiyemiyordum ama sonra mecburen bebiş için yemek zorunda kaldım özellikle günde iki bardak sütünü mutlaka iç kalsiyum ve bebişin kemik gelişimi açısından çok önemli süt içemiyorsan günde iki kase yoğurt ye sabahta peynir yersen bu ihtiyac karşılamış olursun canm allahım inşallah bebişini sağlıkla kucağna almayı nasip etsin ben 18+4 haftalığım senin kaç hareketlerini hissedebiliyormusun cinsiyeti bellimi çok soru sordum ama kusura bakma

celencim aşıyı hiçmi yaptırmadın.. ben de bugün aşıyla kafayı yedimm
ben önceki hamileliliğimde ilk 2sini yaptırdım şimdi 3yü olmam gerekiyor doktoruma sordum gerek yok yaptırma dedi.. bugün sağlık ocağından hemşire geldi proluton iğnemi yapmak için, yarın aşını yapalım dedi gitti. bende arada kaldım.. hiçç yaptırmakda istemiyorum

kızar bende 19+1 günlük hamileyim. ara ara kasıklarımda sızlamalar ve ağrılar oluyordu. doktor rahim genişlemesine bağlı olabileceği gibi idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabileceğini söyledi ve tahlil sonucunda enfeksiyon çıktı. aman dikkt edin. idrar tahlili yaptırın

bazen de şişkinlik oluyor kızlar, tartıdaki tutarsızlıklar bundan da kaynaklanabiliyor, benim geçenlerde 2 kilo arttı bikaç gün içinde kilom, 3 gün sonra geri düştü, sanırım tuzu fazla kaçırmaktan ya da hormonlardan, benimde 5 ayda toplam 2 kilo aldım ama ben tiroid hastasıyım ilaç dozum arttı ondan sanırım çok kilo almadım, bir de kilom zaten fazla, ondan da olabilir

kızlar ben geldim çok iyiyim çok şükür kaynanamla iyiyim ve gidiyoruz hepberaber tatile 15 gün yokum haberiniz olsun cuma günü kaçıyorum ve şuanda kaçıyorum eşimle 2 ci senemiz oldu evlilik yıl dönümü için hazırlık yapıyorum hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun beni ve topiği unutmayın

GÜNAYDIN hepinize..

Dün Düzgün beye gittik bu test sonucu normal diye ısrar etti kafana takıcağın bişey yok dedi diğer arkadaşlarında dedikleri gibi 250 nin altında risk taşır ayrıca bu testin hiçbi bağlayıcılığı yok dedi..bende o zman referans aralığını değiştirin yazmasınlar riskli diye insanın kafasını bulandırmasınlar, ben zor hamile kalan biriyimm dedimm..güldü bundan sonra sürekli kalırsın dedi..perinatoloji eğitimi almış ben zaten her geldiğinde bakıyorum bişey olsa görürdüm ultrasonda anlaşılabilen bişey bu dedi..sonra tekrar baktı beynini omuriliğini gösterdii..%98 bişey olsa görürüz.. gizlileride görmeye imkan yok zaten dedi..

Çağan efendi 363 gr 23 cm olmuş dedi..pipisini gösterdii..yavrum sanki sezmiş gibi doktor nereye bakmak istese orasını dönüyor..çok duygulandımm..

hiçbir sorun görmüyorum ama ayrıntılıda başka biz göz daha görsün dedi ..nerde yaptırayım dedim burda yaptır güvenmesem göndermem dedi..hemen ödemeyii yapıp radyolojiye indik ama doktor hastalanıp çıkmış sanırım yarın gideceğim yaptırmaya ..durumlar böyle ..

eşim rahatlamış görünüyor, crafty logosunda yazıyor yaa ..Cehalet mutluluktur diyee..öyle doğrukii ne kadar araştırırsan ne çok bilirsen o kadar işin içinden çıkamıyorsun 2 gündür tüm makaleleri her detayı okudum evet biliyorum gereksiz evham yapıyorum belkii ama anneyiz işte onlar içimize düştüklerinden itibaren aslında anne oldukk ..yavrumun sağlıklı olduğunu hissediyorumm aslında ..ama ihtimaller kafamı yedi bitirdii..

Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla hayırla bizlere bağışlasın..Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş..

Son düzenleme:

canım çok sevindim senin adına zaten doktoruna çok güveniyordun bildiğim kadarıylabak bebişinide görceksin daha güzel bugün valla ne mutlu sana
bu arada kızlar sabah benimsol kasığıma feci bir ağrı girdi anlatamam ama tam tuvalet esnasında.yarım saat kadar sürdü ve hala az az var sol bacağımın üstünede basamadım.annem normal erkek çocuk gaz yapar diyo ama bebeğimde solda baya korktum sizdede oluyomu böyle şeyler???

Son düzenleme:
bu sabah aynısını sağ tarafımda yasadım canım.. nefesim kesildi..uzandım biraz acaba meleğim hareket ediyor ondan mı dedim.. henüz hic hissetmedim ben yavrumu çünkü , heyecanlandım.. ama sonra gaz sıkısması oldugunu anladım.. tuvalete gidince gecti.. her bebek gaz yapıyor maalesef.. bu problem doguma kadar devam edecek görünüyor. yavrularımız için katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…