- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.921
benimde sol kalcam mahvediyor beni ayaga bile kaldirmiyor okadar ciglik atiyorum agri tuttumu ne yapacagim bende bilmiyorum.
hamileyken calismakta cok zor olur ya Allah yardimciniz olsun.
kuzenimin eşi doğum yaptı 2 gün önce, çoğunlukla yenidoğan almış takımları, 0-3 az almış... bebekte 4250 kg oldu, yenidoğanların hiç biri olmamış.. bence çoğunluk 0-3 almak laızm, en son bebeişin kilo durumuna göre 1-2 takım yenidoğan alınabilir
sevdecim senin kontrl ne zaman.. ben 12. haftada gimiştim en son, bi sonraki randevum yarın, çok heyecanlıyım, bebişimin cinsiyeti kesinleşecek inşallah.. annesine el sallar inşallah yarın:)
evet gülüm bende öyle yapiorum ALLAHa emanet hayirlisi olur diye düsünüyorum verende O alanda hakkimizda hayirlisi olur insaALLAH fakat bu aralar acikmiyorum bile buda beni düsündürüyo normalde sabah 6 tilarda biseyler mecbur yemelidim midem yoksa ariyordu simdi ise saat 11.30 hala bisey yiyesim yok insaALLAH sicaklardan dir diye düsünüyorum artik günde sadece 2 ögün yiyom sabah aksam bukadar :44: sizlerde de acaba böylemi??? :26:
Canım en son 13+3günlükken randevumuz vardı. 18+3günlük olunca da diğer randevumuz yani haftaya Perşembe Allah kısmet ederse. Tatile çıkmadan önce inşallah güzel haberlerle gelirim de rahatça tatil yaparım. Bugün de sağlık ocağından ebe aradı. Bu hafta beni görmesi gerekiyormuş. Takip etmesi gerekiyormuş. Gelirim dedim zaten şu aşı meselesini konuşacağım. 22.haftada tetanoz aşısı randevum vardı. Tatilde olacağım o hafta inşallah. Onu ne yapmam gerektiğini soracağım bakalım.
herkese slmlar güzel anneler tatlı bebişler, bizde nasip olursa inşAllah oğluşumuza Muhammed Kerim koycaz ismdaş olcaklar gibi baksana meysanurcum:) hayırlısı olsun inşAllah, bebişlerim,zi sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin Rabbim, olmayanlara da isteyenlerede versin, amin
benimde sol kalcam mahvediyor beni ayaga bile kaldirmiyor okadar ciglik atiyorum agri tuttumu ne yapacagim bende bilmiyorum.
canım bence günde iki öğün değil en az üç öğün yemelisin ara öğünlerdede süt ve yada meyve yemelisin
evet gülüm öyle ama istahim yok herhalde sicaklardan yoksa diyom ya sabah 6 dedimi ben bayilicak gibi oluyordum midem kaziniyordu ama artik taa öglene kadar duruyom millet öglen yemegini yiyo ben daha kahvalti yapiom tabiki arada ufak bisiler yiyom bebis icin insaALLAH bisey yoktur da sicaklardandir
Ya kızlar bu kilo alma konusunda bende tuhaflık var sanırım. 60 kilo ile başladım, 4 ayda 65 oldum, Şimdi 4,5 aylık olduk nerdeyse ve bir anda 2,5 kilo verdim. Bebişte sorun yok maşallah haftasına göre ileride bile. Ama ne oldu da 15 gün içinde 2,5 kilo kaybettim bilmiyorum. Benim de testlerim yeni yapıldı, her şey normal çıktı çok şükür ama doktor da anlam veremedi. Hamile pilatesi yapıyorum 1,5 aydır ama onun kilo verdirdiğini sanmam hiç.
GÜNAYDIN hepinize..
Dün Düzgün beye gittik bu test sonucu normal diye ısrar etti kafana takıcağın bişey yok dedi diğer arkadaşlarında dedikleri gibi 250 nin altında risk taşır ayrıca bu testin hiçbi bağlayıcılığı yok dedi..bende o zman referans aralığını değiştirin yazmasınlar riskli diye insanın kafasını bulandırmasınlar, ben zor hamile kalan biriyimm dedimm..güldü bundan sonra sürekli kalırsın dedi..perinatoloji eğitimi almış ben zaten her geldiğinde bakıyorum bişey olsa görürdüm ultrasonda anlaşılabilen bişey bu dedi..sonra tekrar baktı beynini omuriliğini gösterdii..%98 bişey olsa görürüz.. gizlileride görmeye imkan yok zaten dedi..
Çağan efendi 363 gr 23 cm olmuş dedi..pipisini gösterdii..yavrum sanki sezmiş gibi doktor nereye bakmak istese orasını dönüyor..çok duygulandımm..
hiçbir sorun görmüyorum ama ayrıntılıda başka biz göz daha görsün dedi ..nerde yaptırayım dedim burda yaptır güvenmesem göndermem dedi..hemen ödemeyii yapıp radyolojiye indik ama doktor hastalanıp çıkmış sanırım yarın gideceğim yaptırmaya ..durumlar böyle ..
eşim rahatlamış görünüyor, crafty logosunda yazıyor yaa ..Cehalet mutluluktur diyee..öyle doğrukii ne kadar araştırırsan ne çok bilirsen o kadar işin içinden çıkamıyorsun 2 gündür tüm makaleleri her detayı okudum evet biliyorum gereksiz evham yapıyorum belkii ama anneyiz işte onlar içimize düştüklerinden itibaren aslında anne oldukk ..yavrumun sağlıklı olduğunu hissediyorumm aslında ..ama ihtimaller kafamı yedi bitirdii..
Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla hayırla bizlere bağışlasın..Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?