- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.941
bu sabah aynısını sağ tarafımda yasadım canım.. nefesim kesildi..uzandım biraz acaba meleğim hareket ediyor ondan mı dedim.. henüz hic hissetmedim ben yavrumu çünkü , heyecanlandım.. ama sonra gaz sıkısması oldugunu anladım.. tuvalete gidince gecti.. her bebek gaz yapıyor maalesef.. bu problem doguma kadar devam edecek görünüyor. yavrularımız için katlanıyoruz
GÜNAYDIN hepinize..
Dün Düzgün beye gittik bu test sonucu normal diye ısrar etti kafana takıcağın bişey yok dedi diğer arkadaşlarında dedikleri gibi 250 nin altında risk taşır ayrıca bu testin hiçbi bağlayıcılığı yok dedi..bende o zman referans aralığını değiştirin yazmasınlar riskli diye insanın kafasını bulandırmasınlar, ben zor hamile kalan biriyimm dedimm..güldü bundan sonra sürekli kalırsın dedi..perinatoloji eğitimi almış ben zaten her geldiğinde bakıyorum bişey olsa görürdüm ultrasonda anlaşılabilen bişey bu dedi..sonra tekrar baktı beynini omuriliğini gösterdii..%98 bişey olsa görürüz.. gizlileride görmeye imkan yok zaten dedi..
Çağan efendi 363 gr 23 cm olmuş dedi..pipisini gösterdii..yavrum sanki sezmiş gibi doktor nereye bakmak istese orasını dönüyor..çok duygulandımm..
hiçbir sorun görmüyorum ama ayrıntılıda başka biz göz daha görsün dedi ..nerde yaptırayım dedim burda yaptır güvenmesem göndermem dedi..hemen ödemeyii yapıp radyolojiye indik ama doktor hastalanıp çıkmış sanırım yarın gideceğim yaptırmaya ..durumlar böyle ..
eşim rahatlamış görünüyor, crafty logosunda yazıyor yaa ..Cehalet mutluluktur diyee..öyle doğrukii ne kadar araştırırsan ne çok bilirsen o kadar işin içinden çıkamıyorsun 2 gündür tüm makaleleri her detayı okudum evet biliyorum gereksiz evham yapıyorum belkii ama anneyiz işte onlar içimize düştüklerinden itibaren aslında anne oldukk ..yavrumun sağlıklı olduğunu hissediyorumm aslında ..ama ihtimaller kafamı yedi bitirdii..
Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla hayırla bizlere bağışlasın..Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş..
fatmacım valla öyle bir acıydıki anlatamam yani ben dün bebeğimi baya baya hissetmeye başlamıştım maşallah yavrumaama bu sabah daha tık yok bakalım hissetmezsem doktor yolu gözüküyor bana
fatmacım valla öyle bir acıydıki anlatamam yani ben dün bebeğimi baya baya hissetmeye başlamıştım maşallah yavrumaama bu sabah daha tık yok bakalım hissetmezsem doktor yolu gözüküyor bana
ben daha hissetmedim.. eşim aksamları elini koyuyor hadi kızım hadi diye .. dün aksam onun söylemesine göre sesine tepki vermiş.. ben hissetmedim sen nasıl hissediyorsun dedim elimin altında oynadı diyor.. bakalım bana ne zaman nasip olacak.. benim dr 18. haftadan sonra hissetmeye baslarsın ama hissedemezsen panik yapma bazıları gec hissediyor dedi.. bide benimki zaten cok hareketli değil agır abla olcak sanırım.. hissetmem zaman alacak gibi ...
aman canım içerde ii oldugunu hissediyorum ben .. hareketini hissetmesemde olur.. dogunca nasılsa bol bol hissedip görcem..
canım hiç korkma benimde dün agrım vardı ama sonradan fark ettim gaz sancısıymış benim bebegimde dün hareket ediyordu bugun daha hiç hareket yok ama 24 haftaya kadar tutarlı ve düzenli hareket etmezmiş sakın korkma
benimki dün resmen 19.hafta kutlaması yaptıbugünde heralde yoruldu o kadar hareketin ardına tık yok bebek cidden anne karnında çok hareketliyse doğduğundada öyle hareketli oluyormuş boşver valla ağır abla olsun rahat edersin
bu dogruymus yanı bebek anne karnında nasılsa doguncada öyle olurmus.. benim üstteki komusum gecen hafta dogum yaptı ondan öncede benle eşim diyoduk şimdi bebğin aglama sesinden uyuyamayız diye.. biz döneli 3 gün oldu tatilden daha cocugun sesini hic duymadık ama masallah annesi nefes alsa duyuyoruz.. iiki annesine cekmemiş..
ayy komşu dedin mi midem bulanıyo benim üstümdeki felaket valla.geri karı ya sabahın 8inde koltuk çekti dün halıları silkeledi çok uğraştım sadece ön camlardan sofrabezi silkelemeyi bıraktırabildim onada şükür
kızlar ben geldim çok iyiyim çok şükür kaynanamla iyiyimve gidiyoruz hepberaber tatile 15 gün yokum haberiniz olsun cuma günü kaçıyorum ve şuanda kaçıyorum eşimle 2 ci senemiz oldu evlilik yıl dönümü için hazırlık yapıyorum hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun beni ve topiği unutmayın
GÜNAYDIN hepinize..
Dün Düzgün beye gittik bu test sonucu normal diye ısrar etti kafana takıcağın bişey yok dedi diğer arkadaşlarında dedikleri gibi 250 nin altında risk taşır ayrıca bu testin hiçbi bağlayıcılığı yok dedi..bende o zman referans aralığını değiştirin yazmasınlar riskli diye insanın kafasını bulandırmasınlar, ben zor hamile kalan biriyimm dedimm..güldü bundan sonra sürekli kalırsın dedi..perinatoloji eğitimi almış ben zaten her geldiğinde bakıyorum bişey olsa görürdüm ultrasonda anlaşılabilen bişey bu dedi..sonra tekrar baktı beynini omuriliğini gösterdii..%98 bişey olsa görürüz.. gizlileride görmeye imkan yok zaten dedi..
Çağan efendi 363 gr 23 cm olmuş dedi..pipisini gösterdii..yavrum sanki sezmiş gibi doktor nereye bakmak istese orasını dönüyor..çok duygulandımm..
hiçbir sorun görmüyorum ama ayrıntılıda başka biz göz daha görsün dedi ..nerde yaptırayım dedim burda yaptır güvenmesem göndermem dedi..hemen ödemeyii yapıp radyolojiye indik ama doktor hastalanıp çıkmış sanırım yarın gideceğim yaptırmaya ..durumlar böyle ..
eşim rahatlamış görünüyor, crafty logosunda yazıyor yaa ..Cehalet mutluluktur diyee..öyle doğrukii ne kadar araştırırsan ne çok bilirsen o kadar işin içinden çıkamıyorsun 2 gündür tüm makaleleri her detayı okudum evet biliyorum gereksiz evham yapıyorum belkii ama anneyiz işte onlar içimize düştüklerinden itibaren aslında anne oldukk ..yavrumun sağlıklı olduğunu hissediyorumm aslında ..ama ihtimaller kafamı yedi bitirdii..
Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla hayırla bizlere bağışlasın..Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş..
nasıl basardın.. banada söyle.. ne yediklerini ben balkonumdan görüyorum resmen kadının..
eşimin balkonda sebze yetiştirme tutkusu var.. o kdar özenmiştiki salatalık domates ekmiş.. hepsi cicekleri acmıs..o kadr seviniyorduki kıyamam.. salonda oturuyoruz .. tak diye ses geldi .. bizimki balkonda halı cırparken halıyı düşürdü.. bi cıktı dallar kırılmıs.. nasıl üzüldü askım ya.. o sinirle yukarı cıktı dikkat edin biraz diye.. ama kime söylüyorsun.. aksam eve gelirken bakıyorum yine balkondan birleri bişey cırpıyor .. cok enteresan bişey ya.. bana cumaları temizliğe gelen kadın alt komusdan izin alarak balkondan halıları sarkıtıyor.. bu tam görgüsüz.. savunmada kusura bakmayın annemler aile apartmanında oturdukları için bilememişler.. o bilememişde sen nesin .. sen de aynısını yapıyosun.. sinirim bozuldu bak yine..
selamun alekum tüm annelerımıze arkadslar benım ıkılı test yaptırmam geekıyodu 18ci hatdaya kadar fakat yaptırmak ıstemedım benım gıbı yaptırmarmayan var mı?
canım çok sevindim senin adına zaten doktoruna çok güveniyordun bildiğim kadarıylabak bebişinide görceksin daha güzel bugün valla ne mutlu sana
bu arada kızlar sabah benimsol kasığıma feci bir ağrı girdi anlatamam ama tam tuvalet esnasında.yarım saat kadar sürdü ve hala az az var sol bacağımın üstünede basamadım.annem normal erkek çocuk gaz yapar diyo ama bebeğimde solda baya korktum sizdede oluyomu böyle şeyler???
hamileyken calismakta cok zor olur ya Allah yardimciniz olsun.
Canım bende de oluyor ansızın kasıklarıma ağrı saplanıyor ve çook korkuyorum
GÜNAYDIN hepinize..
canım endiselenme ama her seferinde doktorun yolunu arsınlayacagına angelsounds fetal doppler al ben cok yorgun oldugum gunlerde hemen pat dinliyorum bebisimin at nalı gibi kalbini cok rahatlkıyorummmfatmacım valla öyle bir acıydıki anlatamam yani ben dün bebeğimi baya baya hissetmeye başlamıştım maşallah yavrumaama bu sabah daha tık yok bakalım hissetmezsem doktor yolu gözüküyor bana
ya kızlar sizinkiler gene kadın benim her sabah ust komsum (erkek) aynı dakikalarda yuksek tonla afedersiniz balgam atıyor.. artık adamı gibip bogazlamak istiyorum yeter ya yeter diyeeeeeeeeeeeayy komşu dedin mi midem bulanıyo benim üstümdeki felaket valla.geri karı ya sabahın 8inde koltuk çekti dün halıları silkeledi çok uğraştım sadece ön camlardan sofrabezi silkelemeyi bıraktırabildim onada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?