2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

fatmacım valla öyle bir acıydıki anlatamam yani ben dün bebeğimi baya baya hissetmeye başlamıştım maşallah yavrumaama bu sabah daha tık yok bakalım hissetmezsem doktor yolu gözüküyor bana

günaydın kızlar
gözünaydın helencim çok sevindim senin adına allah herkezin yavrusunu korusun saklasın inşallah

Son düzenleme:
fatmacım valla öyle bir acıydıki anlatamam yani ben dün bebeğimi baya baya hissetmeye başlamıştım maşallah yavrumaama bu sabah daha tık yok bakalım hissetmezsem doktor yolu gözüküyor bana

ben daha hissetmedim.. eşim aksamları elini koyuyor hadi kızım hadi diye .. dün aksam onun söylemesine göre sesine tepki vermiş.. ben hissetmedim sen nasıl hissediyorsun dedim elimin altında oynadı diyor.. bakalım bana ne zaman nasip olacak.. benim dr 18. haftadan sonra hissetmeye baslarsın ama hissedemezsen panik yapma bazıları gec hissediyor dedi.. bide benimki zaten cok hareketli değil agır abla olcak sanırım.. hissetmem zaman alacak gibi ...

aman canım içerde ii oldugunu hissediyorum ben .. hareketini hissetmesemde olur.. dogunca nasılsa bol bol hissedip görcem..

canım hiç korkma benimde dün agrım vardı ama sonradan fark ettim gaz sancısıymış benim bebegimde dün hareket ediyordu bugun daha hiç hareket yok ama 24 haftaya kadar tutarlı ve düzenli hareket etmezmiş sakın korkma

benimki dün resmen 19.hafta kutlaması yaptıbugünde heralde yoruldu o kadar hareketin ardına tık yokbebek cidden anne karnında çok hareketliyse doğduğundada öyle hareketli oluyormuş boşver valla ağır abla olsun rahat edersin

Son düzenleme:
gunayyyddınnnn annelerr... kızım tekme atınca uyandım.. anne acıktm dıo sankı.. Rabbıme sukurler olsun bırde kucagmzda gorelım vaktyle meleklerımızı.. hayrlı gunler hepınıze.. buarada korkmyn kızlar aynı gaz sorunu sureklı bndede var sureklı.. ve bu doguma kdrda olurmuş kımı ınsanda..
helencım gozun aydn sen ıyı oldgunu hısssedıyosan ıyıdr oglun emın ol.. anneler hıssedermış..

ayy canım cidden saol.o ağrılar istediği kadar olsun ben herşeyi çekerim ama benim canımı asıl acıtan ona birşey olması korkusuboşuna dememişler annelik bebek rahme düşünce başlar diye

bu dogruymus yanı bebek anne karnında nasılsa doguncada öyle olurmus.. benim üstteki komusum gecen hafta dogum yaptı ondan öncede benle eşim diyoduk şimdi bebğin aglama sesinden uyuyamayız diye.. biz döneli 3 gün oldu tatilden daha cocugun sesini hic duymadık ama masallah annesi nefes alsa duyuyoruz.. iiki annesine cekmemiş..

selamun alekum tüm annelerımıze arkadslar benım ıkılı test yaptırmam geekıyodu 18ci hatdaya kadar fakat yaptırmak ıstemedım benım gıbı yaptırmarmayan var mı?

ayy komşu dedin mi midem bulanıyo benim üstümdeki felaket valla.geri karı ya sabahın 8inde koltuk çekti dün halıları silkeledi çok uğraştım sadece ön camlardan sofrabezi silkelemeyi bıraktırabildim onada şükür

nasıl basardın.. banada söyle.. ne yediklerini ben balkonumdan görüyorum resmen kadının..

eşimin balkonda sebze yetiştirme tutkusu var.. o kdar özenmiştiki salatalık domates ekmiş.. hepsi cicekleri acmıs..o kadr seviniyorduki kıyamam.. salonda oturuyoruz .. tak diye ses geldi .. bizimki balkonda halı cırparken halıyı düşürdü.. bi cıktı dallar kırılmıs.. nasıl üzüldü askım ya.. o sinirle yukarı cıktı dikkat edin biraz diye.. ama kime söylüyorsun.. aksam eve gelirken bakıyorum yine balkondan birleri bişey cırpıyor .. cok enteresan bişey ya.. bana cumaları temizliğe gelen kadın alt komusdan izin alarak balkondan halıları sarkıtıyor.. bu tam görgüsüz.. savunmada kusura bakmayın annemler aile apartmanında oturdukları için bilememişler.. o bilememişde sen nesin .. sen de aynısını yapıyosun.. sinirim bozuldu bak yine..

Allah nice seneler göstersin birlikte sağlıklı mutlu Kubicim. Oh bi tatili hakettin bizde hafta sonu 2- 3 gün bir yerlere kaçalım diyoruz inşallah hava güzel olur haziran bitiyo daha deniz yüzü görmedik

Helencim bak gördünmü boşuna üzmüşsün kendinide oğlunuda.çağan efendide büyümüş.iyi olduğunuza sevindim canım detaylıdada birşey çıkmaz inş..

eğitim bir yıl sürdü tam ..benim oturduğum binada kuzenimde oturuyo ondan fena korkuyo.o kızdı bidaha sirkeleyemedi birisinden mutlaka korkması lazım böylelerinin...

selamun alekum tüm annelerımıze arkadslar benım ıkılı test yaptırmam geekıyodu 18ci hatdaya kadar fakat yaptırmak ıstemedım benım gıbı yaptırmarmayan var mı?

Aleyküm selam canım bu ikili testi bende yaptırmadım doktorum bana bıraktı bende diğer çocuklarımda yaptırmamıştım o yüzden bunda da yaptırmadım, etrafta bu testler yüzünden çok üzülüpte sonuçta sağlıklı çocuklar doğuranlar çok fazla....

Canım bende de oluyor ansızın kasıklarıma ağrı saplanıyor ve çook korkuyorum

helen'cigim inan cok ama cok sevindim zaten ikili test daha gecerliymis hep syoluyorlardı..Cagancıgım'a da maşallah yani tosun olmuşşş
Allah nazarlardan saklasın.. gonlun hep ferah olsun bundan sonra insallah!! derin bir ohhhh cekk

canım endiselenme ama her seferinde doktorun yolunu arsınlayacagına angelsounds fetal doppler al ben cok yorgun oldugum gunlerde hemen pat dinliyorum bebisimin at nalı gibi kalbini cok rahatlkıyorummm
80-90 lira bir sey gonlun de rahat olur bosu bosuna rutin kontrol dısı doktoruna gidecegine..

ya kızlar sizinkiler gene kadın benim her sabah ust komsum (erkek) aynı dakikalarda yuksek tonla afedersiniz balgam atıyor.. artık adamı gibip bogazlamak istiyorum yeter ya yeter diyeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…