2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
doktorun dedigine göre ben bebisimi biraz gec hissedecekmisim :26: cünkü plasenta karnimin derisiyle bebegin arasindaymis. ve basim 3-4 haftadir korkunc siddetli agriyor. nereye kadar dayanabilecegim bilmiyorum. doktor ilac verdi ama icimden hic kullanasim gelmiyor. offf!

geçmiş olsun canım bende gribim benimde başım ağrıo ara ara bende ağrı kesici falan kullanmıorum zaten yeterince ilaç alıorum

canım doktor bana gunde 6 taneye kadar minoset hatta vermidon verdi ve sakın basın agrıdıgnda almamazlık etme dedi cunku o cektigin agrı bebege etki ediyo bir sure sonra kasılma bile baslatır erken dogumu bile Allah korusun tetikler dedi.. tahtalara vurarak yazıyorum!
sakın almamazlık etme daha cok zarar verir dedi..

slm kızlar dün sağlık ocağına gidip ilk tetenoz iğnemi yaptırdım öle korktuğum gibi olmadı sadece kolumu kaldırınca hafif ağrı yapıo toplamda 5 doz olacakmışız 2. dozu tam 1 ay sonra öğleden sonrada kendi drumda randevum vardı 350 gr olmuş kızım her yerine baktı ölçtü herşey normal dedi detaylı ultroson için 5 temmuza üniversiteye gel orada da diğer hocalarla bakalım belki benim gözümden bişey kaçmış olabilir onlarda bi görsün dedi ama % 95 sağlıklı bişey yok bebeğin dedi normal kontrolümdü yinede yarı detaylı gibi baktım ama daha erken dedi

gunaydin hanimlar

Helencigim sizin adiniza cok sevindim tatlim artik kendini cok uzme lutfen bak oglusun saglikli bir bebekmis,Rabbim hepimizi daha beterinden korusun insallah,yavrularimizin acisini gostermesin bize Amin.

ay kizlar bugun basim cok fena agriyor yahu yataktan zor kalktim yatsam daha cok agriyacak biliyorum.

dun aksam yemegimizi yedik esimle, bulasigi yikamadan disari cikalim dedim biraz yurumek istiyorum havada guzeldi.yakinimizda Turk bakkali var oraya gidip gelelim gitmisken biraz meyvede alalim dedim.ciktik evden yurudum biraz Allahim birden bire nasil basim dondu var ya anlatamam hersey ayaklarimin altindan kaydi esim zor tuttu beni,artik bir evin onune oturduk basimin donmesi gecene kadar bir sure sonra ciddeti azaldi ama hala hafiften donuyordu.esim eve gidelim dedikce ben iyim yuruyelim dedim salak gibi ya neyse meyveleri aldik geliyoruz bu seferde sag kasigim nasil batti nefesim kesildi yuruyemedim eve gelmemize az birsey kalmisti zor bela attim kendimi eveneyime guvenip yuruyuse ciktiysam salaklik bendeki of cok korktum dun aksam Allahtan eve gelince yatinca gecti agribir daha yuruyuse felan cikmayacagim en azindan daha yakin mesafeye cikacagim.

canım gecmis olsun ama bak bu haftalar ozellikle tansiyon acısından en zor haftalarmı kagan kocatepe'nin web sitesine bak orada yazıyor en cok tansiyon dusen haftalarmıs.. ben hemen eve dijital bir tansiyon aleti aldım.. bu sabah 9 a 5 ti dusun yani..
muhakkak senin de oyle olmustur kendini kısıtlama yurumeyecegim diye bence.. once bir olc cıkmadan agzına bir seyler at oyle cık.. doktor musade ettikce hareket et bana doktorum asla ve asla hareketsiz kalma dedi.. bak ben yuzmeye baslamıstım bu hafta da yuruyuse baslayacaktım bu tınragım yuzunden maalesef hımbıl gibi kaldım kendimi cok şiş hissediyorum.. insana o kısa yuruyusler bile moral oluyo canım...

aman canım dikkat et geçmiş olsun bende hızlı hareket edersem başım dönüo bu aralar dikkateli olmamız lazım arada unutuyorum hamile olduğumu çok hızlı hareket ediorum sonra baş dönmesi hatırlatıo bana :)

oyleymis lunacigim oysa tansiyonum hep iyidi her zaman hemsireler olcuyordu iyi cikiyordu.bendemi alsam eve bir tane makine:26:ay cok keyifli,keyifli yuruyordum dondurmami yalayarak:131:birden ne olduysa oldu istebenim doktorumda hafif yuruyus yap dedi hareketsiz kalma dedi ama boyle oldum istebu arada dun kiz kardesimin nikahi oldu Turkiyede temmuzun 10 dada dugunu var gidemeyecegim doktorum seyahat yasak dedi biraz uzuluyorum bu duruma ama elimden gelen birsey yok.su anda yavrumdan baska onemlisi yok benim icin,ailemde cok uzuluyor gelemeyecegime ama onlarda biliyor durumumu zaten.kardesim ablacigim gelme bebegine bak sen dedi canim benimRabbim onlara huzurlu bir yuva saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
herkese günaydın bugün 18+5 olduk kubinin evlilik yıldönümünü kutlarım allah nice seneler göstersin temmuzun 14 ündede bizim ilk senemiz olucak neyse kimsecikler yok yine topikte ne zaman girsem kimseyi bulamıyorum biraz başka topiklere takılıp geliyorum

amin canim hepimize nasip eder insaALLAH ay gülüm bu sabah gene aciktim :) saat 6 da domates zeytin peynirimi yiye bildim hamd olsun demek buraya yazmak varmis evet sütümü bisey yemesemde eksik etmiom helede yatmadan önce, canim ALLAH nasib ederse bir oglusum olcak simdi 20+2 haftalik oldum evet arasira kipirdiyor kerata hissediyorum ama bazen kipirdamayinca endiseleniom ilk kizimda da öyle oldu ama gereksiz zaten RABBIM bebislerimizi koruyor herseyin hayirlisi insaALLAH senin de kipirdiyormu hissettin mi? ben gec hissetim

bende kutlarim kubicim daha nice hayirli yildönümler dilerim

uyy azracim sende yeni gelinmisin sizede hayirli uzun ömür ve yildönümler dilerim canim RABBIM bozmasin insaALLAH(amiiin)
kiz aynen bende geldigim zaman genelde bos oluyor artik, bi ara ugrayamiyordum neredesin diyorlardi simdi gelireeem kimsecikler yuk böyle olmuyor ama dimi

canim evlilik yildönümünüzü kutlarim. tabloda yasini 19 görmüstüm sanki, demekki 17 yasinda evlenmissin. cok hizliymissin maasallah tabi gönül isterki bu güzel ilk yillarda rahat rahat koklasa sarila kocisinle basbasa tatile cikman. kaynana ve kayinbaba ile bu cok zor oluyodur herhalde :26: tabi neyseki kaynanayla ara iyiymis allahtan. bebise ve kendine iyi bak. iyi tatiller

Merhabalar Kasım annişleri ikiye bölünmüş snrm. Bizim de oğluşumuzun adı Muhammed Berk olacak Allahım sağ salim kavuştursun inş. Hepimiz sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuşalım inş

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım geçen bana da aynısı oldu yürüyelim diye tutturdum sonra gözümün önünde beyaz bi ışık çaktı yığılıyodum hemen tuzlu ayran içtim kendime geldim yemek yemeden yada atıştırmadan dışarı çıkmıcam bi daha gerçi mısır filanda yemiştim ama dikkat etmek lazım yürüyemiycem diye düşünme hemen

buarada gözün aydın HELEN endişelenicek bişey yokmuş Allah bebeğini sağ sağlim sağlıklısıyla sana bağışlasın cümlemizinkini

ama 3de yaptırmadım acaba hata mı yaptım dedim içim içimi yedi sıkıntıya gırdım bu seferde ozele gıttım doktor bey anlattı bişe cıksa bile aldırmayı dusunuyomusn dıye hayır dedım ıstemedım test falan allah nasıl nasıp ettıyse öyle kucağima almak ıstıyorum

yardım yutfen kızlar aşerme krizi bu aralar canım kurusoğan çekiyo ama çiğ olarak ekmeğime dürüp dürüp yiyiyorum acaba bi zararı var mıdır nette baktım gebe kalamayanlar için öneriyolar sizinde canınızı çektirdiysem kusura bakmayın

ay bende cok yiyorum kurusagani nisancigim sanmiyorum bir zarari olacagini canim.hatta bizim bir komsumuz vardi durmadan sogan yerdi hamileyken sut yapiyor diye,beilmme ben onun yalancisiyim.dogumdan sonrada yedi bol,bol

malum haziran temmuz düğün ayları, evlilik yıldönümü olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum mutlu hayatlar diliyorum, benimde pazartesiydi, 4senemiz bitti 5. yılımıza girdik, seneye 3 kişi kutlayacağız inşlh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…