- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.961
doktorun dedigine göre ben bebisimi biraz gec hissedecekmisim :26: cünkü plasenta karnimin derisiyle bebegin arasindaymis. ve basim 3-4 haftadir korkunc siddetli agriyor. nereye kadar dayanabilecegim bilmiyorum. doktor ilac verdi ama icimden hic kullanasim gelmiyor. offf!
doktorun dedigine göre ben bebisimi biraz gec hissedecekmisim :26: cünkü plasenta karnimin derisiyle bebegin arasindaymis. ve basim 3-4 haftadir korkunc siddetli agriyor. nereye kadar dayanabilecegim bilmiyorum. doktor ilac verdi ama icimden hic kullanasim gelmiyor. offf!
gunaydin hanimlar
Helencigim sizin adiniza cok sevindim tatlim artik kendini cok uzme lutfen bak oglusun saglikli bir bebekmis,Rabbim hepimizi daha beterinden korusun insallah,yavrularimizin acisini gostermesin bize Amin.
ay kizlar bugun basim cok fena agriyor yahu yataktan zor kalktim yatsam daha cok agriyacak biliyorum.
dun aksam yemegimizi yedik esimle, bulasigi yikamadan disari cikalim dedim biraz yurumek istiyorum havada guzeldi.yakinimizda Turk bakkali var oraya gidip gelelim gitmisken biraz meyvede alalim dedim.ciktik evden yurudum biraz Allahim birden bire nasil basim dondu var ya anlatamam hersey ayaklarimin altindan kaydi esim zor tuttu beni,artik bir evin onune oturduk basimin donmesi gecene kadar bir sure sonra ciddeti azaldi ama hala hafiften donuyordu.esim eve gidelim dedikce ben iyim yuruyelim dedim salak gibi ya neyse meyveleri aldik geliyoruz bu seferde sag kasigim nasil batti nefesim kesildi yuruyemedim eve gelmemize az birsey kalmisti zor bela attim kendimi eve neyime guvenip yuruyuse ciktiysam salaklik bendeki of cok korktum dun aksam Allahtan eve gelince yatinca gecti agri bir daha yuruyuse felan cikmayacagim en azindan daha yakin mesafeye cikacagim.
gunaydin hanimlar
Helencigim sizin adiniza cok sevindim tatlim artik kendini cok uzme lutfen bak oglusun saglikli bir bebekmis,Rabbim hepimizi daha beterinden korusun insallah,yavrularimizin acisini gostermesin bize Amin.
ay kizlar bugun basim cok fena agriyor yahu yataktan zor kalktim yatsam daha cok agriyacak biliyorum.
dun aksam yemegimizi yedik esimle, bulasigi yikamadan disari cikalim dedim biraz yurumek istiyorum havada guzeldi.yakinimizda Turk bakkali var oraya gidip gelelim gitmisken biraz meyvede alalim dedim.ciktik evden yurudum biraz Allahim birden bire nasil basim dondu var ya anlatamam hersey ayaklarimin altindan kaydi esim zor tuttu beni,artik bir evin onune oturduk basimin donmesi gecene kadar bir sure sonra ciddeti azaldi ama hala hafiften donuyordu.esim eve gidelim dedikce ben iyim yuruyelim dedim salak gibi ya neyse meyveleri aldik geliyoruz bu seferde sag kasigim nasil batti nefesim kesildi yuruyemedim eve gelmemize az birsey kalmisti zor bela attim kendimi eve neyime guvenip yuruyuse ciktiysam salaklik bendeki of cok korktum dun aksam Allahtan eve gelince yatinca gecti agri bir daha yuruyuse felan cikmayacagim en azindan daha yakin mesafeye cikacagim.
kendin için olmasa bile bebek için ye biraz zorla kendini bende ilk zamanlarda hiç yemek yiyemiyordum ama sonra mecburen bebiş için yemek zorunda kaldım özellikle günde iki bardak sütünü mutlaka iç kalsiyum ve bebişin kemik gelişimi açısından çok önemli süt içemiyorsan günde iki kase yoğurt ye sabahta peynir yersen bu ihtiyac karşılamış olursun canm allahım inşallah bebişini sağlıkla kucağna almayı nasip etsin ben 18+4 haftalığım senin kaç hareketlerini hissedebiliyormusun cinsiyeti bellimi çok soru sordum ama kusura bakma
herkese günaydın bugün 18+5 olduk kubinin evlilik yıldönümünü kutlarım allah nice seneler göstersin temmuzun 14 ündede bizim ilk senemiz olucak neyse kimsecikler yok yine topikte ne zaman girsem kimseyi bulamıyorum biraz başka topiklere takılıp geliyorum
kızlar ben geldim çok iyiyim çok şükür kaynanamla iyiyimve gidiyoruz hepberaber tatile 15 gün yokum haberiniz olsun cuma günü kaçıyorum ve şuanda kaçıyorum eşimle 2 ci senemiz oldu evlilik yıl dönümü için hazırlık yapıyorum hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun beni ve topiği unutmayın
herkese slmlar güzel anneler tatlı bebişler, bizde nasip olursa inşAllah oğluşumuza Muhammed Kerim koycaz ismdaş olcaklar gibi baksana meysanurcum:) hayırlısı olsun inşAllah, bebişlerim,zi sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin Rabbim, olmayanlara da isteyenlerede versin, amin
gunaydin hanimlar
bacağınada sancı giriyormu canım benim bacağıma sancı giriyor birde..
yardım yutfen kızlar aşerme krizi bu aralar canım kurusoğan çekiyo ama çiğ olarak ekmeğime dürüp dürüp yiyiyorum acaba bi zararı var mıdır nette baktım gebe kalamayanlar için öneriyolar sizinde canınızı çektirdiysemkusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?