2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bizimde ilk senemiz 8 mayıs günü bitti hem evlilik yıldönümü hem anneler günü güzel bir gündü :) seneye bizde oğluşumuzla birlikte kutlayacağız inşallah evli - mutlu - çocuklu :81:

evet yaa bacağıma da giriyor ve bayağı rahatsız ediyor anlamadığım nokta bu bebişler gaz yapıyorsa gazın bacaklarımızda ne işi var :))))ay bizim bebişler alem valla...

kizlar bacaklarimizdaki sancilar, kramplar, kas kramplari magnezyum eksikliginin belirtileri. benimde cok giriyodu kramp bacaklarima, doktor magnezyum verdi hemen. bide günde 2-3 tane kücük siselerden sade olanlarindan maden suyu iciyorum. icinde magnezyum orani cok cünkü maden sularinin. hemde su icmis oluyorum. sizde doktorunuza söyleyin. muhtemelen doktorunuzda size magnezyum verecektir. magnezyumu pekte ilac olarak görmeyin vitamin cünkü. hatta hamile olmayan kendine iyi bakan insanlar bile bu vitamini kullanirlar.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bizde tatildeyiz dün denize girmedim mikrop kaparım diye ama bugün dayanamadım denize girdim ama zararlımıdır doktorumada sormadım bilgisi olan vrmı

kızlarr çok mutluyum bugünn. bebeğimin hareketlerini daha da anlaşılır hissetmeye başlamıştım ve ilk defa dün gece eşimde ufak tekmesini hissetti o kadar mutlu oldu ki onun mutluluğuyla daha da mutlu oldum gözleri falan doldu. Dedi ki ben bu kadar heyecanlandım senin içinde sen neler yaşıyorsun kimbilir ne kadar şanslısın yani dedi :) çok mutlu oldum yaa 1 hafta önden gidiyormuş gelişimi bebeğimin belkide ondan çabuk hissettik büyüdü heralde neredeyse 500 grama yaklaştı...

selam arkadaşlar bizde tatildeyiz dün denize girmedim mikrop kaparım diye ama bugün dayanamadım denize girdim ama zararlımıdır doktorumada sormadım bilgisi olan vrmı

canım bizde 2 gün sonra tatile çıkıyoruz kısmetse. Benim doktorum yüzmeyi tavsiye ediyorum yalnız fazla kulaç atarak yüzme dedi yorulma fazla dedi. birde mayonu üzerinde kurutma o zararlı dedi. Havuza girmeyi pek önermiyorum dedi ama çok istersen birkaç keerden birşey çıkmaz sabah erken saatlerde fazla kirlenmeden havuz bir gir çık dedi üzerini değiştir hemen dedi canım...

kızlar ağrı geçmeyince doktora gittim idrar testi yaptı doktor temiz çıktı kasılmalar normal dedi magnezyum ve kalsiyum verdi bunlar seni baya bi rahatlatır dedi.bebeğime baktık yine kalbi güm güm atıyordu şükür.iyiki geldin dedi bu ağrılar çekilmez dedi

ben gecen hafta tatildeydim.. hergün 2 saat yüzdüm hatta saatlerce güneşlendim (bol bol kremlendim tabi) 4km yürüdüm.. kendimi acaip hafif hissediyorum aynada bronz tenmi görünce dahabi hosuma gidiyorum.. yüzümde cok sivilce cıkmıstı benim.. tatilden sonra hicbişey kalmadı....tuzlu su ii geldi sanırım..
benim doktorum yüzebilirsin ama denizde dedi.. havuza güveniyorsan gir dedi.. bişeycik de olmadı cok şükür..

üstünde olmanın bi zararı oldugunu düşünmüyorum .. ama riski cok yüksek olan bi araç ne olur ne olmaz.. işyerin cok mu uzak.. baska bir vasıtayla ulasım mümkün değil mi

var da daha çabuk gidiyoruz diye kullanıyorum..bırakırım heralde artık Allah korusun dediğin gibi çok riskli işte..

bende dün sordum doktoruma denize girebilirsin ama havuzu temizliginden emin olmadıysan girme pek önermem dedi ama hamile oldugunun bilincine vararak gir denize dedi bizde allah nasip ederse cuma günü izne çıkıyoruz temmuzun 3 kadar memleketteyiz 4 temmuzda allah nasip ederse kemere tatile gidiyoruz 7sine kadar ordanda yine arkadaşlarla bodruma geçicez oglumla beraber 4 ay yattıgımızın acısını çıkarıcaz nasipse

teşekkür ederim canım bende çok korkmuştum inşallah bişeycik olmaz.

Helenciğim gözünaydın cnm bak birşey çıkmadı :) Bayılıyorum şu rahat hamilelere motor kullanana sınırsız yürüyene oraya buraya koşuşana ahh ahh şöyle hamile olamadık ya ben sğümsüğün teki oldum adımımı hesaplar haldeyim doktorumda bol bol hareket dedi ama nerdeee:)))

merhaba arkadaşlar..
bu sabah 8,30 da doktor randevumuz vardı... bebişmi gördümm çoooook tatlıydı.. kıpır kıpır dı, doktor baya zorlandı görüntü almakta.. sen ne yedin de çocuk coştu bu kadar diye takıldı bana... pipisini gösterdi yine bize, %100 erkek dedi doktorumuz.. geçen sefer erkeğe benziyor demişti sadece.. gelişimi gayet iyiymiş, haftasıyla uyumluymuş... her şey gayet normal dedi, hatta süper dedi:) kilo durumun da çok iyide , 4. ayı bitirdik henüz kilo almadın süper dedi.. çok keyifliyim yani anlayacağınız.. 3 lü testimizde iyiyimiş..
sonra sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım.. ebeler bikaç gün ağrın olur, minoset iç filan dedi, ama hiiiiiiçç ağrım olmadı çok şükür...

helencim senin içinde çok sevindim...üzme kendini bi daha, kuzuyuda üzme tabii.

antalyada korkunç sıcak var bugün, bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum.. tansiyonum düştü bugün sıcaktan galiba

canımm çok sevindimm güzel haberlerle dönmene. Allahımm nasıl güzel bir duygu bebeğinin sağlıklı olduğunu duymak. Allahımm herkese nasip etsin... bende tetanoz yaptırdım hiç ağrım olmadı benimde. ama bazılarının çok kötü şişyormuş. biz şanslıyız :) ayyy Antalyaya gidiyoruz bizde cumaya. çok mu sıcak vazgeçsem miki yaa... Sıcağı hiç sevmiyorum yaaa klimada çarpıyor ne yapıcam yaa...

arkadaşlar merhaba...

bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm

canim, benim doktorumda yüzebilirsin dedi. zaten internette de biraz arastirirsan doktorlarin hamilelere en cok tavsiye ettikleri sporun yüzme oldugunu göreceksin.tabi kendini cok yormamak sartiyla. doktorlar havuza atilan kimsasal maddelerden dolayi(klor vs.) denizi daha cok öneriyorlar.
mantar önlemi olarakta denizden cikar cikmaz islak mayomuzu degistirip genital bölgeyi yikayip kurulayip kuru mayo giymek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…