- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.981
malum haziran temmuz düğün ayları, evlilik yıldönümü olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum mutlu hayatlar diliyorum, benimde pazartesiydi, 4senemiz bitti 5. yılımıza girdik, seneye 3 kişi kutlayacağız inşlh :)
evet yaa bacağıma da giriyor ve bayağı rahatsız ediyor anlamadığım nokta bu bebişler gaz yapıyorsa gazın bacaklarımızda ne işi var :))))ay bizim bebişler alem valla...
selam arkadaşlar bizde tatildeyiz dün denize girmedim mikrop kaparım diye ama bugün dayanamadım denize girdim ama zararlımıdır doktorumada sormadım bilgisi olan vrmı
selam arkadaşlar bizde tatildeyiz dün denize girmedim mikrop kaparım diye ama bugün dayanamadım denize girdim ama zararlımıdır doktorumada sormadım bilgisi olan vrmı
kızlar aranızda motosiklet kullanan varmı bu halde?
yok daha neler...sen kullanıyomusun?
ben normalde zaten kullanamam.. bu halde bebeğim karnımdayken asla cesaret edemem... Allah korusun..
ben kullanıyorum işe gelip gidiyoruz yavaş ama binmesem mi ki ..
üstünde olmanın bi zararı oldugunu düşünmüyorum .. ama riski cok yüksek olan bi araç ne olur ne olmaz.. işyerin cok mu uzak.. baska bir vasıtayla ulasım mümkün değil mi
ben gecen hafta tatildeydim.. hergün 2 saat yüzdüm hatta saatlerce güneşlendim (bol bol kremlendim tabi) 4km yürüdüm.. kendimi acaip hafif hissediyorum aynada bronz tenmi görünce dahabi hosuma gidiyorum.. yüzümde cok sivilce cıkmıstı benim.. tatilden sonra hicbişey kalmadı....tuzlu su ii geldi sanırım..
benim doktorum yüzebilirsin ama denizde dedi.. havuza güveniyorsan gir dedi.. bişeycik de olmadı cok şükür..
merhaba arkadaşlar..
bu sabah 8,30 da doktor randevumuz vardı... bebişmi gördümm çoooook tatlıydı.. kıpır kıpır dı, doktor baya zorlandı görüntü almakta.. sen ne yedin de çocuk coştu bu kadar diye takıldı bana... pipisini gösterdi yine bize, %100 erkek dedi doktorumuz.. geçen sefer erkeğe benziyor demişti sadece.. gelişimi gayet iyiymiş, haftasıyla uyumluymuş... her şey gayet normal dedi, hatta süper dedi:) kilo durumun da çok iyide , 4. ayı bitirdik henüz kilo almadın süper dedi.. çok keyifliyim yani anlayacağınız.. 3 lü testimizde iyiyimiş..
sonra sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım.. ebeler bikaç gün ağrın olur, minoset iç filan dedi, ama hiiiiiiçç ağrım olmadı çok şükür...
helencim senin içinde çok sevindim...üzme kendini bi daha, kuzuyuda üzme tabii.
antalyada korkunç sıcak var bugün, bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum.. tansiyonum düştü bugün sıcaktan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?