2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

işte o benim:):) motora binmiyorum ama daha öncesinde de hiç binmedim, hiç hoşlanmadığım bi araç ve güvenlide bulmuyorum.. ama hala bisiklete biniyorum.. pazartesi günü evimdeki halıların bi kısmını yıkadım tek başıma, hergün en az 1 km yürüyorum..

Bundan 4 hafta önce bende aynı şeyi yaşadım ama benim ki durup dururken olmadı tabi ilişki sonrası bir leke tarzı kanamam oldu hemen doktora gittim, herşey yolunda dedi ilişkiyi yasaklamadı ama daha dikketli olmamızı önerdi.
Bende ilk senin gibi çok korktum fakat bir daha tekrarlamadı çok şükür

bugüne kadar iyidi canım, ama bugün aşırı bi sıcak var.. ama klimasız durulabiliyo hala duvarlar fazla kızmadı henüz.. ama bi kaç gün bu sıcak olursa klima sezonunu açarım heralde:)

maşallah sana ya azıcık sürtüneyim beni de motive ettt en sağlıklı doğumu sen yapacaksın valla pu pu pu maşallahhhh

cnm hiç mrk etme böyle ufak tefek kanamalar oluyor bazen doktorun sorun olmadığını söylemiş kafana takma bebişi huzursuz etme unutma onlar Allha emanet

bugüne kadar iyidi canım, ama bugün aşırı bi sıcak var.. ama klimasız durulabiliyo hala duvarlar fazla kızmadı henüz.. ama bi kaç gün bu sıcak olursa klima sezonunu açarım heralde:)

ben açtım bile:))) gün içersinde bazen ferahlamak için karşısında bir iki dk oturuyorum

arkadaşlar merhaba...

bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm

maşallah sana ya azıcık sürtüneyim beni de motive ettt en sağlıklı doğumu sen yapacaksın valla pu pu pu maşallahhhh

bide hiç rahatsızlığım yok o yüzden de rahatım.. bulantı, kanama, ağrı sızı hiç bişi yaşamadım.. yeni yeni bel ağrısı çekiyorum ara ara, o kadar da olacak diyorum çokta aldırmıyorum.. hamile olduğum pek aklıma gelmiyo, günlük yaşantıma devam:)

Merhabalar.

Maşallah güzel haberler geliyor herkeslerden. Nazar değmesin. Sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz inşallah...

Motora, bisiklete binenler gerçekten maşallah size. Ben asla cesaret edemem. Şimdilik araba dışında herhangi bir ulaşım aracını kullanmıyoruz bebişimle biz. Sizlere gerçekten maşallah... Yürüyüşlere henüz başlamadım çünkü burası çok sıcak. Markete bile gidip gelsem kan ter içinde kalıyorum. Suratım kıpkırmızı oluyor. 1 Temmuz'da inşallah tatile çıktığımda bol bol yürüyüş yapacağım. Tatile gideceğim yer daha serin, sakin, tam dinlenmelik bir yer. Umarım iyi gelecek bize...

Bugün okula gidene kadar sabah, yürüdüğümüz bir yol var, ağaçlı, sakin bir yol, bebeğim orda bir tekmelemeye başladı ama çok komikti. Gülmemek için zor tuttum kendimi. Karnıma dokunuyorum, hafiften okşuyorum ki sakinleşsin. Ama yok, bebiş niye huysuzlandıysa tepik tepik valla baya vurdu. Çok ama çok güzel onu hissetmek. Hamd olsun bu güzelliği yaratan Rabbimize.

Okul çıkışı alışveriş yaptım. 2 tane üst aldım, hamile kıyafetlerinin satıldığı yerlerde 100 TLden başlıyor herşey. Bugün normal bir mağazaya girdim. Çok tatlı, gömlek gibi bir üst buldum. Kot renginde ama kot değil, keten gibi kumaşı, tam yazlık bir şey. Göğüs bölümünde pileler var. 55 TLye aldım. Fiyatı çok uygun geldi. Sonra Hamile tişörtünden aldım. Baby yazıyor önünde ve minik emzikli bir bebiş var. :) Sıra bebişim için bir şeyler almaya geldiğinde daha mutlu olacağım sanırım, bebek kıyafetlerinde hep gözüm. Çok ama çok güzel şeyler var.

sanada geçmiş lsun ozaman..insan gerçekten çok korkuyoo..banada ilişki oldumu dün gece diye sordu..ama eşim 10 gündür iş seyahatinde ve 20 gün daha gelmicek maleseff....bu durumu yalnız yaşamak çok daha zor olduuu....

cnm hiç mrk etme böyle ufak tefek kanamalar oluyor bazen doktorun sorun olmadığını söylemiş kafana takma bebişi huzursuz etme unutma onlar Allha emanet

ewet cnm doğru sölüosun,,eminim oda çok huzursuz olmuştur,çok korktum çünkü..şimdi daha rahatım..yatıp dinlenicrm biraz...teşekkür ederim..

canım inşallah oğluşunu kucağına sağlıkla alırsın evet yeni gelin sayılırım evliliğimin 8 .ci ayında gebe kaldım 19 .cü haftanın içindeyim 10 gündür kıpırdadığını hissediyorum teyzesi pıt pıt vuruyor annesine yeni yeni net bir şekilde hissediyorum artık ama cinsiyeti belli değil en son 3 lü testi yaptırmaya gittiğimde ultrasyona girmişti o zaman da doktar daha bişey söylemek için erken dedi bakalım belki haftaya kontrolüm var o zaman belli olur hemen buraya yazacağım öğrenince

evet canım aynı şekilde benimkininde plesentası aşağıdaymış doktorum herzamankinden biraz daha dikkatli oldedi kanaman olabilir dedi ama allaha şükür bu zamana kadar hiç kanamam olmadı 19. cu haftanın içindeyim doktor %80 sezeryan olur dedi çünkü plesentası aşağıda olduğu için normal olamıyormuş olursada doğum sırasında aşırı kanama olabileceğinde biraz riskli canım geçmiş olsun kendine dikkat et

merhabalar hanimlar herkese

helencigim cok gecmis olsun iyi haberler getirmissin bize.

princesscim nasilsin canim gecmis olsun dun birazcik birseyler yasamissin dikkat et kendine iyiki esin varmis yaninda. benim gibi saf tek basima alisverise gidecegim diye agladim pazartesi esim gondermedi dun beraber primarka gittik iyiki beraber gitmissiz yorulunca verdim agriligimi onun ustune resmen beni tasidi. benim butun pijamalarim vs dar geliyordu artik karnimi sika sika bihal olmustum. iyiki su ucuz primark var 5£ a ikili gecelik elbise aldim kaliteside uyduruk degildi hayret ettim 2 tanede kaprili pijama aldim. artik rahat rahat uyuyacagim. oradan cikinca bi baltim karsisinda mothercare in buyuk magazasi hemen girdik esimle iceri birsuru seye baktik ama cok sira vardi kasada indirimden dolayi sanirim almadan ciktik. esim yine geliriz dedi ama canim sikildi birsey alamadigima. canim birde senin cicilerin fotosunu koyacaktin merak ettim battaniyeni ve takimlarini

Çok geçmiş olsun arkadaşım,dikkat et aman..Bebeğinde bir şey yok çok şükür

ay yubacigim sakin ha yanliz bir yere cikma,dun yeri opmeme az kalmisti yani bende afedersin popomo guvenip esime soyluyordum bu hafta ici bende primarka gidecegim diyeesim yalvardi yakardi sakin bensiz cikma askim diye,dunde oyle olunca ben sana demistim degilmi diyor artik bensiz kapidan bir esik atamazsin diyor

bende iki hafta once m&s den almistim gecelik ama giyemiyorum yah havalar soguk yine pijama giyorum benimkiler daha oluyor pijamalarim felanda,ben hastane cantasina almak istiyorumda bedenlerini nasil almak lazim ya bir tane hamileyken almak lazim hamile pijamasi,sonrada dogum icin ve dogum sonrasi emzirmeye uygun almak lazim.ekleyemedim kuzum ya bir resim cekemedim popomu kaldirip simdide utu yapiyorum artik yarin insallah bir aksilik olmazsa:18:

ben kullanıyorum işe gelip gidiyoruz yavaş ama binmesem mi ki ..
canım, benim bildigim kadarıyla hamilelik sırasında titreşimli seyler yasak, titresimli masaj aletleri, at binmek, fayton , motor tarzi ama muhakkak doktorunuza danısın biniyorsanız..

canım maalesef bende 1-2 aydir karamelle hardal rengi karısımı bir akıntı var doktora da defalarca sordum hicbir sey yok olmaz normal dedi fazla hormonların yapıyor dedi ama inanın ben bu halde iliskiye giremem de valalhi eşime plaket verecegim kac aydır kardes gibiyiz.. marttan beri tup bebek tedavisindeyim...canım da istemyior e bir de akıntı olunca artık siz dusunun..

Selam kızlar.. aranızda tetanoz aşısı olan varmı varsa benim gibi ağrı çekeniniz varmı?? valla demişlerdi de inanmamıştım kolum şişti ateş yaptı daha ilk doz bi daha ki ay 2. dozu olcam 21. haftamdayım... sol koluma yapıldı, kızım sol da uyumayı seviyo sola yatamıyorumda gece habire gezinip duruyo ne yapcam bilemiyorum yani 3-4 gün sürüyomuş bu ağrı pöfff yaaa

bende 2gündür aşıyla kafayı yedim.. önceki hamileliğimde ilk 2dozu yaptırdım 3.yü olmam gerekiyordu dra sordum yaptırma dedi.. neyse yaptırmadım.. yaptırdıklarım dediğin gibi çok kötü olmuştu 3gün kolumu hissetmemiştim.. bu defa kurtuldum

gözünaydın cnm nasıl kilo almadın ya ben 3 kilo aldım bide bişe sorcam tetanoz aşısını benim bildiğim 20. haftadan sonra yapıyorlar sen 17.haftada nasıl yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…