- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.001
Helenciğim gözünaydın cnm bak birşey çıkmadı :) Bayılıyorum şu rahat hamilelere motor kullanana sınırsız yürüyene oraya buraya koşuşana ahh ahh şöyle hamile olamadık ya ben sğümsüğün teki oldum adımımı hesaplar haldeyim doktorumda bol bol hareket dedi ama nerdeee:)))
arkadaşlar merhaba...
bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm
canımm çok sevindimm güzel haberlerle dönmene. Allahımm nasıl güzel bir duygu bebeğinin sağlıklı olduğunu duymak. Allahımm herkese nasip etsin... bende tetanoz yaptırdım hiç ağrım olmadı benimde. ama bazılarının çok kötü şişyormuş. biz şanslıyız :) ayyy Antalyaya gidiyoruz bizde cumaya. çok mu sıcak vazgeçsem miki yaa... Sıcağı hiç sevmiyorum yaaaklimada çarpıyor ne yapıcam yaa...
işte o benim:):) motora binmiyorum ama daha öncesinde de hiç binmedim, hiç hoşlanmadığım bi araç ve güvenlide bulmuyorum.. ama hala bisiklete biniyorum.. pazartesi günü evimdeki halıların bi kısmını yıkadım tek başıma, hergün en az 1 km yürüyorum..
arkadaşlar merhaba...
bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm
bugüne kadar iyidi canım, ama bugün aşırı bi sıcak var.. ama klimasız durulabiliyo hala duvarlar fazla kızmadı henüz.. ama bi kaç gün bu sıcak olursa klima sezonunu açarım heralde:)
maşallah sana ya azıcık sürtüneyim beni de motive ettt en sağlıklı doğumu sen yapacaksın valla pu pu pu maşallahhhh
Bundan 4 hafta önce bende aynı şeyi yaşadım ama benim ki durup dururken olmadı tabi ilişki sonrası bir leke tarzı kanamam oldu hemen doktora gittim, herşey yolunda dedi ilişkiyi yasaklamadı ama daha dikketli olmamızı önerdi.
Bende ilk senin gibi çok korktum fakat bir daha tekrarlamadı çok şükür
cnm hiç mrk etme böyle ufak tefek kanamalar oluyor bazen doktorun sorun olmadığını söylemiş kafana takma bebişi huzursuz etme unutma onlar Allha emanet
amin canim hepimize nasip eder insaALLAH ay gülüm bu sabah gene aciktim :) saat 6 da domates zeytin peynirimi yiye bildim hamd olsundemek buraya yazmak varmis evet sütümü bisey yemesemde eksik etmiom helede yatmadan önce, canim ALLAH nasib ederse bir oglusum olcak simdi 20+2 haftalik oldum evet arasira kipirdiyor kerata hissediyorum ama bazen kipirdamayinca endiseleniom ilk kizimda da öyle oldu ama gereksiz zaten RABBIM bebislerimizi koruyor herseyin hayirlisi insaALLAH senin de kipirdiyormu hissettin mi? ben gec hissetim
arkadaşlar merhaba...
kızlar aranızda motosiklet kullanan varmı bu halde?
arkadaşlar merhaba...
canım, benim bildigim kadarıyla hamilelik sırasında titreşimli seyler yasak, titresimli masaj aletleri, at binmek, fayton , motor tarzi ama muhakkak doktorunuza danısın biniyorsanız..ben kullanıyorum işe gelip gidiyoruz yavaş ama binmesem mi ki ..
canım maalesef bende 1-2 aydir karamelle hardal rengi karısımı bir akıntı var doktora da defalarca sordum hicbir sey yok olmaz normal dedi fazla hormonların yapıyor dedi ama inanın ben bu halde iliskiye giremem de valalhi eşime plaket verecegim kac aydır kardes gibiyiz.. marttan beri tup bebek tedavisindeyim...canım da istemyior e bir de akıntı olunca artık siz dusunun..arkadaşlar merhaba...
Selam kızlar.. aranızda tetanoz aşısı olan varmı varsa benim gibi ağrı çekeniniz varmı?? valla demişlerdi de inanmamıştım kolum şişti ateş yaptı daha ilk doz bi daha ki ay 2. dozu olcam 21. haftamdayım... sol koluma yapıldı, kızım sol da uyumayı seviyo sola yatamıyorumda gece habire gezinip duruyo ne yapcam bilemiyorum yani 3-4 gün sürüyomuş bu ağrı pöfff yaaa
merhaba arkadaşlar..
bu sabah 8,30 da doktor randevumuz vardı... bebişmi gördümm çoooook tatlıydı.. kıpır kıpır dı, doktor baya zorlandı görüntü almakta.. sen ne yedin de çocuk coştu bu kadar diye takıldı bana... pipisini gösterdi yine bize, %100 erkek dedi doktorumuz.. geçen sefer erkeğe benziyor demişti sadece.. gelişimi gayet iyiymiş, haftasıyla uyumluymuş... her şey gayet normal dedi, hatta süper dedi:) kilo durumun da çok iyide , 4. ayı bitirdik henüz kilo almadın süper dedi.. çok keyifliyim yani anlayacağınız.. 3 lü testimizde iyiyimiş..
sonra sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım.. ebeler bikaç gün ağrın olur, minoset iç filan dedi, ama hiiiiiiçç ağrım olmadı çok şükür...
helencim senin içinde çok sevindim...üzme kendini bi daha, kuzuyuda üzme tabii.
antalyada korkunç sıcak var bugün, bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum.. tansiyonum düştü bugün sıcaktan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?