2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gözünaydın cnm nasıl kilo almadın ya ben 3 kilo aldım bide bişe sorcam tetanoz aşısını benim bildiğim 20. haftadan sonra yapıyorlar sen 17.haftada nasıl yaptırdın?

nasıl almadım bende anlamadım ama ben zaten tombişim ondan heralde...
evet bende şimdi farkettimde bana erken yapmışlar biraz size göre... beni pazartesi sağlık ocağından aradılar bu hafta içi aşınızı yapmamaız lazım dediler... doktoruma sormadan gitmedim ben.. bugün ben daha sormadan doktorum bu günlerde tetanoz aşınıda yaptır dedi.. bir sonraki dozuda 1 ay sonrasına verdiler..

bende hiç ağrı sancı olmadı ya arkadaşım, banada sola yaptılar ama çok iyiyim ben, bünyeyle ilgili heralde

Valla senin adına sevindim cnm, valla her doz da aynı şey varsa yandıııımmm ya napalım herşey evlatlarımız için anne olmak zor zanaat ama çekmeye razıyım yeterki sağlıklı olsunlar

merhaba canım ben iki buçuk aydırkanamalarla uğraşıyorum seninki leke gibiymiş benm kanamam oluyo baya baya her sefernde bebek iyi oluyo çok şükür bi neden sölemiyor doktor hatta dün yine oldu şimdi doktordan geldm çok şükür bi sorun yok. doktor rahat ol diyor tabi biraz zor ama yapcak bişey yok sende rahat olmaya çalış inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

hayırlı akşamlar güzel kasım annişleri, masum meleklerimiz nasıllar? rahatsızlık yaşayan herkese çok çok geçmiş olsun, kubicim bnde kutluyorum nice nice güzel senelere, daha yaşın 19muş tam çıtır annesin walla bizimde evlilik yıldönümümüz temmuzun başında, yıldönümü yaklaşan herkesin yıldönümü kutlu olsun seneye yıdönümüzde karnımızdaki güzel bebeciklerimiz anneyle babaya ve varsa kardeşlerine eşlik etsin inşAllah, sağlıkcakla kalın, aman kendinizi çok yormayın, öpüyorum Allah a emanet bu arada malum tetonoz aşı vakti geliyor ihmal etmeyin aman hanımlar, malum mutfak her yer kesici alet dolu, Rabbim sakınsın hepimizi

nasılsınız kızlar? işten geldim yorgun argın helene bi bakayım diye girdim.
benim moralim bozuk hala oğluşumu hissedemiyorum acaba bi terslik mi var? daha 10-15 gün falan oldu kontrole gideli ama bu gidişle tekrar gircem ultrasona. bide kasığıma sanki bıçak saplıyorlar birden bağırasım geliyor o derece yani.

canim valla bende hastane icin gidip kaliteli brsey alirim diyordum ama dun aldigim gecelikler baya bi iyi cikinca dedim cok para vermeye ne gerek var. gecelikler v yakali ve emzirmeye musait sanki daha giymedim aksam bi denedim cikardim bedenine bakmak icin simdi yikaniyorlar bakalim cekeceklermi cok. ben large beden aldim ama baya buyuk cikti beni baya bi idare eder bizim ev tek oda olunca baya sicak hatta yanici diyebilirim rahatca giyiyorum gecelik.canim ne zman istersen o zman ekle fotograflari acele etme hic ne zman gorsem olur zaten. utulerinde kolay gelsin sana benim camasirlar ciksin makineden yarina bende yapicam offfff sevmiyorum cok utu olunca.

kizlar az once nette dolasirken su urunu buldum 6 haftalik hamilikten itibaren bebegin cinsiyetini tahmin ediyomus. yorumlari okudum 54 kisiden 40 inda dogru sonuc vermis keske daha once gorseydim bu cihazi son 3 haftam kaldi cinsiyetini ogrenmeye bebegimin eger ilerde bir bebegim daha olursa dayanamam alirim bunu. sasirtici bir urun.

Boy or Girl? Pregnancy Baby Gender Prediction Test: Amazon.co.uk: Baby

supermis bu ya keske daha once gorseydik yorumlari okumadim ama 100de 100 garantilimi acaba?

benim tam 2 haftam kaldi safak saymaktayimRabbim ne verirse hayirlisini,sagliklisini versin insallah.

supermis bu ya keske daha once gorseydik yorumlari okumadim ama 100de 100 garantilimi acaba?

benim tam 2 haftam kaldi safak saymaktayimRabbim ne verirse hayirlisini,sagliklisini versin insallah.

canim valla kesin sonuc vermeyenler var ama cok az bende sabredecegim ultrasona kadar yuzduk yuzduk kuyruguna geldik olurda Allah korusun gostermezse sipa cinsiyetini belki alirim yada ne yaparim bilmiyorum dusunmek bile istemiyorum insallah kuzucum beni uzmez.

cnm emin ol hiçbirşeycik yoktur ben dün doktoruma gittiğimdse sakın hissedemiyorum oynamıyor diye gelme bazen oynar ama hissedemessin bu haftalarda bilinçsiz kıpırdar zaten hiç endişelenme dedi. sen de rahat ol o orada keyfi gayet yerinde oturuyordur:) bıçak saplanmaları için magnezyum kullanıyor musun?

ay bende dusunmek bile istemiyorum gostersin kuzucuklarimiz cinsiyetini ya bir biz kaldik galiba cinsiyetini ogrenmeyen

sempatik kizina ne ciciler almis cok tatlilar,cici topigine eklemis bizde ogrensekte dalsak cicilere

meraba arkadaşlar
rahatsızlananlara geçmiş olsun , evlilik yıldönümü olanların kutlu olsun
ben 17 hafta 2 günlüğüm daha bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum siz ne zaman hissettiniz? geçen hafta doktora gittim erkek büyük ihtimalle dedi göbek kordonu bacaklarının arasında olduğu için net bişe söyleyemedi ben erkek eşim kız istiodu doktordan net bi cevap alamadık ama şimdilik benim istediğim oldu:) aslında farketmez sağlıklı olsunda. 4lü test yaptırdı sonuç düşük risk çıktı.ayrıca kalsiyum ilacı verdi. benden haberler böle
hepinizi öpüyorummmm
bu arada mothercare dan 7li alttan çıtçıtlı yarım kollu badilerden aldım 68 den 48 e düşmüş susam sokağı karakterleri var üstünde. 3 taneden tulum aldım. oğlumun çeyizini hazırlamaya başladım. alttan çıtçıtlı olanları new baby değil de 0-3 ay olanlardan aldım çünkü new baby 4.5 kiloya kadarmış az giyilir die 6.5 kiloya kadar olan 0-3 ay olandan aldım ama tulumları new baby aldım.bence indirimi kaçırmayın çünkü 0-3 aylar çabuk bitiomuş

ay bende dusunmek bile istemiyorum gostersin kuzucuklarimiz cinsiyetini ya bir biz kaldik galiba cinsiyetini ogrenmeyen

sempatik kizina ne ciciler almis cok tatlilar,cici topigine eklemis bizde ogrensekte dalsak cicilere

ay canim baktim bende heveslendim ekledim resim topige ilk haftalarimda bi takim almistim onu ekledim.

senin haftandayken bende bilmiyodum canimmmm ,kac sene bekledin surda bikac haftami bekleyemiceksin
ben ogrendimya soylemesi kolay geliyo bana
sen beni gecersin anam bu hevesle yavastan yavastan gel bari
sen ne guzel battaniye aldim dedin bizde onu bekliyoruz

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar hiç uykum yok sanırım sabahlıycam bu gidişle evlilik yıl dönümü olanları kutluyorum hastalara acil şifa diliyorum bende
isim düşünmeye başladınız sizlerde demekki bende buluyorum ama durum sizlerdeki gibi hemen kulp bulunuyor
eşim çınar istiyor kaynımda yanına tan olsun diyo bakalım ne olacak bücürün adı onlar ne derse desin gerçi son söz kızımda olduğu gibi bende
tatlı rüyalar hanımlar bebeciklere ve kendinize iyi bakın hoşçakalın

arkadaşlar sizce göktürk çağan nasıl bir isim?yorumlarınızı bekliyorum:)

göktürk ismini beğeniyorum zaten ben arkadaşımın oğlunun adı çağan öyle tatlı ki çağan ismi çok karizmatik bence tabi son karar senin biz her şekilde beğeniriz önemli olan senin içine sinmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…