- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.021
gözünaydın cnm nasıl kilo almadın ya ben 3 kilo aldım bide bişe sorcam tetanoz aşısını benim bildiğim 20. haftadan sonra yapıyorlar sen 17.haftada nasıl yaptırdın?
bende 2gündür aşıyla kafayı yedim.. önceki hamileliğimde ilk 2dozu yaptırdım 3.yü olmam gerekiyordu dra sordum yaptırma dedi.. neyse yaptırmadım.. yaptırdıklarım dediğin gibi çok kötü olmuştu 3gün kolumu hissetmemiştim.. bu defa kurtuldum
arkadaşlar merhaba...
bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm
ay yubacigim sakin ha yanliz bir yere cikma,dun yeri opmeme az kalmisti yani bende afedersin popomo guvenip esime soyluyordum bu hafta ici bende primarka gidecegim diyeesim yalvardi yakardi sakin bensiz cikma askim diye,dunde oyle olunca ben sana demistim degilmi diyor artik bensiz kapidan bir esik atamazsin diyor
bende iki hafta once m&s den almistim gecelik ama giyemiyorum yah havalar soguk yine pijama giyorum benimkiler daha oluyor pijamalarim felanda,ben hastane cantasina almak istiyorumda bedenlerini nasil almak lazim ya bir tane hamileyken almak lazim hamile pijamasi,sonrada dogum icin ve dogum sonrasi emzirmeye uygun almak lazim.ekleyemedim kuzum ya bir resim cekemedim popomu kaldirip simdide utu yapiyorum artik yarin insallah bir aksilik olmazsa:18:
supermis bu ya keske daha once gorseydik yorumlari okumadim ama 100de 100 garantilimi acaba?
benim tam 2 haftam kaldi safak saymaktayimRabbim ne verirse hayirlisini,sagliklisini versin insallah.
nasılsınız kızlar? işten geldim yorgun argın helene bi bakayım diye girdim.
benim moralim bozuk hala oğluşumu hissedemiyorumacaba bi terslik mi var? daha 10-15 gün falan oldu kontrole gideli ama bu gidişle tekrar gircem ultrasona. bide kasığıma sanki bıçak saplıyorlar birden bağırasım geliyor o derece yani.
ay bende dusunmek bile istemiyorum gostersin kuzucuklarimiz cinsiyetini ya bir biz kaldik galiba cinsiyetini ogrenmeyen
sempatik kizina ne ciciler almis cok tatlilar,cici topigine eklemis bizde ogrensekte dalsak cicilere
ay bende dusunmek bile istemiyorum gostersin kuzucuklarimiz cinsiyetini ya bir biz kaldik galiba cinsiyetini ogrenmeyen
sempatik kizina ne ciciler almis cok tatlilar,cici topigine eklemis bizde ogrensekte dalsak cicilere
bacağınada sancı giriyormu canım benim bacağıma sancı giriyor birde..
ben bu krampları bugün dr a sordum...bol bol süt yoğurt peynir tüketecekmişim..kalsiyum takviyesi lazımmış ilaç verdi...haberin olsun..
arkadaşlar sizce göktürk çağan nasıl bir isim?yorumlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?