- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.041
canım inşallah oğluşunu kucağına sağlıkla alırsın evet yeni gelin sayılırım evliliğimin 8 .ci ayında gebe kaldım 19 .cü haftanın içindeyim 10 gündür kıpırdadığını hissediyorum teyzesi pıt pıt vuruyor annesine yeni yeni net bir şekilde hissediyorum artık ama cinsiyeti belli değil en son 3 lü testi yaptırmaya gittiğimde ultrasyona girmişti o zaman da doktar daha bişey söylemek için erken dedi bakalım belki haftaya kontrolüm var o zaman belli olur hemen buraya yazacağım öğrenince
senin haftandayken bende bilmiyodum canimmmm ,kac sene bekledin surda bikac haftami bekleyemiceksin
ben ogrendimya soylemesi kolay geliyo bana
sen beni gecersin anam bu hevesle yavastan yavastan gel bari
sen ne guzel battaniye aldim dedin bizde onu bekliyoruz
arkadaşlar sizce göktürk çağan nasıl bir isim?yorumlarınızı bekliyorum:)
kızlar mothercare de güzel indirimler var, bebikoma haftasonu babasıyla tulum alıcaz, isim konusunda çok kararsızım, seçeneklerim batu, çağan , kağan,.. nası sizce?[/QUOT günaydın herkese canım bende bu isimleri oğlum olursa düşünüyorum hepsi çok güzel bence
Allaha şükürler olsun ayrıntılı ultrasondan geldik az önce bebeğim çok sağlıklıı..darısı bütün hamilelerin başına..
Beynini beyinciğini safra kesesini midesini böbreklerinii bütün organlarını ve tabikii pipisini gördükk..
ölçümler yapıldı yavrum çok şükür sağlıklıı maşallah..
doktor çok hareketli yaramaz olucak sanırım dedi..
İnanılmaz mutluyumm sizlerin gzl destekleri içinde ayrıca teşekkürler..
Çağan hepinizi çok öpüyormuşş
kız annelerini ayrıca kocaman öpüyormuşş :))
arkadaşlar merhaba...
bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm
Allaha şükürler olsun ayrıntılı ultrasondan geldik az önce bebeğim çok sağlıklıı..darısı bütün hamilelerin başına..
Beynini beyinciğini safra kesesini midesini böbreklerinii bütün organlarını ve tabikii pipisini gördükk..
ölçümler yapıldı yavrum çok şükür sağlıklıı maşallah..
doktor çok hareketli yaramaz olucak sanırım dedi..
İnanılmaz mutluyumm sizlerin gzl destekleri içinde ayrıca teşekkürler..
Çağan hepinizi çok öpüyormuşş
kız annelerini ayrıca kocaman öpüyormuşş :))
mrb kızlar
bende çok fazla uyuyorum gibi geliyor işden geldiğim gibi kendimi yatağa atasım geliyor ve hemen uyuyorum kendimi tutmasam uzun saatlerde uyabilirim
mrb kızlar
bende çok fazla uyuyorum gibi geliyor işden geldiğim gibi kendimi yatağa atasım geliyor ve hemen uyuyorum kendimi tutmasam uzun saatlerde uyabilirim
Helenn birşey sorucam birde sana
seninde benim gibi adet tarihin düzenlenmişti sanırım şimdi durum nasıl???
benim bebişim kendi adet tarihime yetişti artık benimki ile uyumlu doktorla bu konuyu konusamadım bir dahakine sorucam ama seninde benim gibiydi diye hatırlıyorum.sağlık ocagındakilerde kendi adet tarihine göre düşün dedi kafam karıtı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?