2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cümlemize insaALLAH bidenem :)
bende evliligimin 4. ayinda kizima hamis kalmistim
demek hemen hemen ayni baslamislar kipirdamaya :) bende 19 cu haftasinda hafif hissetmeye baslamistim insaALLAH bida ki haftaya güzel haberlerle gelirsin canim ve erkek kiz fark etmiyor gercekten sagligi sihati yeterki yerinde olsun
ilk hamileligimde erkek istiyordum esim kiz istiyordu :) bu sefer fark etmedi, kizlar da bi baska oluyor cok cilveliler süslenmesi tokalari ayy kizim benim uyurken bile özliyor insan
RABBIM herkeze hayirli evlat versin insaALLAH

Son düzenleme:

uyku tutmadi gece,gece valla herufu uyutum geldim buraya saka bir yana kalcam ve sirtim uyutmadi beni bu gece kontrolumde doktora sormaliyim magnezyum ve kalsiyumu,oysa hergun peyniri,sutumu,yogurdumu tuketirim ama bakalim ne diyecek doktor.

Rabbim o gunleri gostersin hele alacak cok seyim var gucumuzun yettigince tabicok hasretini cektik Rabbim sonunda sevindirir insallah hepimizi

Allahtan bir mani olmazsa yarin ekleyecegim insallah........

kızlar mothercare de güzel indirimler var, bebikoma haftasonu babasıyla tulum alıcaz, isim konusunda çok kararsızım, seçeneklerim batu, çağan , kağan,.. nası sizce?

günaydın kızlar nasılsınız? yeni göbişimi ekledim bende şimdi walla aldı başını gidio

kahvekolikçim merak etme canım hiç bişi yoktur zaten drlar 20 haftadan sonra hissetmeye başlasınız dio bizimkiler istisna oldu biraz benim arkadaşımda 20. haftadan sonra hissetmişti zaten bizde her hareketini hissetmiyoruz uyuyodur bebişin uyuyup büyüyyordur merak etme sen

Son düzenleme:
mrb kızlar
bende çok fazla uyuyorum gibi geliyor işden geldiğim gibi kendimi yatağa atasım geliyor ve hemen uyuyorum kendimi tutmasam uzun saatlerde uyabilirim

Son düzenleme:
Allaha şükürler olsun ayrıntılı ultrasondan geldik az önce bebeğim çok sağlıklıı ..darısı bütün hamilelerin başına..

Beynini beyinciğini safra kesesini midesini böbreklerinii bütün organlarını ve tabikii pipisini gördükk..

ölçümler yapıldı yavrum çok şükür sağlıklıı maşallah..

doktor çok hareketli yaramaz olucak sanırım dedi..
İnanılmaz mutluyumm sizlerin gzl destekleri içinde ayrıca teşekkürler..

Çağan hepinizi çok öpüyormuşş
kız annelerini ayrıca kocaman öpüyormuşş :))

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız siz ve bebişler??
biz bugün iyiyiz şükür maşallah bizenazar:ama bu sıcaklarla başım dertte yanıyorum valla bütün pencereler açık ama ev kaynıo resmen temmuz ağustosta ne yapcaz bilmiyorum

bende kerem kayra isminde çok diretiyorum ama eşim yakınlarımızda var diye istemiyor kızım olsa kesin ravza ahsen koyacaktım ben küçükkken erkek bebeklerimin ismini hep burak koyardım hiç bulamazsak belki burak koyarım keşke rüyalarımıza ak sakallı bi dede girsede ne koymamız gerektiğini söylese o zaman daha kolay olurdu yoksa eşimi öylemi kandırsam rüyamda biri kayra koy dedi diye inanırmı ki

Herkese günaydınlarrr :))) bebişimle sizi kocaman öpüyoruz teyzelerii

öncelikle Helencim çok sevindim Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin

bana gelince tansiyon düşmesi taşıyorum çok fazla kızlar baş dönmesi çok oluyor artık yalnız başıma pek dışarı çıkamam gibi geliyor....
sıcaklara gelince baya bastırdı özellikle gece çok sıkıntılı uyanıyorum zaman zaman....

kızlar sizdede oluyormu karnınıza bazen bıçak saplanır gibi bi ağrı vede tek tarafflı kasık ağrısı çok korkuyorum ben öle olunca kuzuma bişey olcak diye :s

canım çok sevindim bebeğinin sağlıklı olması darısı burdaki tüm anne adaylarımıza inş

canım geçmiş olsun moralini bozma bende yaşamıştım,dr dinlenmemi söyledi birde ben o gün ev işleri felan derken biraz kendimi zorlamışım iki gün felan sürdü sonrada geçti elhm.Dr kırmızıya dönerse mutlaka hastaneye gel demişti o zaman sıkıntı olabiliyormuş..Elhm olmadı çok şükür seninde geçer inş.Bebeğin kalp atışlarıda iyiymiş bol bol dinlen kendini zorlama tekrar geçmiş olsun..

günaydın güzel anneler.. bu sabah herkes uykucu galiba.. biz erkenden yandık, netede girdik ama fazla takılamadım.. kendime nazar değdirdim galiba.. bugün aşırı bi halsizlik var üzerimde, kolumu kaldıracak halim yok, hiç böyle olmamıştım, sıcaktan tansiyonummmu düşüyo acaba, dün 9 - 6 çıkmıştı zaten...

helencim çok sevindim canım, çağanımızı öpüyoruz bizde..

bıçak gibi ağrılar hepimize oluyor sanırım canım,herkes muzdarip bundan, bebişler kendilerine yer açıyo galiba..

11 temmuz da ailemin yanına gidiyorum, uçakla gitmeye karar verdim,biletimizi aldık, gün sayıyoruz:) 13-14 saat otobüs yolculuğuna gözüm kesmedi.. arabayıda eşim vermedi, tek başına o kadar yol gidemezsin diye.. detaylı ultrason döneminde de ailemin yanında olcam, doktorum 22 veya 23. haftada yapılmalı dedi, orda bi doktor ayarlıcam artık detaylı için.

Helencim gözümüzaydın çok sevindim senin ve tabiki Çağan ın adına darısı bizim başımıza bizimde salı akşamüzeri detaylımız.
Deniz le birlkte biizde sizi öptük....

Helenn birşey sorucam birde sana
seninde benim gibi adet tarihin düzenlenmişti sanırım şimdi durum nasıl???
benim bebişim kendi adet tarihime yetişti artık benimki ile uyumlu doktorla bu konuyu konusamadım bir dahakine sorucam ama seninde benim gibiydi diye hatırlıyorum.sağlık ocagındakilerde kendi adet tarihine göre düşün dedi kafam karıtı gerçekten

mrb kızlar
bende çok fazla uyuyorum gibi geliyor işden geldiğim gibi kendimi yatağa atasım geliyor ve hemen uyuyorum kendimi tutmasam uzun saatlerde uyabilirim

canim ne güzel iste tadini cikar bebis olduktan sonra zor uyursun o büyünce uyurum dersin bi bakmissin ikincisi yolda sonra kalirsin benim gibi uykusuz

mrb kızlar

canim ne güzel iste tadini cikar bebis olduktan sonra zor uyursun o büyünce uyurum dersin bi bakmissin ikincisi yolda sonra kalirsin benim gibi uykusuz

canım gerçek satım 28 ocaktı doktor geç yumurtamışsın dedi 7 şubat olarak düzeltmişti satımı ama kuzular sonra aradaki farkı kapatabiliyormuşş..
son gittiğimde 29 ocak olmuştu sat yani gerçek satla uyumluydu yanii buna göre 20+5 im bugün detaylı ultrasonda da 20+2 çıktı sanırım en gerçeği bu .. özellikle gebelik yaşı testlerde büyük önem taşıyoo..

Miniklerimiz aradaki farkı kapatmışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…