2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşın bahsettiği quinny araba 1300-1500 arası. resmen servet ya.. bu kadar pahalı bebek arabsı olur mu ki:)

bizim bi tanıdıgımız almıstı .. eşim üstüne koyar cocuguma araba alırım onunla gezsin demişti cok gülmüştüm.. hic gerek yok bence.. güvenilir ve ucuz olanları var nasılsa.. bide kıs bebeği olcaz ... cocugu arabayla gezdireceğimiz tek yer alısveriş merkezi olur sanırım..

arkadaşın bahsettiği quinny araba 1300-1500 arası. resmen servet ya.. bu kadar pahalı bebek arabsı olur mu ki:)

benim ablamda o marka arabayı kullanıyor çok rahat anlamıyorsun bile kullandığını çocuk büyüdükçe puseti değişio ama bu kadar pahalı değil geçen gün sordum 700 tl idi ama ilk doğduğunda kullanmak için bir koltuğu var arabadada kullanabiliosun onu ayrı alıosun oda 300 civarıydı sanırım yine ikisini bir alırsan %10 da indirim yapıyolarmış bende onu almayı düşünürum 300 olan pusetide ablam vericek bana :)

kıyamam.. Adananın nemini bilirim ben.. normal adamı şişirir.. Benim sabah giydiğim gömleğin düğmeleri aksam kopacak gibi olurdu.. Allah kolaylık versin..

kızlar emin olun o paraya değer, emin olabilirsiniz buna. servet fln değil. kayınpederim bu paraya doğan, şahin alınır demişti, sonra arabayı kendisi kullanınca bu ne harişka bir arabaymış dedi. derya senin dediğin quinny zapp'tır, buzz 1500 lira civarı, oto koltugunu da maxi cosi alırsanız 650 lira da oto koltuğu. ama diyorum size gerçekten değer. ya alın, pişman olmazsınız :) oto koltuğu da cidden harika, araba da. ayrıca oto koltuğunu benden 2. el alın, ucuza gelsin heuheue :) ben kullanıp memnun kaldığım için yazdım araştırın diye, herhangi birşey için fikir almak isterseniz seve seve yarıdmcı olurum

ayrıca kış bebeği diye düşünmeyin biz 1 haftalıktan itibaren sokaklardaydık, hala da sokaklardayız eve fln girdiğimiz yok, sonunda yaz geliyo ayrıca sadece kış mı kullancaksınız ki arabayı neden öyle düşünüyosun. araba çok önemli etrafımda çok insan var önce bi tane alıyo, sonra onu kullanamıyo bi tane daha alıyo fln, ne gerek var, bir tane olsun tam olsun, değsin

he he benim eşimden de aynı espri geldi, 1000 lira dha katalım bi şahin alalım rahat rahat gezin dedi eşimde.. mutlaka güzel arabadır ama benim bütçeme uygun değil ki o kadar para verilmesi mantıklıda gelmiyo bana:)

Günaydınn
Kendileri şiş yürekleri pamuktan, anneler..

yahuu ne çok alınacak şey varmış :)) hast çantasında 2 gecelik 2 pijama yazıyo listeler uzuyo gidiyo sanki 3 aylık yaz tatiline çıkar gibi gözüm korktu ..neler aldınız..??

ayrıca ist anneler doğum fotografçısı düşünüyormusunuz ??

geçen gün ei,m bir alışveriş merkezindeyken doğum fotoğrafçısı standı görmüş
bakmış paketlere olabilir diodu ama daha karar vermedik gerçek şu ki çok güzel anları çekiyolarmış örnek görmüştüm face de

ayy masaALLAH canim yaa inan böyle okuyunca icim ciz etti nefisenin dedigi gibi bende niyetlenmistim halaa bitaneyi bitiremedim sadece vakitimizden degil de tembeligimizden de kaynaklaniyor bence insaALLAH RABBIM bizede nasip eder amin
evet o kitabi bende duydum ama bizim kitapcida yokmus alamadim ( bende cok istiyordum cok faydali bilgiler var icinde izmitde bende dolasmam lasim dua edinde bende bulurum insaALALH bu cuma gidicem doktor kontrolüne ozaman bende bulurum insaALLAH

ben düşünüyorum eşimin kuzeni süper bir fotoğrafçı.doğum fotoğrafçılığı deneyimide var.müsait olursa bizim için gelecek yaşadığı şehirden

merhabaaa herkeseee nasılsınız görüşmeyeli...... biz iyyiz çok şükürr...yani ben iyiym bebeğimde iyiydir her halde....bende hissettmiyorum hala...sadece arada bir guruldama oluyor internette okudum bazıları öyle hissedermiş...( bende kendimi öyle avutuyorum)....sağlığı sıhhatı iyi olsun da varsin ben hissetmiyim....anne karnında çok hareketli olan bebekler doğuncada öyle olurmuş...benimki uslu olacak diye kendinimi avutmaya devam ediyorum :)))

bizde okulu kapattık..sınav dönemindeyiz bu cuma bitiyor oda...1 temmuz itibariyle bizde tatile çıkacağız inş.....

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)
leyla_87,
masterbully,
prophetic,
beyhan25,
sulisim,
kardelenimsin,
kahvelokum,
Burcu_zdmr,
kardelen23-,
tuubaaoz,
derya2807,
HELENN
ayy maşallah maşallah

ben kesin düşünüorum
bu hafta bi arkadaşım doğum yapacak o istediğim kadınla anlaştı
bakalım performansı nasıl :)
az para diil çünkü 850 TL değerse bende ayarlayacağım

ohoo desene biz yandık o zaman benim kız hiç durmuo maaşallah ardı sıra sıralıo tekmeleri birde derlerki kız bebk geç hissedilir walla bu şimdi böyleyse ben doğunca düşünemiorum zilliyi

ben dikizciyim, şu an bizim tarafı okumak çok zevksiz ay yemiyo, ay diş, ay kafayı kırdı fln, siz çok heyecanlısınız, bunlar çok güzel, bu konuşulan şeylerin hepsini, bu zevkli alışverişleri fln hepsini çok özledim :)

ayy canım benimkide hiç hareketli deil babasına çekmiş şaka maka annem sen çok hareketliydin ayağını tutardım karnındayken diyo.ama eşim tembelmiş kaynanam öyle söylüyo:26::26:

Selam kasim anneleri bende kasim anne adayiyim sizlere sorum olacakti ayaklarimda yani diz kapagimin arka tarafinda diiym morluklar var acaba sisdigindemi oldu diye aklima geliyor ama damarlarimda cok belli acaba sizde ayni sorun varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…