- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.341
arkadaşın bahsettiği quinny araba 1300-1500 arası. resmen servet ya.. bu kadar pahalı bebek arabsı olur mu ki:)
arkadaşın bahsettiği quinny araba 1300-1500 arası. resmen servet ya.. bu kadar pahalı bebek arabsı olur mu ki:)
slm kızlar nasılsınız bakalım,
bizde fena sayılmayız ayaklardaki şişlikler maalesf çok yoruyo doktora sordum ama yapılacak bişe yok sadece ayakları havaya kaldırıp yatabilirsin dedi çalışıncada maalesf akşamdan akşama benim baya şimdi bide bu sıcaklar arttıkça dahada şişecek diye korkuyorum(
bizim bi tanıdıgımız almıstı .. eşim üstüne koyar cocuguma araba alırım onunla gezsin demişti cok gülmüştüm.. hic gerek yok bence.. güvenilir ve ucuz olanları var nasılsa.. bide kıs bebeği olcaz ... cocugu arabayla gezdireceğimiz tek yer alısveriş merkezi olur sanırım..
bizim bi tanıdıgımız almıstı .. eşim üstüne koyar cocuguma araba alırım onunla gezsin demişti cok gülmüştüm.. hic gerek yok bence.. güvenilir ve ucuz olanları var nasılsa.. bide kıs bebeği olcaz ... cocugu arabayla gezdireceğimiz tek yer alısveriş merkezi olur sanırım..
Günaydınn
Kendileri şiş yürekleri pamuktan, anneler..
yahuu ne çok alınacak şey varmış :)) hast çantasında 2 gecelik 2 pijama yazıyo listeler uzuyo gidiyo sanki 3 aylık yaz tatiline çıkar gibi gözüm korktu ..neler aldınız..??
ayrıca ist anneler doğum fotografçısı düşünüyormusunuz ??
Herkese günaydın:)Dün bütün gün yattım,gözlerimi açamadım,arada girip baktım ama kimsecikler yoktu:)Herkes tatilde ya da gezmelerde galiba neylinin dediği gibi.Bugün tetanoz vurduracvğm sanırım doktoruma sorup...
İşte böyle herkeslere hayırlı günler olsun.
Bu arada cumartesi bir arkadaşıma gittim.Nasipse bugün doğuracak.O kadar güzel duruyordu ki,kıyafetlerine eşyalarına falan baktım,çok imrendim:)Bize de gelecek sıra inşallah:)Asıl mesele dualarla büyütmüş bebeğini 9 hatim indirmiş,Yasin okumuş her gün,LokmaN,Meryem,Yusuf surelerini okumuş...Hay maşalllah.Bir de kitabı vardı her anneye lazım adında.Dualarla hadislerle ve ayetlerle dolu birkitspçık,gittim Medine Pazarından hemen aldım ben de.Çok faydalı arkadaşlar tavsiye ederim.İsteyen olursa detaylı bilgi vereyim yazarı vs...Hoşçakalın
geçen gün ei,m bir alışveriş merkezindeyken doğum fotoğrafçısı standı görmüş
bakmış paketlere olabilir diodu ama daha karar vermedik gerçek şu ki çok güzel anları çekiyolarmış örnek görmüştüm face de
ben düşünüyorum eşimin kuzeni süper bir fotoğrafçı.doğum fotoğrafçılığı deneyimide var.müsait olursa bizim için gelecek yaşadığı şehirden
Günaydınn
Kendileri şiş yürekleri pamuktan, anneler..
yahuu ne çok alınacak şey varmış :)) hast çantasında 2 gecelik 2 pijama yazıyo listeler uzuyo gidiyo sanki 3 aylık yaz tatiline çıkar gibi gözüm korktu ..neler aldınız..??
ayrıca ist anneler doğum fotografçısı düşünüyormusunuz ??
merhabaaa herkeseee nasılsınız görüşmeyeli...... biz iyyiz çok şükürr...yani ben iyiym bebeğimde iyiydir her halde....bende hissettmiyorum hala...sadece arada bir guruldama oluyor internette okudum bazıları öyle hissedermiş...( bende kendimi öyle avutuyorum)....sağlığı sıhhatı iyi olsun da varsin ben hissetmiyim....anne karnında çok hareketli olan bebekler doğuncada öyle olurmuş...benimki uslu olacak diye kendinimi avutmaya devam ediyorum :)))
bizde okulu kapattık..sınav dönemindeyiz bu cuma bitiyor oda...1 temmuz itibariyle bizde tatile çıkacağız inş.....
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)
leyla_87,
masterbully,
prophetic,
beyhan25,
sulisim,
kardelenimsin,
kahvelokum,
Burcu_zdmr,
kardelen23-,
tuubaaoz,
derya2807,
HELENN
ayy maşallah maşallah
merhabaaa herkeseee nasılsınız görüşmeyeli...... biz iyyiz çok şükürr...yani ben iyiym bebeğimde iyiydir her halde....bende hissettmiyorum hala...sadece arada bir guruldama oluyor internette okudum bazıları öyle hissedermiş...( bende kendimi öyle avutuyorum)....sağlığı sıhhatı iyi olsun da varsin ben hissetmiyim....anne karnında çok hareketli olan bebekler doğuncada öyle olurmuş...benimki uslu olacak diye kendinimi avutmaya devam ediyorum :)))
bizde okulu kapattık..sınav dönemindeyiz bu cuma bitiyor oda...1 temmuz itibariyle bizde tatile çıkacağız inş.....
ben dikizciyim, şu an bizim tarafı okumak çok zevksiz ay yemiyo, ay diş, ay kafayı kırdı fln, siz çok heyecanlısınız, bunlar çok güzel, bu konuşulan şeylerin hepsini, bu zevkli alışverişleri fln hepsini çok özledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?