2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bizde bu tepiklere taktık bu aralar

e çok normal :) telaşlı olmanız stres hepsi normal :) gerçekten doğru diyolar, içerde çok heraketliyse dışarda da öyle oluyor. bizim ense kalınlığını almamız 5.5 saat sürdü, iki gün gittim üstüste, 10 saniye sabit durmadı ki ölçü alalım, işte şimdi de bıraksam ağaca çıkacak, doğdu doğalı böyle..

Selam kasim anneleri bende kasim anne adayiyim ikizlerime hamileyim benm bi sorum olacak sizlere diger topige yazdim cevap alamadim ayaklarimdaki yani diz kapagimin arkasina gelen yerlerde morluklar farkettim damarlarimda belirgin mor görünüyor sizdede böylemi acaba?yoksa isincemi böyle oluyor bide topiklerde okuyorum tetanoz ignesi yapiliyomus bana yapilmadi acaba ne zman yapiliyor gereklimi bu igne??

mrb canım hoş geldin bende öle morluklar olmadı acaba varismi druna sormamda fayda var tetenoz aşımı ben 20. haftamda yaptırdım 20. hafta itibaren yapılıo die biliyorum

mrb canım hoş geldin bende öle morluklar olmadı acaba varismi druna sormamda fayda var tetenoz aşımı ben 20. haftamda yaptırdım 20. hafta itibaren yapılıo die biliyorum

Tesekkür ederim cevap icin hosbuldum
Bilemiyorum en iyisi dr.sorayim bende korkuyorum ondan biz artik 22 ye giriyoruz benim doktor yapmadi ama neyse sorayim onuda yurtdisindayim ben ya

ben kesin düşünüorum
bu hafta bi arkadaşım doğum yapacak o istediğim kadınla anlaştı
bakalım performansı nasıl :)
az para diil çünkü 850 TL değerse bende ayarlayacağım

biraz pahalı geldi seninki ismi nekii? paket paket fiyatları var en ufak paket 350-400 civarıı :))yeterli olur sanırım, ya şimdi saçlarımı doğumdan önce boyatmam ve kestirmem ayrıca ojeler sürünmem lazım bi yerde okudum sakın doğuma giderken oje sürmeyin çıkartıyolar yazıyoo eee napcaz eller çok mühimm :))

aman delirdim sanırsam

Tesekkür ederim cevap icin hosbuldum
Bilemiyorum en iyisi dr.sorayim bende korkuyorum ondan biz artik 22 ye giriyoruz benim doktor yapmadi ama neyse sorayim onuda yurtdisindayim ben ya

rica ederim canım, benim dr da gerek duymadı sen bilirsin sana bırakıorum hamileliğe hiç bir zararı yok aşının yaptırabilirsin dedi bende sağlık ocağında yaptırdım ilk dozajı,ı toplamda 5 doz vurulucakmışız

9: evet canım ojeleri çıkarttırılar tırnakların morarıp morarmadığınamı ne bakıolarmış ama makyajı bilmiorum bende bakımlı doğum yapmak istiyorum

Son düzenleme:

benim kuzenimin d. fotografcısı gayet iyiyidi ..gülden çapkan .. fiyatıda gayet uygun geliyor bana ..bi aksilik olmazsa kendisi gelecek inşallah..

canım .. varis olma ihtimali yüksek.. çoraplar var onun için.. hamilelikte olabiliyormus.. senin bide ikiz oldugu için erken olmus olabilir..tatanoz için bana 20. haftadan sonra demişti dr.. sağlık ocagıda aradı zaten 6hazirana gün verdi..bazı doktorlar gerekli diyor bazıları gerek duymuyor.. benim doktor ben öneriyorum dedi..

kıyamam.. Adananın nemini bilirim ben.. normal adamı şişirir.. Benim sabah giydiğim gömleğin düğmeleri aksam kopacak gibi olurdu.. Allah kolaylık versin..

ayy evt cnm maalesf aynen öyle(yanıyoruz..

kızlar kraftın arabaları ii diyorlar bende kraft düşünüyorum..

bu arada o morluklar varis ne yazıkki bendede oluşmaya başladı(

Son düzenleme:

Bilemiyorum bazen oluyor bazen yok benim doktorum hic bisey demiyor yahu burda yokki öyle saglik ocagi felan herneyse belki bu ay söyler
tesekkür ederim hanimlar cevaplar icin yine ugrarim topiginize insallah kendinize iyi bakin erken kalktimm dinlenecegim biraz:79::79::79:

benimkinin fiyatı da 350-400 civarı istediğin pakete göre tabii..

ben de onu düşünüyorum.. girerken makyajada izin vermiyolar.. manikür yeter diye düşünüyorum ben.. doğumdan hemen cıkınca elinin altında bulundur istersen.. bide bu konuda yetenekli biri lazım.. kardes gibi mesela ..

Alev Durmuşoğlu tatlım
bu arada oda vs siparişi için gecikmeyin kızlar
Temmuz ayı içinde halledin
millet teslimde vs sorun yaşıo
koku çıkmıo fln
ağustos sonu eylül başı bizde olmalı odalar

ayy evt cnm maalesf aynen öyle(yanıyoruz..

kızlar kraftın arabaları ii diyorlar bende kraft düşünüyorum..

bu arada o morluklar varis ne yazıkki bendede oluşmaya başladı(

cok ayakta durmaktan kaynaklanıyor varisin olusumu.. kan dolasımı az oluyor..

kraftın arabalarını bende duyuyorum..

benim bütcem araba için max 400 daha fazla düşünmüyorum acıkcası..

Alev Durmuşoğlu tatlım
bu arada oda vs siparişi için gecikmeyin kızlar
Temmuz ayı içinde halledin
millet teslimde vs sorun yaşıo
koku çıkmıo fln
ağustos sonu eylül başı bizde olmalı odalar

cok güzel söylüyosun.. eşimi ikna edemiyorum bu konuda.. acele etmeyelim diyor..

cok ayakta durmaktan kaynaklanıyor varisin olusumu.. kan dolasımı az oluyor..

kraftın arabalarını bende duyuyorum..

benim bütcem araba için max 400 daha fazla düşünmüyorum acıkcası..

cnm ya çok ayakta durmaktan yada çok oturmaktan benimki oturmaktan oldu hep işim oturarak çünkü..

bende en fazla 350 düşünüyorum daha fazlası olmaz sanırım.
kızlar içinizde süt sağma makinesi alan varmı?

ben daha almadım..

bu konuda bana söylenen manuel olanları daha ucuz diye onu alma.. canını cok acıtıyormus.. birazcık korktum..

yurt disinda isen tetenoz asisi yok tatlim bizdede yok olsaydi simdiye kadar buradaki saglik ocagimiz yada doktorumuz soylerdi.

ben daha almadım..

bu konuda bana söylenen manuel olanları daha ucuz diye onu alma.. canını cok acıtıyormus.. birazcık korktum..

evt cnm bende duydum onu oyüzden düşünmüyorum bide çalıştığım için çok vakit ayıramam gün içinde oyüzden elektrikliler daha pratik ama bana dediler şimdiden alma belki bebeğin emmezse falan boşa almış olursun hiç işine yaramaz.

kızlar doğum fotoğrafı çektirin bence, ben o ne oyle cok mahrem bişi kımseyı ıstemem dıodum, sonra bırısı fıkrımı degıstırdı ayça oğuş, bi inceleyın onu bayılırsınız, anlaştık fln, ama acıl sezeryana alınınca ben o gelemedı baskası gelmek zorunda kaldı ıcımde kaldı. cok guzel anı oluyo, bakıp bakıp eglenıo ınsan..

oda, araba gıbı buyuk parcaları tam agırlasmadan gıdıp alın, rahat edersınız. sorun cıkarsa stres olmazsınız, sıkışmazsınız..

süt pomapası da mutlaka edının, sadece calısanlara lazım olmuyo yanı, bi ilaç ıcmenız gerekıo gercekten onemlı bısı oluo mesela, sutu bosaltmanız gerekıo ilaç gıdene kdr, cok cok gereklı. butun 2010 kasım anaları olarak medela mını electırıclı aldık cok memnun kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…