- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.301
günaydın güzel annişler.. haftasonu herkes gezi galiba bol bol.. ben yine erkenciyim her zamanki gibi:):) dün bizim içinde güzeldi, eşimle kahvaltıya gittik, sonra alışverişe gittik.. zaten çok ıscak vardı.. sonara bütün gün evde yattık. film izldik.. kavgasız bi haftasonu bana iyi geldi..
kocacım elini karnımdan hiç çekmiyo ya.. boyna dua ediyor, oğlum bi tekme diye:)
bugün birazcık temizlik yapmam lazım evim çok berbat.. yatak odam beyaz benim, üstleri siyaha döndü artık tozdan.. siz uyananan kadar ben temizlik yapayım bari, bugün hamarat olayım biraz:)
günaydın canımmm ne güzel senin eşin ilgileniyo bebişle benimkine zorla dokun hissetsin diyorum.çok sıkıyomuşum bu arada öyle söylüyo of of bu erkek milleti ne böyle
Kız kardeşim süpriz yapmak için bize söylememiş istanbuldan geldi anneme. Biz de annemlee ıspartadan gelmiştik evdeyiz yarım saat olmadı . Kapı çaldı annem marketten geldi sandım kapıyı açtım kardeşim beni görünce bi ağlamaya başladı ben şok geçirdim. Bi anda onu görünce bi de ağlıyor. Eşine bişey oldu sandım birisi mi öldü ki diye geçiriyorum bi de. Hiç sevinemedim . Sonra kızdım ben de madem süpriz yaptın ağlama da süpriz filan desene. Neyse oturduk biraz ikinci süpriz 22 ocakta ikinci kez teyze oluyormuşum. 3 aydır söylememiş kimseye ve bana. 2 ay olacak kızımla arasında daha cinsiyeti belli değil. Kardeşimin kızı benim oğlumdan 3 ay büyüktü şimdi kızım onun bebeğinden 2 ay büyük olacak. Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip etsin hepimize inş. En çok ikinci yeğenime sevindim ::))
tepiklemeyen bi benim oğlan kaldı galiba.bide kahvekolik:) erkek çocukları anne karnında daha tembel galiba:) ama benim oğlum küçük daha sizin kuzular baya büyüdü..
oo ne güzel süpriz. 2. bebişlerde beraber büyüyecek yani.. gözünüz aydın canım.. nasıl söylemeden durmuş ki bu kadar. biz idrarda çıktığı anda cümle aleme duyurduk:):)
ayy kızlar hava çok kötü istanbulda sabah işe gelirken hırka giydiğim halde üşüdüm yaz gelmio yaa içim zaten sıkılıo ay bide bu havada iice kasvetlendimevde olsam uyurdumm sizler neler yapıosunuz gününüz nasıl geçiyor ben çok sıkılıyorum yaa
ay deme öyle
bende dua ediom dünden beri
Ekim'e kadar hep böle olsa hava dieeee
ayy kızlar hava çok kötü istanbulda sabah işe gelirken hırka giydiğim halde üşüdüm yaz gelmio yaa içim zaten sıkılıo ay bide bu havada iice kasvetlendimevde olsam uyurdumm sizler neler yapıosunuz gününüz nasıl geçiyor ben çok sıkılıyorum yaa
ay deme öyle
bende dua ediom dünden beri
Ekim'e kadar hep böle olsa hava dieeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?