2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın güzel annişler.. haftasonu herkes gezi galiba bol bol.. ben yine erkenciyim her zamanki gibi:):) dün bizim içinde güzeldi, eşimle kahvaltıya gittik, sonra alışverişe gittik.. zaten çok ıscak vardı.. sonara bütün gün evde yattık. film izldik.. kavgasız bi haftasonu bana iyi geldi..
kocacım elini karnımdan hiç çekmiyo ya.. boyna dua ediyor, oğlum bi tekme diye:)

bugün birazcık temizlik yapmam lazım evim çok berbat.. yatak odam beyaz benim, üstleri siyaha döndü artık tozdan.. siz uyananan kadar ben temizlik yapayım bari, bugün hamarat olayım biraz:)

günaydın canımmm ne güzel senin eşin ilgileniyo bebişle benimkine zorla dokun hissetsin diyorum.çok sıkıyomuşum bu arada öyle söylüyo of of bu erkek milleti ne böyle

günaydın canımmm ne güzel senin eşin ilgileniyo bebişle benimkine zorla dokun hissetsin diyorum.çok sıkıyomuşum bu arada öyle söylüyo of of bu erkek milleti ne böyle

erkekler babalığa geç adapte oluyo canım maalesef. ancak kucaklarına alınca farkedecek onlar. 4 ay daha sabret.. dünyaya geldikten sonra sen bile tanıyamayacaksın eşini..
benim eşim şimdiden pazarlık yapıyo benimle.. yeni doğduğu zaman, ben ilgilenemem, çok küçük olur ben korkarım diyo.. onun sesini duyunca gülecek, kucağına alıp gezidrecek kıvama gelene kadar benden çok bişi bekleme diyo:)

gunaydin kizlar

sertapcigim bencede oyle olur bilet parasi pahali olursa buraya gelmenin anlami olmaz tatlim.
linkleri gordugune sevindim artik link vermek yasakkk

bugun bende temizlik yapacagim simiramis benim evimde berbat inan.

yarin doktor kontrolum var kuzumu saglikli bir sekilde gorur gelirim insallah.

gunaydın guzel hamısler. nasılsınız
bende 3 gun ıs yerınden ızın aldım dınlenmek ıcın haftasonuda denıze gıttık cok guzel gectı bıgun cok zor geldı ıse gelmek.
bızım babamız cok ılgılenıo hergun mutlaka sevıo konusuo bızım ufaklıkta babasını tanıo artık o elını koydumu tekme atıo.

Günaydınlar...

Herkese bol tepikli bir hafta diliyoruz kızım ve ben ...Bende vuma günü dertleniyordum hiç hissetmiyorum herkes tekmelerden bahsediyor acaba bir sorunmu var diye...Cumartesi günü kızım ben burdayım anne demek için hareketlere başladı
Dünde evde biraz temizlik yaptık eşimle beraber sonra yorgunluğu atmak için uzandığımda bir baktım tık tık gidiyo bizimki karnıma bakıyorum duruyo...Tvye bakarken yine başlıyo :))Çarşamba günü randevumuz var bakalım nekadar büyümüş ecrinim...çok merak ediyorum...

temizliğimi bitirdim, yemeğimi pişirdim.. aferin bana çok hamaratım bugün.. bide bugün 3 cuz okumam lazım, haftasonu tembellik yaptım:)
bebişlerle randevular var negüzel.. görün kuzuları, güzel haberlerle gelin inşallah.

tepiklemeyen bi benim oğlan kaldı galiba.bide kahvekolik:) erkek çocukları anne karnında daha tembel galiba:) ama benim oğlum küçük daha sizin kuzular baya büyüdü..

Günaydın herkese...
Biz de 3 günlük yorucu bi tatilden döndük.İşe başlamak zorundaydım ama çok yorgunum . Bir de oğlum hastalandı.Babası doktora götürdü ben gidemedim Kızlar doğunca sorunlar bitecek zannetmeyin. Hastalandı mı gelişimi nasıl şunu yemiyor bunu içmiyor hareketleri konuşması normal mi;? Hep endişe eee bunlar da anneliği güzelleştiren şeyler aslında öyle görünmese de :)Ben de kızımın hareketlerini daha net hissetmeye başladım kıpır kıpır.

Kız kardeşim süpriz yapmak için bize söylememiş istanbuldan geldi anneme. Biz de annemlee ıspartadan gelmiştik evdeyiz yarım saat olmadı . Kapı çaldı annem marketten geldi sandım kapıyı açtım kardeşim beni görünce bi ağlamaya başladı ben şok geçirdim. Bi anda onu görünce bi de ağlıyor. Eşine bişey oldu sandım birisi mi öldü ki diye geçiriyorum bi de. Hiç sevinemedim . Sonra kızdım ben de madem süpriz yaptın ağlama da süpriz filan desene. Neyse oturduk biraz ikinci süpriz 22 ocakta ikinci kez teyze oluyormuşum. 3 aydır söylememiş kimseye ve bana. 2 ay olacak kızımla arasında daha cinsiyeti belli değil. Kardeşimin kızı benim oğlumdan 3 ay büyüktü şimdi kızım onun bebeğinden 2 ay büyük olacak. Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip etsin hepimize inş. En çok ikinci yeğenime sevindim ::))

ayy kızlar hava çok kötü istanbulda sabah işe gelirken hırka giydiğim halde üşüdüm yaz gelmio yaa içim zaten sıkılıo ay bide bu havada iice kasvetlendim evde olsam uyurdumm sizler neler yapıosunuz gününüz nasıl geçiyor ben çok sıkılıyorum yaa

Son düzenleme:

oo ne güzel süpriz. 2. bebişlerde beraber büyüyecek yani.. gözünüz aydın canım.. nasıl söylemeden durmuş ki bu kadar. biz idrarda çıktığı anda cümle aleme duyurduk:):)

oo ne güzel süpriz. 2. bebişlerde beraber büyüyecek yani.. gözünüz aydın canım.. nasıl söylemeden durmuş ki bu kadar. biz idrarda çıktığı anda cümle aleme duyurduk:):)

bizde sölememiştik 3 ay ama benim 2 düşüğüm olmuştu bundan önce 3 ayı doldurucam öle söylicem demiştim anneme bile o zaman söledim ama saklamak çok zor oluyorr yaww

ay deme öyle
bende dua ediom dünden beri
Ekim'e kadar hep böle olsa hava dieeee

yağmur olmasa hava ii bence.. sıcak olmasından iidir.. yoksa bize cok zor olur canım.. sıcakta pişeriz..

ay deme öyle
bende dua ediom dünden beri
Ekim'e kadar hep böle olsa hava dieeee

bende ramazan inşallah böyle olur diye dua ediyorum ama önümüzdeki haftadan sonra yaz gelecekmiş.. ağustos böyle olsada oruc rahat tutulsa keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…