- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.321
oo ne güzel süpriz. 2. bebişlerde beraber büyüyecek yani.. gözünüz aydın canım.. nasıl söylemeden durmuş ki bu kadar. biz idrarda çıktığı anda cümle aleme duyurduk:):)
sizin şişlikler sıcakta dahada artıyo dimi ?? o şişliklei indirmenin bi çaresi yok mu,ilaç filan.. bende öyle bi sıkıntı olmadı henüz ama..
bu ramazanda biz oruç tutamayız büyük ihtimalle zaten.. çok üzülüyorum ama ne yapayım.. eşim tutacak ama, bide alanyanın sıcağında.. inşallah havalar müsade eder biraz
el ve ayaklarımda şişme değilde bileklerimde ağrı hissediyorum. ayak bileklerimde özellikle uzun süre ayakta kalamıyorum iş yapamıyorum sık sık dinlenmem gerekiyor ayaklarımın altı bile ağrıyor kuyruk sokumumda ağrılar başladı.Hepinize günaydın olsun:)Her şey gönlünüzce güzel olsun:)
Bir şey soracğm,sabahları kalktığınızda ellerinizde ve ayaklarınızda haff şişmeler ve sızı hissediyor musunuz?
Kızlar ramazan denince klıma geldi oruç tutacakmısınız. Oğlumda ben son aydı bayramdan sonraki gün doğmuştu onda tutmadım ve onun borcu duruyor . eee bunda da 5-6 aylık olacak bi de yaz. Tutabilir miyim bilmiyorum. Tutmazsam eğer 60 gün kadar borcum olacak düşünün artık ...
sizin şişlikler sıcakta dahada artıyo dimi ?? o şişliklei indirmenin bi çaresi yok mu,ilaç filan.. bende öyle bi sıkıntı olmadı henüz ama..
bu ramazanda biz oruç tutamayız büyük ihtimalle zaten.. çok üzülüyorum ama ne yapayım.. eşim tutacak ama, bide alanyanın sıcağında.. inşallah havalar müsade eder biraz
benim ablam hep tutmuştu 6 aylık hamileydi ama ekime denk gelmişti, bide bizim memleket serindi.. bende bi kaç gün denemeyi düşünüyorum.. doktora sormadım ama sorarsam tutma diyeceği kesin::)
Hepinize günaydın olsun:)Her şey gönlünüzce güzel olsun:)
Bir şey soracğm,sabahları kalktığınızda ellerinizde ve ayaklarınızda haff şişmeler ve sızı hissediyor musunuz?
Herkese Günaydın :)))
Bgn Bursa dada hava kapalı ve yağmurluama serin diye bende bi taraftan seviniyorum :)
Bebeğimizi görmeye gidicez bugün teyzeleri doktor amcamıza randevumuz var saat 4 te inşaallah
kuzumu sağlıklı bir şekilde görür geliriz inşaallah
bende artık hareketlerini iyiden iyiye hissediyorum lok lok diye bişeyler atıyo göbek deliğimin altında
Birde bgn doktoruma akıntı meselesini sorucam kafama takılıyo bazen miktarı artınce oanik oluyorum bakalım ne diyecek...
Herkese günaydın:)Dün bütün gün yattım,gözlerimi açamadım,arada girip baktım ama kimsecikler yoktu:)Herkes tatilde ya da gezmelerde galiba neylinin dediği gibi.Bugün tetanoz vurduracvğm sanırım doktoruma sorup...
İşte böyle herkeslere hayırlı günler olsun.
Bu arada cumartesi bir arkadaşıma gittim.Nasipse bugün doğuracak.O kadar güzel duruyordu ki,kıyafetlerine eşyalarına falan baktım,çok imrendim:)Bize de gelecek sıra inşallah:)Asıl mesele dualarla büyütmüş bebeğini 9 hatim indirmiş,Yasin okumuş her gün,LokmaN,Meryem,Yusuf surelerini okumuş...Hay maşalllah.Bir de kitabı vardı her anneye lazım adında.Dualarla hadislerle ve ayetlerle dolu birkitspçık,gittim Medine Pazarından hemen aldım ben de.Çok faydalı arkadaşlar tavsiye ederim.İsteyen olursa detaylı bilgi vereyim yazarı vs...Hoşçakalın
Saol fatmacım teşekkür ettik :)
ayak şişmesi bendede oluyor özellikle gece dahada belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?