2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayça oğus la ilgili çok ii yorumlar duymadım ben
genelde kendisi değil ekibini yolluomuş

ayça oğus la ilgili çok ii yorumlar duymadım ben
genelde kendisi değil ekibini yolluomuş

aaa hayır, dıger ıkısıyle de tanıstım dıger hatunlarla,ayçayla buluştuk yemege gıttık fln, hıc ole bı ızlenım almadım. zaten kendı gelemedıgı ıcın baska bırıne yonlerdırdı ekıbınden bırını yollamaz mıydı ole olsa? ilknur atalkın geldı bana ************* 27-28-29-30 bizim fotolar :) fena degıldı, ayça kdr ıı degıldı ama...

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bu tetanoz aşısını bana niye bu kadar erken yaptılar o zamna. 17. haftada yaptılar bana...

oda işini halletmek lazım bencede, ama bi türlü karar veremiyorum ben yaa.. seçemiyorum eşimde hiç yardımcı olmuyo...

doğum fotoğrafçıcı konusunda bende çok istekliyim ama eşim çok mahrem oldugunu düşünüyo.. onu ikna edebilirsem ben çok istiyoum

Merhaba kıslar ben de sağlık ocağından geldim şimdi tetanoz aşısı ilk doz inş ağrı yapmaz...

Merhaba kıslar ben de sağlık ocağından geldim şimdi tetanoz aşısı ilk doz inş ağrı yapmaz...

buz koy canım hemen.. bana öyle demişlerdi... ilk gün hiç bişeyim olmadı 2. gün biraz sızladı ama çok aşırı değildi.. inşallah senin hiç olmaz

En erken gebeliğin 4.ayından itibaren yapılıyor o yüzden 17. haftada yapmışlardır.
Oda için çok erken kızlar ya Allah korusu ya bir aksilik olursa Allahım göstermesin amaherşeyi düşünmek lazım havalar falan sıcak olacak ok ama sanki çarşı pazar gezip alıyos internetten seçiyoz ya ısmarlıyoruz ya alıyoruz:)
doğum fotografçısı konusunda eşim de aynı şeyi düşünüyor ya bir de çok pahalı sanki ya onun yerine arkadaşım var prof. fotolar çekiyor onu mu çağırsam

öyle bi tanıdık varsa daha güzel işte.. eşini ikna etmek daha kolay olur hem:)

benim odayı boşaltmam lazım, odayı boşaltabilmek için balkonumun birini camla kapattırmam lazım, hem çok masrfalı olacak bana hemde çok zhametli.. balkonu olsun yaptıralım yavaş yavaş yola koyalım odayı diyorum eşime ama oda ağırdan alıyo.. zaten 1 ayda tatildeyim, bakalım sonumuz ne olacak.. belki ben tatildeyken eşim halleder:)

o zaman senin işin için geç kalınıyor bile denebilir baya iiş varmış:) bu arada tavsiy4eni uyguladım umarım dediğin gibi hafif bir sızlamayla geçer gider

Ben 9.haftamda sanırım sğlık ocağına kayıt olurken 17. haftada gel tetanoz aşısı yapıcaz demişlerdi ama dr önermediği için yaptırmadım...

Doğum fotoğrafçısı bende istiyorum ama arkadaşım var kendisi teklif etti prof.fotoğraf makinası var ve kendini geliştiriyor...İnşallah o gelecek...

Oje olayına gelirsek ben kürtaj olurken oje varmı diye bakmışlardı nedenini sorduğumda sonuçta narkoz alıyorsun az bile olsa yan etkisi olursa tırnaklar morarıyor oradan anlıyoruz demişlerdi...

ben oje filan sürmeyi düşünmüyorum zaten.. eğer sezeryan olursa bigün öncesi kuaförüme giderim, manikür yeterli.. bide saçlarımı ya önletirim, yada güzelce ördürürüm. örgü daha kullanışlı olur heralde, çünkü benim saçlarım bir günde yağlanır zaten, hemen yıkanamıcama göre örgü daha temiz durur:) yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…