- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.381
kızlar doğum fotoğrafı çektirin bence, ben o ne oyle cok mahrem bişi kımseyı ıstemem dıodum, sonra bırısı fıkrımı degıstırdı ayça oğuş, bi inceleyın onu bayılırsınız, anlaştık fln, ama acıl sezeryana alınınca ben o gelemedı baskası gelmek zorunda kaldııcımde kaldı. cok guzel anı oluyo, bakıp bakıp eglenıo ınsan..
oda, araba gıbı buyuk parcaları tam agırlasmadan gıdıp alın, rahat edersınız. sorun cıkarsa stres olmazsınız, sıkışmazsınız..
süt pomapası da mutlaka edının, sadece calısanlara lazım olmuyo yanı, bi ilaç ıcmenız gerekıo gercekten onemlı bısı oluo mesela, sutu bosaltmanız gerekıo ilaç gıdene kdr, cok cok gereklı. butun 2010 kasım anaları olarak medela mını electırıclı aldık cok memnun kaldık
ayça oğus la ilgili çok ii yorumlar duymadım ben
genelde kendisi değil ekibini yolluomuş
Merhaba kıslar ben de sağlık ocağından geldim şimdi tetanoz aşısı ilk doz inş ağrı yapmaz...
ya bu tetanoz aşısını bana niye bu kadar erken yaptılar o zamna. 17. haftada yaptılar bana...
oda işini halletmek lazım bencede, ama bi türlü karar veremiyorum ben yaa.. seçemiyorumeşimde hiç yardımcı olmuyo...
doğum fotoğrafçıcı konusunda bende çok istekliyim ama eşim çok mahrem oldugunu düşünüyo.. onu ikna edebilirsem ben çok istiyoum
Merhaba kıslar ben de sağlık ocağından geldim şimdi tetanoz aşısı ilk doz inş ağrı yapmaz...
öyle bi tanıdık varsa daha güzel işte.. eşini ikna etmek daha kolay olur hem:)
benim odayı boşaltmam lazım, odayı boşaltabilmek için balkonumun birini camla kapattırmam lazım, hem çok masrfalı olacak bana hemde çok zhametli.. balkonu olsun yaptıralım yavaş yavaş yola koyalım odayı diyorum eşime ama oda ağırdan alıyo.. zaten 1 ayda tatildeyim, bakalım sonumuz ne olacak.. belki ben tatildeyken eşim halleder:)
benim kuzenimin d. fotografcısı gayet iyiyidi ..gülden çapkan .. fiyatıda gayet uygun geliyor bana ..bi aksilik olmazsa kendisi gelecek inşallah..
fatmacım sen istanbuldaydın demi..
ne kadar sölede bizede uygun gelsinn :)
benim kuzenimin d. fotografcısı gayet iyiyidi ..gülden çapkan .. fiyatıda gayet uygun geliyor bana ..bi aksilik olmazsa kendisi gelecek inşallah..
evett :)
çalışmaları ve fiyatları ne sölesene bize de
Alev Durmuşoğlu tatlım
bu arada oda vs siparişi için gecikmeyin kızlar
Temmuz ayı içinde halledin
millet teslimde vs sorun yaşıo
koku çıkmıo fln
ağustos sonu eylül başı bizde olmalı odalar
tamam canım konusurum ben ...
evett :)
çalışmaları ve fiyatları ne sölesene bize de
....
adresi.. ben bugün konusayım kendisiyle..
ben diyorumkii siparişini vereyim doğumdan sonra gelsinn..
adresi.. ben bugün konusayım kendisiyle..
linki kaldır tatlım
yasakmış
ceza fln yemeyelim
linki kaldır tatlım
yasakmış
ceza fln yemeyelim
ay kaldırdım.. ii söyledin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?