2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
öle kızkardeşim ablam yok benim oje sürecek..hem arkadaşlarım sürse bile iki arada bir derede nasıl olcak en iyisi sürmemk

yahuu baktım doğum fotolarına millet üşenmemiş frenç yaptırmışş bu nasıl işş ..
yaa hatta ayelinerları bile var makyajlar o biçimm ,, şaşırdım çok şaşırdımm

allık ruj ojesiz manikür kafi gelir sanırımm teferruat benii aşar..

Son düzenleme:

beni de asar tatlım üzülme sen..

Allah o gün güzelliğine güzellik katar zaten.. sen kendine dert etme..

bide nasıl bir gün olacagını bilmiyoruz maalesef.. erken mi hazırlıksız mı.. bakalım neler nasip olacak neler olmayacak ...

boşver cnm ya insanın o hali bile güzeldir düşünsene canlarımıza kavuşan güzelli*ğicağız makyajsız çıksın varsın fotolarda onun güzelliği yakışıklılığı yeter

arkadaşım 2 ay önce sipariş verdi kokusu hala odada
erken verin diyip duruo
cumaya kadar doğuracak hala içini yerleştiremedi kokudan

ya aslında hemen odasında yatmayacağı için sorun olmaz gibi geliyoo..ama öncesinden düzeltmek hazırlamak ayrıca keyif verici bişey ben karar veremedimm çevremdekiler doğduktan sonra getirin eve diyoo bilindik hurafeler işte genede aldırmadan edemiyosunn..

ben direkt yatıracağım ondan benim sipariş acelem
+ "korkular felaketleri getirir" Allah'a emanet edip bişilere başlamak lazım
bizimkiler gibi mucizelere zor ama olsun :)

ben direkt yatıracağım ondan benim sipariş acelem
+ "korkular felaketleri getirir" Allah'a emanet edip bişilere başlamak lazım
bizimkiler gibi mucizelere zor ama olsun :)

Aman Allah korusunn..dilimizi bile gelmesin öle sözler .. alıcam bak fikrimi değiştirdim ama şöle 1 ay kala falan :))

Sağlıkla hayırlaa kucaklarımıza alalımm..inşş..

Son düzenleme:
1 ay geç bacımmm ben diim sana
pis kokuo mobilyalar yaaa
kurşunsuzlar bile KABUS

Nil'in annesii :))

biz büyüyebilen oda takımı almaya karar verdik bu yüzden hemen içinde yatamaz ayrıca küçük bi sallanan beşik alıcaz doğumdan önce ondan acele etmiyorum doğumdan sonrada gelse olur oda takımı ama yerleştirme işi aceleye gelir diye 1 ay önce dedimm..

Son düzenleme:

Çağan'ın annesi :)
çocuk evdeyken o koku evde olmasın die diom bennn :)
sepet istiom bende yaaa
süslü kokoşlardan :)

işte eşyaları yerleştirmek problem..aksam bunları eşime okutcam...

sepet istiom bende yaaa

hava atın bakalımm kokoş eşyalarınızlaa :))

bana oo sepetler çok dandik geliyoo yaff ama kararsızım sallanan beşik beyaz ahşap modelleri var modesada görmüştüm belki ondan alırımm..

sepet istiom bende yaaa

bende istiyorum kızıma prenses yatağı adı gibi..

ama cok pahalı be güzelim... zaten cok kısa bir süre kullancak.. bide evde onu muhafaza edecek yer arayıp durcaz..

hava atın bakalımm kokoş eşyalarınızlaa :))

bana oo sepetler çok dandik geliyoo yaff ama kararsızım sallanan beşik beyaz ahşap modelleri var modesada görmüştüm belki ondan alırımm..

o öle dandik naylon örtülülerden diil işte
ondan kararsızım :) pahalı eccük :)

Aman Allah korusunn..dilimizi bile gelmesin öle sözler .. alıcam bak fikrimi değiştirdim ama şöle 1 ay kala falan :))

Sağlıkla hayırlaa kucaklarımıza alalımm..inşş..

Aminnn rabbim korusun rabbim bağışlasın...Ben herşey için erken diyen biri olarak doğduktan sonra da geç diyorum:))) bir ay kala iyidir ya ciciler için ağustosta başlıcam ama artık dayanamıyorum

ya kızlar kafam okadar karışıkki ben park aytak almaya karar vermiştim ama biyandan odası olsun çok istiyorum odası olsada büyüyen yataklılardan alırdım ama bu sefer onda yatamıcak hemn diye ayrı bişe almak gerek buda masraf demek bukadar masrafı birarada yapmam mümkün değil bi türlü karar veremiyorum oyüzden(

ben haftasonu komsuma bebek için hayırlı olsuna gittim.. aynı odayı bebek odası yapacagımdan esya konulunca nasıl oluyor diye merak etmiştim..

Park yatak ve gardrop almıs.. cok sevimli durmus odada.. uyumlu almıs renkleri.. büyünce alcam karyolasını diyor.. zaten odadan anlamaz şimdi diyor.. dolap da renkli bişey bi yatak yaptırmak sonradan cok kolay olacaga benziyor..park yatagıda kapıdan gecebilecek sekilde almıs.. aksamları odama götürüyorum.. gündz zaten odasında kalıyor diyor.. bütçesi yetmeyenler yada şimdilik bu kadar masrafa gerek yok diyenler yada bizim gibi kiracılar için bence gayet uygun bir secim..

büyüyen yatakta şimdi nie yatamıo anlamadım ki ben :)
park yatak alabilirim bende sepet yerine
ilk zaman yanımda durur sona zaten annem bakacak bebeğe onun evine gider
2 yaşına kadar hem yatak hem oyun alanı olarak kullanılır

cnm bence mecburen iki kez masraf yapıcaz her ne alırsak alalım bir kaç yıl sonra yine alcaz ben beşik alıcam odamla aynı renk aynı model ve bir dolap eşyalarını koymaya dolabın alt açma yeri de var. Ama yatabileceği maksimum 3 yıl sonra odayı ayırmak gerek. E doğduğunda da bize ihtiyacı var başka odada istesekte olmuyor

büyüyen yatağı kendi odmıza koyamıyoruz ya onun için ayrıca bir beşik daha gerekli..2 kezmasraf olmasın diye söylüyor bol.

hanimlar yatak konusunda bende kararsizim,bebegime ozel bir oda yapamayacagim malesef kiraciyim.sepetmi,park yatakmi yoksa besikmi hala karar veremedim ne yapacagimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…