- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.401
öle kızkardeşim ablam yok benim oje sürecek..hem arkadaşlarım sürse bile iki arada bir derede nasıl olcak en iyisi sürmemk
yahuu baktım doğum fotolarına millet üşenmemiş frenç yaptırmışşbu nasıl işş ..
yaa hatta ayelinerları bile varmakyajlar o biçimm ,, şaşırdım çok şaşırdımm
allık ruj ojesiz manikür kafi gelir sanırımm teferruat benii aşar..
öle kızkardeşim ablam yok benim oje sürecek..hem arkadaşlarım sürse bile iki arada bir derede nasıl olcak en iyisi sürmemk
yahuu baktım doğum fotolarına millet üşenmemiş frenç yaptırmışşbu nasıl işş ..
yaa hatta ayelinerları bile varmakyajlar o biçimm ,, şaşırdım çok şaşırdımm
allık ruj ojesiz manikür kafi gelir sanırımm teferruat benii aşar..
arkadaşım 2 ay önce sipariş verdi kokusu hala odada
erken verin diyip duruo
cumaya kadar doğuracak hala içini yerleştiremedi kokudan
ya aslında hemen odasında yatmayacağı için sorun olmaz gibi geliyoo..ama öncesinden düzeltmek hazırlamak ayrıca keyif verici bişey ben karar veremedimm çevremdekiler doğduktan sonra getirin eve diyoo bilindik hurafeler işte genede aldırmadan edemiyosunn..
ben direkt yatıracağım ondan benim sipariş acelem
+ "korkular felaketleri getirir" Allah'a emanet edip bişilere başlamak lazım
bizimkiler gibi mucizelere zor ama olsun :)
Aman Allah korusunn..dilimizi bile gelmesin öle sözler .. alıcam bak fikrimi değiştirdim ama şöle 1 ay kala falan :))
Sağlıkla hayırlaa kucaklarımıza alalımm..inşş..
1 ay geç bacımmm ben diim sana
pis kokuo mobilyalar yaaa
kurşunsuzlar bile KABUS
Nil'in annesii :))
biz büyüyebilen oda takımı almaya karar verdik bu yüzden hemen içinde yatamaz ayrıca küçük bi sallanan beşik alıcaz doğumdan önce ondan acele etmiyorum doğumdan sonrada gelse olur oda takımı ama yerleştirme işi aceleye gelir diye 1 ay önce dedimm..
Nil'in annesii :))
biz büyüyebilen oda takımı almaya karar verdik bu yüzden hemen içinde yatamaz ayrıca küçük bi sallanan beşik alıcaz doğumdan önce ondan acele etmiyorum doğumdan sonrada gelse olur oda takımı ama yerleştirme işi aceleye gelir diye 1 ay önce dedimm..
Çağan'ın annesi :)
çocuk evdeyken o koku evde olmasın die diom bennn :)
sepet istiom bende yaaa
süslü kokoşlardan :)
Çağan'ın annesi :)
çocuk evdeyken o koku evde olmasın die diom bennn :)
sepet istiom bende yaaa
süslü kokoşlardan :)
hava atın bakalımm kokoş eşyalarınızlaa :))
bana oo sepetler çok dandik geliyoo yaff ama kararsızım sallanan beşik beyaz ahşap modelleri var modesada görmüştüm belki ondan alırımm..
Aman Allah korusunn..dilimizi bile gelmesin öle sözler .. alıcam bak fikrimi değiştirdim ama şöle 1 ay kala falan :))
Sağlıkla hayırlaa kucaklarımıza alalımm..inşş..
ya kızlar kafam okadar karışıkki ben park aytak almaya karar vermiştim ama biyandan odası olsun çok istiyorum odası olsada büyüyen yataklılardan alırdım ama bu sefer onda yatamıcak hemn diye ayrı bişe almak gerek buda masraf demek bukadar masrafı birarada yapmam mümkün değil bi türlü karar veremiyorum oyüzden(
ya kızlar kafam okadar karışıkki ben park aytak almaya karar vermiştim ama biyandan odası olsun çok istiyorum odası olsada büyüyen yataklılardan alırdım ama bu sefer onda yatamıcak hemn diye ayrı bişe almak gerek buda masraf demek bukadar masrafı birarada yapmam mümkün değil bi türlü karar veremiyorum oyüzden(
büyüyen yatakta şimdi nie yatamıo anlamadım ki ben :)
park yatak alabilirim bende sepet yerine
ilk zaman yanımda durur sona zaten annem bakacak bebeğe onun evine gider
2 yaşına kadar hem yatak hem oyun alanı olarak kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?