2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese. Biz de yorucu bi hafta sonundan sonra işe başladık. Kayınvalidemler gelecek bu gün. Evi derleyip toparladım çalışıyor olunca akşamdan yemek yaptım . Oğlumu banyo yaptırdım derken yoruldum. Çok hızlı geçiyor günler benim için tempolu hep. Oğlum olunca sağolsun bana unutturuyor bazen kızıma hamile olduğumu onunla uğraşmaktan. Oğlum 22 aylık şimdi dün karnımı göstererek annem bebek var burda dedim. Gelmiş göbeğimden öpüyor meleğim. İnşaallah kardeşini sever ve anlaşırlar. Ama kıskanacak gibi. Yeğenime sesleniyorum gel teyzem sarılalım diyorum oğlum hemen gelip sarılıyor öpüyor beni. Bakalım napacağız kızımızla. Offf ne çok yazmışım kadınlar kulübünü çok seviyorum arkadaş oldunuz hepiniz çok seviyorum sizleri...........

Günaydınn Çağanımın Gzl Teyzeleri..

Biz yoğun bi haftasonu geçirdik, cts oğluma mothercareden 2 tane hastane çıkışı takımı aldık ..
Gidenler varsa şu ikincisi %50 indirimli olanlardan ikisine 120 TL verdik bitanede çıkış görümcem alıcak ondan birini 0-3 diğerinide 3-6 aldımm Çağanın çok cicisi var tamamlandı sayılır anneannesi sağolsun battaniye bile ördürmüş oğluma ..giyecek olarak artık bişey almayacağım ..eksiklerimiz belki bi tane battaniye biberon seti gögüs pedi beşik(bu arada mothercarede beyaz sallanan beşik vardı bi tane çok hoşuma gitti) oda takımı kuvet ve benim için gecelik ve pijama bizde durumlar böyle İyi Haftalar olsun inşş..

seni çok iyi anlıyorum ve kesinlikle alınganlık yaptığını düşünmüyorum çevrede o kadar duyarsız ,kıskanç, lafın nereye gittiğini, karşı tarafın üzülebileceğini düşünmeyen insan varki en iyisi sevincimizi bizi iyi tanıyan , bizim mutluluğumuzla sevinen,acımızla üzülen insanlarla paylaşmak ve malesef bu insanların sayısı çok az .ben hala iş yerinde birçok insana söylemedim aslında içim kıpır kıpır devamlı ondan bahsetmek istiyorum ama beklediğim ilgiyi göremeyince üzüleceğimi biliyorum o yüzden susmayı tercih ediyorum...şu kpss olayınıda yıllarca yaşadım her kafadan bi ses çıkar atanamadığını duyduklarında garip bi surat ifadesiyle "e hayırlısı yine denersin" derler insanlara konuşmak ne kadar da kolay. En sonunda atandım ama gel gör ki mesleğim dışında bir kadroya ve hiç memnun değilim küçük bir tavsiye sakın sırf işim olsun diyerek tercih yapma insanların ne dediklerinide umursama kendin için en doğrusunu sen bilirsin ,bende inş Bebeğim doğunca tekrar sınava çalışıp kendi mesleğime atanmak için uğraşıcam umarım bebeğim bana şans getirir.

ohhh yarasın kuzuma kıyafetleriii
bende aldım ama ekleyemedim fotoları yaa görünmüo

Günaydın tüm annelere:)

cok sevindim hissettiğine canım.. güzel bir duygu gercekten.. ben daha eşim olmadan hic hissedemedim.. sadece esim elini koyunca oynuyor.. cumartesi müzik dinlettim bi parcaya tepki verdi sanırım sonra döndüm tekrar aynısını çaldım yine tepki verdi.. ama eşimle hissettiğim gibi değildi..

vayy süpermiş hiç bu açıdan düşünmemiştim acayip mutlu oldum şimdi

gunaydin hanimlar herkese mutlu haftalar dilerim

sagolun kizlar icimi rahatladi biraz insanin cani herbirsey istiyor hamileyken yemegim dedim ama yedim iste craftycigim dedigin gibi abartmamak lazim canim.

helencigim ne kadar pahaliya almisin ya hastane cikislarini burada o kadar pahali degil caganimiz gule gule giysin insallah.benimde bebek icin fazla eksigim kalmadi.senin yazdiklarin alinacak bendede

tatile gidecek arkadaslar bol,bol eglenin bize bu sene herbirsey yasakneyse Rabbim saglik,sihhat versin bizde seneye prensesimle gideriz.

offf burasi acaip sicak olmaya basladi gece,gunduz fark etmiyor nemden durmadan terliyoruz uyku dene birsey kalmadi bende.

ayaklarim,bacaklarim davul gibi

crafty sen demistin galiba canim deniz tuzu iyi geliyor diye kozmetik magazalarinda kavanozlarda olu deniz tuzu var onlardan alip eritsem suda olurmu cicegim ya?

Selam kizlar herkese gunaydin
Biirazdan seker testi yaptircam aceba bisey yemedenmi gitcem yoksa biseyler yiyipmi aranizda yaptiranlar varsa soyleyebilirmi doktorum bisey demedi.

Deniz tuzu diil tatlım kalın tuz ( o deniz tuzu ise bilmem :)) turşu kurulan tuzlardan

Selam kizlar herkese gunaydin
Biirazdan seker testi yaptircam aceba bisey yemedenmi gitcem yoksa biseyler yiyipmi aranizda yaptiranlar varsa soyleyebilirmi doktorum bisey demedi.

ara tatlım dr u
50 mg sa açlık gerekmio ama 100 se gerekiyor.
Sen ne olur ne olmaz aç git arayamazsan. Tost vs al teste gitmeden tok derlerse hemmencik yersin :)

canım ama iki tane takım oluyor toplamda bide indirimli hali bu şapka önlük 2 ad bady alt üst takım ve birde tulum var sanırım içinde biri 80 tl diğeri 40 a geldi yani bitanesine 60 tl vermiş oldumm normalde daha mı ucuz valla mothercarede fiyatlar böyleydi.. sen ne kadara almıştınn..??

sempatim sen baya erken yaptiriyorsun seker testini galiba, ben agustosun sonunda gidecegim 28 haftalikken.bana verdikleri randevu mektubunda normal yemeginizi yiyebilirsiniz testten once diyor.

günaydın herkese iyi haftalar....

bizde cumartesi park yatak aldık.e- bebekte günlük indirim yapmışlar. 439 tl olan park yatağı 309 tl ye aldık. 1 tane uyku seti aldım. 2tane biberon tırnak makası seti ve burun aspiratörü. daha alışverişe devam edicektimde eşim taşıyacağı için kıyamadım ona alacak çok şey varmış durduramayacam kendimi diye korktum bir ara.

park yatak bu
http://www.e-........../oyun_parkla...sd2lyZS53aWRnZXRfcmV0dXJuZWQoNiw5NzAsMjUwLDEp

uyku setide bu

Smile Uyku Seti | Funnababy

biberonlarımızda avent 260 lık olan

tırnak bakım seti ve burun aspiratörüde bu
http://www.e-........../temizlik_ve..._seti/BDO-192#13097648342501&c29jaWFsd2lyZS53
aWRnZXRfcmV0dXJuZWQoMSwxOTAsMTQwMCw2KQ==

http://www.e-........../temizlik_ve...sd2lyZS53aWRnZXRfcmV0dXJuZWQoNiw5NzAsMjUwLDEp

sempatim sen baya erken yaptiriyorsun seker testini galiba, ben agustosun sonunda gidecegim 28 haftalikken.bana verdikleri randevu mektubunda normal yemeginizi yiyebilirsiniz testten once diyor.

24 en ideali dedi benim dr
benim de bu akşam testim :) testten çok kızımla buluşmayı merak ediorum :) büyümüş müdür acaba :)

kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz

Canim bu persembe randovum var ve ondan sonra doktor turkiyeye gidiyomus gitmeden yapalim dedi 22 haftalik olduk sanirim normal haftaya gore , demek senin kagitta oyle yaziyo, aslinda simdiye kadar butun testleri tok karnina yaptirdim bunda sasirdim ne yapimki diye, birde orda tatli bisey iciriyolar heralde

kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz

ben bebe yağı ve bepantol kullanıorum
eski çatlağım vardı sağ yanda o kızardı başka çatlama olmadı
ama Allah kor yarabbim diyip duruom sabahtan beri
karnımda bişi var Allah korusun böle zona gibi olur ya kızarık ve kabarıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…