- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.201
selam kizlar nasilsiniz?
cok sukur bugun iyim biraz gitti moral bozuklulugum.
dun kizimin yuz resmini verdi doktorum 4d den sag kolunu basina koymus yavrum agzini acip,acip kapatiyor.parmaklari felan sayiliyor.esim gecenki konrole gelememiste bu sefer bebegimizi gorunce sasirdi ne kadar buyumus diye...cok hareketli masallah yavrum.
bugunde goz kontrolum vardi ona gitmisken mutfak alisverisimizi yaptik. birazda bebegime birseyler aldim.
bir pijama takimi
bir hirka
bir penye battaniye cift tarafli kullaniliyor ben onu kundak yerine kullanacagim.
5 cift corap
dunde mothercareden gecenki ekledigim 4 lu seti siparis ettim magazada yokmus netden aldim.carsamba gunu elime gececek insallah diger 8li seti magazada varmis ama istedigim bedeni yoktu bir dahaki gittigimde insallah gelir.
amile
ilaçtan değil.hamilelikten dolayı kramplar.hamilelikte kalsiyum eksikliği çok oluyormuş.bana da vermişti dr vitamin.kilo çok almaya başlayınca kesti.
canım mothercare ın internet sitesi varmı ya..ben bulamıyorum.benim bulunduğum yerde yok,bende netten alırım demiştim ama bulamadım..
canim ben yurtdisindayim burada hem magazasi hemde internetten alisveris yapma sitesi var mothercaren ama Turkiyede web sitesi yok arastirdim,baktim yok tatlim.
buradada indirimde olan urunler genellikle magazada kalmiyor cabuk bitiyor bende web sitesinden siparis verdim.
izmire gittiginde alirsin tatlim uzulme.
Merhaba arkadaşlar...
ben bugün güya ayrıntılı ultrasona girdim...
bu ilk nasıl olur bilmiyorum ama içime sinmedi...
biz 2'li ve 3'lü test yaptırmadık...
hastanede radyolog idi sanırım....
bazı değerler ölçtü yazdırdı...
ama bana birşey söylemedi...
sonra doktora gittim tamam heriey haftayla uyumlu dedi...
geçiştirdiler....
daha ne istiyorsun diyebilirsiniz...
biz zaten baştan test yaptırmayarak kendimizce bir duruş sergiledik ama insan bi der ki:
dudağı yarık değil, böbrekler iyi, omurilik kapalı...
olsa bişey söylerdi demek istiyorum ama insan yine de duymak istiyor...
offf saçma bi endişe sanırım....
ya parmaklarını bile saymadı ben görmedim yani...
kızlarrr nasılsınızz? babamız geldı cok sukur kızmda sesını duyunca sov yaptı resmen babasına.. sabah kahvaltıya gttıkk ama bgn ızmır cok sıcakk mafoldukk.. gozunu seveyımm su klımalarnnn.. kızmda yoruldu heralde kıpırdamıo uyudu sanırım.. szde ne vr ne yk haftasonunun keyfını cıkarın..
hızlı kilo artışına sebep oluyormuş vitamin hapları.zaten her şeyi yiyebiliyorsan gerek yo bu haplra dedi dr.ayy canım benim, bende kalsiyumda tabletlerinden ve elevitten sonra çok kilo aldım kilo mu yapıyor:ayyhh
unuttum yazmayi kizlar ben bugun birsey yaptim :18:cok korkuyorum insallah bebegime birsey olmaz n eolursunuz icimi rahatlatin.
hamile kaldigim ilk gunlerden beri (caniniz cekmesin) canim acaip pastirma yemek istiyordu ama cig et oldugu icin yemiyordum.
bugun Turk bakkalina gidince kucuk paketlerde ince,ince dilimlenmis halini gorunce aldim bir paket eve gelince kucuk bir ekmek arasi 2 tane inceeeeeeee ama cok ince pastirma yedim dayanamayip ama simdi cok korkuyorum ya,keske yemeseydim
hızlı kilo artışına sebep oluyormuş vitamin hapları.zaten her şeyi yiyebiliyorsan gerek yo bu haplra dedi dr.
sağol cnm kendi adıma söyliyeyim ben iiyim... gözünüz aydın bizim babamız da inşallah 3 gün sonra gelcek... anne karnındaki bebekler sıcakta uyurlarmış bir yerde okumuştum...... istanbulunda farkı yok çok sıcak bu gün.... evden çıkamıyorum tansiyonum çıkıyo hemen akşam üstünü bekliyoruz kızımla yürüyüş yapcaz :))
sagol ezken darısı basınıza o zamanbak sen su ufaklıklara sıcaktanda bılıyorlar ama olsun uyusunda buyusun dımı ama meleklerımızzz... bnde onceden hıpertansıyon ve kalp rahatsızlıgı vrdı hap alıyordum hem kalp hemde tansıyon ıcın cok yuksek dussun dıye hep korkardım eyvah hamılelıgmde yukselırse dıye cok sukur Allahıma sanırım hala devam ettgm ıcın hapa dusuk cıkıyo bu kez tansıyonum.. yalnız cıkma ama son aylara dgru arkadasım aksam ustude olsa nolur nolmaz...
buarada kızınıza ısım dusundunuzmu annesi..?
Merhabalar Kızlar,
Benim bebeğim erkek olucak ve yeni doğan sünnetini düşünüyorum şu aralar bu forumdada yazınlara göre 3 günde iileşiyormuş bebek için çok daha iyi olduğu söyleniyor ama bir taraftanda kıyamıyorum bu konuda sizler ne düşünüosunuz erkek anneleri yaptırmayı düşüneniz var mı?
Vlla zaten benim doktorum %70 erkek demişti. Noktalı virgül gibi bişey gördüm falan dedi ama bu kez gayet net olarak vajinasını gördü, resmini bile çekti edepsiz doktor amcasıBu kez %96 dedi, 40 yıllık meslek hayatımda %96 dediklerimin hiçbiri değişmedi dedi bi de. Eşim çok şaşırdı ama ben düşündükçe sevindim çok Senin değişmez Canım herhalde ya. Baksana iki doktor da kız demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?