2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım mothercare ın internet sitesi varmı ya..ben bulamıyorum.benim bulunduğum yerde yok,bende netten alırım demiştim ama bulamadım..

canım mothercare ın internet sitesi varmı ya..ben bulamıyorum.benim bulunduğum yerde yok,bende netten alırım demiştim ama bulamadım..

canim ben yurtdisindayim burada hem magazasi hemde internetten alisveris yapma sitesi var mothercaren ama Turkiyede web sitesi yok arastirdim,baktim yok tatlim.

canim ben yurtdisindayim burada hem magazasi hemde internetten alisveris yapma sitesi var mothercaren ama Turkiyede web sitesi yok arastirdim,baktim yok tatlim.

sağol cnmm ya,bende çok baktım ama bulamadımm neden yokkii,,bende izmire gitmeyi düşünüyorumm ordan bakıcam artık.ama böyle olunca indirimleride takip edemiyorum malesefff

buradada indirimde olan urunler genellikle magazada kalmiyor cabuk bitiyor bende web sitesinden siparis verdim.
izmire gittiginde alirsin tatlim uzulme.

Arkadaşlar günaydın,dün doktora gittim benim de bir kızım olacakmış inş:)399 gr olmuş,biraz tembel benimki az hareket ediyor ultrasonda bir de eli hep kafada doktorum düşünceli diyor:)
Yalnız bir sorunum var üzüldüm epey plasentam doğum yolunu kapatıyormuş,plasenta pervia deniyor,yukarı çıkabilirmiş ilerleyen haftalarda,eğer çıkarsa normal doğum düşünülebilirmiş.Çıkmazsa epey sıkıntılı bir süreç olacak sanırım doktorum içini ferah tut dedi ama ben korkuyorum.Kanama olabilirmiş çok fazla korkma dediişte böyle...Onun dışında her şey yolunda.Dualarınızı bekliyorum.Bir de böyle bir durumla karşılaşan birilerini tanıyorsanız,bana fikir verir misiniz?Çok teşekkürler...

cnm ayrıntılı ultrasona bende cuma günü girdim yaklaşık 40 dk sürdü ve dr um herşeyiyle bana anlattı idrar kesesi böbrekleri beyni parmakları ayakları falan hatta parmaklarını yumruk yapmıştı açmasınıbile bekledik... Çevremden duydum ama bazı yerlerde böyle yaptıklarını, bebekte anomali var diye değil ilgisizlikten yapanlar var.. Zaten emin ol ki bir anomali olsaydı dr lar insanın gözünün yaşına bakmadan söylüyolar.. Bazı dr lar böyle ilgisiz ve soğuk oluyorlar ben gayet memnun kaldım ama senin başına gelenleri yaşayanlar var sıkma canını içine sinmediyse sinene bir yere yaptır emin ol bebğin elbette sağlıklı bu onların yaptığı hata demiyimde ilgisizlik tatmin edememek diyim cnm

Canım korkmana gerek yok benim arkadaşım birsürü çiğ köfte yedi sapa sağlam bebek doğurdu. Ama evde yapıyolardı çiğ köfteyi. sen yinede dikkat et yapılışını bilmediğin şey çünkü. korkma mam içini ferah tut canım. ben izmirden kız annesi bekleyen 18 haftalık hamileyim...

kızlarrr nasılsınızz? babamız geldı cok sukur kızmda sesını duyunca sov yaptı resmen babasına.. sabah kahvaltıya gttıkk ama bgn ızmır cok sıcakk mafoldukk.. gozunu seveyımm su klımalarnnn.. kızmda yoruldu heralde kıpırdamıo uyudu sanırım.. szde ne vr ne yk haftasonunun keyfını cıkarın..

sağol cnm kendi adıma söyliyeyim ben iiyim... gözünüz aydın bizim babamız da inşallah 3 gün sonra gelcek... anne karnındaki bebekler sıcakta uyurlarmış bir yerde okumuştum...... istanbulunda farkı yok çok sıcak bu gün.... evden çıkamıyorum tansiyonum çıkıyo hemen akşam üstünü bekliyoruz kızımla yürüyüş yapcaz :))

pastırma sucuk hatta kuru et bile yedim ben tatlım yaa
abartmadığın sürece sorun yok
pişirerek yesen daha ii tabii ki ama sakın endişelenme :)

sagol ezken darısı basınıza o zaman bak sen su ufaklıklara sıcaktanda bılıyorlar ama olsun uyusunda buyusun dımı ama meleklerımızzz... bnde onceden hıpertansıyon ve kalp rahatsızlıgı vrdı hap alıyordum hem kalp hemde tansıyon ıcın cok yuksek dussun dıye hep korkardım eyvah hamılelıgmde yukselırse dıye cok sukur Allahıma sanırım hala devam ettgm ıcın hapa dusuk cıkıyo bu kez tansıyonum.. yalnız cıkma ama son aylara dgru arkadasım aksam ustude olsa nolur nolmaz...
buarada kızınıza ısım dusundunuzmu annesi..?

sağol cnm benimde haöileliğimin başından bu yana hem şekerim hem tansiyonum çok düşüktü şimdi ise yüksek iş te hamileleik ya insanın kimyası değişiyo... yalnız dışarı çıkmamaya gayret ediyorum hatta bir keresinde eşim vardı yanımda düşüp bayılacak gibi oldum iyiki eşim vardı artık o da izin vermiyor tek çıkmama.. kızıma isim düşündüm eşimle YAZGIM koymaya karar verdik sen düşündünmü peki prensesin ismini :))

gunaydin herkese, sicak ve ruzgarli gecen haftasonundan sonra herkese hayirli bir hafta dileyiyle...umarim her kes iyidir.
benim moralim bozuk icim sikiliyor elim yuzum her yerim yaniyor gibi. hic serinleyemiyorum. geceleri de iyi uyuyamiyorum. belki calisiyorum ondandir , bu ayin ortalari 1 ayligina cikmayi dusunuyorum ama esim isde olucak yani bir yerlere pek gidemiycez. tum tatile gidenler guzelce eylenin tamammi. :80::80:
kpss icin atanmayi bekleyenler bebisinizi dogurun da oyle calisin vallahi cok zor ikisini bir arada goturmek insanin calisasi bile gelmiyor hem sicak hem buyuyen gobek. ben sabah dokuzdan aksam 6-ya kadar isdeyim, eve gedince saat 8 falan oluyor hic bir sey yapamiyorum o yuzden hep yorgunum

bende cnm ole dusunuom dogunca yaptırayım dıe daha cabk ıyılesıomus ama arastırma yapacam okonu uzerınde bakalım buyugunce cocuga daha cok ıskence gıbı bence..

günaydın herkese
herkesin kendi görüşü tabi ama ilk üç günde yahudiler sünnet etirirmiş diye büyükler pek önermiyo bilginiz olsun içini rahat etmeyen bi araştırıp sorsun derim

evet canım %90 kız dedi ama bir iki bir şey aldım özendim şimdi neyse Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…