- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.261
e benim dr ve hastane açlık gerekmez dedi
hatta akşam 20:00 de yapılacak testim :)
e benim dr ve hastane açlık gerekmez dedi
hatta akşam 20:00 de yapılacak testim :)
ben bebe yağı ve bepantol kullanıorum
eski çatlağım vardı sağ yanda o kızardı başka çatlama olmadı
ama Allah kor yarabbim diyip duruom sabahtan beri
karnımda bişi var Allah korusun böle zona gibi olur ya kızarık ve kabarıklık
kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz
aaaa siirlicuuum burda da varmis kasim hamisleri :))) benim haberim yok ikinci bi topikten kizlar hayirli sabahlar dilireeeem nasilsiniz diger kasim hamis bacilarim
Selam kizlar herkese gunaydin
Biirazdan seker testi yaptircam aceba bisey yemedenmi gitcem yoksa biseyler yiyipmi aranizda yaptiranlar varsa soyleyebilirmi doktorum bisey demedi.
aman Allah korusun canım.doktora sormak lazım vardır bi krem.kızlar bahsetmişti bi krem varmış 30 tl mi ne.doktora sorayım onu söylerim sizede
günaydın dünyanın en güzel kasım anneleri bebekleri ve göbekleri
güzel haftalar hayırlı günler mutlu haberler sevinçler bizlerin olsun ve tez yoldan cuma gününü görelim ihşallah
bende cumartesi gittim kontrole
ikili yapmıştı benim doktorum üçlü dörtlü gerek yok dedi yapmadı
ayrıntılı istedi yaptırdım, 332 gr olmuş benim bebiş çok hareketli dedi; çeneside sivri dedi babasına benzeyecek demekki;
bi problem yok allahıma şükür öyle işte
evet canim ben coktan biliyodum ama bizim kizlar tatile gitdikden sonra burda takilmaya basladim. dogrusu anlasmazliklar oldu yeni baslarken ama neyse hormonlara verdikeee nasilsin? o biri topiye de yaziyorum arada sirada. simdi olen yemeyindeyim. hepinize afiyet olsun.,
kızlar park yatak araba falan bakmaya başladınız mı?
ela_sudem aldiklarinizi gule gule kullansin bebisin insallah ama linklerde resimler gorunmuyor canim
ilk dogan bebek icin eger biberondan sut icme gibi bir durum olursa o biberonlar bebege buyuk gelir canim 2 tanede aventin 140 mlsinden al.biberon basligindada tek delik olsun yenidoganalr icin anne memesi gibi tasarlanmis onlar ben onun setini aldim.
çalışmamdan dolayı rapor için konuştuk
iki ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra ya normalde
23 Eylül de gelmen gerek dedi 32. haftada yani
başlatıcaz dedi sakın geciktirme dedi
yok işim rahat bir ay daha çalışırım dersen yinede 23 Eylül de geliceksin çalışır raporu vericez oda 28 Ekime kadar dedi
off çok sıkılıyorum şu resmi prosedürlerden
bunu söleyen dr un mu iş yeri mi
herkese iyi haftalar....
nasılsınız akadaşlar...
ctsi randevum vardı.yiğidim22 cm 370 gr olmuşönceki muayenede bebeğin eşinin tamamen rahim ağzını kapattığını söylemişti dr.şimdi ise bir kısmını kapatıyormuş.24. haftadan sonra asıl yerini bulurmuş.prensescim seninde belki ilerleyen haftalarda yukarı çıkar.gerçi sen de bende sezaryen olacaağız galiba.kanama yapmadıktan sonra bir sıkıntı yok .birde bebeğin eşi aşağıda oldumu ilişki yasak..
pazar günü bende mar.forumdaki mothercare gittim.birşey almayayım dedim ama insan kendini tutamıyor.herşey okadar tattlıki..kuzenim almanyadan bir koli hazırlamış içinde kremler,emzikler,biberon ilk kitabı.......... hepsi çok güzel.bana birşey alma iyi değil diyordu herkes ama evde onlara baktıkça kendimi daha iyi hissediyorum.rabbim hepimizin aldığı cicileri sağlıklı güzel günlerde yavrularımıza giydirmeyi nasip etsin inş...
doktor söyledi
ilk hamileliğimdede o söylemişti ben raporu başlatmıştım ama çalışmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?