2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aman Allah korusun canım.doktora sormak lazım vardır bi krem.kızlar bahsetmişti bi krem varmış 30 tl mi ne.doktora sorayım onu söylerim sizede

kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz

bende ara ara kaşınmalar oluyor öyle. komilinin bebe yağını kullanıyorum 7. haftadan beri, %zeytin yağı yazıyor üstünde. onu sürünce rahatlıyorum kaşıntı geçiyor.

Günaydın kızlar :)))
hepimize bebişlerimizle güzel bir hafta olsun inşaallah
benide sağlık ocağından aradılar bu hafta aç karnına sabah gel kan testlerini yapıcaz dediler :s
bakalım bende yarın yada öbürgün gitmeyi düşünüyorum...

aaaa siirlicuuum burda da varmis kasim hamisleri :))) benim haberim yok ikinci bi topikten kizlar hayirli sabahlar dilireeeem nasilsiniz diger kasim hamis bacilarim

evet canim ben coktan biliyodum ama bizim kizlar tatile gitdikden sonra burda takilmaya basladim. dogrusu anlasmazliklar oldu yeni baslarken ama neyse hormonlara verdik eee nasilsin? o biri topiye de yaziyorum arada sirada. simdi olen yemeyindeyim. hepinize afiyet olsun.,

günaydın dünyanın en güzel kasım anneleri bebekleri ve göbekleri
güzel haftalar hayırlı günler mutlu haberler sevinçler bizlerin olsun ve tez yoldan cuma gününü görelim ihşallah
bende cumartesi gittim kontrole
ikili yapmıştı benim doktorum üçlü dörtlü gerek yok dedi yapmadı
ayrıntılı istedi yaptırdım, 332 gr olmuş benim bebiş çok hareketli dedi; çeneside sivri dedi babasına benzeyecek demekki;
bi problem yok allahıma şükür öyle işte

ohh maşallah ona 41 kere
benim minik ne kadar oldu acaba meraktayım çok
15 gün önce 400 gr dı

biz sizin takildiginiz diger topigi basindan beri biliyorduk hatta kubiye topikler bir topik altinda birlessin sabit topikte yani burada dedik,daha cok hamilemiz olsun daha cok paylasimlarimiz olsun dedik ama sizin o topikteki bir kac kisi ve kubi bizi kovmaktan beter etti canim.:44:

unutmadan hatirlatayim dedim

çalışmamdan dolayı rapor için konuştuk
iki ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra ya normalde
23 Eylül de gelmen gerek dedi 32. haftada yani
başlatıcaz dedi sakın geciktirme dedi
yok işim rahat bir ay daha çalışırım dersen yinede 23 Eylül de geliceksin çalışır raporu vericez oda 28 Ekime kadar dedi
off çok sıkılıyorum şu resmi prosedürlerden

herkese iyi haftalar....
nasılsınız akadaşlar...
ctsi randevum vardı.yiğidim22 cm 370 gr olmuşönceki muayenede bebeğin eşinin tamamen rahim ağzını kapattığını söylemişti dr.şimdi ise bir kısmını kapatıyormuş.24. haftadan sonra asıl yerini bulurmuş.prensescim seninde belki ilerleyen haftalarda yukarı çıkar.gerçi sen de bende sezaryen olacaağız galiba.kanama yapmadıktan sonra bir sıkıntı yok .birde bebeğin eşi aşağıda oldumu ilişki yasak..

pazar günü bende mar.forumdaki mothercare gittim.birşey almayayım dedim ama insan kendini tutamıyor.herşey okadar tattlıki..kuzenim almanyadan bir koli hazırlamış içinde kremler,emzikler,biberon ilk kitabı.......... hepsi çok güzel.bana birşey alma iyi değil diyordu herkes ama evde onlara baktıkça kendimi daha iyi hissediyorum.rabbim hepimizin aldığı cicileri sağlıklı güzel günlerde yavrularımıza giydirmeyi nasip etsin inş...

kızlar park yatak araba falan bakmaya başladınız mı?

ben bakmaya başladım.mobilya beşik almayı düşünüyorum.5 yaşına kadar da kullanılabiliyor.park yatak çok dandik gibi geliyor bana.bebek doğru düzgün yatakta yatsın hem ayaklandıüı zaman o yatağın ,içinde kalıp oynamak istemiycek ki dışarı istiycek hep

sağol canım senin aldıklarınıda bebişin güle güle eskitsin inş. resimleride eklerim. biberonlar 1. aydan itibaren sanırım öyle yazıyor üstünde. küçük almadım çünkü bu süt saklama kapları var aventin 10 lü olarak satılıyor, onlar küçük ondan alıp onlarıda kullanırım diye düşündüm. yasal izin sürem bitene kadar vermemeye çalışacam biberonu. işe başlayınca mecburen kullanıcak bebişim. bulunsun diye aldım :). sağol düşüncelerin için..

bunu söleyen dr un mu iş yeri mi

insallah canim bizimkide yerini bulur.persembe gunu bizimde randevumuz var detayli utrasona girecegiz bakalim hayirlisi olsun.

canimcigim bize zaten en basindan beri yasak cinsel iliski doguma kadar.yani cinsel hayatimiz felan yok

merhaba bayanlar takip ediyorum am açok fazla katılım sağlayamıyroum
bebklerimiz hareketlenmeye başladı dimi azar azar hissedebiliyoruz artık
bu sıralar bebklerimi sesimizi duyup sesimize tepki verebiliyorlarmışsık sık karnınızı okşayın.babasına da okşatın o hissediyormuş
bu arada bayanlar neler giyiniyorsunuzben bulamıyorum artık ya.gebe kıyafetleri almak şart oldu.ama fiyatlar da baya yüksek,çalıştığım için seçenekte azsık sık bulanıma giriyorum,kendimi beğenmemeye başladım valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…