2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm
limon götür dedi bana yaptıran bi arkadaşım
sen de götür.
O şekilde limonata gibi oluomuş

Normal iyotlu tuzla dene kaya tuzu yerine. Bol bol koy

bende bu takımın bi pembe bi beyazını aldım
2 tane 90 a geldi

bide 89 luk tam setlerden aldım

Son düzenleme:
evet canim testen once 280 ml orginal lucozade diye bir icecek var burada bilmiyorum orada varmi onu iciriyorlar.onu ictkten sonra hicbirsey yemeyeceksin icmeyecksin bende oyle yaziyor.

kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz

gunaydin, canim benim de karnim acayip kasiniyo ustelik isdeyim soyle acip guzel guzel kasiyasim geliyo ama ustden ustden oksuyorum, ben de bebe yagi kullaniyorum ama yine kasiniyo bi de asiri killanma var bende acaba hava da sicak bu yuzdenmi kasiniyorum diye dusunuyorum, doktorum bana 5 aydan sonra hamileler icin ozel bir krem vericekmis ama tam olarak adini demedi. deyince buraya da yazarim. ama genetik faktor de onemli benim annem catlamis korkuyorum ben de oyle olurum diye

ela_sudem aldiklarinizi gule gule kullansin bebisin insallah ama linklerde resimler gorunmuyor canim

ilk dogan bebek icin eger biberondan sut icme gibi bir durum olursa o biberonlar bebege buyuk gelir canim 2 tanede aventin 140 mlsinden al.biberon basligindada tek delik olsun yenidoganalr icin anne memesi gibi tasarlanmis onlar ben onun setini aldim.

evet canim testen once 280 ml orginal lucozade diye bir icecek var burada bilmiyorum orada varmi onu iciriyorlar.onu ictkten sonra hicbirsey yemeyeceksin icmeyecksin bende oyle yaziyor.

Eki Görüntüle 218702

kızlar ben cuma günü yaptırdım 50 yada 70 grlık şekerli suya benzer ilaç içiyosun ilacın ismini bilmiyorum hastaneden hazır verdiler bir saatlik ve iki saatlik var bana bir saatlik yapıldı bir saat oturduğun yerden kalkmıyorsun ve birşey yiyip içmiyorsun kesinlikle ve saatinde kan alıyorlar bu arada aç gittim ve o ilacı 3 dk içinde içmek zorundasın

insaALLAH canim herseyin hayirlisi bende aslinda kizim 3-4 yasinda olunca ikincisini düsünüyordum ama takdiri ILAHI demek böylesi daha hayirli :)
ay gülüm yaa dur hele bi ilkini dogurtsunlar sana sonra ikincisi planlanir hic gülcem yoktu inan daha birinci karninda iken kardesi düsünüyorlar
evet cok dogru gülüm bize hayirlisini dilemekten baska birsey düsmez ve eslerimizden de ALLAH razi olsun canim, gercekten destek oluyorlar RABBIM herkeze nasip etsin insaALLAH

burada bize verilen icecekte portakal aromali enerji icecegi seker testinden once iciyorsun tam tamina 280 ml icmemiz lazimmi az yada cok icersek test yapilmiyor bir sonraki gun yapliyor.

evet çok iğrenç ama içine bir şey katmadan içmeye çalış napıcaz mecburen ve yavaş kalk oturduğun yerden gerçi benimki çok yükselmişti bayılcak gibi oldum ondean başım döndü dikkat et

Kizlar cevaplar icin tesekkur ederim Son dakika kpcamin acil isi cimmis simdi gelemem yarin yaptiralim dedi, zaten ben yurumeye gidene kadarda kapanir kaldi yani yarina. Biz simdi aciktik bebegim de oyle tekmeliyo aciktim diye gideim karnini doyurumda sevinsin yavrum :)

burada bize verilen icecekte portakal aromali enerji icecegi seker testinden once iciyorsun tam tamina 280 ml icmemiz lazimmi az yada cok icersek test yapilmiyor bir sonraki gun yapliyor.

aaa çok ilginç yaa ben koca bir bardak o ilacı içtim sadece burda böyle sanırım direkt ilaç yükleniyo ve o ilaç sıcak oluyo

:)) hadi bakalım bu günlük yırttın :)) Allah yarına kolaylık versin benim yüksek çıktı bir daha ki kontrollerde tekrarlıycakmışım öğğğğğğğğ :)

aaaa siirlicuuum burda da varmis kasim hamisleri :))) benim haberim yok ikinci bi topikten kizlar hayirli sabahlar dilireeeem nasilsiniz diger kasim hamis bacilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…