- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.241
Deniz tuzu diil tatlım kalın tuz ( o deniz tuzu ise bilmem :)) turşu kurulan tuzlardan
Canim bu persembe randovum var ve ondan sonra doktor turkiyeye gidiyomus gitmeden yapalim dedi 22 haftalik olduk sanirim normal haftaya gore , demek senin kagitta oyle yaziyo, aslinda simdiye kadar butun testleri tok karnina yaptirdim bunda sasirdim ne yapimki diye, birde orda tatli bisey iciriyolar heralde
kaya tuzu ozaman nereden bulacam ben o tuzu burada yadeniz tuzu alip bir deneyim bakalim ne olacak sonuc.
helen ben bu takimi aldim canim galiba seninki farkli tatlim.ben 15 sterline aldim canim 37 tl yapiyor benimkide
benim aldiklarim bu sayfada gulum.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/450078-2011-kasim-bebeklerinin-cicileriii-3.html
kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz
evet canim testen once 280 ml orginal lucozade diye bir icecek var burada bilmiyorum orada varmi onu iciriyorlar.onu ictkten sonra hicbirsey yemeyeceksin icmeyecksin bende oyle yaziyor.
Eki Görüntüle 218702
oyy yerim ben onu, kız evlat gerçkten çok şirin oluyor süslenmesi, kılık kıyafeti, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah, çok ideal bir zamanda hemen 2.cocuk oluyor inşAllah, bir arada büyütürsün meysanurcum, banada daha bu yakışıklıyı dogurmadan 2.ciyi hemen 2 yaşdan sonra dogur diyorlar, benim hamileliliğim o kadar zor geçti ki, ilk 3 ay zavallı eşim tüm sıkıntılarımı çekip gece gece marketlere gidince o kusma titreme nöbetlerini görünce hastenlerde serum üstüne serum yiyince tmm bunu i doğur olmazsa yapmayız diyordu, ben ise Rabbimden hayrılısını diliyorum, elbette hakkımızda en hayırlısını bilen Rabbim bize ne yi takdir ederse bizde seve seve onu kabullenicez:) Hmad olsun Rabbime bizim karnımızdaki bu ufak bebişleri verdiği için kıpırdamamsı bile bizim içim ne büyük yaşam sevinci di mi güzel kasım annişleri:)
Selam kizlar herkese gunaydin
Biirazdan seker testi yaptircam aceba bisey yemedenmi gitcem yoksa biseyler yiyipmi aranizda yaptiranlar varsa soyleyebilirmi doktorum bisey demedi.
Limon sonucunda bi etki falan yaratmasin. En iyisi ac gidim yanimada yiyecek biseyler alim tok derlerde orda yerim biraz :)
kızlar park yatak araba falan bakmaya başladınız mı?
Selam kizlar herkese gunaydin
Biirazdan seker testi yaptircam aceba bisey yemedenmi gitcem yoksa biseyler yiyipmi aranizda yaptiranlar varsa soyleyebilirmi doktorum bisey demedi.
burada bize verilen icecekte portakal aromali enerji icecegi seker testinden once iciyorsun tam tamina 280 ml icmemiz lazimmi az yada cok icersek test yapilmiyor bir sonraki gun yapliyor.
Kizlar cevaplar icin tesekkur ederim Son dakika kpcamin acil isi cimmis simdi gelemem yarin yaptiralim dedi, zaten ben yurumeye gidene kadarda kapanir kaldi yani yarina. Biz simdi aciktik bebegim de oyle tekmeliyo aciktim diye gideim karnini doyurumda sevinsin yavrum :)
gunaydin, canim benim de karnim acayip kasiniyo ustelik isdeyim soyle acip guzel guzel kasiyasim geliyoama ustden ustden oksuyorum, ben de bebe yagi kullaniyorum ama yine kasiniyo bi de asiri killanma var bende acaba hava da sicak bu yuzdenmi kasiniyorum diye dusunuyorum, doktorum bana 5 aydan sonra hamileler icin ozel bir krem vericekmis ama tam olarak adini demedi. deyince buraya da yazarim. ama genetik faktor de onemli benim annem catlamis korkuyorum ben de oyle olurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?