2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben de topicimizi her gün okuyorum ama yazamıyorum pek, ben de tatile çıkıyorum 1 aylığına annemlerle denize gideceğim umarım buraya bakmaya imkanım olur,detaylı ultrasona da İzmirde gireceğim çok merak ediyorum kızımın yüzünüdönünce de 26. hafta da falan olacağım şeker yüklemesi için geç değildir inşallah,hepiniz kendiniize iyi bakın

selam arkadaşlar
bende arasıra bakabiliyorum pek yazılanlara katılamıyorum bu aralar
yaa bende yeni doğan sünneti düşünüyorum ama daha eşime bişey söylemedim fikrim hakkında o ne der bilmiyorum:44:
bide çok küçük olucak derdinden anlamazken bide sünnet ettirince hepten huysuz bi bebek olmasından korkuyorum bilmiyorum yani kararsızım
bide pazartesi taşınıcaz nasıl olcak bilmiyorum evde aradığımı bulamıyorum heryer heryerde
allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızlar tatile gidenler kızımla bizim yerimizede yüzün olurmu :)))
biz bu yaz bi yerlere kıpırdayamıcaz gibi Bursada artık temmuzda yanar kavrulur ama olsun bebişim için herşeye değer

Selam kızlar tatile gidenler kızımla bizim yerimizede yüzün olurmu :)))
biz bu yaz bi yerlere kıpırdayamıcaz gibi Bursada artık temmuzda yanar kavrulur ama olsun bebişim için herşeye değer

bizde bu yaz gidemicez biyere bizim yerimizede gezin olurmu
bende bursadayım

aa ne güzelll ama senin 2. gebeliğin sanırım profilde bir kız çocuk resmi var ordan tahmin yürüttüm :)))
benim ilk bebeğim olucak inşaallah
taşınmak zor Allah kolaylık versin :s

aa ne güzelll ama senin 2. gebeliğin sanırım profilde bir kız çocuk resmi var ordan tahmin yürüttüm :)))
benim ilk bebeğim olucak inşaallah
taşınmak zor Allah kolaylık versin :s

evet canım ikinci kzım yaklaşık 2 buçuk yaşında şimdide kısmetse oğlum olcak
allah kucağına almayı nasip etsin işallah çok güzel bişe çocuk sahibi olmak gerçekten ama ikincisi de olunca nasıl hakkından gelicem diye düşünmeden edemiyorum kızım maşallah çok hareketli şimdiden yoruluyorum onun la :)
bide taşınmak çıktı allahrazı olsun annem yanımda da her işime yardım ediyor yoksa işim zordu :) sağolasın arkadaşım

Canım geçmiş olsun,her şey yolundaymış ya gerisi boş:)Eşine de memlekette daha rahat edeceğini,yorulmayacağını falan söyle o zaman anlayış gösterir belki:)

Çok teşekkürler güzelim oda yavaş yavaş yumuşıor zaten.nezaman istersen gelir seni alırım dior annemlerde kalıcam heralde

merhaba arkadaşlar..
benimde bel ağrılaım var ara ara ama olacak onlar, göbek büyüdükçe omirilk dengesi bozuluyo..
benimde oğlum olacak, biz 2-3 aylıkken sünneti düşünüyoruz.. ama ürolog bi arkadaşımız var, ona danışıp, onun tavsiyesine göre fikir değiştirebiliriz..

Bu arada benim oğlum ilk tekmesini attı bugünnnnnnnnnn:):) çok güzeldi ağladım resmen:) dünde bişiler hissetmiştim ama çok net değildi.. bugün çok belirkin 3 tekme yedim peş peşe:) ayy yavrum benim büyümüş demekki:)

selam kizlar nasilsiniz?

cok sukur bugun iyim biraz gitti moral bozuklulugum.

dun kizimin yuz resmini verdi doktorum 4d den sag kolunu basina koymus yavrum agzini acip,acip kapatiyor.parmaklari felan sayiliyor.esim gecenki konrole gelememiste bu sefer bebegimizi gorunce sasirdi ne kadar buyumus diye...cok hareketli masallah yavrum.

bugunde goz kontrolum vardi ona gitmisken mutfak alisverisimizi yaptik. birazda bebegime birseyler aldim.

bir pijama takimi
bir hirka
bir penye battaniye cift tarafli kullaniliyor ben onu kundak yerine kullanacagim.
5 cift corap

dunde mothercareden gecenki ekledigim 4 lu seti siparis ettim magazada yokmus netden aldim.carsamba gunu elime gececek insallah diger 8li seti magazada varmis ama istedigim bedeni yoktu bir dahaki gittigimde insallah gelir.

unuttum yazmayi kizlar ben bugun birsey yaptim :18:cok korkuyorum insallah bebegime birsey olmaz n eolursunuz icimi rahatlatin.

hamile kaldigim ilk gunlerden beri (caniniz cekmesin) canim acaip pastirma yemek istiyordu ama cig et oldugu icin yemiyordum.

bugun Turk bakkalina gidince kucuk paketlerde ince,ince dilimlenmis halini gorunce aldim bir paket eve gelince kucuk bir ekmek arasi 2 tane inceeeeeeee ama cok ince pastirma yedim dayanamayip ama simdi cok korkuyorum ya,keske yemeseydim

hiiiç bişi olmaz canım benim sen içini ferah tut... pastırma çiğ et değil ki, kurutulmuş ve baharatla pişirilmiş et, sonuçta çok fazlada yememişsin.. uzun süre daynabilmesi için iyice kurutuluyo zaten.. çiğ köfteler tehlikeli bence..
minik prenses yüzünüde gösterdi size yani ne güzel..

ben bir haftadır düzenli yürüyüşümü yapıyorum.. önceden de günde 1 km kadar yürüyodum ama şimdi 3 km yürüyorum.. bu saatlerde çıkıyorum hava serinledikten sonra.. benim yürüyüş saatim geldi:) ben kaçar.. pirensesim takma gülüm kafana. belkide ebeişinde hoşuna gitmiştir tadı, annem iyiki yedi diyodur:)

ay simiramisim sagol canim ya icimi rahatlattin inan bu korkuyla bir daha asla yemem galiba.

evet gosterdi teyzesi

benimde bel ve kalca agrim var ayaklarim bacaklarimda cok sisiyor ya

kızlar milupanın sitesine üye olmuştum hediyelerim geldi bugün,bilgilendirici cdler, bebek bezi,pişik kremi falan var doğduktan sonra da geliyomuş bi şeyler, ufak tefek şeyler ama insan mutlu oluyo yine de, gelmesi 2 ayı buldu ama

merhaba kızlar 2 gün girmedim neler olmuş.. sayfalar dolusu yazışmışsınız maşallah oku oku bitiremedim..
bende milupaya üye olmuştum ama benimkiler daha gelmedi:26:

Merhaba arkadaşlar...
ben bugün güya ayrıntılı ultrasona girdim...
bu ilk nasıl olur bilmiyorum ama içime sinmedi...
biz 2'li ve 3'lü test yaptırmadık...
hastanede radyolog idi sanırım....
bazı değerler ölçtü yazdırdı...
ama bana birşey söylemedi...
sonra doktora gittim tamam heriey haftayla uyumlu dedi...
geçiştirdiler....
daha ne istiyorsun diyebilirsiniz...
biz zaten baştan test yaptırmayarak kendimizce bir duruş sergiledik ama insan bi der ki:
dudağı yarık değil, böbrekler iyi, omurilik kapalı...
olsa bişey söylerdi demek istiyorum ama insan yine de duymak istiyor...
offf saçma bi endişe sanırım....
ya parmaklarını bile saymadı ben görmedim yani...

[ canım bende 2li 3lü test yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasyone gırmedım henuz gectığımız ayın 16 sında
gıtmıstım bı ayy sonra
kontrole gel dedı herkes yaptırmış acaba ben gec mı kaldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…