2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende ekledim yeni aldiklarimin resimlerini cici topigine

crafty seninkiler niye gorunmuyor ya yeniden yukleme yap pilisssssss gormek istiyorum cicilerinizi

kızlarrrr ben 22+5 hamileyim yaa...bebek benim önüme dogru cok baskı ugluyor hatta baskı değil sanki zıplıyor..canım yanıyor oldugum yerden benide zıplatıyor..bu normal mi?cıkmaz dimi:)

kızlarr slm uğrayamıyorum bikaç gündür maşallah taşmış topiğimizbu arada bu şeker testi kaçıncı haftalarda yapılıyor.benim kontrolüm var çarşamba yaparlar mı acaba???

ya şu rapor,izin olayları sinir bozucu benim müdür daha şimdiden izin al ücretsiz deyip duruyo sinir adam sanki bana maaşı kendi verecek ücretsiz izinmiş..bakalım bence benimki 32 ye kadar ancak oda düşük bir ihtimal ama çalıştırır sevmiyo öyle karnım büyük gezmemi hepsi bir ilginç

kızlr dün akşam bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla doğum çıkışı hemen gördüm ama çok ağrısı vardı gözüm korktu doğrusu sezeryandan oyüzden su istiyo biyandan ama içemez 2-3 saat bari kola verin diyo:))biyandan ayağını bile kıpırdatamıyodu normal doğumdan korkuyorum ama onuda öle görünce ondanda korkmadım değil

mrb cnm ben de az az hissetmeye başladım bebşimn hareketlerini duyuyolar artık bizi.ben baya şiştim ayağm da 1 numara büyüdü gibi 5 kilo aldım 5 ayda ama daha kilolu duruyrm.hamilelik giymeye bayadır başladım ben. 3 tane elbise 1 hamile pantolonu 4 te gömlek aldım.bunlarla idare etcem doğuma kadar.lw de uygun hamilelikler var tavsiye ederim.

oylemi hic haberim yoktu aslinda guzel olurdu ister orda ister burda olsun cok guzel bilgiler tecrubeler paylasiliyor ben basindan beri ikisini de izlemeye calisiyorum kendimi cok ilerletdim hamilelik konusunda allah kismet etsin ilk olunca insan bilgisiz oluyor iste, doktora gidince baya bir liste yapiyorum soru icin zavalli cildiriyor o biri topikte simdi pek az kiz kaldi her kes tatilde hadi darisi basimiza

16.haftasında şeker yüklemesi yapılan biri olarak hemen söyleyeyim normal prosedürde 50 gr yükleme yapılıyor açlık tokluk farketmiyor. Açlık şekerinde sorun çıkınca 100 gr istiyorlar ona aç gitmek gerekiyor ve 4 saat sürüyor.
Oğluşumla bana gelince benim yaramaz oğlum alttan vurup beni korkutuyor dün bu yüzden küstük onunla:)))

ayy canım varya benimkide öyle Allah kabul etsin inşş.annem evde mevlüt okutturalım dedi ben gelmişken.yavrum o kuran sesini duydukça öyle güçlü tepikler attıki..canım acıdığı için ağlayım mı sağlıklı olduğuna sevineyim mi şaşırdım resmen

ben iki kilo aldım nerdeyse 6. ayımı bitircem doktor bebegin beslenıo dedi ama yinede içim huzursuz..biran önce şişip bahçivan giymek istiyorum:)lw güzel ve uygun seyler var bencede..

bende bir hamile pantalonu aldım eskiden kalma tuniklerim var bol onlarla idare ediyorum ama şişiyorum her geçen gün kapalı ve çalışan bir hamile olmak zor ama belki bir pantalon alırım fazladan pek birşey almak istemiyorum lcw de çok fazla birşey bulamadım ben başka reyonlara bakıyorum genelde uzun bol şeyler için işin doğrusu bir kaç ay için o kadar para da vermek istemiyorum gerçekten çok pahalı oluyor gebe kıyafetleri bunlarla idare etcez artık napalım bu yaz da süslü olmayalım seneye oluruz...

haftaya pazartesi gidicem bakalım benim kızım neler yapıyor görücem :) inşallah hiç bir sorun aksilik yoktur hissettiğim bi terslik yok hatta dün günü birlik balıkesire bile gittim geldim gezmeye :) bi hevesle gittim ama geldiğimdede kızdım biraz kendime bu halinle nereye gidiyosun sen giye D

mrb cnm hormonsal olabilir bende kullanıyrm kıllanma olmadı.kızlar çatlağı başlaynlar oldumu?

internetten baktım korkudan inan:) hareketli bebekler sağlıklı olurmuş diyor dediğin gibi ağlayım mı sevineyim mi şaşırdım:)))bundan sonra daha da güçlü olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…