- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.281
sağol canım senin aldıklarınıda bebişin güle güle eskitsin inş. resimleride eklerim. biberonlar 1. aydan itibaren sanırım öyle yazıyor üstünde. küçük almadım çünkü bu süt saklama kapları var aventin 10 lü olarak satılıyor, onlar küçük ondan alıp onlarıda kullanırım diye düşündüm. yasal izin sürem bitene kadar vermemeye çalışacam biberonu. işe başlayınca mecburen kullanıcak bebişim. bulunsun diye aldım :). sağol düşüncelerin için..
e başka dr ile konuşsana
32 den sonra 37 ye kadar verio dr lar
37. haftaya kadar çalışmak istiyorum mu diyeyim ben
e benim dr ve hastane açlık gerekmez dedi
hatta akşam 20:00 de yapılacak testim :)
kızlarr slm uğrayamıyorum bikaç gündür maşallah taşmış topiğimizbu arada bu şeker testi kaçıncı haftalarda yapılıyor.benim kontrolüm var çarşamba yaparlar mı acaba???
çalışmamdan dolayı rapor için konuştuk
iki ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra ya normalde
23 Eylül de gelmen gerek dedi 32. haftada yani
başlatıcaz dedi sakın geciktirme dedi
yok işim rahat bir ay daha çalışırım dersen yinede 23 Eylül de geliceksin çalışır raporu vericez oda 28 Ekime kadar dedi
off çok sıkılıyorum şu resmi prosedürlerden
merhaba bayanlar takip ediyorum am açok fazla katılım sağlayamıyroum
bebklerimiz hareketlenmeye başladı dimi azar azar hissedebiliyoruz artık
bu sıralar bebklerimi sesimizi duyup sesimize tepki verebiliyorlarmışsık sık karnınızı okşayın.babasına da okşatın o hissediyormuş
bu arada bayanlar neler giyiniyorsunuzben bulamıyorum artık ya.gebe kıyafetleri almak şart oldu.ama fiyatlar da baya yüksek,çalıştığım için seçenekte az sık sık bulanıma giriyorum,kendimi beğenmemeye başladım valla ya
yok cnm erken daha sana
detaylı yapılır heralde bu haftada[/QUOTE
bebeğimde benim kadar heyecenlıdır eminim ilk defa teyzesi ve ananesi görecek oğluşumubabasıda iki aydır görmüyor....
biz sizin takildiginiz diger topigi basindan beri biliyorduk hatta kubiye topikler bir topik altinda birlessin sabit topikte yani burada dedik,daha cok hamilemiz olsun daha cok paylasimlarimiz olsun dedik ama sizin o topikteki bir kac kisi ve kubi bizi kovmaktan beter etti canim.:44:
unutmadan hatirlatayim dedim
16.haftasında şeker yüklemesi yapılan biri olarak hemen söyleyeyim normal prosedürde 50 gr yükleme yapılıyor açlık tokluk farketmiyor. Açlık şekerinde sorun çıkınca 100 gr istiyorlar ona aç gitmek gerekiyor ve 4 saat sürüyor.
Oğluşumla bana gelince benim yaramaz oğlum alttan vurup beni korkutuyor dün bu yüzden küstük onunla:)))
ben iki kilo aldım nerdeyse 6. ayımı bitircem doktor bebegin beslenıo dedi ama yinede içim huzursuz..biran önce şişip bahçivan giymek istiyorum:)lw güzel ve uygun seyler var bencede..mrb cnm ben de az az hissetmeye başladım bebşimn hareketlerini duyuyolar artık bizi.ben baya şiştim ayağm da 1 numara büyüdü gibi 5 kilo aldım 5 ayda ama daha kilolu duruyrm.hamilelik giymeye bayadır başladım ben. 3 tane elbise 1 hamile pantolonu 4 te gömlek aldım.bunlarla idare etcem doğuma kadar.lw de uygun hamilelikler var tavsiye ederim.
evet canım ya çok heycanlı bişey.böbreğine kadar herşeyi gördüm ya:)))))ben 21+4 haftalığım seni de bir daha ki kontrolünde sana da yaptırırlar,amam benim suyum azdı dr.bebğin böbreğinde gelişim aksaklığı olabilir diye renkli istedi.:))aslında evde tartı olmalı en güzeli yaaas dimi
Selam kızlar:)Göbeğim kıllandı benim var mı aranızda benim gibi olan?Badem yağı,kakao yağı ve bebe yağı kullanıyorum.Hormonlarla mı yağlarla mı ilgili bilmiyorum.Yarın doktora gideceğim inş.bakalım neler olacak ben de merak ediyorum.Öpüyorum sizleri...
ayy canım varya benimkide öyle Allah kabul etsin inşş.annem evde mevlüt okutturalım dedi ben gelmişken.yavrum o kuran sesini duydukça öyle güçlü tepikler attıki..canım acıdığı için ağlayım mı sağlıklı olduğuna sevineyim mi şaşırdım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?