2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Oh ne güzel şanslı bebiş bana kimse şimdiden birşey almıyor 7. ayı bekliyorlar birşey olursa üzülmeyim diye ne yapalım bende 2 ay beklerim bence 5 kilo normal canım ama kilo alacağım diye yememezlik yapma kalorisi düşük şeyler ye yemediğin zaman tansiyonun düşer kötü olursun inşallah dilediğin gibi tamamlarsın hamileliğini benim yememde hiç fark yokken bende 4.5 kilo almışım bence çok normal.

Eşimin yeğeni bu hafta doğum yaptı erken doğum oldu 7 ay boyunca sadece 2 kilo almış ve bebeğide 1 kilo 250 gram doğdu minicik yoğunbakımda Allah herşeyin hayırlısını versin böyle olmasıda çok zor bizlerde anne olacağız kızlar dua edin Allah şifa versin minik bebişe ailesi perişan

internetten baktım korkudan inan:) hareketli bebekler sağlıklı olurmuş diyor dediğin gibi ağlayım mı sevineyim mi şaşırdım:)))bundan sonra daha da güçlü olacak sanırım

kemikleri güçlendi heralde
çok canı yanıo insanın bazen yaaa
bide kız kasıkta olurmuş o nedenle kasıklarıma vuruo zilli kızım çok acıo.

valla cnm bende ekşi ve acıyı çok yiyorum doktorum yüzde doksan erkek dedi.bizde süpriz bekliy başladık valla:)

Her zaman kötü haberler verecek diilim daha iyi hissediyorum kendimi minişimi gördüm 4 boyutlu da cuma günü ağzı burnu bana benziyor. Allahım bu benim mi bu bizim mi dedim. Ona kavuşabileceğimi ilk kez kabullendim daha mutlu bakabiliyorum cumadan beri:)) Kavuşacağız inş diyorum bu saatten sonra rabbime emanetsin canın var artık diyorum psikolojik açıdan 4 boyutlu beni rahatlattı diyebilirim

mrb cnm hormonsal olabilir bende kullanıyrm kıllanma olmadı.kızlar çatlağı başlaynlar oldumu?

mrb, ben de killanma oldu birde kasinma var catlak oncesi kasinir diyolar ama catlaklar daha gozume deymedi insallah olmaz, killanma erkek hormonlariyla ilgili diyolar, umarim oyledir yoksa bir azdan maymundan farksiz dolasicam :18::18::18:

kemikleri güçlendi heralde
çok canı yanıo insanın bazen yaaa
bide kız kasıkta olurmuş o nedenle kasıklarıma vuruo zilli kızım çok acıo.

:) yesinler o zilliyi. Bisim oğlan da şu iki gündür kasıklarımda fıkırdıyor ben de diyorumona sen kızmısın yukarı çık biraz aa diye :)))

mrb cnm msj.ları yeni okuyabildm hafta sonu ehliyet kursu flan öncesinde de eşimin arkadaşı vefat etti.onun üzüntüsü anca kendimi toparlıyrm.evt cnm dikkat etmen gerekiyo iğne için.cnm 21.haftadayız 5 kilo aldım.her hafta cumartesi günleri tartılıyorum aç karnına.sabahları.sonrada takvimime not ediyorum bu hafta şu kilodayım die.inşallah 12 kiloyla doğm gerçekleşir ama sanki geçer gibi geliyo bana hayırlısı olsn artık.bebişlerimizi sağlıcakla alalımda kucaklarımıza önemli olan o.11 temmuzda ayrıntılı ultrason a gircem inşallah güzel haber alırım.herkes aynı şekilde güzel haber alır.burdan paylaşırım

mrb, ben de killanma oldu birde kasinma var catlak oncesi kasinir diyolar ama catlaklar daha gozume deymedi insallah olmaz, killanma erkek hormonlariyla ilgili diyolar, umarim oyledir yoksa bir azdan maymundan farksiz dolasicam :18::18::18:

cnm kıllanma bende karnımda yok ama bacak tüylerim sıklaştı dediğin gibi erkek bebek olmasıyla alakalı die duymştum.bende de henüz oluşmadı çatlak inşallah da olmaz.yağlar dışında çatlak kremi de sürüyrm hangisi elime gelirse. sabah akşam bazen aksıyo tabi.doğmdan sonra tüyler dökülüymş die de duydm.

benimde çoğalma gibi değilde olan kıllar uzadılar sanki heralde krem yapıyor dedim ama hormonlardan olsa daha iyi olur çünkü doğumdan sonra hormonların düşmesiyle geçiyormuş

korkma canım benim yengeminde senin gibiydi sezeryanla oldu sorun çıkmadı kanamaları az az oluyordu ama düşük tehlikesi yok erken doğum tehlikesi yok bak ne güzel takma kafana keyfini çıkar hamişliğin sen dikkat et kendine iyi bak gerisi Allah-a kalmış

Son düzenleme:
GÜNAYDIN MERTİMİN TEYZELERİİ:))
nasılsınızz iyi haftalar diliyorum hepinizee

sana da canım inş hayırlı birşekilde bu haftayıda bitiririz:) miniklerimizin göbüşleri biraz daha şişer şafağımız biraz daha düşer:)

merhaba güzel anneler:) bugün geç kaldık açılışı yapamadım.. kahvlatıya misafirim vardı şimdi gittiler.. biz gayet iyiyiz çok şükür.. bebiş günde bi kaç kere hissettiriyo kendini... haftasonu alışverişlerde yapılmış ne güzel.. ben daha hiç bişi almadım ya, ne kötü bi anneyim ben.. kendime hamile elbise si beğendim bitane 120 lira dedi, şimdi üstüme olan bendeni alsam 1 ay sonra giyemezdim, büyük alsam da şimdi kötü durdu, emanet gibi oldu.. karar veremedim almadım.. tayt tunik devam bi süre daha:)

evet evet bnde bırkere aynen bayılıck gbı olmustm sendeledm o yuzden korkudn cıkmıyorm dısarı ... bızde Rabbım nasıp ederse kucagımızda gormeyı Alara koymayı dusunuyoruz.. anlamı cennetın kapısını acan melegın adı ve su perısı demekmıs.. buarada yazgım gercekten cok cok hos gelıyo kulaga.

kızlarrrr ben 22+5 hamileyim yaa...bebek benim önüme dogru cok baskı ugluyor hatta baskı değil sanki zıplıyor..canım yanıyor oldugum yerden benide zıplatıyor..bu normal mi?cıkmaz dimi:)

benimde oluyor hatta ayaktaysam yürütmüyo olduğum yere oturmak zorunda kalıyorum neden öyle oluyor ya inşallah çıkmaz :)

kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz

ben 12. haftadan beri BELLA B TUMMY HONEY BUTTER adlı ürünü ve aynı markanın gebelik maskesi önleyici güneş korumalı kremini kullanıyorum...
ürün içerik olarak bir sürü bitki yağının, balın, balmumunun vb. maddelerin karışımından oluşuyor...
amaaaan çatlarsak çatlarız napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…