- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.301
günaydın cici anneler .izmir den ablamlar gelince formu unuttum kızmayın çok yoğn geçti.haftaya tatanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı.11 temmuzda da ayrıntılı ultrasona gircem inşallah.bebişimi çok çok özledim inşallah hepimiz güzel haberler alırız.bebişimin şimdiden çok hediyesi oldu.teyzeleri kuzenleri neler neler almş oğluma.kızlar ben 5 kilo aldım ve çok acıkıyorum 20.haftadayım.çok fazlamı aldım kilo.12-14 kilo ile inşallah hamişliğimi tamamlamak istiyrm.bu gidişle ne olcam bilmiyorm
internetten baktım korkudan inan:) hareketli bebekler sağlıklı olurmuş diyor dediğin gibi ağlayım mı sevineyim mi şaşırdım:)))bundan sonra daha da güçlü olacak sanırım
Bende öyle bir sürprizle karşılaşmıştım iki farklı dr görünüyorum ilk dr erkek gibi demişti ama benim içime doğan nedense hep kız gibi demiştim(ekşiyi çok yediğimden belki:))),iki hafta sonra diger dr kız oldugunu söyleyince bizde şaşırdık ve içime doğanda çıkmış oldu:)) ..Sağlıklı olsunda yavrularımız cinsiyet farketmez..
mrb cnm hormonsal olabilir bende kullanıyrm kıllanma olmadı.kızlar çatlağı başlaynlar oldumu?
kemikleri güçlendi heralde
çok canı yanıo insanın bazen yaaa
bide kız kasıkta olurmuş o nedenle kasıklarıma vuruo zilli kızım çok acıo.
sagol canim evet ya bizde ayni gidiyor, hem sat hem ikisi de erkek...ayy yerim onlari.evet o devrle simdi ki bir deyil tabii ama bizim akrabalarda sorunlar olmus 7 cocuktan 3 kalani bile var allah korusun, bu yuzden kesin vurdurucam zaten ilk bebekte sorun olmaz diyolar ama yine de dikkatli olmaliyim. ben de demin eylul yazdim ama temmuz demek istemisdim. :44: evet o zaman 6 aya gecmis olacaksin, arkadasin icin de cok sevindim, darisi basimiza insallah, burda paylasiriz sonuclari muhtemelen ayni cikar gramlari falan. bu arada kac kilo aldin sen? ben 50-51 le hamile kaldim ve 56 yim yani 5 kilo aldim. ben ce normal cunki yalniz karinda var baska da yok.
mrb, ben de killanma oldu birde kasinma var catlak oncesi kasinir diyolar ama catlaklar daha gozume deymedi insallah olmaz, killanma erkek hormonlariyla ilgili diyolar, umarim oyledir yoksa bir azdan maymundan farksiz dolasicam :18::18::18:
Selam kızlar:)Göbeğim kıllandı benim var mı aranızda benim gibi olan?Badem yağı,kakao yağı ve bebe yağı kullanıyorum.Hormonlarla mı yağlarla mı ilgili bilmiyorum.Yarın doktora gideceğim inş.bakalım neler olacak ben de merak ediyorum.Öpüyorum sizleri...
Arkadaşlar günaydın,dün doktora gittim benim de bir kızım olacakmış inş:)399 gr olmuş,biraz tembel benimki az hareket ediyor ultrasonda bir de eli hep kafada doktorum düşünceli diyor:)
Yalnız bir sorunum var üzüldüm epey plasentam doğum yolunu kapatıyormuş,plasenta pervia deniyor,yukarı çıkabilirmiş ilerleyen haftalarda,eğer çıkarsa normal doğum düşünülebilirmiş.Çıkmazsa epey sıkıntılı bir süreç olacak sanırım doktorum içini ferah tut dedi ama ben korkuyorum.Kanama olabilirmiş çok fazla korkma dediişte böyle...Onun dışında her şey yolunda.Dualarınızı bekliyorum.Bir de böyle bir durumla karşılaşan birilerini tanıyorsanız,bana fikir verir misiniz?Çok teşekkürler...
kızlar park yatak araba falan bakmaya başladınız mı?
GÜNAYDIN MERTİMİN TEYZELERİİ:))
nasılsınızz iyi haftalar diliyorum hepinizee
sağol cnm benimde haöileliğimin başından bu yana hem şekerim hem tansiyonum çok düşüktü şimdi ise yüksek iş te hamileleik ya insanın kimyası değişiyo... yalnız dışarı çıkmamaya gayret ediyorum hatta bir keresinde eşim vardı yanımda düşüp bayılacak gibi oldum iyiki eşim vardı artık o da izin vermiyor tek çıkmama.. kızıma isim düşündüm eşimle YAZGIM koymaya karar verdik sen düşündünmü peki prensesin ismini :))
kızlarrrr ben 22+5 hamileyim yaa...bebek benim önüme dogru cok baskı ugluyor hatta baskı değil sanki zıplıyor..canım yanıyor oldugum yerden benide zıplatıyor..bu normal mi?cıkmaz dimi:)
kızlar günaydın..ya karnım acaip kaşınıyo benim nivea bebe yağı sürüyorum ama banamısın demiyo çok mu çatlıcam ne:18:siz ne kullanıyosunuz
benimde oluyor hatta ayaktaysam yürütmüyo olduğum yere oturmak zorunda kalıyorum neden öyle oluyor ya inşallah çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?