2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim kızım arka arkaya bi yukardan sağdan sonra soldan sonra taaa kasıktan vuruyor.
nasıl oluyorsa artık....

Son düzenleme:
kızlar sizin bebekte aşagı dogru bastırıyo mu?cok canımı yakıyo normal mi bu durum

benim geçen hafta çok oldu korktuk doktora gittik yatmamı fazla ayakta kalmamamı bide çok uzanmamamı uzanıp biryerden birşey almamamı söyledi kanama olmadıktan sonra sorun yokmuş sende kendine dikkat et canım

Kızlar bi çoğumuzun doğumu bayrama denk gelecekk yaa benimki sanırım öle olacak 05 kasım arefe 06-09 kurban bayramıı :))

11.11.11 beni biraz endişelendiriyor düşünsenize o gün nasıl yoğun olur hastaneler ..

ben iki kilo aldım nerdeyse 6. ayımı bitircem doktor bebegin beslenıo dedi ama yinede içim huzursuz..biran önce şişip bahçivan giymek istiyorum:)lw güzel ve uygun seyler var bencede..

yaaa bende baçivan giymek çoook isityorum hamilelerde görünce çok özeniyordum ama gezdiğim hiçbir yerde denk gelmedi bi internetten buldum o da pek hoşuma gitmedi nerden bulcaz bu bahçivanı ya

Doktorların o haftayı birleştirme riskide var.. ben konustum doktorumla önce alırız dedi.. bende yok dedim.. ne zaman nasipse o zaman gelsin meleğim soncta dogum 20 kasımda normalde.. ben neden 15 gün önceden yapayımki dogumu . Allah bilir tabi..

vallahi benim 13 kasım civarı görülüyor...
kız erken doğar derler öyle olursa yandım...
bayram şekeri olabilir yani
küçük bir il burası çok doğum olur mu bilmiyorum ama 11 kasıma denk gelmek istemem açıkçası...

canım hamile elbiselerinin arkada açma daraltma ipleri yada başka bişeyleri oluyor ben iki elbise aldım ikisininde arkasında ipleri var 9 ay giyilebilir hamilelik taytlarımında belinde düğmeli lastikleri var daraltabiliyorsun beğendiğin elbisenin neden yokmuşş kii ?

normalde benim abimde 11.11 doğumluu benim doğumda o tarihe yakın ama ben sezeryanda olsa o tarihte olsun diye asla ısrar etmem özel bi gün olmuş olabilir ama nasıl uygun o zman gelsinler onların geldikleri hergün özel olacak bizler için ayrıca o gün feci şekilde yoğun olur talep çok olur doğum üstün körü olurr yok yok istememmm

Teşekkürler canım sağolasın:)Ama insan ister istemez tedirgin oluyor,netten okuduklarım canımı sıkıyor ama doktorum endişelenme diyor,hayırlısı daha çok duaya ihtiyacım var:)

yaaa bende baçivan giymek çoook isityorum hamilelerde görünce çok özeniyordum ama gezdiğim hiçbir yerde denk gelmedi bi internetten buldum o da pek hoşuma gitmedi nerden bulcaz bu bahçivanı ya

ben lw aldım ama hala giyemedim cuval gibi oldu bana..ama cok güzel sende bi bak bence..dikkatli olalımda ev işlerini kim yapcak demiii:)bişe olmaz Allah IN izniyle..

benim kızım arka arkaya bi yukardan sağdan sonra soldan sonra taaa kasıktan vuruyor.
nasıl oluyorsa artık....

senin ki tam şov yapıyo demekki:):) el ayak hepsini bi arada kullanıyodur...
benim kocam da şekilden şekile giriyo hissedebilmek için, kafasını dayıyo, eli sürekli karnımda, araba kullanırken bile kasislere girince karnımı tutuyo belki sarsılmıştır bi tekmeler diye:) kulağını karnıma dayıyo, bağırsaklarımdan gelen gurultuya bebek mi acaba diyo:) ama daha babasının gönlünü yapmadı benim oğlan..

Teşekkürler canım sağolasın:)Ama insan ister istemez tedirgin oluyor,netten okuduklarım canımı sıkıyor ama doktorum endişelenme diyor,hayırlısı daha çok duaya ihtiyacım var:)

Hani sezeryandan korkmuyorum da kanama çok olursa diye,plasenta previa olanlarda ağrısız ani kan kayıpları olup,bebeği de anneyi de tehlikeye sokabiliyormuş...

benimde SAT a göre 13 kasım gözüküyor bana sanki daha erken gelicekmiş gibi geliyor. bende normal istiyorum ALLAH nasip ederde bi sağlık sorunu çıkmazsa tabi.

kızlar bebek mevlüdü için şimdiden alış veriş yapan varmı.

benim 40 hafta 28 kasım da doluyor. 17 gün erken gelmez heralde, o tarihe denk gelme şansımız pek yok.. bide erkek çocuk geç doğar derler, ben aralığa kalabileceğimi düşünüyorum aslında.. sezeryan olmazsa tabii...

masallah ne guzel iste, benimkine ben soylemezsem dokunmaz bile sanirim bir az korkuyor ve duygularindan emin diyil :26: ben de pek yipratmamaya calisiyorum ama arada sirada laf atmiyoda diyilim bu arada bir sey soyleyeyim benim nerem agri yapsa onunkuda agriyo sanirim benimle beraber dogum sancisi da cekicek

bende aynen öyle diyorum...
neresi elin neresi popn diyorum...
bizimki de sadece bir kere merhaba dedi babasına...
o gün bugündür yok...
adamcağız bekliyo...

erkekler duygularını belli etmiyo maalesef.. geneli böyle.. senin eşin gerçekten 9 doğuracak o zaman:):)
benim eşimde kilo aldı bu ara bayada göbeklendi.. sen bi tane taşıyosun senin ki bişeymi bende ikiz var diyo:) senle beraber bende doğururmuyum benim göbekte gidermi acaba diyo çatlak kocam:)

benimki 19 kasim bebeklerin yalniz 5% zamaninda dogarmis, bakip gorucez bende normal istiyorum insallah ama hayirlisi bakalim doktor ne onerecek, daha movludunu dusunmedik benim annemler yakinda oldugu icin o zaman dusunuruz ama ben onceden paralari ayirdim bile bebisimin her bir seyinin. cok guzel mevlut takimlari var bebeklere ozel adamin bayilasi geliyor renkli renkli

seninle baraberiz biz..ikimizinde kız bakalım nasıl olacak...
bende normal istiyorum korksamda normal istiyorum...
belki aynı gğn doğururuz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…