- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.321
kızlar sizin bebekte aşagı dogru bastırıyo mu?cok canımı yakıyo normal mi bu durum
benim kkızım arka arkaya bi yukardan sağdan sonra soldan sonra taaa kaşıktan vuruyor.
nasıl oluyorsa artık....
ben iki kilo aldım nerdeyse 6. ayımı bitircem doktor bebegin beslenıo dedi ama yinede içim huzursuz..biran önce şişip bahçivan giymek istiyorum:)lw güzel ve uygun seyler var bencede..
Kızlar bi çoğumuzun doğumu bayrama denk gelecekk yaa benimki sanırım öle olacak 05 kasım arefe 06-09 kurban bayramıı :))
11.11.11 beni biraz endişelendiriyor düşünsenize o gün nasıl yoğun olur hastaneler ..
Kızlar bi çoğumuzun doğumu bayrama denk gelecekk yaa benimki sanırım öle olacak 05 kasım arefe 06-09 kurban bayramıı :))
11.11.11 beni biraz endişelendiriyor düşünsenize o gün nasıl yoğun olur hastaneler ..
merhaba güzel anneler:) bugün geç kaldık açılışı yapamadım.. kahvlatıya misafirim vardı şimdi gittiler.. biz gayet iyiyiz çok şükür.. bebiş günde bi kaç kere hissettiriyo kendini... haftasonu alışverişlerde yapılmış ne güzel.. ben daha hiç bişi almadım ya, ne kötü bi anneyim ben.. kendime hamile elbise si beğendim bitane 120 lira dedi, şimdi üstüme olan bendeni alsam 1 ay sonra giyemezdim, büyük alsam da şimdi kötü durdu, emanet gibi oldu.. karar veremedim almadım.. tayt tunik devam bi süre daha:)
Doktorların o haftayı birleştirme riskide var.. ben konustum doktorumla önce alırız dedi.. bende yok dedim.. ne zaman nasipse o zaman gelsin meleğim soncta dogum 20 kasımda normalde.. ben neden 15 gün önceden yapayımki dogumu . Allah bilir tabi..
korkma canım benim yengeminde senin gibiydi sezeryanla oldu sorun çıkmadı kanamaları az az oluyordu ama düşük tehlikesi yok erken doğum tehlikesi yok bak ne güzel takma kafana keyfini çıkar hamişliğin sen dikkat et kendine iyi bak gerisi Allah-a kalmış
yaaa bende baçivan giymek çoook isityorumhamilelerde görünce çok özeniyordum ama gezdiğim hiçbir yerde denk gelmedi bi internetten buldum o da pek hoşuma gitmedi nerden bulcaz bu bahçivanı ya
benim kızım arka arkaya bi yukardan sağdan sonra soldan sonra taaa kasıktan vuruyor.
nasıl oluyorsa artık....
Teşekkürler canım sağolasın:)Ama insan ister istemez tedirgin oluyor,netten okuduklarım canımı sıkıyor ama doktorum endişelenme diyor,hayırlısı daha çok duaya ihtiyacım var:)
senin ki tam şov yapıyo demekki:):) el ayak hepsini bi arada kullanıyodur...
benim kocam da şekilden şekile giriyo hissedebilmek için, kafasını dayıyo, eli sürekli karnımda, araba kullanırken bile kasislere girince karnımı tutuyo belki sarsılmıştır bi tekmeler diye:) kulağını karnıma dayıyo, bağırsaklarımdan gelen gurultuya bebek mi acaba diyo:) ama daha babasının gönlünü yapmadı benim oğlan..
senin ki tam şov yapıyo demekki:):) el ayak hepsini bi arada kullanıyodur...
benim kocam da şekilden şekile giriyo hissedebilmek için, kafasını dayıyo, eli sürekli karnımda, araba kullanırken bile kasislere girince karnımı tutuyo belki sarsılmıştır bi tekmeler diye:) kulağını karnıma dayıyo, bağırsaklarımdan gelen gurultuya bebek mi acaba diyo:) ama daha babasının gönlünü yapmadı benim oğlan..
benimde SAT a göre 13 kasım gözüküyor bana sanki daha erken gelicekmiş gibi geliyor. bende normal istiyorum ALLAH nasip ederde bi sağlık sorunu çıkmazsa tabi.
kızlar bebek mevlüdü için şimdiden alış veriş yapan varmı.
seninle baraberiz biz..ikimizinde kız bakalım nasıl olacak...benimde SAT a göre 13 kasım gözüküyor bana sanki daha erken gelicekmiş gibi geliyor. bende normal istiyorum ALLAH nasip ederde bi sağlık sorunu çıkmazsa tabi.
kızlar bebek mevlüdü için şimdiden alış veriş yapan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?