2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ikiz ha benimkinin iyi ki gobeyi yok valla sasiriyorum arada senmisin hamile benmi diye soruyorum o benim nazimi cekmektense ben onunkunu cekiyorum tibbi psikoloji bir durum bu gercekten fazla heyecandanmi stresdenmi nedense oluyormus bazen simdi cok sukur ben iyiyim de o da iyi beni cok sevdiyindenmi yoksa

merhabalar
nasilsiniz ben de kasim annesi olucam ins..bebek alisverisine basladiniz mi neler aldiniz neler yaptiniz..

hoşgeldin canım.. bebişin sağlıkla gelsin inşallah.. ben alışverişe başlamadım henüz.. ama balışverişi bitiren arkadaşlar bile var:)
kasım bebeklerinini cicileri diye topiğimiz var, alanlar oraya ekledi. fikir edinebilirsin

baktım lcw ya ama resmen sömürmüşler:)))çok fazla bişi bulamadım etek ve gömlek aldım sadece.bu akşam yine bakıcamben de 5 kilo almışım ama çevremdekiler hiç almış gibi görünmediğimi, söylüyorlar.ben armut tipliyim belim ince basenler genişlemey ebaşladı ben debiraz morelim bozuluyor o yüzden bacaklarım kalınlaştı...aslında çok fazla yemiyorum ama anlamadım o 5 kg nasıl aldığımı

aa ne güzel gezmişsiz canım yaaa...kızma kendine bence aksine bazı dr.lar çocuğun zeka gelişimi için bel,sırt ve kasık ağrılarına sebeb olmayacak şekilde dans etmemizi bile öneriyorlar....

kızlar bişi sorucam unutuyorum hep.

1 haftadır uyurken bacaklarımla kalçamın birleştiği yerde ağrı oluyor. hangi yana yatarsam o bacağım kalçamla ağrıyor sizdede oluyormu.

mrb,

Bize paket fiyatlarından bilgi verebilirsen çok memnun oluruz ayrıca her hast gidiyormusunn??

slm bende 2011 kasım annesi olucam kısmetse sat 9şubat doğumda 16 kasım denildi, topiği uzun süredir takip ediyordum misafir olarak :) yazmaya karar verdim artık bende benimde 12 haftadan beri plesantam aşağıda yarın da kontrolüm var 20+5 şuan yarın acaba ayrıntılı ultrasan olur mu merak ettim dr birşey söylemedi şimdi sizlerden öğrendim bide ayrıca fiyat alınıyor mu acaba ona göre hazırlıklı gidicemde şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim...

kızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı.ben 23 haftalığım dr geçen hafta verdi.kramplarım falan yok ama.

evet canım ben kullanmaya başladım daha 13-14 haftalıkken 2-3 kez sabaha karşı sağ bel boşluğuma aniden kramplar girmeye başladı doktora sordum magnorm verdi geçti. iki üç hafta kullandıktan sonra geçti diye kendi kendime bıraktım hem daha bu haftalarda kimse kullanmıyor ben de gereksiz yere bir sürü vitamin tarzı şey içmek istemedim. şimde 21. haftam bir haftadır tekrar başladım çünkü sabaha karşı bacaklarıma aniden kramplar girmeye başladı ve çok kötü oluyor. Bence kramp olmasa da kullan, uyku sersemi bu krampı yaşamak insanın bi anda ödünü koparıyor valla :)

hoşgeldin aramıza.... ben 22+4 te giricem ayrıntılı ultrasonu 14 temmuz yani.. devlet hastanesinde gireceğim için bi ücret ödemeyeceğim. 9 temmuzda özeldeki doktorumda randevum var ondada şeker yüklemesi yapılacak. özeldeki doktorum ayrıntılı için bişi demedi bu yüzden ordaki fiyatı bilemiyorum ama giden arkadaşlar yazarlar..

ben acıbademe gidiorum kendi dr um yaptı cnm
ve ücret almadı

slm cnm aramıza hoşgeldin ben 21+5 de yaptırmıştım 4 boyutlu dopleri kavacık medistate hastanesinde yaptırdım 145 tl ödedim dr umda orda ama biz ayrı ücret ödedik radyoloji bölümünde yapıldığı için heryerde değişiyor sanırım yaptıracağın yere bağlı üsküdar yunus emre hastanesi 200 tl demişti ama ben kendi gittiğim hatanede yaptırmayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…