- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.341
erkekler duygularını belli etmiyo maalesef.. geneli böyle.. senin eşin gerçekten 9 doğuracak o zaman:):)
benim eşimde kilo aldı bu ara bayada göbeklendi.. sen bi tane taşıyosun senin ki bişeymi bende ikiz var diyo:) senle beraber bende doğururmuyum benim göbekte gidermi acaba diyo çatlak kocam:)
seninle baraberiz biz..ikimizinde kız bakalım nasıl olacak...
bende normal istiyorum korksamda normal istiyorum...
belki aynı gğn doğururuz seninle...
benim sata göre 20.11.2011 .. bence bu tarihte gayet güzel.. tabi 40 haftayı sorunsuz tamamlarsam..
benimde SAT a göre 13 kasım gözüküyor bana sanki daha erken gelicekmiş gibi geliyor. bende normal istiyorum ALLAH nasip ederde bi sağlık sorunu çıkmazsa tabi.
kızlar bebek mevlüdü için şimdiden alış veriş yapan varmı.
Benim doğum da SAT' a göre 12 kasım :))
merhabalar
nasilsiniz ben de kasim annesi olucam ins..bebek alisverisine basladiniz mi neler aldiniz neler yaptiniz..
mrb cnm ben de az az hissetmeye başladım bebşimn hareketlerini duyuyolar artık bizi.ben baya şiştim ayağm da 1 numara büyüdü gibi 5 kilo aldım 5 ayda ama daha kilolu duruyrm.hamilelik giymeye bayadır başladım ben. 3 tane elbise 1 hamile pantolonu 4 te gömlek aldım.bunlarla idare etcem doğuma kadar.lw de uygun hamilelikler var tavsiye ederim.
merhabalar
nasilsiniz ben de kasim annesi olucam ins..bebek alisverisine basladiniz mi neler aldiniz neler yaptiniz..
haftaya pazartesi gidicem bakalım benim kızım neler yapıyor görücem :) inşallah hiç bir sorun aksilik yoktur hissettiğim bi terslik yok hatta dün günü birlik balıkesire bile gittim geldim gezmeye :) bi hevesle gittim ama geldiğimdede kızdım biraz kendime bu halinle nereye gidiyosun sen giyeD
Merhabalar Kızlar ,
Nasılsınız bebişler nasıl bakalım :) şimdi hepsi kıpır kıpırdır ...
Sanırım Fatma size benden daha önce bahsetmiş İstanbul veya gebzede ki hamile bayanlarla daha önce çalıştım.Eğer sizlerde isterseniz telefonlaşabiliriz .
Hepinize hayırlı doğumlar
kızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı.ben 23 haftalığım dr geçen hafta verdi.kramplarım falan yok ama.
slm bende 2011 kasım annesi olucam kısmetse sat 9şubat doğumda 16 kasım denildi, topiği uzun süredir takip ediyordum misafir olarak :) yazmaya karar verdim artık bende benimde 12 haftadan beri plesantam aşağıda yarın da kontrolüm var 20+5 şuan yarın acaba ayrıntılı ultrasan olur mu merak ettim dr birşey söylemedi şimdi sizlerden öğrendim bide ayrıca fiyat alınıyor mu acaba ona göre hazırlıklı gidicemde şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim...
slm bende 2011 kasım annesi olucam kısmetse sat 9şubat doğumda 16 kasım denildi, topiği uzun süredir takip ediyordum misafir olarak :) yazmaya karar verdim artık bende benimde 12 haftadan beri plesantam aşağıda yarın da kontrolüm var 20+5 şuan yarın acaba ayrıntılı ultrasan olur mu merak ettim dr birşey söylemedi şimdi sizlerden öğrendim bide ayrıca fiyat alınıyor mu acaba ona göre hazırlıklı gidicemde şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?