2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Hani sezeryandan korkmuyorum da kanama çok olursa diye,plasenta previa olanlarda ağrısız ani kan kayıpları olup,bebeği de anneyi de tehlikeye sokabiliyormuş...

o normal doğumlarda olması gerekiyor canım nasıl olsa sürekli doktor kontrolündesin doktorunda bundan sonra senin için daha dikkatli olacaktır sıkma canını üzülme
zaten doğumun yaklaşınca seni bir iki hafta öncesinden herhangi bir sorun olmasın diye doğuma alırlar yeterki o günlere hayırlısı ile ulaş hiç sorunu olmayanlarda da bazen neler çıkabiliyor can taşıyoruz kolaymı Allah korusun hepimizi ben sana bol bol dua ederim olurmu burdaki herkesde eder Allahın izniyle birşey olmaz

kasım bebeklerinin cicilerine baktım maşallah ne güzel ne cici şeyler almışsınız Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah ay anacım ben bi dondan başka bişey almadım oda donansın diye bizde ilk don alırlar :))) gerçi ablasından bayağğ bişey var ama ben ilk kızımada 7.aydan sonra alışveriş yapmıştım bide ne diycem aldığınız bu badiler falan çok ince yazlık değilmi yani malum kasımda yani kışın doğacaklar büyük kızımda aralık doğumlu yazın bi iki bişey alim demiştim ama hep çok yazlık diyede almamıştım

evt cnm lcw de uygn die fiyatlar herkes alıyo.ankarada şubesi çok olduğu için her şubede ayrı ayrı modeller bulabiliysn.maalesef ben normalde 55 kiloydum.kışın boğazımı tutamadım hamur işi çok yedim ve 60 kilo ile hamile kaldım.şimdi 65 kiloym 5 kiloda gebelik öncesi baharda veririm diyodm.şimdi 10 kilo birden kendimi tanıyamıyrm.herkes ne kadar yakıştığını söylese de ben kendime yakıştıramadım

inşallah bişey olmaz cnm allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.7 ay boyunca 2 kilo gerçekten çok az.inşallah bebişiyle sağlığı yerindedir.umutsuz olmasınlar benim arkadaş ta 26.haftada doğm yaptı maşallah şimdi nurtopu gibi kızı.inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza

Son düzenleme:

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle, inşaAllah sağ salim kavuşturur yavruna Rabbim, içini ferah tut bol bol dua edelim, miniklerimiz Allah a emanet.

slm kızlar bende 19+5gunlugum ve ogluşum olacak dişimde acayip bir sızlama var sıvı gıdalarda çok fena oluyo birde hala oglusunda güçlü bir tekme hissedemedım hissedenınız varmı????

doğru söylüyorsun şube az olunca tabi talep yoğunluğu yaşanıyor
bana da yakıştığını söylüyorlar ama dediğin gibi ben kendimi çoğu zaman beğenmiyourm.bu nedenle gerçketen güzel şık gebe kıyafetleri giyinmeliyiz ki kendimize hoş görünelim.şuan da bizim moralimiz çok önemli çünkü.dün gece anlamsız yere hıçkıra hıçkıra ağladım ki bunun nedenlerinden biri de kendimi eskisi gibi beğenmiyorum kıyafet zor oluyor
en iyisi çok takmamak.öyle hesaplama yapma bence 5 kg de geç sen.bak gayet normal kilo alımın.ben de 5 kg.aldım.

Canım üzülme benimde plesanta aşağıda demişti geçen doktora gittiğimde yavaş yavaş çekilior dedi.işllh seninde öyle olur.üzme kendinide bebeğinide.kendine dikkat et.

bende o konuda tereddütteydim.. ama hastane cıkısları zaten tek tip oluyormus.. diğer çıtçıtlı bodylerinde hem uzun kollusu hem kısa kollusu hemde kolsuzu satılıyor .. onların ayrıca kıslıkları yok diye biliyorum.. ben haftasonu kızıma hırka aldım.. uyandıgında giydirmek için cok sevimli.. bide 2li alt esofman aldım pek bi kokoş..

benim takıldıgım tek sey baskılı olmaları.. cok beğenmeme ragmen bi body yi sırf baskılı diye almadım.. üstünde'' anasının kuzusu babasının datlısı'' yazıyordu.. eşim hevesle getirdi o bulmustu.. ama baskılı diye almadım..

kizlar zaten hastane cikis takimlarin,cit,citli badilerin ve tulumlarin kisligi yokki piyasada hepsi kaliteli pamuklu penye.

2-3 ay oldugunda kadifeli tulumlar var kafaniza takiliyorsa onlardan alirsiniz.

ben hep pamuklu penyeden olanlardan aldim gerekirse hirka giydirecegim ve kirki cikana kadarda kundaklayacagim Allah izin verirse boylece usumemis ve rahat uyumus olacak yavrum.

arkadaşlar mrb 21.haftamızdayız bizde çok şükür herşey yolunda şimdilik yanlız birkaç gündür farkettiğim miktarı az da olsa su gibi akıntım oluyor sanki çamaşırıma su gelmiş gibi renksiz kıvamı yok korktum açııkçası böyle bir durum yaşayanınız varmı??

ben o akintiyi hergun yasiyorum canim gunde kac tane camasir degistiriyorum bir bilsen.renksiz ve kokusuzsa sorun degil canim gecen hafta bende idrar testi vermistim bunun icin temiz cikti cok sukur.

evet penyeler genelde aynı ama kimisi çok ince tam yazlık oluyoda ondan dedim çok küçükken penye battaniye çok kullanılıyo bilginize herkesin kendi görüşü ama uzmanlar kundaklamayı önermiyo ve bence her çocuğa göre değildi eltimde kundaklıyodu çocuk sürekli ağlıyo uyumuyo derken kundaktan çıkardı çocuk kendine geldi hatta eldiven bile önermiyolar çok küçükken sadece dokunarak güvende hissedebildiği için kendini
bende büyük kızıma alışverşişte en çok hayvan desenli olsun istemiyodum hep böle çiçekli falan almıştım

uzmanlarin gorusu evet onemli ama buyklerimizde hep kundaklayarak buyutmus birsey olsaydi bizlere olurdu heralde canim ya,ben sahsen kundaklayacagim bebegim izin verirse cunku bebekler anne karnindan ciktiktan sonra kendini guvende hissetmiyor o yuzden cok bocaliyorlar fazla sIkmadan kundaklamaya karsi degilim.bende aldim penye battaniye bir tane bulursam bir daha alacagim onu kundak yerine kullanacagim.bir tanede kol destekli kundak alacagim mothercareden.

ah arkadaşım doğru söylüyosunda eskiden başkaydı biz annemizin bi bakışıyla ne demek istediğini bneye kızdığını bilirdik şimdikiler öylemi :))) işte o güvende hissetmesi en iyi yapılacak şey sık sık kucaklamak kokunu alması sana dokunbması güvende hissettirir tabiii yine tekrarlıyorum daha önceden bi bebeğim olduğu için tecrübeli olduğum için ve bu benim görüşüm olduğu için söylüyorum yoksa bu illa böledir demiyorum haşa zaten

arkadaşlar bebek odası bakan var mı? nerede güzel modeller var? ikea ya bakan varmı acaba? gitmeye değer mi

al benden de o kadar
bugün e-bebek e uğradım çamlıcadaki orda chicco nun body lerini gördüm zıbınımsı ama alttan çıtçıtlı düz beyaz
çok beendim 2 tanesi 30 du açıkçası pahalı geldi ve almadım. Kesin eminönünde düzlerden vardır. Ben ordan alcam

bu arada akşam kızımı gördüm sakin sakin yatıodu hiç atraksiyon yapmadı
dr ölçtü biçti gayet ii dedi
28 cm olmuş sıpa (kuzu diil artık büyüdü )
şekeri de yüklemedi
10 gün sonra daha ii olur dedi.
25-26 da yapalım dedi (24 olmuşuz 1 hafta önde maşallah)
bide kocakafalı dedi kızıma :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)))
bugünde açılış kızımla bizden olsun
ben artık iyice hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür
artık bebişlerimiz büyüyo
kıyafet konusuna gelince annemle babam battaniyesinden alt açmasına kadar bir sürü eksiğini tamamlamışlar
sağolsunlar bizede çok masraf olmasın diye...
benim bi ağız mendili eldiven çorap kilot bikaçtane penye battaniye bir tanede tam takım hastane çıkışı eksiğim var
onları alınca daha almam bişey kıyafet olarak..
Rabbim tüm aldıklarımızı giydirip büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşaallah
Hepinizi çok öptük kızımın teyzeleri :)))

Günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı melekleri...Bu gün ayrıntılı ultrasona gideceğim heyecanla bekliyorum inşallah bir sorun çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…