- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.361
Hani sezeryandan korkmuyorum da kanama çok olursa diye,plasenta previa olanlarda ağrısız ani kan kayıpları olup,bebeği de anneyi de tehlikeye sokabiliyormuş...
baktım lcw ya ama resmen sömürmüşler:)))çok fazla bişi bulamadım etek ve gömlek aldım sadece.bu akşam yine bakıcamben de 5 kilo almışım ama çevremdekiler hiç almış gibi görünmediğimi, söylüyorlar.ben armut tipliyim belim ince basenler genişlemey ebaşladı ben de biraz morelim bozuluyor o yüzden bacaklarım kalınlaştı...aslında çok fazla yemiyorum ama anlamadım o 5 kg nasıl aldığımı
Oh ne güzel şanslı bebiş bana kimse şimdiden birşey almıyor 7. ayı bekliyorlar birşey olursa üzülmeyim diye ne yapalım bende 2 ay beklerimbence 5 kilo normal canım ama kilo alacağım diye yememezlik yapma kalorisi düşük şeyler ye yemediğin zaman tansiyonun düşer kötü olursun inşallah dilediğin gibi tamamlarsın hamileliğini benim yememde hiç fark yokken bende 4.5 kilo almışım bence çok normal.
Eşimin yeğeni bu hafta doğum yaptı erken doğum oldu 7 ay boyunca sadece 2 kilo almış ve bebeğide 1 kilo 250 gram doğdu minicik yoğunbakımda Allah herşeyin hayırlısını versin böyle olmasıda çok zorbizlerde anne olacağız kızlar dua edin Allah şifa versin minik bebişe ailesi perişan
Arkadaşlar günaydın,dün doktora gittim benim de bir kızım olacakmış inş:)399 gr olmuş,biraz tembel benimki az hareket ediyor ultrasonda bir de eli hep kafada doktorum düşünceli diyor:)
Yalnız bir sorunum var üzüldüm epey plasentam doğum yolunu kapatıyormuş,plasenta pervia deniyor,yukarı çıkabilirmiş ilerleyen haftalarda,eğer çıkarsa normal doğum düşünülebilirmiş.Çıkmazsa epey sıkıntılı bir süreç olacak sanırım doktorum içini ferah tut dedi ama ben korkuyorum.Kanama olabilirmiş çok fazla korkma dediişte böyle...Onun dışında her şey yolunda.Dualarınızı bekliyorum.Bir de böyle bir durumla karşılaşan birilerini tanıyorsanız,bana fikir verir misiniz?Çok teşekkürler...
evt cnm lcw de uygn die fiyatlar herkes alıyo.ankarada şubesi çok olduğu için her şubede ayrı ayrı modeller bulabiliysn.maalesef ben normalde 55 kiloydum.kışın boğazımı tutamadım hamur işi çok yedim ve 60 kilo ile hamile kaldım.şimdi 65 kiloym 5 kiloda gebelik öncesi baharda veririm diyodm.şimdi 10 kilo birden kendimi tanıyamıyrm.herkes ne kadar yakıştığını söylese de ben kendime yakıştıramadım
Arkadaşlar günaydın,dün doktora gittim benim de bir kızım olacakmış inş:)399 gr olmuş,biraz tembel benimki az hareket ediyor ultrasonda bir de eli hep kafada doktorum düşünceli diyor:)
Yalnız bir sorunum var üzüldüm epey plasentam doğum yolunu kapatıyormuş,plasenta pervia deniyor,yukarı çıkabilirmiş ilerleyen haftalarda,eğer çıkarsa normal doğum düşünülebilirmiş.Çıkmazsa epey sıkıntılı bir süreç olacak sanırım doktorum içini ferah tut dedi ama ben korkuyorum.Kanama olabilirmiş çok fazla korkma dediişte böyle...Onun dışında her şey yolunda.Dualarınızı bekliyorum.Bir de böyle bir durumla karşılaşan birilerini tanıyorsanız,bana fikir verir misiniz?Çok teşekkürler...
kasım bebeklerinin cicilerine baktım maşallah ne güzel ne cici şeyler almışsınız Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah ay anacım ben bi dondan başka bişey almadım oda donansın diye bizde ilk don alırlar :))) gerçi ablasından bayağğ bişey var ama ben ilk kızımada 7.aydan sonra alışveriş yapmıştım bide ne diycem aldığınız bu badiler falan çok ince yazlık değilmi yani malum kasımda yani kışın doğacaklar büyük kızımda aralık doğumlu yazın bi iki bişey alim demiştim ama hep çok yazlık diyede almamıştım
bende o konuda tereddütteydim.. ama hastane cıkısları zaten tek tip oluyormus.. diğer çıtçıtlı bodylerinde hem uzun kollusu hem kısa kollusu hemde kolsuzu satılıyor .. onların ayrıca kıslıkları yok diye biliyorum.. ben haftasonu kızıma hırka aldım.. uyandıgında giydirmek için cok sevimli.. bide 2li alt esofman aldım pek bi kokoş..
benim takıldıgım tek sey baskılı olmaları.. cok beğenmeme ragmen bi body yi sırf baskılı diye almadım.. üstünde'' anasının kuzusu babasının datlısı'' yazıyordu.. eşim hevesle getirdi o bulmustu.. ama baskılı diye almadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?