- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.381
evet penyeler genelde aynı ama kimisi çok ince tam yazlık oluyoda ondan dedim çok küçükken penye battaniye çok kullanılıyo bilginize herkesin kendi görüşü ama uzmanlar kundaklamayı önermiyo ve bence her çocuğa göre değildi eltimde kundaklıyodu çocuk sürekli ağlıyo uyumuyo derken kundaktan çıkardı çocuk kendine geldi hatta eldiven bile önermiyolar çok küçükken sadece dokunarak güvende hissedebildiği için kendini
bende büyük kızıma alışverşişte en çok hayvan desenli olsun istemiyodum hep böle çiçekli falan almıştım
uzmanlarin gorusu evet onemli ama buyklerimizde hep kundaklayarak buyutmus birsey olsaydi bizlere olurdu heralde canim ya,ben sahsen kundaklayacagim bebegim izin verirse cunku bebekler anne karnindan ciktiktan sonra kendini guvende hissetmiyor o yuzden cok bocaliyorlar fazla sIkmadan kundaklamaya karsi degilim.bende aldim penye battaniye bir tane bulursam bir daha alacagim onu kundak yerine kullanacagim.bir tanede kol destekli kundak alacagim mothercareden.
günaydın kızlar...
kundaklamaya dr olan kardeşim karsı ama annem mutlaka kundaklayacaz diyor.. kıs bebeği kundaklnaması lazımmıs anneme göre .. bizde arada kaldık napcaz diye.. bel destekli kundaklardan bulduk ondan alcamm.. ikisinin de gönlü olsun .. cok sıkmadan ama kundaklı ... tek çözüm bu şimdilik...Eki Görüntüle 219377
aa ne güzel gezmişsiz canım yaaa...kızma kendine bence aksine bazı dr.lar çocuğun zeka gelişimi için bel,sırt ve kasık ağrılarına sebeb olmayacak şekilde dans etmemizi bile öneriyorlar....
bu cok guzelmıs cok begendım bole bı seyı nerden bulabılırım..
arkadaşlar bebek odası bakan var mı? nerede güzel modeller var? ikea ya bakan varmı acaba? gitmeye değer mi
bu cok guzelmıs cok begendım bole bı seyı nerden bulabılırım..
canım bu ürün sevibebenin .. 45 tl di sanıyorum.. sarcam Saremi buna .. mısıl mısıl uyuyacak..
Herkese günaydın:)Sanıyorum her şey yolunda...Cumartesi gittim ben de doktora kızım olacağını öğrenmiş oldum sonunda:)Her şey normal kızıma dair.Yalnız bir sorun var benim plasentam doğum kanalını kapatıyormuş.Plasenta Previa deniyor bu duruma yani önde gelen eş demekmiş.
Sonuç itibariyle elim kolum kırıldı biraz ister istemez endişelendim.Diğer topiğe de yazdım bu rahatsızlığı olup da sorunsuz doğum yapan tanıdıklarınız var mı diye.Sizlerden de yardım bekliyorum arkadaşlar,sabah sabah canınızı sıkmak istemem elbet de hani dualarınıza eklerseniz mutlu olurum.
Rahatsızlık normal doğumu engelliyor.Hadi bunu geçtim:=)Sorun şu ki ani ve ağrısız kan kayıpları yaşanabiliyormuş(epey fazla)bu da anneyi ve bebeği tehlikeye sokabiliyormuş.
Doktorum endişelenmememi düzelebileceğini söyledi,ama internetten okuduklarımdan sonra korktum...
Şimdiden teşekkürler...Hepinize sorunsuz mutlu hamilelikler,doğumlar diliyorum.
kızlar bu üründen e- bebektede gördüm ben 20-30 arası bişidi sanırım
iyiymiş... oraya da soralımm... ben internette görmüştüm bunu..
Herkese günaydın:)Sanıyorum her şey yolunda...Cumartesi gittim ben de doktora kızım olacağını öğrenmiş oldum sonunda:)Her şey normal kızıma dair.Yalnız bir sorun var benim plasentam doğum kanalını kapatıyormuş.Plasenta Previa deniyor bu duruma yani önde gelen eş demekmiş.
Sonuç itibariyle elim kolum kırıldı biraz ister istemez endişelendim.Diğer topiğe de yazdım bu rahatsızlığı olup da sorunsuz doğum yapan tanıdıklarınız var mı diye.Sizlerden de yardım bekliyorum arkadaşlar,sabah sabah canınızı sıkmak istemem elbet de hani dualarınıza eklerseniz mutlu olurum.
Rahatsızlık normal doğumu engelliyor.Hadi bunu geçtim:=)Sorun şu ki ani ve ağrısız kan kayıpları yaşanabiliyormuş(epey fazla)bu da anneyi ve bebeği tehlikeye sokabiliyormuş.
Doktorum endişelenmememi düzelebileceğini söyledi,ama internetten okuduklarımdan sonra korktum...
gunaydin canim, bi de iyi yanindan bak erken dogum tehlikesi sifira beraber olucak, ama arkadasin dediyi gibi daha karsimizda kocaman aylar var insallah en iyisi neyse o da olur. bu problem son zamanlarda rastlanan bir durum. benim bir arkadasda vardi. sezaryan oldu. 2 ay sonra yine hamile kaldi
bi de canim senin kan grupun hangisi? esinle kan uyusmazligin varmi? onu muakkak kontrol etdir eyer negativse kan acilmasi durumunda annede antiteller yarana biliyo. o da malesef bebek icin cok tehlikeli mesela benim kan grupum negativ -1 esim ise pozitiv +2 . sizde nasil bilmiyorum. ama bizde kan uyusmazligi var 6 ci ve 9-cu ayda iyne yaptirmaliyim tam olarak ismini bilmiyorum ama baya pahaliymis bir tanesi 200 euro falan. en iyisi doktorlari dinlemen kendini uzme her sey duzelicek insallah.
arkadaşlar mrb 21.haftamızdayız bizde çok şükür herşey yolunda şimdilik yanlız birkaç gündür farkettiğim miktarı az da olsa su gibi akıntım oluyor sanki çamaşırıma su gelmiş gibi renksiz kıvamı yok korktum açııkçası böyle bir durum yaşayanınız varmı??
Kan uyuşmazlığı bizdede var testin adı indirek cooms uyuşmazlık iğnesi ise doğumdan sonra 48 saat içinde vurulması gereken bi iğne.. 24 haftada sanırım test yapıyolar ama hamileykende ayrıca iğne vurulduğunu bilmiyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?